Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντίδραση στον πόνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 21 Μαρτίου 2012.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Αυτό που με χαλάει πολύ είναι τα theatrics. Από και και πέρα, (για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους) δεν αγαπώ ιδιαίτερα τις ακραίες αντιδράσεις: αφενός η στωική υ, που ο,τι και να της κάνεις δεν βγάζει κιχ και η overreacting, που κάνει σαν γουρούνι που το σφάζουν. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, οι εν πηγαιότητι εκπεφρασθείσες εκδηλώσεις είναι καλοδεχούμενες (και υπέροχες...).
     
  2. evallila

    evallila New Member

    Απάντηση: Αντίδραση στον πόνο

    Και για μένα το να δέχομαι τον πόνο σιωπηλά είναι δείγμα σεβασβού στον Αφέντη. Ανάλογα και τον πόνο βέβαια, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερα και για μένα, να μην αντιδράω έντονα. Γιατί έτσι θα τον ευχαριστήσω πιο πολύ. Και η αλήθεια είναι οτι νοιώθεις μεγαλύτερη ταπείνωση όταν δεν σου επιτρέπεται να φωνάζεις.
     
  3. Κάποιες φορές που προσπάθησα να είμαι εντελώς σιωπηλή ένιωσα (και αυτό έκανα για την ακρίβεια) να τον προκαλώ να με χτυπήσει πιο δυνατά .και σε εκείνη την περίπτωση όμως δεν φώναξα πολύ. Άλλαξα λίγο θέση, κουνήθηκα δαγκωθηκα, δάκρυσα αλλά όχι οι φωνές και οι υπερβολές θεωρώ και γω ότι είναι ασέβεια..
    Με ερεθίζει η κατάσταση όπου υπομένω κάτι για χάρη του. Αισθάνομαι ότι αν το διαχειριστώ με υπομονή θα ανέβω στα μάτια του..
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εμένα μου αρέσει κάποιος αναστεναγμός...Σίγουρα με ξενερώνουν εκείνες που γκαρίζουν σαν τα κατσίκια που τα σφάζουν στο γόνατο με το παραμικρό άγγιγμα...Άν κάποια φτάσει στο σημείο να φωνάξει, σημαίνει ότι έχασα τον έλεγχο μου ( κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές ) και αυτό το τελευταίο δεν με φτιάχνει καθόλου, τουναντίον με χαλάει. Ενώ το "αθόρυβο" δάκρυ ( στο τέλος της "περίπτυξης" ) μου ξυπνάει περισσότερη η λιγότερη τρυφερότητα, την οποία κάποιες φορές θα είχα και εγώ την ανάγκη να την "χαρίσω"...
     
  5. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    ενα βογκητο αχνο ειναι σεξυ συμφωνω.το να ουρλιαζει ομως θα συμφωνησω οτι ειναι ξενερωτικο
     
  6. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπαρξουν νόρμες. Πάντως όσο περισσότερο εκπαιδευμένη είναι τόσο περισσότερο σιωπηλή παραμένει.
     
  7. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Αυτο που εχω τη γειτονισα να σκουζει λες και της πατανε τη καρωτιδα με ξεπερνα !!!!
    Μπορω να το δω σαν κομωδια γιατι διαφορετικα η τους γειτονες δουλευει η τον παρτενερ/συντροφο
    Γνωμη μου ενας σεξυ ηχος ειναι οτι πρεπει οπως και οι βαθιες ανασες 
     
  8. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Πολύ σωστή....!
     
  9. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά είναι ακετά συχνή αντίδραση. Πώς χειρίζεσαι όμως πιό "ειδικές" περιπτώσεις?
    Μου έτυχε ερωτική παρτεναίρ πολυοργασμική. Κάθε τρία λεπτά είχε τόσο έντονους σπασμούς, που αποσυντονιζόμουν εντελώς. Ηταν σα να καβαλούσα μανιασμένο ταύρο... 
    Αλλη περίπτωση ερωτικής συντρόφου που κάθε λίγο από τον παροξυσμό της έμπηγε τα νύχια στο κορμί μου, τόσο βαθιά που μάτωνα. Κάθε σμίξιμό μας τελείωνε με μαντζούνια και αλοιφές για περίθαλψη τραυματία... 
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2014