Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Trampling

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος MasteR_PieR, στις 17 Ιουλίου 2005.

  1. nikos_athens

    nikos_athens New Member

    Απάντηση: Trampling

    Το trampling είναι τέλειο, ειδικά όταν η γυναίκα είναι ωραία και ντύνεται τέλεια. Εμένα μου αρέσει να το κάνω με τη δικιά μου και να βγάζουμε φωτος.....
     
  2. johnnymoto

    johnnymoto New Member

    Απάντηση: Trampling

    τελειο συναισθημα. παραμενω ακινητοποιημενος και χωρις κανονικη ανασα κατω απο τα ποδια της κυριας. η ζωη μου στα χερια της. σε λιγα δευτερολεπτα μονο με εχει κανει πατακι για την καψα της.. μμμμμμ
     
  3. Απάντηση: RE: Trampling


    Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ξανακούσει καν τον όρο..ούτε και ξέρω τι ακριβώς σημαίνει. Από αυτά που διαβάζω εδώ συμπεραίνω πως είναι το ποδοπάτημα.

    Όμως : Γιατί δεν μπορεί να γίνει από άνδρες σε γυναίκες;
    Προυποθέτει όλο το βάρος να στηρίζεται επάνω στον άλλον-η;

    Πέραν τούτου Κωνσταντίνε εαν γίνεται με παπούτσια το στιλέτο ή τα τακούνια γενικότερα είναι πολυ πιο επικίνδυνα από οτιδήποτε άλλο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν νομίζει πως ενδύκνεται άλλη περιοχή πλην των κωλομερίων..



    Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..
     
  4. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Trampling

    Ας πω κι εγώ την άποψή μου και την εμπειρία γύρω απ' το θέμα, μιας και με αφορά άμεσα. Από τότε που ήμουν πολύ μικρός μου άρεσε να με πατάνε γυναίκες. Δεν ξέρω αν έτσι γεννήθηκα ή αυτή η προτίμησή μου οφείλεται σε κάποιες εμπειρίες που είχα στην παιδική ηλικία με κάποιες ξαδέλφες μου. Το ποδοπάτημα που μ' αρέσει είναι να είμαι ξαπωμένος ανάσκελα στο πάτωμα και μια γυναίκα να με πατάει απαλό με το γυμνό της πόδι στην κοιλιά. Μ' αρέσει και το ποδοπάτημα με παπούτσια, αρκεί να έχουν χαμηλό ή καθόλου τακούνι, αλλά αν έχει πρώτα προηγηθεί ποδοπάτημα με γυμνό πόδι.

    Όταν μεγάλωσα άρχισα να έχω εμπειρίες, αρχικά με μασέζ και μετά με επαγγελματίες του σεξ. Δεν είμαι σκλάβος, ούτε υποτακτικός. Γιατί πολλοί ταυτίζουν την ποδολαγνεία και το ποδοπάτημα με αφέντρες και σκλάβους, δεν ξέρω. Προσωπικά λέξεις και έννοιες όπως κυριαρχία, ανωτερότητα, υποταγή κ.τ.λ. μου προκαλούν αποστροφή. Η ιδέα και μόνο ότι μια γυναίκα με βλέπει σαν χαλάκι ή σαν έπιπλο μου προκαλεί οργή και αηδία.

    Εγώ το ποδοπάτημα το βλέπω σαν ένα παιχνίδι που μπορεί να έχει σεξουαλικό χαρακτήρα, μπορεί και όχι. Είναι μια έκφραση τρυφερότητας. Ο πόνος δεν με ερεθίζει για αυτό και έγραψα πριν ότι μ' αρέσει το απαλό ποδοπάτημα. Το γιατί μ' αρέσει να με πατάνε δεν το ξέρω, ξέρω ότι με ερεθίζει και με χαλαρώνει.
     
  5. dom afentra

    dom afentra New Member

    Απάντηση: Trampling

    χμμμμ πολυ ωραια ολα αυτα που λετε...... αλλα σαν γυναικα σας μιλαω..... δεν υπαρχει μεγαλυτερη αισθηση υπεροχης πανω σε ενα αχρηστο πλασμα,οπως τον σκλαβο μου, να του παταω οτι εχει εκει κατω...και να αισθανομαι κατω απο τα ψιλα τακουνια μου να πιεζονται .....και να με παρακαλαει..και συνιθως κλαψουριζοντας...χεχεχεχεχ......
     
  6. nikos_athens

    nikos_athens New Member

    Είναι ωραία να περπατάει στην πλάτη σου κι εσύ μόνο να αισθάνεσαι.... Να μη βλέπεις... Και μετά να το βλέπεις σε βίντεο....
     
  7. humancarpet

    humancarpet New Member

    εισαι τυχερος που εχεις τετοια γυναικα
     
  8. nikos_athens

    nikos_athens New Member

    Δεν είναι Ελληνίδα γι'αυτό...
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    εχεις παρει τα ποπ-κορν κι εσυ και περιμενεις μου φαινεται...  
     
  10. danos

    danos Regular Member

    το θεμα ειναι να πάρει δικα του ποπ κορν και να μην κλέβει τα δικά μου
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    σωστο!!!  
     
  12. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    πχ στο youtube, "έκπληξη: το ξενοδοχείο είχε κρυφή κάμερα"