Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνίδα και BDSM ή αλλιώς ευτυχώς που γεννήθηκα άντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Entropy, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Εδώ μέσα ... μόνο αυτονόητα δεν είναι αυτά, πολλά νήματα έχουν ξεκινήσει έτσι χαλαρά, με διάθεση χιούμορ και οι απαντήσεις αφορούν την αυτοπροβολή, επίδειξη, πομπώδη σχόλια κτλ.
    Οπότε, σε καταλαβαίνω.
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ωραια ας μη βγαινουμε αλλο off topic. Πες μας λοιπον και αλλα case study   ετσι να διασκεδασουμε λιγο
     
  3. Εάν αναφέρω τι μου έχει τύχει όλα αυτά τα χρόνια, γενικότερα με τις γυναίκες ... θα χρειαστούμε πολύ χρόνο και εκεί καλύτερα είναι να μαζευτούμε για ουζάκι, θάλασσα με μεζεδάκια.

    Πιστεύω όμως, ότι αυτές οι σουρεαλιστικές περιπτώσεις, δεν θα έχουν τύχει μόνο από εμένα, όποτε μην το μονοπωλήσω. Και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε αντίστοιχες περιπτώσεις γυναικών.
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Αα θα μιλησω και εγω καποια στιγμη που θα εχω τον χρονο και την διαθεση να διασκεδασω τους υπολοιπους ....
    Απο σουρεαλισμο αλλο τιποτα  
     
  5. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, περιμένω λοιπόν να το διαβάσω.
     
  6. afentis takis

    afentis takis New Member

    Είτε ισχύουν είτε όχι τα "case studies", η χειρότερη δυνατή απάντηση είναι "ναι αλλά και οι άνδρες τα ίδια κάνουν". Συμψηφισμός = Δεν έχω τι να πω. ΥΓ1 οι γενικεύσεις δεν κάνουν καλό ΥΓ2 καλύτερα βρες γκόμενα εκτός χώρου και εκπαίδευσε την σαν σκλάβα σου. Και θα αποφύγεις τα ηλίθια πρωτόκολλα και τις τυπικότητες και θα είναι κενό το ιστορικό της θα το γράψεις όπως θες εσύ αντί να μπεις στην φόρμα που σε βάζει το ελληνικό bdsm ίντερνετ.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Γι' αυτό κι' εγώ τις κατανόμασα όλες Αφέντρες μέσα στο μυαλό μου γιά να μην μπερδεύουμε, παρόλο που η κάθε γυναίκα έχει την δική της ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, από την οποία ιδιαιτερότητα κάποιος καταπιάνεται η ελκύεται.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    My vice is o.k. yours is not.

    Ναι, βεβαίως. Γιατί αν μας άρεσαν τα βίτσια σας θα τα είχαμε κι εμείς. Το θέμα είναι η συμπεριφορά, αν και παρεπόμενο. Από τη στιγμή που το άλλο άτομο δεν θέλει δεν έχει και τόση σημασία πώς θα το πει. Και οι perv μπορεί οι άνθρωποι κάποιον να μην θέλουν, κάτι να μη γουστάρουν τι θα κάνουμε, θα τους αφαιρέσουμε τα παράσημα;

    Δεν βγάζω νόημα.

    Και εσύ μάθε να διακρίνεις πότε σε παίρνει και πότε όχι. Θυμίζεις το ανέκδοτο που τελειώνει "έχω φάει πολλά χαστούκια βέβαια, αλλά έχω ρίξει και κάτι γαμήσια όμως!"

    Για το πρακτικό και μόνον, αυτή που της αρέσει το πραγματικά άγριο με αγνώστους κλπ ποτέ σχεδόν δεν δηλώνει σκλάβα και λογικό, δεν παραδίδει έλεγχο σε όλα και πάντοτε. Άλλωστε, γνωρίζει τον χώρο και γνωρίζει τι λέει.

    "Τι ντροπή" ψιθύρισε ο συγκλητικός στον πατρίκιο. "Να μας καλέσουν σε όργιο και να έχουν ένα σωρό μέρη του χώρου καθαρά και απαραβίαστα!"

    Τώρα, αυτό δεν θα έπρεπε να το ρωτάς   Αν κάποιος δεν θέλει πώς θα το πει, πλαγίως το λέει.
    Προτεινόμενη αντιμετώπιση: Μην τον δίνεις κι εσύ έτσι με το πρώτο  

    Δεν είναι υποτακτική ούτε σκλάβα, προς το παρόν τουλάχιστον. Παίζει αυτά που έχει διαβάσει σε Άρλεκιν. Ενδεχομένως να μην είναι αρκετά έμπειρη ώστε να ξέρει από safeword και πώς χρησιμοποιείται.

    Αντιμετώπιση: Βανίλλα φόρουμ δεν υπάρχουν; Ή είναι πολύ άγρια για σένα, δεσποινίς "ατίθασο άτι"; Ή μήπως βαρετά γιατί δεν έχουν μπλα-μπλα;

    Ηθικό δίδαγμα: Επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία. Φαντάζεται κανείς έναν Κυρίαρχο που είναι πάντα έτσι και μόνον έτσι και ποτέ αλλιώς;

    Πολύ παράξενο που κανείς ποτέ δεν είναι απρόθυμος να εκπαιδεύσει και να μυήσει.

    Ναι, επαυξάνω. Είναι εύκολο γιατί άτομα που το έχουν για σκλάβοι βρίσκονται κάθε μέρα, είναι ασφαλές και η έκβασή του είναι βέβαιη. Επίσης, όπως και σε όλες τις άλλες case studies, η πιθανότητα δουλέματος να μην εξετάζεται ποτέ, είναι εξωγαλαξιακή.

    Σωστό και αυτό. Όλοι όσοι κάνουν "πρωτόκολλα και τυπικότητες" είναι ασυζητητί ηλίθιοι και φαίνεται ότι ενώ ποτέ δεν βρήκαν να γαμήσουν αυτοί το συνεχίζουν ακάθεκτοι το ίδιο λαιτ μοτίβ.
     
  9. Olympos

    Olympos Regular Member

    Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Μιά άβυσσος όπως η άβυσσος της θεματολογίας της Γεωλογίας καί της Αγροτικής Έρευνας καί Ανάπτυξης. Σε κάθε επίτευμα της μιάς οντότητας προεξέρχεται ένα έθισμα γιά την άλλη. Απλά καί οι δυό συμπορεύονται. Κερδισμένοι εκείνοι πού εξειδικεύονται με τη ανάλογη βλάστηση εκ της οποίας υπάρχει ανάγκη. Οι επιλογές πολλές γιά τα είδη καλλιέργειας, φτάνει να περιορίζονται τόσο στίς ιδιαιτερότητες τόσο των εδάφων όσο καί των προτιμήσεων των καταναλωτών μιάς ιδιαίτερης αγοράς.
     
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    Επιδοτούμενη καλλιέργεια ή με επένδυση ιδιων πόρων; Φράουλες ή αγγούρια;  
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @gaby με άτομα εκτός του φόρουμ έχει το καλό ότι δεν υπάρχει το ύφος της ποζεριάς που έχουμε οι εντός  

    Επίσης όλες οι ''ξεκωλίτσες σαμπ'' που γνώριζα προ δεκαετίας εντός του χώρου έχουν γίνει pro-domme ανεξήγητο!! Αυτό και αν είναι case study!!