Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνίδα και BDSM ή αλλιώς ευτυχώς που γεννήθηκα άντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Entropy, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. afentis takis

    afentis takis New Member

    Ναι, επαυξάνω. Είναι εύκολο γιατί άτομα που το έχουν για σκλάβοι βρίσκονται κάθε μέρα, είναι ασφαλές και η έκβασή του είναι βέβαιη. Επίσης, όπως και σε όλες τις άλλες case studies, η πιθανότητα δουλέματος να μην εξετάζεται ποτέ, είναι εξωγαλαξιακή.
    με αυτή τη νοοτροπία του να φοβάσαι το "δούλεμα" αυτοπεριθωριοποιείτε η bdsm κοινότητα. δεν κατάλαβα τι σημαίνει και το "το έχουν για σκλάβοι" και γιατί εάν η έκβαση δεν είναι βέβαιη πρέπει να μην προσπαθούμε να βγάλουμε την σκλάβα από μια κοπέλα που φαίνεται υποτακτικής ψυχολογίας. εντελώς παθητική και φοβική η στάση σου.


    Σωστό και αυτό. Όλοι όσοι κάνουν "πρωτόκολλα και τυπικότητες" είναι ασυζητητί ηλίθιοι και φαίνεται ότι ενώ ποτέ δεν βρήκαν να γαμήσουν αυτοί το συνεχίζουν ακάθεκτοι το ίδιο λαιτ μοτίβ.[/QUOTE]
    Σίγουρα δεν έχεις δει άτομα του "εναλλακτικού ερωτισμού" υποτίθεται να έχουν αντικαταστήσει το normal με το νέο normal ακολουθώντας το format του bdsm όπως αυτό παρουσιάζεται στο internet? μόνο και μόνο οι ερωτικές ιστορίες που διαβάζει κανείς είναι σαν να έζησαν όλοι την ίδια φαντασίωση. και φυσικά το βλέπω συνεχώς στο διαδικτυακό λόγο για το bdsm να υπάρχει η ίδια πολιτική ορθότητα λες και όλοι πρέπει να ακολουθούμε το ίδιο σύνολο κανόνων.
    Προσωπικά η soon to be σκλάβα μου δεν είχε ιδέα από bdsm δεν μου μίλησε ποτέ στον πληθυντικό και δεν με υποδέχεται γυμνή στα 4 εκτός εάν της το πω. φαντάζομαι δεν είναι πραγματικά σκλάβα μου και κρυφά θα με δουλεύει και εγώ είμαι άσχετος με τον χώρο γιατί δεν ακολουθώ το τελετουργικό ε?
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το ότι κάποιος/α φοράει φτερά, μπορεί να τον/την κάνει άγγελο, μπορεί και να τον/την κάνει σερβιέτα...Για μένα το πιο ανεξήγητο case study απ' όλα είναι, σε πόσα κομμάτια είναι τεμαχισμένη αυτή η μαμημένη "απόλυτη αλήθεια" ( και πως συμβαίνει όλοι σχεδόν, να την έχουν μονάχα στα δικά τους τα "χεράκια" και οι "αλήθειες" όλων των υπόλοιπων να είναι απομιμήσεις...)...Μέχρι και τα φυλαχτά που κυκλοφορούν από το ξύλο του τιμίου σταυρού, λιγότερα είναι και σε λιγότερα χέρια βρίσκονται... 
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2014
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Σχεδόν οι περισσότεροι κατανάλωτες γουστάρουν τις φράουλες κατά έθιμο. Όμως λόγο Παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οί προτιμήσεις το γυρίσαν στά αγγούρια λόγο εναλλακτικής λύσις καί χρήσης. Όταν πρόκειται για τήν Ελληνική αγορά πού αναφέται το νήμα, κυρίως επιδοτούμενη, καί ιδίων πόρων σκέτα όταν δεν υπάρχουν καθόλου αγγούρια.  
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Στα αγγούρια θα στοιχημάτιζα  
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Πού απευθύνεται αυτό? Σε τι αναφέρεσε?
     
  6. gaby

    gaby Guest

    @afentis takis, όλα όσα έγραψα πάνω στο ποστ σου και πάνω στο εναρκτήριο post του πάλαι ποτέ μέλους Entropy ήταν
    γενικές τοποθετήσεις

    και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν την προσωπική σχέση του καθένα. Εσύ έχεις μια σχέση όπως μας περιγράφεις ή οποιαδήποτε άλλη, κανείς δεν έχει λόγο να μπει στα χωράφια σου και κανείς δεν ξέρει όσα εσύ και ούτε εσύ μπορείς να μας περιγράψεις τα χιλιάδες κύτταρά της. Σου εύχομαι να μακροημερεύσετε και να περνάτε το λιγότερο υπέροχα πάντα.

    Ο Entropy άνοιξε ένα νήμα για τις διάφορες κακοφωνίες που συναντά στις πρώτες επικοινωνίες του κανείς και για την παράνοια στην έκφραση της επιθυμίας σε προσωπικές συνομιλίες στο διαδίκτυο και εγώ σε αυτό απάντησα, όχι στο πως σε υποδέχεται η κοπέλα - σκλάβα σου όταν μπαίνεις στο σπίτι σας  

    Ταύτα φθέγξασα, απορώ, τι λες; Για "bdsm κοινότητα" είπες; Μα, αν υπήρχε "bdsm κοινότητα" θα είχαν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και θα είχαν λυθεί κάποιες απορίες. Ώστε να καταλαβαίνει κάποιος άκρες μέσες τι θα πει "το χουν για σκλάβοι" και να αναγνωρίζει τους κινδύνους να πιάσεις να κάνεις σκλάβο κάποιον που δεν ... ενδιαφέρεται στο κάτω κάτω και απλά θέλει να ερωτευτεί ο άνθρωπος και πολύ καλά κάνει, για να πω το πιο απλό. Το δούλεμα δεν είναι να το φοβάται κανείς, βέβαια, καλό όμως να το αναγνωρίζει, για πολλούς λόγους. Απλά υπάρχει και μια τέτοια λεπτή πιθανότητα, αυτό λέω όλο κι όλο  

    @Tenebra_Silente, χιλιοπερπατημένα, χιλιοφορεμένα και απολύτως γνώριμα τα περί μη ύπαρξης μιας και μοναδικής αλήθειας   Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι έχει την απόλυτη για τους άλλους αλήθεια. Αυτό που ορισμένοι και μεταξύ αυτών και εγώ ισχυρίζονται είναι ότι υπάρχει κάτι που λέγεται BDSM και μέσα σε αυτό κάτι που λέγεται M/s και αυτά τα δύο έχουν μερικά γενικά και διακριτά χαρακτηριστικά. Αυτό περί γενικών και διακριτών χαρακτηριστικών, για μια σειρά λόγους όχι απαραίτητα κακούς είναι, για πολλούς, κόκκινο πανί. Ε, τι να γίνει; Δεν το ήξερα ότι και καλά πρέπει να τ κάνω γαργάρα, εγώ θα το στηρίξω, ας στηρίξει και ο άλλος την άποψή του και όποιος αντέξει. Πέραν τούτου δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι και ο καθένας μπορεί να έχει την κουβέρτα που τον ζεσταίνει και να την αποκαλεί όπως θέλει, δεν χαλιέται ο άλλος - αν είναι καλά στα μυαλά του - γιατί τίποτα δεν τον εμποδίζει να έχει την δική του κουβέρτα και να ζεσταίνεται όπως θέλει αυτός.

    Φυλαχτό από τίμιο ξύλο ούτε χρειάζομαι ούτε πουλάω  και χαίρομαι πολύ που μόνον εγώ βρίσκω παράδεισο μια αγκαλιά και όχι και ξύμπας ο πληθυσμός του βουδουσουμου που τότε θα μου φαινόταν υπερβολικά μεγάλος...  
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    "ταύτα φθέγξασα".... 
    αχχχ....καύλωσα!!
     
  8. gaby

    gaby Guest

    να περνάτε καλά βρε, οι καβλωμένοι και οι αρέσκοντες, καλό Σαββατόβραδο  
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Να πω οτι μου φαινονται αποκυηματα της φαντασιας σας θα ειναι ψεμα.
    Σαφως και συμβαινουν ολα οσα περιγραψατε.
    Δυσκολη η επικοινωνια φιλτατε.....

    @gaby καλο σαβ/κο μωρο μου