Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Τα παρακάτω είναι συμπλήρωμα του άρθρου #226 σ΄αυτό το νήμα, σαν βοήθημα κατανόησης του όρου "squirting" κατά την διάρκεια μιας σεξουαλικής συνεδρίας.

    http://www.marymary.gr/blog/item/227-τι-συμβαινει-στο-μυαλο-την-ωρα-του-οργασμου

    Πάραυθα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης οργανικής διαδικασίας (squirting) αναπαραγωγής ενός θηλυκού καλό θα ήταν να μην συνχέονται η παρομοιάζεται με το γυναικείο οργασμό καί το αντρικό σπέρμα. Σπέρμα θεωρείται ο ανθώπινος χυμός ενός ατόμου αρσενικού γένους που "εκφέρει" το γενετικό κύταρο, τό οποίο θα "παραλάβει" το αντίστοιχο ομόνημό του με την ίδια μορφή αρχικώς στο αντίθετο φύλο του. Οποιοσδήποτε χυμός κατά την διαδηκασία λειτουργίας γενετικής αναπαραγωγής ενός θηλυκού δεν αποτελεί σπέρμα, αλλά βοηθητικό και συμπλρωματικό υλικό σε υγρή μορφή, με την ιδιότητα λιπαντικού διευκόλυνσης τόσο σύληψης καί σίτισης γενετικόυ κυτάρου όσο καί εκολάψεως του, και αντιδότου παρανεργειών γιά την θετική διαφυλαξή του. Πεζά, η γυναίκα τείκτει δεν γεννά.
    Όταν ένας μεγάλος αριθμός η μεγάλη ποσότητα εκείνων των χυμών συσσωρευθεί στο σώμα ενός θηλυκού, πέρα της φυσιολογικής αναλογίας η υπέρμετρης αναλογίας, ο οργανισμός του τους αποβάλει μέσω του μηχανισμού ούρησης της.
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2014
  2. hecate

    hecate Regular Member

    Λαμβάνοντας υπόψη πολλά σχόλια (και) σε αυτό το νήμα, μήπως να σκεφτούμε το ενδεχόμενο ότι ο λόγος που πολλές γυναίκες δεν έχουν εμπειρία squirting να μην είναι ανατομικός, αλλά κοινωνικός? Η άρνηση/υποβίβαση/υποτίμηση της γυναικείας σεξουαλικότητας, ας πούμε? Εάν κάτι δεν αναγνωρίζεται, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει. Σε αυτά τα πλαίσια, εφόσον το squirting κοινωνικά δεν αναγνωρίζεται/θεωρείται σπάνιο και ανεξήγητο φαινόμενο κι όταν γυναίκες μιλούν για τις squirting εμπειρίες τους χλευάζονται ή/και αντιμετωπίζονται με επιφυλακτικότητα, σε μια προσπάθεια (όχι πάντα συνειδητή) να γίνουν erase οι εμπειρίες τους, συνεπακόλουθο είναι οι περισσότερες γυναίκες να μην έχουν τέτοια εμπειρία, αφού είτε αγνοούν τη δυνατότητα αυτή είτε την καταπιέζουν, λόγω των μηνυμάτων που παίρνουν πως μια τέτοια εμπειρία δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    όταν θα πέσουν τα λάβαρα της απενεχοποίησης του τσιμπουκίου θα ξεκινήσει ο αγών για το Squirting!!
     
  4. hecate

    hecate Regular Member

    Όχι στον διαχωρισμό και την ιεράρχηση των αγώνων. Οι αγώνες μπορούν να γίνονται παράλληλα κι αλληλέγγυα.  
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    To ότι θεωρείται σπάνιο και ανεξήγητο, όπως λες, φαινόμενο, οφείλεται μάλλον στην ελλιπή πληροφόρηση και στην άγνοια σχετικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί. Για μένα δεν τίθεται θέμα δηλαδή κοινωνικά αποδεκτού ή όχι. Άλλο αγνοώ την δυνατότητα αυτή του σώματός μου και άλλο την καταπιέζω, για να μην με κράξει η κοινωνία. Στο κρεββάτι μας είναι οι άλλοι και βλέπουν τι κάνουμε; Ή μήπως είναι κάτι το παράνομο και θα μας κοιτάξουν με μισό μάτι; Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα φοβόμαστε να έχουμε και οργασμό, μη τυχόν και σκανδαλιστεί ο μανάβης της γειτονιάς μας.
     
  6. hecate

    hecate Regular Member

    Και η ελλειπής πληροφόρηση που πιστεύεις πως οφείλεται;  
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Στο ότι δεν έτυχε να το ακούσουν ποτέ. Στο ότι δεν έτυχε κάποια γνωστή/φίλη να το έχει καταφέρει και να τύχει να συζητηθεί. Στο ότι δεν τους περνούσε από το μυαλό ότι είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Σίγουρα όχι στην κοινωνική κατακραυγή. Δεν είναι κάτι το μεμπτό, για να πρέπει να ντρέπεται κανείς και να το κρύβει, ούτε υπάρχει περίπτωση να κακοχαρακτηρίσουν μια γυναίκα για κάτι τέτοιο.
     
  8. hecate

    hecate Regular Member

    Δεν μίλησα για κοινωνική κατακραυγή, αλλά για αποσιώπηση  
     
  9. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Έστω. Οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν τον τρόπο για να το πετύχουν. Είναι θέμα χρόνου να γεμίσουν τα περιοδικά και τα μεσημεριανάδικα με θέματα για τον δεκάλογο του squirtαρίσματος.  
     
  10. hecate

    hecate Regular Member

    Το θέμα είναι ο διάλογος να είναι ενημερωμένος κι απενεχοποιημένος όμως...
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να νοιώσουμε την παραμικρή ενοχή για το συγκεκριμένο θέμα.
     
  12. hecate

    hecate Regular Member

    Ποι@ είπε πως θα έπρεπε? Lol