Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Μαγνητική Προσωπικότητα των Κυρίαρχων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 30 Ιανουαρίου 2009.

?

Ποιά είναι η γνώμη σας;

  1. Κυρίαρχος= Μέσμερος

    6 vote(s)
    17,1%
  2. Κυρίαρχος= ξενέρι

    0 vote(s)
    0,0%
  3. Κυρίαρχος= κάτι στο μέτριο

    1 vote(s)
    2,9%
  4. Κυρίαρχος=εξαρτάται από τον άνθρωπο

    28 vote(s)
    80,0%
  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Είμαι μαγνητική προσωπικότητα. Ελκύω έντονα, σε βαθμό του να βγαίνω από το σπίτι το πρωί και να πέφτουν πάνω μου αυτοκίνητα. Δεν αστειεύομαι. Θέλω να προλάβω να γίνω Κ Κ πρωτού διαμελιστώ από τους 4 Τροχούς....
     
  2. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Μου έπεσε ένα κουτί με καρφίτσες στο σαλόνι. Μήπως μπορείς να έρθεις να τις μαγνητίσεις, να μην έχουμε και κανένα ατύχημα;

     
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Σκύψε και μάζεψέ τις.  
     
  4. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Στριμμένε. :*
     
  5. anima0

    anima0 Regular Member

    Μήπως δεν είναι φυσικό φαινόμενο?
    Μπορεί να είναι ας πούμε υπερφυσικό ... η κολώνια τους; (Axe?)
     
  6. Η εξουσία είναι αφροδισιακό. Αυτό είναι γνωστό. Ο μαγνητισμός όμως είναι κάτι πιό σύνθετο. Εχει να κάνει με τη γοητεία. Δε σχετίζεται με τίτλους ή ρόλους.
    Οσο για τη γοητεία, σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Πιστεύω οτι κάποια στοιχεία της είναι η αυτοπεποίθηση, η αντισυμβατικότητα, το μυστήριο, η υψηλη διανοητική και συναισθηματική νοημοσύνη, αλλά και ο παράξενος τρόπος που δένουν όλα αυτά μεταξύ τους σε ένα μοναδικό χαρμάνι..
     
  7. Ana Steel

    Ana Steel 7.585,145,542...

    Αν και καινούργια στο "σπορ", θα έλεγα πως μαγνητικη προσωπικοτητα σε κυριαρχο μπορείς να βρεις μόνο σε κάποιον που έχει το χάρισμα να μπορεί να κοντρολάρει το μυαλό της υποτακτικης. Και δεν αναφέρομαι σε εντολές και τιμωριες και στην επιβολή αυτών αλλά σε εκείνο το εκπληκτικό γεγονός που η ματιά του και μόνο καθορίζει την κίνησή της υποτακτικης. Εκεί είναι κυρίαρχος του μυαλού της και την χρησιμοποιεί όπως θελήσει.
    Τώρα ποιος το εχει αυτό το χάρισμα και ποιος οχι...ισως οι παλαιότεροι υποτακτικοι εδω μεσα να εχουν πιο σωστή άποψη απο μένα, που διατηρώ επιφυλάξεις λόγω άγνοιας ακόμη!
     
  8. a.g.d.

    a.g.d. New Member

    θα συμφωνήσω με Ana Steel, οι εντολές κ οι τιμωρίες είναι εύκολες και μπορεί να τις δώσει ο καθένας,το να κοντρολάρει όμως ο Κ το μυαλό της υ δεν έρχεται μέσα από εντολές και τιμωρίες..
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μην μιλάμε πολύ για Κυριαρχικούς η Κυρίαρχους...είναι θέμα ταμπού...Κάποιοι στην "τροφική αλυσίδα" τους έχουν βάλει (καλώς η κακώς) σε υψηλότερη θέση από τους υπόλοιπους...Κατ' εμέ κακώς αφού εντελώς βλαμμένα ακόμη πιστεύω, ότι θα είχαμε όλοι την ίδια "αξία"...

    Και αρχίζει μετά από ένα σημείο και πάντα το κλασικό κομποσκοίνι...Εκείνος/η είναι γιαλατζί...εκείνος/η είναι "αληθινός"/"η". Γιατί μπήκα στο μυαλό του/της...στην κρεβατοκάμαρα του/της...στην ζωή του/της γενικότερα και ξέρω από πρώτο χέρι τι είναι και δεν είναι...Και αφού το λέω εγώ ( δηλαδή ο κάθε άσχετος/η ) έτσι είναι...Λες και το να είναι κάποιος Κυρίαρχος η Κυριαρχικός είναι αμαρτία...η φταίει που κάποιος/α άλλος/η δεν είναι...Και πρέπει να έχει και σφραγίδα γνησιότητας από τον οποιονδήποτε τυχάρπαστο/η και μάλιστα να φέρνει στο κούτελο ISO Κυριαρχικότητας η Κυριαρχίας...

    Και για να είμαστε δημοκρατικοί...Επειδή τζίζ κακά να μιλάμε μόνο για Κυριαρχικούς η Κυρίαρχους...Το αν μια προσωπικότητα μαγνητίζει η όχι, είναι εντελώς υποκειμενικό και δεν έχει να κάνει τίποτε με καμία ετικέτα...Τώρα αν κάποιος είναι Κυριαρχικός η Κυρίαρχος και για την υποτακτική του θα είχε και μαγνητική προσωπικότητα...Τι το καλύτερο για κείνους...Να χαίρονται τον συσχετισμό τους...και έζησαν εκείνοι καλά και οι υπόλοιποι ας βαυκαλίζονταν...

    Προσωπική γνώμη ενός γιαλατζί Κ...Η μάλλον ενός εντελώς απομαγνητισμένου ατόμου...Που στο τέλος προτιμά την όποια ουσία του να την κρατάει για κείνους τους ελάχιστους και στους οποίους την ουσία του θα ήθελε να δώσει ( και εκείνοι θα ήθελαν να λάβουν ). Και τους "υπόλοιπους" πλέον τους θεωρεί βουή...Όπως και θεωρεί λειτουργικές τις όποιες ετικέτες μέχρι ενός σημείου...Και τους αφήνει αυτές τις τελευταίες ευχαρίστως... 
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Άντε πάλι αυτή η ματιά...  έχω βαρεθεί να το ακούω. Να δείτε πόσο σέξυ είναι η ματιά μου όταν παρακαλάω την εκάστοτε αφέντρα μου να της κοκκινίσω το κωλαράκι.  
     
  11. Noardos

    Noardos Regular Member

    Προπονηταράδες/ουδες, και παντογνώστες/στριες της εξέδρας, στρατηγοί/ούδες με 2 μήνες θητεία ήμαρτον.
    Το μόνο που απομένει είναι να κάνετε κανά νήμα για το τι χρώμα/υφή χυσαμόλι πρέπει να έχει ο Κ για να είναι ή να μην είναι καθώς και υπό ποια γωνία πρέπει να τα εκτοξεύει για να είναι too good and true.
    Αφήστε τiς ονειροπολήσεις, τις αμπελοφιλοσοφίες, το "το 'χεις ή δεν το 'χεις", και τα όνειρα θερινής νυκτός γιατί έρχεται χειμώνας.

    Μα τον Άη Τεμπελχάν δηλαδή....