Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι καταλαβαίνει κάποιος καινούριος στο χώρο, που διαβάζει το φόρουμ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Σωστος. Η αληθεια δεν κρυβεται εδω μεσα ουτε στις γνωμες. Εκει εξω ειναι και σε περιμενει να την παρατηρησεις με ελευθερο μυαλο. Δεν ειναι κακο να διαβαζουμε βεβαια. Το διαβασμα σε βοηθαει λιγο στην αρχη να γνωρισεις τι στο καλο ειναι αυτο το BDSM. Αλλα μεχρι εκει. Ε μετα κουραζεσαι λιγακι να διαβαζεις πολυπλοκες σκεψεις, πολυπλοκα λογια ετσι ρε παιδι μου για να δειξουμε οτι ειμαστε μορφωμενοι και εχουμε πτυχια ψυχολογων και κοινωνιολογων και επιστημονων και ειμαστε και γαμω τα ατομα αμαλαχι ναουμε...  Επισης πρεπει παντα μα παντα να εχουμε γνωμη για τα ΠΑΝΤΑ. Αμαλαχι ναουμε παλι... 
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    οτι ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι!!!
     
  4. Ktitor

    Ktitor Regular Member

    Μεγαλη θεωρητικη τοποθετηση απο αρχεια θεματα βιβλιων ΑΛΛΩΝ.
    Προσπαθεια και κοντρα για το ποιος την...εχει πιο μεγαλη και σε συντριπτικο ποσοστο απαντησεων και τοποθετησεων εκτος θεματος και φιλοσοφιας του...χωρου -οπως λεγεται-.
    Χρονικα ειμαι καινουριος εδω και απλα παρακολουθω....
    Ακομη κι αν η αληθεια δε χαϊδευει τ αυτια ειναι χρησιμη στην οποια βελτιωση αν φυσικα υπάρχει τετοια πρόθεση...
     
  5. Olympos

    Olympos Regular Member

    " αναρωτιέμαι τι καταλαβαίνει κάποιος νέος, που μπαίνει στο φόρουμ και δεν
    έχει ζήσει καμία προσωπική εμπειρία με το bdsm."...
    1. Καταλαβαινει οτι βρεθηκε σε ενα χωρο που υπαρχουν 'ιδιοτροποι' ανθρωποι που για να τους καταλαβει καλυτερα πρεπει να διαβασει βιβλια...
    2. Καταλαβαινει οτι ολοι οσοι ειναι εδωμεσα, στατιστικα και αναλογικα, ειναι το ιδιο εξυπνοι, κουτοι, ομορφοι, ασχημοι, μορφωμενοι, αμορφωτοι, εγωιστες, παραμυθαδες, αυταρχικοι, ξερολες, κλπ. κλπ. οπως οι αλλοι εξω απο δω και για να τους καταλαβει, πρεπει να διαβασει βιβλια...
    3. Καταλαβαινει οτι καποια απ αυτα που υποστηριζονται εδωμεσα ειναι σωστα, καποια λιγωτερο σωστα και καποια λαθος. Για να καταλαβει, πρεπει να διαβασει βιβλια...
    4. Καταλαβαινει οτι ολοι (καλα... οι περισσοτεροι) εδωμεσα θεωρουν οτι αυτα που λενε, αυτα που κανουν και αυτα που λενε οτι κανουν ειναι οτι καλυτερο εχει εμφανιστει στη σκηνη του βδσμ απο καταβολης του (κατι σαν το αλαθητο του παπα ενα πραμα) και οτι, τελος παντων, πρεπει να αποφασισει και να ξεδιαλυνει ποια ειναι σωστα και ποια οχι, ποια του ταιριαζουν και ποια οχι, ποιος μιλαει σωστα και ποιος λεει ανοησιες. Για να το κατορθωσει αυτο πρεπει να διαβασει βιβλια...

    Τελικα, το διαβασμα δεν το γλυτωνει  
    Και, κυριως, εκτος απο τα βασικα του βδσμ, βιβλια ανθρωπινης συμπεριφορας. Ακριβως για να μπορει να ξεδιαλυνει, οσο γινεται, το πως πριν απ ολα συμπεριφερεται και νοιωθει ο ιδιος και, στη συνεχεια, πως συμπεριφερονται (και πως νοιωθουν ???) ολοι οι αλλοι εδωμεσα, αναλογα με αυτα που γραφουν και σε συναρτηση με αυτο που δηλωνουν οτι ειναι.
    Υπαρχουν εδωμεσα πολλα νηματα με 'διαμαντια' που γραφτηκαν απο μελη του φορουμ η με αναφορες σε βιβλια που αξιζει να διαβαστουν.
    Το καλυτερο απ ολα, για τους νεοεισερχομενους, να εχουν ηδη καποιο γνωστο, φιλο, καποιον τελοσπαντων που να εμπιστευονται, και να ζητησουν καθοδηγηση. Εμπιστοσυνη ειναι η μαγικη λεξη στις ανθρωπινες σχεσεις. Ακομη περσσοτερο στις διαπροσωπικες.

    Ελπιζω οτι δεν απογοητευσα καποιον καινουργιο με το 'διαβασμα' που εβαλα   Ισως και ναμαι καπως υπερβολικος. Μονο αυτο εχω να τους πω : Χαριστε την εμπιστοσυνη σας εκει που αξιζει !

    Να περνατε καλα.
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμμ φιλε μου πουλας βιβλια??   
     
  7. Olympos

    Olympos Regular Member

    Οχι αγαπητε  
    Εγραψε κατι ο Νορμαν ομως...
    "love of learning, which can be one of the deepest and most honest of loves." (Tarnsman of Gor, p.38)
     
  8. atasai

    atasai Regular Member

    Το διπολάκι "Θέλω να μάθω για το bdsm" - "Θα σε βοηθήσω να μάθεις για το bdsm" μάλλον είναι το αντίστοιχο της συλλογής με τις πεταλούδες για τις D/s ξεπέτες.
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    σωστος 
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ειχα γραψει την τελευταια φορα μεταξυ σοβαρου και αστειου τιποτα.

    Το τιποτα ηταν σχετικο με το bdsm όχι απολυτα ομως. Στο φορουμ σιγουρα θα βρεις καποια σημαντικα κειμενα που αφορουν την ασφαλεια, οπως και για καποια αλλα φετιχ που ισως να μην εχεις ξανακουσει ποτε. Το σιγουρο ειναι οτι θα βρεις αρκετους με τα ιδια γουστα με εσενα.

    Τα παρακατω ομως αφορουν την κριτικη σου σκεψη. Καπου γραφτηκε προηγουμενως, εδω θα δεις ανθρωπους διαφορων μορφωτικων επιπεδων, ομορφων, ασχημων κτλ που τους ενωνει κατι η αγαπη τους για τον εναλλακτικο ερωτισμο και όχι μονο.

    Θα καταλαβεις οτι ολοι ειμαστε ιδιοι με τους ανθρωπους που ειναι γυρω σου κι εδω μας δινετε η ευκαιρεια να μιλαμε και να εκφραζομαστε πιο ευκολα και πιο ελευθερα, η ανωνυμια σου προσφερει μια καποια "ασφαλεια" αν και με τον καιρο θα καταλαβεις οτι το να σου αρεσει το bdsm δεν ειναι κακο.

    Επισης θα σου δημιουργηθει η ιδεα οτι εδω ειναι η εικονικη ζωη, ενω εκτος υπολογιστη ειναι η πραγματικη ζωη. Αυτο για μενα ειναι λαθος, οτι εδω ειναι ενας χωρος που επικοινωνεις και συναναστρεφεσαι δεν το αποκλειει από την "πραγματικοτητα" ειναι πραγματικοτητα απλα το μεσον ειναι διαφορετικο.

    Τελος θα διαβασεις τις ιστοριες μου που ειναι και γαμω, οποτε μην ξεχνας να μου πατας like  
     
  11. vradynoos

    vradynoos New Member

    Νομίζω, πως στο φόρουμ επικρατεί η αυταρέσκεια και ο εγωκεντρισμός, όπως και στην πραγματική ζωή, αλλά μια τάξη μεγέθους περισσότερο λόγω και της ανωνυμίας. Οπότε αν η πραγματική ερώτηση είναι κατά πόσο είναι θεμιτό να λαμβάνεις σοβαρά τις απόψεις που διαβάζεις εδώ μέσα, κατά τη γνώμη είναι αρκετά εφόσον το κάνεις μόνο για καθαρή διασκέδαση. Εγώ ας πούμε κάποια στιγμή είχα διαβάσει μια διήγηση από δω μέσα, από κάποιον που έλεγε πως έστειλε τη δικιά του να πάρει πίπες απ τα παιδιά αθίγγανων ( τα "γυφτάκια" επί λέξει ) σε μια διπλανή αλάνα, τρομάρα του. Για να μαι ειλικρινής δε θυμάμαι με σιγουριά αν ήταν εξιστόρηση ή αναφορά κάποιας φαντασίωσης. Αλλά το νόημα είναι πως το φόρουμ μάλλον εξυπηρετεί περισσότερο σαν διασκέδαση ή στο ελάχιστο σαν φυσιοδιφική ενασχόληση.

    Καλή συνέχεια  
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Καταλαβαίνει ότι δεν είναι ο/η μοναδικός/η "ανώμαλος/η" που του/της αρέσουν κάποια πραγματάκια...Αν θέλει πληροφορείται σε κάποια θέματα που είναι "κανόνες" η κανόνες ( και σαν αντικειμενικούς κανόνες εγώ αντιλαμβάνομαι εκείνους, που θ' αφορούσαν την ασφάλεια των εμπλεκομένων, όπως και τα της συναίνεσης...Αλλά σε κάθε περίπτωση θα έφτανε λίγη σωφροσύνη και μια μυτούλα ωριμότητας, για να φτάσει εκεί κάποιος/α και από μόνος του/της )...Παίρνει ιδέες για πιθανές πρακτικές/"καταστάσεις" που θα του/της κινούσαν την περιέργεια ως προς πειραματισμό...Και εν τέλει να κάνει πράξη ότι τον/την φωτίσει ο Θεός, ο βούδας, ο Αλλάχ, ο Κουκουλκάν, ο Μπάρον Σαμντί κτλ κτλ με τον/την σύντροφο του κρατώντας ( καθώς και απορρίπτοντας ) από κείνα που διάβασε, τα σημεία που δεν θα του/της "ταίριαζαν"...Γιατί όσο και κάποια πράγματα και να έμοιαζαν, δεν σημαίνει ότι όλοι μας τα βιώνουμε η ότι θα πρέπει να τα βιώνουμε με τον ίδιο τρόπο...