Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM Don'ts

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 25 Νοεμβρίου 2009.

  1. Elysium

    Elysium Contributor



    Πολύ σωστό το όλο κείμενο και εντυπωσιακός ο πρόλογος. Από τα σωστά νήματα  
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    "Μην αυτογελοιοποιείστε", ναι...
    Αλλά μην ξεχνάμε και το "Να μην αυτοσαρκάζεστε και να παρά παίρνετε τους εαυτούς σας στα σοβαρά...Εκτός από ανιαρό, δεν είναι ένδειξη δύναμης αλλά το ακριβώς αντίθετο "
    Στα υπόλοιπα που έγραψες, για κείνο που θα μπορούσε να μετρήσει η γνώμη ενός παντελώς αγνώστου...Απλά "συνυπογράφω"....

    Υ.Γ. Το "Μην ξεμαλλιάζεστε στα Fora"...Ομολογώ ότι κάποιες φορές, δεν το τήρησα και ακόμη δυσκολεύομαι να το τηρήσω κάποιες άλλες...Και δεν είναι "παράσημο"...τουναντίον...Όσο κι αν η υπομονή μου να είναι γαϊδουρινή ...έχει κι εκείνη τα όρια της...  
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2014
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. Προσυπογράφω. Για την ποιότητα των επιχειρημάτων και της διαλεκτικής, όσο και για τον αιχμηρό, αλλά πολιτισμένο και εντός των ορίων διάλογο.

    Το ζήτημα των κανόνων, της αυθόρμητης έκφρασης και του προσωπικού στίγματος δεν είναι τόσο αντιφατικό όσο ακούγεται. Μπαίνοντας σε ένα χώρο άγνωστο, το ένστικτο και η διαίσθηση είναι ο καλύτερος οδηγός, όχι όμως πάντα ο ασφαλέστερος. Με την έννοια ότι άλλοι πριν από εμάς έκαναν συστημικά λάθη, τα οποία αναγνώρισαν και κατέγραψαν εν είδει συστάσεων, παραινέσεων, κανόνων ή "ευαγγελίου", ανάλογα με το ύφος του καθενός.

    Αυτά δεν υπέχουν θέση "εγχειριδίου" για τους νεοεισερχόμενους, αλλά επισήμανση πιθανών "ναρκοθετημένων περιοχών". Κατά την άποψή μου, όσο περισσότερα γνωρίζει κάποιος για το χώρο, όσο περισσότερο γίνεται κάτοχος της συσσωρευμένης γνώσης, τόσο πιο σίγουρος θα νιώσει για τα βήματά του, άρα, πιο απελευθερωμένος προς τη χάραξη του δικού του, μοναδικού δρόμου στον κόσμο του bdsm.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2016