Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κοινότητα και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. hecate

    hecate Regular Member

    triggering, @Elysium - google it.

    επίσης, δεν είπα ότι νιώθει κάποι@ να απειλείται εδώ (που θα μπορούσε και να νιώθει), αλλά irl. και όταν μια συμπεριφορά που irl σε κάνει να νιώθεις απειλή, όταν τη συναντάς οπουδήποτε σε κάνει να νιώθεις τουλάχιστο μη άνετα και σίγουρα δεν τη θεωρείς αστεία, ούτε σέξι, ούτε κολακευτική.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Το καταλαβαίνω. Κι εγώ πιθανόν έτσι θα ένοιωθα  

    Εντάξει, ερωτικό forum είναι. Υπάρχουν κι αυτά και προφανώς για να θέλει κάποιος να προσεγγίσει με αυτόν τον τρόπο κάπου θα πιάνει. Προσπεράστε τα αν δε σας ενδιαφέρουν ή αναφέρετέ τα αν είναι προσβλητικά. Δεν είναι αρκετά αυτά;
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Χαίρομαι που το καταλαβαίνεις. 
    Σκέψου τώρα και να σε διαολοστέλνουν ή να σε στολίζουν με άλλα κοσμητικά επίθετα, επειδή δεν ενδιαφέρεσαι.
    Δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω αναφορά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει ξαναμμένους εφήβους εδώ μέσα, που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις ορμές και την γλώσσα τους, αλλά ώριμα άτομα. Και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να νοιώθω οίκτο γι' αυτά.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν το chat και κάθε είδους chat. Το βαριέεεεμαι, όποτε αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω μετά από είκοσι λεπτά με έπιανε πονοκέφαλος. Το έχω απενεργοποιημένο μονίμως. Εντελώς ψυχοφθόρο.
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Hecate, με κάθε καλή διάθεση, θα σε απογοητεύσω. Όσα χρόνια συμμετέχω στα αντίστοιχα φόρουμ, μόνο δύο φορές έχω λάβει πραγματικά προσβλητικό μήνυμα. Και τις δύο φορές ήταν κάποιος άντρας (διαφορετικός την κάθε φορά) που μου έλεγε ότι τον έστειλε η τάδε γυναίκα (περιώνυμη τσατσά του χώρου) λέγοντάς του πως "αυτή γαμιέται".

    Έτσι επειδή η τσατσά, στη βιασύνη της να δημιουργήσει πρόβλημα, δεν είχε κάνει σωστό πρόλογο, συν το γεγονός ότι οι τύποι παρά ήταν λουμπεναριά για να γνωρίζουν πώς θα μιλήσουν, το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικά γελοίο. Το μήνυμα ήταν προσβλητικό όχι για το ύφος του, αλλά λόγω του πραγματικού περιστατικού που αποκάλυπτε, ότι δηλαδή προέκυπτε ότι δεν είναι ένα απλά μήνυμα στο internet, αλλά πως έχει αρχίσει να ξεχειλίζει στην πραγματική ζωή. Ότι δηλαδή υπάρχει αυτή η συγκεκριμένη <ageist noun censored> που ανταγωνίζεται τόσο πολύ τις ομόφυλές τις που προσπαθεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα με το να βρίσκονται σ' αυτον τον χώρο - ο οποίος φυσικά δεν περιορίζεται στο ίντερνετ.

    Εγώ πώς να διαβάσω τη φράση σου με αυτή την εμπειρία, που στο σύμπαν που οι γυναίκες όλες είναι αγίες δεν θα έβρισκα έναν που να με πιστέψει;
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2014
  6. Σε έναν ιδανικό κόσμο όπου όλοι θα είχαν μιά στοιχειώδη κοινωνική μόρφωση, ναι. Αλλά ο κόσμος απέχει από το ιδανικό και οφείλουμε στον εαυτό μας να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πρόσεξε, δεν εννοώ να δεχόμαστε τα πάντα. Απλά να έχουμε κατανόηση και αποδοχή. Σε αποδέχομαι ως άτομο, κατανοώ οτι γιά κάποιο λόγο σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, αλλά διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό σου. Αυτή η αποδοχή σου δίνει μιά ήρεμη δύναμη... 
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Προσέχετε πάντως. Κάποιοι και κάποιες διαστρεβλώνουν την αλήθεια και διαδίδουν ψέμματα για κάποιους επειδή ζηλεύουν ή δεν μπορούν να χωνέψουν ότι απομακρυνθήκαμε ή ότι δεν ενδιαφερθήκαμε. Πολύ κακία και εγωισμός μερικοί άνθρωποι...Τσεκαρισμένο. Από κοντά μόνο θα μαθαίνετε την αλήθεια για κάποιον/α, όχι από τα ψέμματα που σας λέει η κάθε κυράτσα.
     
  8. gazza

    gazza Regular Member

    σωστοτατος....
     
  9. Ενας φίλος μού είπε κάποτε: "Δύο είναι οι αίτιοι για όλα τα ανθρώπινα προβλήματα. Η Αγνοια και ο Εγωισμός"
    Ο εγωισμός δεν αντέχει την απόρριψη. Λέει "οφείλουν όλοι να με αποδέχονται".
    Η μη παραδοχή της άγνοιας μας οδηγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και έωλες βεβαιότητες...
     
  10. hecate

    hecate Regular Member

    @Elysium δεν είναι σάιτ γνωριμιών το φόρουμ - θέλω να πιστεύω δηλαδή... Κάποιοι τρόποι αντιμετώπισης είναι αυτοί που λες. Το να τα αγνοούμε δεν δουλεύει πάντα. Ούτε κι αποκλείει τα άσχημα συναισθήματα που μπορεί να προκαλούν τέτοια μηνύματα. Το νήμα αυτό το άνοιξα ως μια προσπάθεια να βρεθούν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης πριν φτάσουμε στην αναφορά. Για εμένα το σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός και να μη χρειάζεται να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, να μην πληγώνονται άτομα, να μην χρειάζονται αναφορές. Εντάξει, ουτοπίστρια είμαι... το ξέρω... αλλά έχω μάθει να προσπαθώ πάντα για αυτά που πιστεύω, όσο ουτοπικά κι αν είναι... εξάλλου, ουτοπικά κάποτε θεωρούνταν πολλά πράγματα που σήμερα είναι δεδομένα, οπότε...

    @atasai θα σε απογοητεύσω εγώ, γιατί εγώ δεν απογοητεύτηκα με αυτά που λες. καμία απογοήτευση. εγώ μίλησα με βάση τις δικές μου εμπειρίες στο φόρουμ κι εσύ με βάση τις δικές σου. μπορούν άνετα να ισχύουν και προφανώς ισχύουν και τα δύο. το ένα δεν αποκλείει το άλλο. ούτε είπα πως καμία γυναίκα ποτέ έχει προβληματική συμπεριφορά. η φράση μου που παράθεσες αναφερόταν σε συγκεκριμένο παράδειγμα. το "καμία γυναίκα" αναφερόταν σε σχέση με τον lizard_ και τη δική του εμπειρία και δεν ήταν γενική και απόλυτη δήλωση. και είμαι πάντα πολύ προσεκτική χρησιμοποιώντας φράσεις όπως "πιθανότατα," "ίσως," "οι περισσότερες γυναίκες," κλπ όταν εξάγω συμπεράσματα με βάση τις εμπειρίες μου, ακριβώς για να μην αποκλείω τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων. στο αρχικό μου μήνυμα στο νήμα αυτό, είπα πως με ενδιαφέρει να μάθω πως βιώνουν κι άλλα άτομα (πέρα από υποτακτικές γυναίκες που έχω ήδη μιλήσει και έχω και προσωπική εμπειρία) όλα αυτά.

    @peleas αποδέχομαι τ@ πάντ@ υπό τον όρο ότι δεν συμπεριφέρονται με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικά/μειωτικά/με διακρίσεις/κακοποιητικά/πληγωτικά προς οποιοδήποτε άλλο άτομο ή ομάδα ανθρώπων. τέτοιες συμπεριφορές δεν τις αποδέχομαι, όχι. και αφού τις θεωρώ προβληματικές, δεν μπορώ παρά να προσπαθώ να αλλάξουν. είπαμε, ουτοπίστρια, τι να κάνουμε... κατανοώ (κάποιους) από τους λόγους που ωθούν διάφορ@ να έχουν προβληματικές συμπεριφορές, ναι. αυτό δεν σημαίνει πως τις σέβομαι κιόλας ως συμπεριφορές, ούτε και τις δικαιολογώ.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Hecate, με κάθε συμπάθεια και ειλικρινή σεβασμό προς την γνώμη σου....Απλά δεν απαντάς στα μηνύματα που θεωρείς για σένα προσβλητικά/ενοχλητικά και εξίσου απλά κλείνεις το chat...Δεν χρωστάς τίποτε και σε κανένα ( και το λέω όσο και ν'ακούγεται αγενές η "κάφρικο" )...Εμένα μου γύρισαν τα "μάτια" και μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου μόνο όσοι ακολουθώ...Και ας με πάρουν για σνομπ η μαλθάκα...Τον χρόνο μου και την προσοχή μου διαλέγω εγώ σε ποιους τα "χαρίζω" και πότε...

    Τουτέστιν, θέλεις απλά να διαβάσεις/γράψεις εδώ? Τρόπος υπάρχει για να το κάνεις και είναι απλούστατος...Θέλεις να συνομιλήσεις και με ανθρώπους? Παίρνεις το ρίσκο, να πέσεις και σε άτομα που δεν θα σου ταίριαζαν...Ως προς το ότι αυτό το forum δεν είναι χώρος γνωριμιών...Ο καθένας χρησιμοποιεί το μέσο για τις "ανάγκες" του...Αν τις "μοιραζόμαστε" καλώς...Αν δεν τις μοιραζόμαστε...Ο καθένας το καπελάκι στραβά, ας φορέσει και άντε γεια χαρά...Όπως και στον "έξω κόσμο" δηλαδή...

    Πάντα προσωπική γνώμη... 

    Υ.Γ. Ο σεβασμός και οι τρόποι η κάποιος τους έχει η δεν τους έχει...
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Έχεις να προτείνεις κάτι;