Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μικρές" καθημερινές εντολές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 5 Μαρτίου 2011.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εντολές ως προς το ντύσιμο όταν δεν θα ήμουν κάπου να την θαυμάσω, σ' εμένα τουλάχιστον δεν λένε τίποτε ( το να της πω να βάλει κάτι που σ'εκείνη θα μου άρεσε, για την καύλα μου και μόνο. Ακόμα και αν σ'εκείνη δεν θ' άρεσε, είναι άλλο ζήτημα...)...Ως προς την συμπεριφορά της όταν έχει να κάνει με τον "έξω κόσμο" ( δηλαδή τον οποιονδήποτε έξω από την σχέση μας ), για εκείνο που αφορά τους παντελώς αγνώστους, για καλή μου τύχη είναι άτομο που ακολουθούσε ήδη κάποια "δεδομένα" που αρέσουν και σε μένα, ακόμα πριν να με γνωρίσει...Ως προς την συμπεριφορά της προς στους συνεργάτες/συγγενείς/φίλους της κι εκεί είναι παντελώς δικό της ζήτημα, που δεν με αφορά...Τουλάχιστον δεν με αφορά όσο κάτι που εγώ θα θεωρούσα απρεπές στην συμπεριφορά της, δεν συμβαίνει μπροστά μου η δεν μου το έχει διηγηθεί από μόνη της...Εκεί θα της έβαζα "χέρι", αλλά ακόμα κάποιο περιστατικό του είδους δεν έχει συμβεί ( ούτε νομίζω ότι θα συμβεί και στο μέλλον...παρά μόνο στα κλασικά και λογικά ανθρώπινα πλαίσια )...Ως προς τον τρόπο ομιλίας, ΟΚ, μιλάμε για υποτακτική η για ρομποτάκι? Σε εκείνη την δεύτερη περίπτωση βρίσκω ένα και το γεμίζω μπαταρίες....

    Ως προς τα των σφηνών και λοιπών "καλουδιών" που θα την "ενοχλούσαν" ενώ δουλεύει η ζει την καθημερινότητα της...Το βρίσκω αρκετά ερεθιστικό, αλλά μετά από δυο τρεις φορές, για μένα χάνει το γούστο του...Σαν πολύ ερεθιστικές "καθημερινές/μικρές" εντολές βρίσκω εκείνες που θα είχαν να κάνουν με τον έλεγχο του σώματος και της ικανοποίησης της ( αλλά όπως σε όλα τα υπόλοιπα και εδώ η σύνεση και η λογική δεν βλάπτουν...)...Εν ολίγοις οι μοναδικές καθημερινές εντολές που για μένα είναι "απολαυστικές", είναι εκείνες που απαιτούν την φυσική παρουσία και τον δυο και που σε καμία περίπτωση δεν θα μείωναν την σύντροφο μου ( γιατί πρώτα την αντιλαμβάνομαι σαν σύντροφο και μετά σαν Υ στοιχείο μου ) στα μάτια του οποιουδήποτε άσχετου και κυρίως στα δικά μου...Τώρα στα περί καθημερινών/μικρών εντολών που θα μπορούσαν να είχαν ως συνέπεια μια κάποια δόση εξευτελισμού της...Είναι κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει ( αφού ακόμα είμαστε αρκετά "φρέσκοι" σαν σχέση ). Αλλά που όταν νιώσω ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι, θα ξεκινήσει με "μολύβδινα πόδια" από μέρους μου ( Γιατί κάποια στεγανά πριν καταλυθούν χωρίς να είναι επιβλαβή και για τον συσχετισμό, χρειάζεται αρκετή τριβή...Όπως και "τραβιούνται" σταδιακά, έχοντας πάντα σαν μέλημα, να μην σπάσει το "σχοινί" του άλλου/ης...Απλά γιατί το Υ στοιχείο - άντρας η γυναίκα - πατάκι δεν είναι...Όχι σύμφωνα με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ κάποια πράγματα...)
     
    Last edited: 4 Οκτωβρίου 2014
  2. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητέ δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις τη δική σου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. (τη δική μου την αφαίρεσα)
     
  3. Οι μικρές αλλά όχι καθημερινές εντολές θα μου άρεσαν πολύ αν είχαν φαντασία και πρωτοτυπία.θα τις εφάρμοζα ευχαρίστως αν ήταν στα πλαίσια του εφικτού όσον αφορά το πρακτικό μέρος και θα μου άρεσε επίσης αν ήταν στα μέτρα μου. Πχ δεν θα θέλα σε κάθε υ που θα είχε ο κύριος μου να δίνει τις ίδιες εντολές. Θα ήθελα να είναι κομμένες και ραμμένές στα μέτρα μου. Έτσι θα έδειχνε και πόσο καλά ξέρει τα 'θέλω' μου και τα 'δεν θέλω' μου το οποίο θα ήταν εξαιρετικά ερεθιστικό.
    Μια ταινία που είχα δει και μου άρεσε πολύ σχετική με bdsm παιχνιδάκια εξευτελισμό υποταγή κτλ λεγόταν 'the secretary' και περιείχε πολύ ωραίες σκηνές 'καθημερινών διαταγών' όπου τις έλεγε στο τηλέφωνο -'θα φας μόνο ένα μπιζέλι δύο καρότα αλλά όσο πουρέ και ψωμί θες' - κι εκείνη πηγαίνε στο τραπέζι με την οικογένεια της και έκανε ακριβώς ότι την διέταξε!!!
     
  4. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Προσωπικά το βρίσκω πλήρως ερεθιστικό. Το να κάνεις κάτι ακόμη και όταν ο Κ σου δε μπορεί να σε δει, δείχνει, κατ' εμέ, τρομερή αφοσοίωση. Γιατί, είναι ωραίο να πνίγεις το λυγμό σου όταν σου ρίχνει με το μαστίγιο, αλλά τι γίνεται όταν θες να δώσεις οργασμό ( κατ' εντολή Του πάντα ) και δεν πρέπει να ακουστείς; Ακόμη και αν ο ίδιος δεν είναι δίπλα ή κάπου που μπορεί να σε ελέγξει..

    Πολύ πικάντικο σαν σκέψη...  
     
  5. obsession with mistresses

    obsession with mistresses Regular Member

    Σε μια απο τις σχεσεις με mistress που ειχα την τυχη να εχω με αναγκαζε οταν βγαιναμε να φοραω αλλοτε στρινγκ αλλοτε δυχτιωτο καλσον..Απλο σαν εντολη αλλα ακρως ερεθιστικη εντολη..Ιδρωνα και ειχα ταχυκαρδιες στην προσπαθεια μου να μην εκτεθω...
     
  6. Εντολές που ερεθίζουν το μυαλό και το κορμί, ναι. Εντολές παράλογες που δίνονται ως επίδειξη εξουσίας σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων, όχι. Εντολές σε απρόβλεπο χρόνο, ναι. Εντολές καθημερινές, όχι.

    Προϋπόθεση: Να κινούνται στην κόψη του ξυραφιού. Να παίζουν ταυτόχρονα με τους φόβους και τις επιθυμίες. Να είναι δύσκολες όσο χρειάζεεται για να είναι ερεθιστικό το επίτευγμα. Εννοείται πως απαιτούν από αυτόν που τις δίνει γνώση του ψυχισμού εκείνου που τις δέχεται, εφευρετικότητα και φαντασία, αλλά και σεβασμό των ορίων.

    Τέλος, δε δίνονται για να εξυπηρετήσουν τα απωθημένα του εντολέα, αλλά για να τον ερεθίσουν φαντασιακά μέσα από τον ερεθισμό του εντολοδόχου.