Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eξευτελισμός-Αποδόμηση χαρακτήρα υποτακτικής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος nightingale, στις 1 Νοεμβρίου 2012.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλε μου καλέ...Εννοείται ότι θεωρώ άκρως επικίνδυνη την όποια βαθύτερη και αυτεπάγγελτη επέμβαση στο διανοητικό/ψυχικό οικοδόμημα του οποιουδήποτε...Η οποία και θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ανορθόδοξες μεθόδους και σίγουρα με το BDSM ( και σε οποιαδήποτε "ένταση" κάποιος θα βίωνε αυτό το τελευταίο ) θα είχε την ίδια σχέση που έχει ένα προφυλακτικό με μια εσώκλειστη καλόγρια...Δηλαδή θα ήταν εντελώς παράταιρη...Αλλά αφού μιλάμε για αποδόμηση και τουλάχιστον για μένα αδύνατη ως προς την τέλεση της δίχως καταστροφικά αποτελέσματα...Σκέφτηκα ( σίγουρα όλως βλακωδώς ), να προσπαθήσω να διευρύνω λιγάκι το θέμα...και πάντα κρατώντας ως "βάση" την αποδόμηση...και σίγουρα όχι παραθέτοντας τα αντίθετα της...αλλά κάποιες χαλαρότερες η στενότερες "παραλλήλους" της... 
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2014
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ..Το ζητούμενο είναι να αποδομηθεί η προσωπικότητά/χαρακτήρα του υπο μέσω εξευτελιστικών πράξεων, πάντα σε πλαίσιο λεκτικής ταπείνωσης (σπασίματος) session.
     
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ωραία λέξη η αποδόμηση αλλά σε τι ακριβώς εξυπηρετεί δεν καταλαβαίνω.

    Έξω ο σαδομαζοχισμός.
    Η λογική η δική μου, είναι από λίγο και πιο πολύ, κάθε μέρα. Ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ζει στα πούπουλα και του τα παρέχουν όλα, δεν μπορεί να αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη. Πρώτα από όλα θα πρέπει να θέλει να αλλάξει. Να πει θέλω να βρώ μια χρησιμότητα στην ζωή μου. Ύστερα θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, δηλαδή ότι θα ζοριστεί. Οτι θα υπάρξουν στιγμές που δε θα περνάει καλά και επίσης ότι θα υπάρξουν και στιγμές που θα γκρινιάξει. Κάθε μέρα και από λίγο στο τέλος θα έρθει το πολύ. Ο Κυρίαρχος θα έχει τον τρόπο του, θα έχει τις απαιτήσεις του , θα υπάρξουν συγκεκριμένα πραγματα που θα ζητάει. Οποτε οι αντιδράσεις είναι αναμενόμενες.
    Κάθε μέρα και απο λίγο όμως στο τέλος θα έρθει το πολύ, από το Α πας στο Ω, αλλιώς λές ψέμματα.

    Μέσα ο σαδομαζοχισμός.
    Με ενα μαστίγιο στο χέρι είναι σαν να πατάς το γκάζι ! ! ! ! ! Γνωρίζω σίγουρα ότι και αυτό λειτουργεί, για μένα ο πόνος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις. Τώρα αν ο μαζοχιζόμενος το απολαμβάνει κι' ολας ακόμα καλύτερα.         Και τα δυο με σοκοφρέτα         Εγω στο Ω εχω αποφασίσει να πάω , το πως λίγο με ενδιαφέρει.
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κι εμενα μ αρεσει η λεξη... το περιεχομενο αλλο καπελο.

    λοιπον θα σας πω τι ειχα διαβασει πριν χρονια στο μπλογκ μιας γιαπωνεζας μιστρες. τοτε δεν καταλαβαινα οτι μιλαγε γι αυτο το πραγμα αλλα το θυμηθηκα προσφατα.

    η ιδια υποστηριζε οτι το αποτελεσμα ηταν μονιμο και μη αναστρεψημο. υπηρχαν παντως ατομα που το αμφισβητουσαν αυτο.

    η τεχνικη της περιλαμβανε περιορησμο σε κλουβι 1χ1, πολυ ξυλο πολλες φορες τη μερα, στερηση νερου, οταν εδινε νερο ειχε μεσα και ουρα, στερηση τροφης, οταν εδινε τροφη ειχε μεσα και σκατα, εγκλεισμος σε χωρο με απολυτο σκοταδι για μερες, στερηση υπνου με διαφορους τροπους, ολα τα bdsm-ικα ειδη torture, electro και διαφορα αλλα ωραια.

    περισσοτερο θυμiζε ντοκυμαντερ για τους βιετκονγκ παρα bdsm ειναι η αληθεια. δεν χρειαζεται να πω βεβαια οτι μου φαινεται πολυ αρρωστημενη κατασταση.

    ο λογος που τα γραφω ολα αυτα ειναι για να καταληξω οτι δεν ειδα πουθενα να φτιαχνει κατι. δηλαδη το κομματι που αναπλαθει τον χαρακτηρα υποτηθεται και βγαζει αλλο ατομο δεν υπηρχε. και ειμαι πολυ περιεργος να μαθω αν καποιος εδω πετυχε η νομιζει οτι πετυχε κατι τετοιο.

    αυτο που ελεγε η τυπισα παραπανω ειναι οτι ο αλλος μετατρεπεται σε ενα αβουλο πλασμα το οποιο απλα εκτελει χωρις να καταλαβαινει τι κανει και γιατι. αυτο ειναι το ζητουμενο υποτηθεται?