Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η κυριαρχια του Lucozade

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 20 Οκτωβρίου 2014.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Καλη μερα. Νομιζω οτι δεν εχω γινει κατανοητος σε ένα σημειο. Δεν αποκλειω τα συναισθηματα. Ομως αναγνωριζω οτι τα συναισθηματα στην εκπαιδευση της σκλαβας αποτελουν τροχοπεδη για την βελτιωση της.

    Θεωρω οτι αυτο που δεν γινεται κατανοητο ειναι οτι εξεταζουμε την σχεση υπο διαφορετικο πρισμα. Το ένα μερος υπαγορευει την συντροφικοτητα του κυριαρχου με την σκλαβα, την δοτικοτητα συναισθηματων και την εκφραση αυτων κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης. Αυτα τα κομματια φανταζομαι εδραιωνουν περισσοτερο την αφοσιωση της σκλαβας και την πιστη της στον σκοπο του αφεντη της.

    Η αλλη οψη, αυτη που ειναι αρεστη και θεμιτη από μενα, θελει κατι διαφορετικο. Δεχεται τα συναισθηματα εκατερωθεν, αλλα δεν επιτρεπει την εκφραση τους κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης. Πιστευω οτι οι σκλαβες γενικως ειναι ισχυρες προσωπικοτητες και ψυχικα σταθερες ώστε να επιθυμουν την σκλαβοποιηση τους, οσο αδοκιμος και αν ειναι αυτος ο ορος. Η επιθυμια τους αυτη θα πρεπει να ειναι απενεχοποιημενη και αποδεσμευμενη από κάθε τι που μπορει να την οδηγησει κατα λαθος σε αυτην. Απαιτω η εκπαιδευομενη να θελει να γινει σκλαβα μου, από επιλογη προσωπικη και όχι ερωτικη η αγαπης. Ο ερωτας, η αγαπη ειναι ευγενη συναισθηματα που ομως πολλες φορες οδηγουν σε λαθος επιλογες. Εμενα δεν με ενδιαφερει μονο ο ψυχικος της κοσμος, αλλα και ο λογικος της κοσμος. Επιθυμω ολη την γυναικα-ανθρωπο-σκλαβα όχι μονο το μερος της που με ερωτευτηκε ειτε αγαπησε. Η επιλογη της με λιγα λογια θελω να ειναι συνειδητη. Η αφοσιωση της, η πιστη της δεν θελω να ειναι μονο λογο αγαπης και συναισθηματων που τρεφει για εμενα,χωρις να αποκλειω την υπαρξη τους, αλλα αγνη υποταγη, ανθρωπινη υποταγη που διδεται σε μενα. Εδω λοιπον σημαινει οτι αφοσιωνομαι στον Αφεντη μου γιατι ειναι ο οδηγος μου, η αληθεια μου, ο σκοπος της ζωης μου, η θεληση μου. Σε αυτο το σημειο, μπορει να γεννηθει και η αγαπη, αγνη αγαπη, σε αγαπω αλλα δεν σε χρειαζομαι. Η σκλαβα πρεπει να ειναι δυνατη, να μπορει να αντιμετωπισει την ιδια την ζωη μονη της, να αποφασιζει μονη της. Η αποφαση λοιπον που θα κληθει να παρει μετα την εκπαιδευση της ειναι θελω να ειμαι σκλαβα του ειτε όχι? Και αυτη την απαντηση θα την δωσει χωρις να επηρεαστει από τον συναισθηματικο της κοσμο. Μετα η σχεση περναει σε επομενο σταδιο.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @lucozade,
    η λογική δεν έχει καμιά δουλειά στην ανάδυση του σεξουαλικού προσανατολισμού ενός ατόμου.Δεν μπορεί να οδηγηθεί κάποιος μέσα απο λογικούς συνειρμούς στην επιλογή να γίνει σκλάβος κάποιου άλλου.Λείπει το (λογικό) κίνητρο.Μια ισχυρή και ψυχικά σταθερή προσωπικότητα, απαλλαγμένη συναισθηματικών επηρεασμών, δεν έχει κανένα όφελος ,άρα κανένα λόγο να παραδώσει την ελευθερία της .Δεν κατανοώ αυτό το εφεύρημα της αγνής , ανθρώπινης υποταγής.Δεν το έχω συναντήσει εξ άλλου εισέτι πουθενά.
    Η υποτακτική προσωπικότητα θα επιλέξει σε ποιόν θα παραδώσει τον έλεγχο βάσει λογικής επεξεργασίας μεν , που θα βασίζεται όμως στην ύπαρξη συναισθημάτων απέναντι στον μελλοντικό κυρίαρχο της.Η επιλογή είναι και προσωπική και ερωτική,το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

    Από την άλλη η κατάπνιξη των ήδη ανεπτυγμένων συναισθημάτων - και των δύο μερών - στην υποθετική εκκίνηση μιας τέτοιας σχέσης ,αλλά και αυτών που αναπόφευκτα θα αναπτυχθούν στην πορεία δεν έχει νόημα. Ο λόγος είναι απλός. Τα συναισθήματα μπορεί να καταπνιγούν, αλλά θα είναι υπαρκτά.Δεν μπορείς να τα απαγορεύσεις. Ποτέ κανείς δεν μπόρεσε. Οταν θα έρθει λοιπόν η στιγμή ,αν υποθέσουμε πως ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπαίδευσης ,να αποφασίσει η εκπαιδευόμενη , ο συναισθηματικός της κόσμος θα είναι παρών και θα έχει εμπλουτισθεί, είτε αρνητικά είτε θετικά στο μεταξύ.Και θα βαρύνει στην τελική επιλογή.
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    νομιζω αυτο ξεκαθαριζει λιγο την κατασταση... ξεγυμωνμα, in my books, ειναι κατι που πρεπει να το επιδιωκει ο καθενας στο 'κρεβατι' με την ευρεια εννοια... εσυ ομως εδω μιλας για αλλο πραγμα. μιλας γι αυτο που ελεγαν σε αλλο νημα αποδομηση χαρακτηρα. και λες μεν να γινει οπως τη θελεις αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως τη θελεις. ενα αβουλο πλασμα που απλα εκτελει?

    το παραδειγμα με το αγριο ζωο που εκπαιδευεται ειναι ατυχες τουλαχιστον...
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    εγω παλι αναρωτιεμαι γιατι να μπεις σε ολο αυτο το κοπο αφου δεν ειναι οπως την θελεις ;
    γιατι να μην βρεις καποια που να ειναι οπως την θελεις με... πως να το πω, καποιες βελτιωσεις προς το καλυτερο;
    Γιατι τοσο παιδεμα;
     
  5. Πες στο θείο Κορνήλιο τι σε μπερδεύει να σε ξεμπερδέψει.
    Σιγά τα οά. Ο Κύριος lucozade ήταν αφέντης αρχικά αλλά εγνώρισε ζάμπλουτη και εκπάγλου ωραιότητας ιατρό η οποία ταυτόχρονα ήτο και δικηγόρος και η οποία τον εσκλάβωσε. Τώρα που η πανέμορφη, ζάμπλουτη, ιατρός, δικηγόρος, αφέντρα τελείωσε το γύρισε πάλι στην παλιά τέχνη δηλαδή στο αφεντιλίκι.  
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Συμφωνω απολυτα!!!!
     
  7. Olympos

    Olympos Regular Member

    Πόσα ξέρεις...  
     
  8. Alpha Noir

    Alpha Noir Regular Member

  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Κατ' αρχήν δεν μου αρέσουν οι διάφοροι υπαινιγμοί. Δεν άνοιξα αυτό το θέμα γιατί ψάχνω να βρω κάτι είτε επιθυμώ να αλλάξω την τωρινή μου κατάσταση είτε κάτι έχει αλλάξει στις προσωπικές μου σχέσεις, όμως είμαι εδώ για να συζητήσω μία, ίσως, διαφορετική κυριαρχικότητα από αυτές που συνήθως συναντούμε. Η αλλάγη του avatar μου δεν σημαίνει κάτι, είναι απλά μία αλλαγή, δεν χρειάζεται να πιάνεται κανείς από αυτό για να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως το μορφωμένος σημαίνει ζάμπλουτος και το αντίστροφο, αυτά νομίζω ότι περισσεύουν σε μία συζήτηση και δεν έχουν και καμία θέση.

    Από την αρχή της τοποθέτησης μου, έθιξα την διαφορετικότητα που θα συναντήσετε στο μοντέλο κυριαρχίας-υποταγής που μ' εκφράζει και με ικανοποιεί. Ήταν σχεδόν βέβαιο, ότι αυτό θα συμβεί γιατί ο καθένας και είναι και φυσιολογικό αυτό, τις όποιες συγκρίσεις τις κάνει βάση των εμπειριών και των πιστεύω του. Λίζαρντ, η παρομοίωση της εκπαίδευσης του ζώου με την εκπαίδευση της σκλάβας ήταν αυτό που ήθελα να θίξω, όχι να παρομοιάσω την σκλάβα με ζώο. Ίσα ίσα που έχω τονίσει αρκετές φορές ότι θεωρώ την συνειδητοποιημένη σκλάβα-εκπαιδευόμενη, πολύ ισχυρή και δυνατή προσωπικότητα.

    Κάποτε με την Λάρα[Ε-Π] είχαμε συζητήσει περί υποταγής, κυριαρχικότητας και το κατά πόσο αυτά είναι ανάγκη και όχι επιθυμία και το αντίστροφο. Θεωρώ λοιπόν ότι εδώ αντιμετωπίζονται οι ίδιοι προβληματισμοί.
    Για εμένα και στα δύο παραπληρωματικά μου κομμάτια τα οποία θα μπορούσε να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι ασυμβίβαστα, αλλά παραμένουν ανεξάρτητα υπάρχει η λογική του ανθρώπου που διαχειρίζεται και τα δύο αυτά κομμάτια. Πιστεύω λοιπόν, ότι το να είμαι κυριαρχικός, το να είμαι σκλάβος, να υπηρετώ, να εκτελώ σαδομαζοχιστικές πράξεις, δεν πηγάζουν από την ανάγκη να πράττω όλα αυτά. Αλλά από βαθύτερες επιθυμίες, επιθυμίες που κρύβονται στο μυαλό μου και στην ψυχή μου και γιατί όχι ίσως και στο dna μου, όμως παραμένουν επιθυμίες. Η επιθυμία μου λοιπόν μπορεί να βασιστεί στην λογική, επιλέγω συνειδητά να κάνω το ένα από τα δύο ή και τα δύο, χωρίς όμως αυτά να είναι ανάγκη για εμένα. Η ικανοποίηση, σωματική, σεξουαλική, εγκεφαλική και ότι άλλο θέλετε που μου δίνουν αυτά, είναι η απόρροια της ικανοποίησης των επιθυμιών, δεν είναι ο σκοπός μου ως ανθρώπου.
    Χωρίς αυτά το ένα, το άλλο ή και τα δύο μπορώ να ζήσω και μπορώ να ζήσω ευτυχισμένος, ακόμη και ολοκληρωμένος. Γιατί; Γιατί όπως το μυαλό μου ''προστάζει'' για την ικανοποίηση αυτών των επιθυμιών μου, άλλο τόσο μπορεί να ''προστάξει'' για την μη ικανοποίηση τους, ακόμη και την διαγραφή τους.
    Όμως την ανάγκη, την ανάγκη δεν μπορεί να την υπαγορεύση καμία λογική, η ανάγκη για τροφή για παράδειγμα, δεν μπορεί να διαγραφεί, δεν μπορείς να μην φας και να ζήσεις, ενώ μπορείς να μην ''σαδομαζοχιστείς'' και να ζήσεις.
    Θεωρώ λοιπόν σαφής την διευκρίνηση μου περί ανάγκης κι επιθυμίας.
    ο Αντερχερφιτ, αναφέρει αρχικά (με τα multi-quote δεν ξέρω τι γίνεται όποτε τα μεταφέρω με αντιγραφή-επικόλληση)

    ''Δεν μπορεί να οδηγηθεί κάποιος μέσα απο λογικούς συνειρμούς στην επιλογή να γίνει σκλάβος κάποιου άλλου.Λείπει το (λογικό) κίνητρο.Μια ισχυρή και ψυχικά σταθερή προσωπικότητα, απαλλαγμένη συναισθηματικών επηρεασμών, δεν έχει κανένα όφελος ,άρα κανένα λόγο να παραδώσει την ελευθερία της .Δεν κατανοώ αυτό το εφεύρημα της αγνής , ανθρώπινης υποταγής.Δεν το έχω συναντήσει εξ άλλου εισέτι πουθενά.''

    Λογικό κίνητρο; Μιλάς υποθέτω για την κοινή λογική που υπαγορεύει ότι η σκλαβιά είναι δουλεία, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος ότι δεν πραγματεύομαι αυτού του είδους δουλεία, αλλά την συναινετική σκλαβιά που εκφράζεται
    μέσα από μία bdsm σχέση, κυριαρχίας-υποταγής.

    Τα οφέλη λοιπόν που μπορεί να αποκομίσει κάποια μπαίνοντας σε αυτή την σχέση, ποιά είναι, γιατί να το κάνει, αν δεν επιτρέπει η ίδια η σχέση την έκφραση των συναισθημάτων της στο στάδιο της εκπαίδευσης;

    Γιατί τονίζεται τόσο έντονα η αποδέσμευση των συναισθηματισμών, των μέχρι πριν συναισθημάτων πριν οδηγηθεί στην εκπαίδευση, στην κάθαρση. Ο Λίζαρντ το ψιλοέπιασε κάποια στιγμή, ότι μπορεί να παραλληλιστεί με ''αποδομισμό'' του χαρακτήρα, θα μπορούσε ίσως όλο αυτό να πλησιάζει από εκεί. Γι αυτό έγραψα ότι όλο αυτό απαιτεί πολύ δυνατούς και δυναμικούς ανθρώπους και μεγάλη προσπάθεια εκατέρωθεν.
    Είναι πολύ εύκολο να πείσεις έναν άνθρωπο να κάνει πράγματα για εσένα γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος μαζί σου, γιατί σ' αγαπάει, γιατί το να σου δίνει τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα. Όμως αυτό είναι το βασικό σημείο που με κάνει να διαφωνώ με όλες τις εκπαιδεύσεις που έχω συναντήσει. Η γυναίκα που είναι σκλάβα μου δεν θέλω να μου προσφέρει για να ικανοποιεί τον συναισθηματικό της κόσμο, γιατί αυτό ικανοποιεί την επιθυμία της, κίνητρο μου σε αυτή την φάση δεν είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών της σκλάβας, επιθυμιών που της υπαγορεύει η κοινωνία στην οποία έχει μεγαλώσει, μορφωθεί και παιδευτεί. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος ότι μιλώ για σκλάβα, όχι για υποτακτική και η σκλάβα πρέπει να δημιουργηθεί ξανά, ν' αναγεννηθεί σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα κι επιθυμίες. Μέσα από την εκπαίδευση, κι εδώ έρχομαι σε αυτό το κομμάτι που ''παιδεύει''

    ''Οταν θα έρθει λοιπόν η στιγμή ,αν υποθέσουμε πως ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπαίδευσης ,να αποφασίσει η εκπαιδευόμενη , ο συναισθηματικός της κόσμος θα είναι παρών και θα έχει εμπλουτισθεί, είτε αρνητικά είτε θετικά στο μεταξύ.Και θα βαρύνει στην τελική επιλογή.''

    όταν λοιπόν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, τότε σαν τον φοίνικα θα έχει αναγεννηθεί ο συναισθηματικός της κόσμος, θα έχει αγαπήσει ή όχι τον κυριάρχο της, για αυτό που πραγματικά είναι αυτός, γιατί μην ξεχνάτε μαζί της ξεγυμνώνετε και ο αφέντης, μαζί της εκπαιδεύεται κι αυτός και τότε χωρίς τα υπόλοιπα περιτυλίγματα, τα οποία την είχαν κερδίσει στην αρχή, αυτά που ονομαζετε αγάπη, έρωτας, συναισθήματα κτλ, θα είναι σε θέση, αφού έχει γνωρίσει τον προηγούμενο εαυτό της και τον τωρινό μετά την εκπαίδευση, να επιλέξει για το αν θα γίνει σκλάβα μου είτε θα ελευθερωθεί. (Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ είναι άβουλο πλάσμα).
     
  10. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Σοβαρα τα λες αυτα;;! 
     
  11. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Γλυκια μου αθωα βανιλιτσα...! Φυσικα και δε τα λεει σοβαρα... Δεν ξερεις τον Κορνηλιο ομως για αυτο(οχι οτι εγω τον ξερω , μονο τα ποστ του).. Αν διαβασεις ποστ του θα καταλαβεις οσα χρειαζεται να ξερεις..