Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

STRAPON τιμωρια ευχαριστηση κυριαρχια...??

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος neos Protaris, στις 15 Οκτωβρίου 2014.

  1. εγω παντος μεχρι τα νηπια γυρνουσα χωρις βρακι εκανα γυμνισμο.....  
     
  2. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    διαφωνω περι ομοφυλοφιλικων στασεων εαν καποιος γουσταρει το στραπον..αν το ψαξετε καλυτερα απο τον πρωκτο και λιγο πανω βρισκεται ο προστατης στον αντρα..αν βαλεις σε καποιον δαχτυλο και το πιεσεις το σημειο θα εκσπερματωσει..( μου εχει σβησει σε γιατρο που ειχα παει για εξεταση προστατη 16 χρονων  ) με αλλα λογια το σημειο G του αντρα ειναι εκει περα..νομιζω οτι η επιλογη του στραπον για ατομα που δε το συνδυαζουν με υποταχτικοτητα φετιχ η οτιδηποτε ειναι καθαρα θεμα απολαυσης!
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Για ποιο λόγο τότε δεν το κάνει κάποιος μόνος του και θέλει να στήνεται στα τέσσερα;
     
  4. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    δεν ειναι και το πιο ευκολο να βαλεις δαχτυλο στον εαυτο σου και να πετυχεις προσταστη...εκτος αν εχεις κανα 2μετρο χερι..και μεσα στην καυλα του καθενος παιζουν πολλα..εξαλλου το στραπ δε γινεται μονο στα 4...μπορει και ιεραποστολικα και να γουσταρεις να βλεπεις την κοπελα σου ηοποια γυναικα τηνωρα που το κανει..δεν ειναι ολα γκει  
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Αφού για strap-on μιλάμε, όχι για δάχτυλο. Επομένως φθάνει.
    Επίσης η συνήθης πρακτική είναι να είναι κάποιος στημένος στα τέσσερα. Δεν είναι και πολύ τυχαίο αυτό.
     
  6. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    μηπως γιατι ειναι πιο βαθεια η διυσδειση επομενως καλυτερο αποτελεσμα προς προσταστη? προσωπικα δε θα θεωρησω οτι καποιος εχει ομοφυλοφιλικες στασεις εαν γουσταρει το στραπον απο τη δικια του..
     
  7. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Άλλη μία φαντασίωση μου-είχα πέσει με κάποιο τρόπο όμηρος σε μία γυναίκα,που φορούσε ένα μακρύ σκούρο τζιν κι ανοιχτά παπούτσια γενικώς σκουρόχρωμα ρούχα,αρχικώς ήμουν με το εσώρουχο μου,όρθιος,δεμένος με τα χέρια κατά πάνω και φιμωμένος.Η θύτρια μου με σημάδευε με όπλο,κατόπιν με έλυσε και με διέταξε ενώ είχε το όπλο,να πάω σε ένα δωμάτιο,περπατώντας στα τέσσερα,μόλις φτάσαμε στο δωμάτιο,με διέταξε να γδυθώ τελείως,και μου είπε να κάτσω ανάσκελα στο κρεβάτι.Τότε τοποθέτησε μία κάμερα που ήταν στραμμένη προς τα μένα.Φόρεσε ένα strapon με πλησίασε από πάνω μου κι άρχισε να διεισδύει μέσα μου.Κατά τη διάρκεια όλου αυτού ενώ είχαμε οπτική επαφή αφού ήμουν ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και δεχόμουν το strapon μέσα στον πισινό μου,μου έλεγε διάφορα πράγματα κυριαρχίας,υποταγής,μειωτικά,εξευτελιστικά,και η κάμερα μας έπαιρνε,εγώ όμως ήμουν ο γυμνός και ο εκτεθειμένος ,η θύτρια μου φόραγε τα ίδια ρούχα με πριν,έτσι ώστε να υπάρχει η ρουχική εξευτελιστική αντίθεση,η απαραίτητη στον φετιχομαζοχισμό μου.Και τότε τελείωσα.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ε σε παρακαλώ. Χαλάει το προφίλ του straight άνδρα να 'ουμε. Πρέπει να το εξοβελίσουμε μπας και μας κάτσει καλύτερα στο στομαχάκι  
    Διότι η υποστήριξη ότι είναι κρυφο-ομοφυλόφιλος όποιος αρέσκεται σε διέγερση από πίσω απ'την σύντροφό του, δεν έχει την έννοια της σεξουαλικότητας μπρος ομόφυλο άτομο αλλά την έννοια της υποβίβασής του (κοινώς: πούστης, μία έννοια που χρησιμοποιείται κυρίως απαξιωτικά).
    Τέλος και χωρίς διάθεση να συνεχίσω σ'ένα πλαίσιο συζήτησης στερεοτύπων, έχω ένα θειό που έτσι και πάει να πλύνει κάνας άνδρας πιάτο, τον λέει "αδερφή"  
     
  9. ο θειος σε σωστο δρομο βαδιζει.....   
     
  10. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Ομοφυλόφιλος=εκείνος που έλκεται σεξουαλικά από άτομα του ιδίου φύλου. Απλό; Απλούστατο. Για ποιο λόγο να λέμε ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις ένας άνθρωπος που απλά απολαμβάνει σεξουαλικές πρακτικές που του αρέσουν με την εκάστοτε σύντροφό του; Αν ήταν ανάσκελα, ήταν μόνος και χρησιμοποιούσε ένα dildo θα ήταν όλα καλά; Η στάση πειράζει, η ζώνη του strap-on ή το άλλο άτομο;
    Όσο για το να στήνεται κάποιος/α στα τέσσερα σημαίνει πρώτα από όλα ότι απολαμβάνει το σεξ στα τέσσερα (βαθύτερη και εντονότερη διείσδυση κλπ). Κανείς δεν υποτάσσεται και κανείς δεν υποβιβάζεται επειδή θα στηθεί στα τέσσερα. Τώρα, το αν θα δοθεί αυτή η έννοια από τους δύο εμπλεκομένους, είναι δικό τους θέμα. Όλα είναι θέμα οπτικής κι όλα αποκτούν την έννοια που εμείς τους δίνουμε ειδικά στο σεξ, καμία πρακτική από μόνη της δεν υποτάσσει και δεν υποβιβάζει τον άλλο. Δε γίνεται να είναι ο άντρας από πάνω και να είναι εκείνος που υποβιβάζεται; Όλα είναι στο μυαλό...
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Γιατί είναι πρακτική που εφαρμόζεται από τους άνδρες στις γυναίκες.
     
  12. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ώρες ώρες με σοκάρει η στενομυαλιά ορισμένων ανθρώπων.