Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Εξευτελισμός - Humiliation

    Ναι, προσπαθεί να δείξει ένα μη αλαζονικό χαρακτήρα και αναιρείται στις επόμενες παραγράφους. Θυμίζει σε πιο light μορφή τις Mistresses του irc.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Εξευτελισμός - Humiliation

    Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η φράση που παρέθεσε ο Κωνσταντίνος, όπως και η συνέχεια της περι κοψίματος των φωνητικών χορδών, που ίσως κρίμα που κόπηκαν για να την επαναφέρουν και σε άλλους τομείς στην πραγματικότητα. λολ

    Αλλά μοιάζει να ισχύει αυτό που είπε ο Ελύσιουμ.
    Αυτοαναιρείται η κοπέλα σε πέραν του ενός σημείου και αδυνατεί παντελώς να εμβαθύνει στην ίδια την έννοια του εξευτελισμού εν bdsm.
     
  3. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    ανεκαθεν δεχομουν εξεφτελισμους ,στο σπιτι,στο σχολειο,στο στρατο,στην δουλεια,αλλα οχειροτερος ηταν οταν επιασα την γυναικα μου να πηδιεται με αλλον και εκεινη αταραχη μου ειπε να κοιταξω ποσο μεγαλο πουτσο εχει ο εραστης της σε αντιθεση με το δικο μου γαριδακι,ημουν τοσο εθισμενος στον εξεφτελισμο ωστε δεν ειπα κουβεντα κι απλως χωρισα,απο τοτε επιδιωκω σχεσεις που προυποθετουν τον εξεφτελισμο μου ειτε ιδιοτικα ειτε δημοσια
     
  4. Bon

    Bon New Member

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    το γενικότερο πρόβλημα με την ταπείνωση για εμένα έχει να κάνει με το πως κάποιος μπορεί να ταπεινωθεί με τη θέληση του. ουσιαστικά η ταπείνωση στα games πιστεύω ότι είναι για τον σκλάβο όπως λίγο πολύ μία πρακτική πόνου σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή τη φορά που λειτουργεί απλά για την ευχαρίστιση που θα αντλήσουν οι δύο μεριές. κάτι που κάνει την ταπείνωση σε τελική ανάλυση να μην λειτουργεί όπως θα θέλαμε να πιστεύουμε καθότι δεν ρίχνει την ψυχολογία του σκλάβου. Αυτό πάντα βέβαια από τη δική μου εμπειρία
     
  5. Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Θεωρώ την ταπεινότητα ως εγγενή χαρακτηριστικό της υποτακτικής. Μέσα από αυτήν νομίζω πως νοιώθει ηρεμία και γαλήνη μια υποτακτική και μπορεί να είναι ο εαυτός της. Και αυτό δεν το βρίσκω εξευτελιστικό καθόλου. Το αντίθετο θα έλεγα.
    Όσον αφορά τον εξευτελισμό.
    Αυτό το οποίο μας κάνει να καυλώνουμε με αυτόν νομίζω πως είναι η υπέρβαση του "απαγορευμένου", πως αγγίζουμε κάτι που θεωρείται ταμπού, ντροπή, κακό..



    Όπως ανεφερα και παραπάνω η ταπεινότητα είναι χαρακτηριστικό ή όχι μιας προσωπικότητας. Κατά την άποψή μου πάντα.
    Ιδιαίτερα όταν δίδεται η ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου και δεν επιβάλλεται να φανείς κάπως αλλιώς.
    Κρίνοντας από τον εαυτό μου ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό..
    Τις στιγμές που θυμώνω και χάνω τον έλεγχο ή αυτοέλεγχο μου γίνομαι χάλια μέσα μου.. είναι κάτι που δεν μου αρέσει να μου συμβαίνει..θέλω να μπορώ να είμαι ήρεμη.
    Οταν είμαι δίπλα στον Αφέντη μου όμως είμαι ήρεμη πάντα. Ότι και αν γίνει.
    Δεν μπορώ να θυμώσω, ούτε να φωνάξω, ούτε να χάσω τον έλεγχο.. νοιώθω μια χαρά.. χαμηλώνει ο τόνος της φωνής μου, ηρεμώ, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.

    Εσύ θέλεις να ρίχνει η όποια πρακτική την ψυχολογία σου ή να την ανεβάζει;

    p.s Επειδή είδα πως είσαι μικρούλης..
    Έχεις μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου.. προσπάθησε να αφουγκραστείς και να κατανοήσεις τις ανάγκες σου για να έχουν και ουσία οι εμπειρίες σου. Μη πεφτεις με τα μούτρα στην εμπειρία για την εμπειρία.. όχι γιατί είναι κακό αλλά γιατί περισσότερο χάνεσαι παρά βρίσκεις τον δρόμο..
    Και να προσέχεις... λολ.. σα μαμά στο λέω..

    Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..
     
  6. Manster

    Manster New Member

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Είναι ό,τι νιώθει ότι την ταπεινώνει, κι όμως, όταν το κάνει, ευχαριστιέται κι υγραίνεται...
     
  7. petDom

    petDom Regular Member

    Πολύ καλή τοποθέτηση νομίζω, που βάζει πραγματικά μια γραμμή ανάμεσα στο φετιχ και στο pure bdsm. θα πρέπει ο εξευτελισμός/εξαναγκασμός να είναι συνεναιτικός ή μη;
     
  8. MoonMilk

    MoonMilk New Member

    Για μένα εξευτελιστικό είναι να δέχομαι κάθε είδους προσβολές από τον Κ.
    Παρά ταύτα, και όπως γράφτηκε και από κάποιο άλλο μέλος, ανάβω σεξουαλικά συν ότι νιώθω και με το παραπάνω ότι ο Κ εξουσιάζει επάνω μου, κάτι που κάνει τα συναισθήματά μου ακόμα πιο δυνατά για εκείνον.

    Γράφτηκαν ωραία πράγματα και τα διάβασα όλα ομολογώ.
     
  9. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Ο μαζοχισμός μου θα έλεγα ότι έχει 4 χαρακτηριστικά ''γνωρίσματα''.Μαζοχισμός,φετιχισμός,τραβεστιασμός κι επιδειξιομανία αν και πιστεύω ο όρος αυτός δεν αποδίδει σωστά την κατάσταση.
    Μαζοχισμός.πχ,φαντάζομαι ότι είμαι γυμνός,δεμένος όρθιος με τα χέρια κατά πάνω και μία κοπέλα που φοράει ένα μακρύ παντελόνι κι ανοιχτά παπούτσια-γόβες,με χτυπάει στα πισινά με μία ζώνη,περισσότερο για ταπείνωση παρά για πόνο.
    Φετιχισμός.Πχ το κόλλημα μου στις διάφορες φαντασιώσεις η θύτριες-έτσι ονομάζω τις κυρίαρχες-να φοράνε μακριά παντελόνια κι ανοιχτά παπούτσια,έχει να κάνει με διάφορες ιδέες και κολλήματα που είχα μικρός.
    Επιδειξιομανία.σχετίζεται με το ανώτατο κόλλημα μου,που είναι το να εκτεθώ γυμνός στον κόσμο.Δεν θέλω να προκαλέσω,δεν θέλω να φέρω κανέναν σε αμηχανία,θέλω απλά να εκτεθώ,είναι περισσότερο κάτι σαν μαζοχισμός παρά επιδειξιομανία.
    Τέλος υπάρχουν και τα τραβεστιακά χαρακτηριστικά στα κολλήματα και τις φαντασιώσεις μου,στα οποία θα αναφερθώ προσεχώς.
    Πάντως θέλω να αναφέρω προκαταβολικά πως όλος ο φετιχομαζοχισμός μου βασίζεται στην έννοια της Αντίθεσης.Θα επανέλθω σχετικά.Συγνώμη αν τα αναφέρω κάπως απότομα όλα αυτά,αλλά πραγματικά είναι ένας από τους λίγους χώρους όπου έχω την δυνατότητα να εκφραστώ.
     
  10. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    όπως είπα πριν ο μαζοχισμός μου έχει και τραβεστιακά χαρακτηριστικά.Δεν ξέρω πώς θα ακουστούν τα παρακάτω,πάντως είναι χαρακτηριστικά του κολλήματος μου.
    Πχ φαντασίωση,είμαι μία γυναίκα,φοράω ένα φόρεμα,είμαι κάπου πχ στον δρόμο ή σε κάποιον άλλο χώρο,κι εκεί υπάρχουν γυναίκες με μακρυά παντελόνια,η αντίθεση εκτεθειμένων ποδιών-μη εκτεθειμένων ποδιών είναι διεγερτική ''και για μένα φυσικά γενικά εκτεθειμένων και μη εκτεθειμένων όταν φυσικά ο εκτεθειμένος είμαι εγώ!''.Πολλές φορές λοιπόν φαντασιώσεις και επιθυμίες να φορέσω φορέματα,φούστες.
    Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,ταυτίζομαι και θέλω να πάρω τη θέση κάθε γυναίκας που φοράει-φόρεμα,φούστα''αν είναι εκτεθειμένα τα πόδια,αν είναι μακρύ δεν νομίζω να θέλω να πάρω τη θέση της'',βερμούδα,σόρτς,μαγιό,εσώρουχα ή είναι γυμνή,ενδεχομένως να θέλω ακόμη να πάρω τη θέση κάποιας γυναίκας που ναι μεν φοράει μακρύ παντελόνι αλλά συνοδεύεται από παπούτσια με κάλτσες-άγνωστο γιατί από παιδί έχω συνδυάσει τις κάλτσες με ταπεινωτικούς και υποτακτικούς συνειρμούς-.ειδικά αν βρίσκεται εκεί γύρω μία άλλη γυναίκα που θα φοράει μακρύ παντελόνι κι ανοιχτά παπούτσια-αντίθεση δηλαδή ως προς τις κάλτσες-.Κι από αυτούς τους λόγους λοιπόν η αντιπροσωπευτική,χαρακτηριστική ενδυμασία της θύτριας γυναίκας,κατ εμε ,της ανώτερης,της κυρίαρχης,όπως θέλετε πείτε το,είναι το μακρύ παντελόνι-οποιουδήποτε είδους αρκεί να είναι σύγχρονο-για να είναι καλλημένα τα πόδια,κι ανοιχτά παπούτσια προκειμένου να απουσιάζουν οι κάλτσες,κολλήματα που έχουν παιδική καταγωγή.
    Όταν ήμουν μικρός αναρωτιόμουν,γιατί τις περισσότερες φορές τα μικρά παιδιά φόραγαν σόρτς ενώ οι μεγάλοι παντελόνι;
    Η μητέρα μου μου απάνταγε ''τέτοια ρούχα φοράμε στα παιδάκια'',έτσι συνδύασα από μικρός την έκθεση των ποδιών,και κάθε έκθεση γενικά δηλαδή,με την υποτακτικότητα και την ταπεινώτητα,και αυτό το πράγμα κατά κάποιο τρόπο ''καρφώθηκε'' στο μυαλό μου,και έτσι έχω την φετιχιστική επιθυμία η κυρίαρχη,ανώτερη γυναίκα να φοράει μακρύ παντελόνι.Κατά τρόπο ισχύουν τα πράγματα και ως προς τις κάλτσες,οπότε το όλο κόλλημα γίνεται πιο κατανοητό.Όλα τα χαρακτηριστικά του φετιχομαζοχισμού μου δεν είναι άσχετα,συνδέονται μεταξύ τους.Κι όπως έχω πει κυριαρχικό ρόλο σε αυτό το είδος μαζοχισμού παίζει η έννοια της αντίθεσης.
     
  11. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Όπως είπα μεγάλο ρόλο παίζει η έννοια της αντίθεσης στο φετιχομαζοχισμό μου.Πχ εμένα με βλέπουν γυμνό κάποια άτομα,με ρούχα εγώ δεν τους βλέπω,αυτή η αντίθεση με γεμίζει με φετιχομαζοχιστική σεξουαλική έξαρση,αυτό με το γυμνό είναι το ανώτατο κόλλημα μου,σε όλον τον φετιχομαζοχισμό μου,από πάνω μέχρι κάτω είναι διαποτισμένη η έννοια της αντίθεσης,πχ εσώρουχα προς ρούχα,σόρτς,βερμούδες,φούστες,φορέματα προς μακρυά παντελόνια,κάλτσες προς ανοιχτά παπούτσια χωρίς κάλτσες και λοιπά και λοιπά διάφορα τέτοια που έχουν να κάνουν με αντιθέσεις.
    Ανέκαθεν μου έκαναν εντύπωση οι αντιθέσεις,πχ μικρός αναρωτιόμουν γιατί ενήλικες και παιδιά φοράνε διαφορετικά ρούχα;-παρόμοια παιδική απορία,ανέφερα και παραπάνω-δίχως να βρίσκω απάντηση,φανταζόμουν-όχι ότι το πίστευα,αλλά έτσι σαν φαντασιακή πλάκα,τα παιδιά κάνουν διάφορες υποθέσεις-σκεφτόμουν λοιπόν ότι επίτηδες φόραγαν οι ενήλικες διαφορετικά ρούχα στα παιδιά για να τα ταπεινώνουν,πάντα έτσι σκεφτόμουν ,με αυτόν τον τρόπο,δεν ξέρω γιατί.Κι όπως έχω πει ήμουν αρκετά μικρός όταν είχα νιώσει για πρώτη φορά ένα είδος μαζοχιστικού αισθήματος-σε εκείνο το μάλλον όνειρο,που ανέφερα σε άλλη σελίδα-.
    και πραγματικά για να το πάρουμε από ψυχαναλυτική σκοπιά τυχαίες εμπειρίες,σκέψεις,υποθέσεις,εντυπώσεις μπορούν να έχουν διεγερτική επίδραση και να παίξουν μεγάλο ρόλο στην μεταγενέστερη ψυχοσεξουαλική συγκρότηση του ατόμου,αν κιόλας,πιθανότατα τις περισσότερες φορές συνδυαστεί και με κάποια προδιάθεση.
     
  12. Lousifer

    Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

    Συμφωνώ απόλυτα με την gaby. ..