Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η λέξη Πουτάνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Uranoos, στις 27 Νοεμβρίου 2009.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Την εκρηξη την καταλαβαινω. Την αγανακτηση όχι. Πιστευω ομως οτι πρεπει επιτελους να ξεκολλησουμε από αυτο το πως δειχνουμε για να καταφερουμε οτιδηποτε.
     
  2. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να καταφερεις το οτιδηποτε. Απλως γινεσαι τιποτα και ανεβαινεις ψηλα... 
     
  3. Ο καθένας πλασάρει αυτό που έχει (ή νομίζει οτι έχει). Οποιος διαθέτει κορμί, προβάλλει κορμί, όποιος διαθέτει μυαλό, προβάλλει μυαλό. Είναι κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα, επειδή όλοι γουστάρουμε να αρέσουμε, να μας επιδοκιμάζουν, να μας αναγνωρίζουν.

    Προσωπικά, μιά γυναίκα με υπέροχο κορμί και μόνο, θα απασχολούσε την προσοχή μου για δέκα λεπτά. Οχι, τώρα πιά δε θα την πήδαγα. Στην ηλικία και στη φάση που είμαι έχω άλλες απαιτήσεις. Μιά γυναίκα με μυαλό και μόνο, θα μπορούσε να με κερδίσει. Ισως μάλιστα άλλαζε σταδιακά και η αρνητική εικόνα που είχα αρχικά για το κορμί της.

    Ο άνθρωπος δεν είναι ένα ψυχρό άθροισμα χαρακτηριστικών. Είναι ένα σύνολο, ένα πακέτο. Μπορεί όμορφα επιμέρους χαρακτηριστικά να δένουν μαζί σε ένα αδιάφορο σύνολο. Μπορεί αδιάφορα επιμέρους χαρακτηριστικά να φτιάχνουν ένα γοητευτικό σύνολο.

    Οσο για την πουτανιά, προσπερνώτας το γεγονός οτι διαφωνώ με το χαρακτηρισμό γενικά, θα έλεγα πως είναι ίδιον ανθρώπων που εξαπατούν τους άλλους προς όφελός τους. Οι ταλαίπωρες οι εκδιδόμενες δεν προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Πολλές "κυρίες" το κάνουν συστηματικά...
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2014
  4. Κορίτσι μου γλυκό, το παιχνίδι της σαγήνης είναι εγκεφαλικό. Εχε περισσότερη εμπιστοσύνη στο μυαλό σου -και διαθέτεις αρκετό, πίστεψέ με- και απόφευγε τα λιγούρια. Μην ασχολείσαι με κάποιον που χρειάζεται να εκτιμήσει πρώτα το κορμί σου για να εκτιμήσει και το μυαλό σου. Οταν το μυαλό είναι ο στόχος, το κορμί είναι το τρόπαιο. Οταν το κορμί είναι ο στόχος, το μυαλό είναι εμπόδιο....  
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2014
  5. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Γι' αυτό και, όπως ανέφερα προηγουμένως, το μυαλό μου το προσφέρω μόνο εκεί που η ανταμοιβή μου θα είναι ισάξια ή και μεγαλύτερη. Αλλά, μην κρίνετε από τους εαυτούς σας.. Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί βλάκες που έχουν και λόγο -δυστυχώς- και πάτημα και βολή. Πολλές φορές κρύβονται κάτω από το μανδύα του "σοβαρού και μετρημένου", αλλά κουβαλάνε ένα μάτσο άχυρα στο κεφάλι τους.  
     
  6. Kανένας δε μπορεί να ξεγελάσει έναν άνθρωπο για πολύ καιρό ή πολλούς ανθρώπους για λίγο.(δε θυμάμαι ποιός το ειπε αυτό).
    Ολοι κάποια στιγμή αποκαλύπτονται.
    Το θέμα είναι η δική μας στάση να αντανακλά πάντα τις αξίες μας και την αλήθεια μας.
     
  7. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Γι' αυτό, όπως λέει και ένας φίλος, πρέπει να πάψουμε να δίνουμε πέρλες στα γουρούνια...  
     
  8. Maze_

    Maze_ Maze

    Όταν χρησιμοποιώ την λέξη πουτάνα για να χαρακτηρίσω την κοπέλα που κάνω σεξ,την βρίσκω άκρος ερεθιστική,ερωτική.
    Αντίθετα όταν την χρησιμοποιώ την λέξη πουτάνα για να την χαρακτηρίσω την ψυχή,την βρίσκω άκρος ερεθιστική να την πλακώσω στις κλωτσίες,μπουνίες στα μπινελίκια 
     
  9. Kyry

    Kyry New Member

    χεχε ίσως και τίτλος τιμής ορισμένες φορες..!
     
  10. falcon

    falcon New Member

    Η ανάλυση της λέξης έκτος προσωπικού ερωτικού ή σεξουαλικού πλαισίου είναι μάλλον περιτή. Ποιον ενδιαφέρει αν μια γυναίκα παει με έναν με μία ή με εκατό .. αν είναι ένας ένας ή μία μία ή αν είναι ταυτόχρονα πολλοί. Δικαίομα της είναι ας κανει ότι θέλει... όπως ο καθένας πρέπει να κάνει ότι και όπως το θέλει.

    Σε πλαίσιο όμως προσωπικό και σεξουαλικό δλδ για τη δικιά σου γυναίκα, η λέξη αποκτά άλλη σημασία.
    Αποκτά τη σημασία ότι η γυναίκα αυτή όχι μόνο είναι δεκτική σε σεξουαλικά παιχνίδια αλλά το απολαμβάνει κιόλας.. είανι αυτή η φύση της αυτές της στιγμές.
    Και αυτό κάθε άλλο παρά κακό είναι.. είναι καταπληκτικό.
    Ο τρόπος που θα ειπωθεί? Μπορεί πρόστυχος.. μπορεί παιχνιδιάρικος.. μπορεί υποτημιτικός.. πάντα όμως είναι κατ ουσία ενα κοπλιμέντο για αυτή και μάλιστα με ερεθιστικό αποτέλεσμα και για τους δύο.
     
  11. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητή Marlen θα μου επιτρέπεις να πω ότι δεν είναι καθόλου αντικειμενικό πως η γυναίκα έχει περισσότερα κάλλη από τον άντρα. Είναι ένας μύθος! Οι γυναίκες είναι το αντικείμενο της βιομηχανίας και την ωραιοποιούν οι άντρες προς δικό τους συμφέρον. Σκέψου ότι στη φύση τα αρσενικά είναι τα μεγαλύτερα και τα ομορφότερα! Π.χ Τα αρσενικά λιοντάρια, τα αρσενικά παγόνια γενικά τα αρσενικά πτηνά, ζώα και φυσικά ο άνθρωπος!
     
  12. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Εγώ εκφράζω τη γνώμη μου εδώ πέρα και όχι αυτή της βιομηχανίας της ομορφιάς. Για εμένα η γυναίκα είναι πιο όμορφη από τον άνδρα. Το γυμνό της έχει ένα ζωγραφικό στυλ.. Η χάρη της στο περπάτημα.. Οι γοφοί της.. Μη μπερδεύεις τα λόγια μου. Δεν αναφέρθηκα στα "πρότυπα"..