Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

  1. pteleos

    pteleos New Member

    απολυτα ερεθιστικο αλλα νομιζω ειναι λιγες οι γυναικες στις οποιες αρεσει. Εγω οσες φορες το συζητησα με τη δικη μου ηταν αρνητικη.
    Παρολα αυτα νομιζω ειναι πιο ευκολο να επιτευχθει ως role playing με αντρα κ γυναικα που δεν εχουν μονιμη σχεση αλλα βρισκονται ευκαιριακα. Βεβαια ακομη κι αυτη η περιπτωση ειναι δυσκολη.
     
  2. fufutos

    fufutos New Member

    αντιθετως εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει γυναικα που να μην θελει ενα καλο πηδημα, οπως το φαντασιωνεται.
    και θα προτιμουσε, και εκτιμουσε να το κανει με συναινεση του συζυγου, παρα, κρυφα, ειδικα αν εκτιμα, και δεν θελει να χασει τα υπολοιπα που της προσφερει η δεσμευση της.
    αυτο που κανει φαινομενικα αρνητικες τις γυναικες σε αυτο, ειναι αυτος ακριβως ο φοβος, οτι ενδεχεται να χασει ολα αυτα που της προσφερει ο συζυγος.
    ενας δευτερευον λογος ειναι η ελλειψη πλεον σεξουαλικης επιθυμιας απο την πλευρα της γυναικας.
    και τα δυο ξεπερνιουνται.
    αν υπαρχει θεληση ολα γινονται. πιστεψε με. περισσοτερο η λιγοτερο, ειναι ετοιμη να δεχθει.
    μεθοδευση χρειαζεται. αν σε ενδιαφερει να σε βοηθησω να την πεισεις, θα πρεπει να τα πουμε απο κοντα.
     
  3. Ancient

    Ancient New Member

    Μα που εισαι αγαπητε μου?? που μενετε?   παντα τετοια σας ευχομαι! Μη χανασε
     
  4. CplGalore

    CplGalore Real Pic 1

    Μετά από αρκετές σελίδες ανάγνωσης αυτού του νήματος θα ήθελα να προτείνω κι εγώ την άποψή μου. Βρέθηκα στο παρελθόν πολλές φορές να μένω καυλωμενος και με εσωτερικά ερωτήματα μετά από cuckold bisexual games που κάναμε μετά της δεσποινίδος Galore. Αυτό πυροδοτήσε ένα μαραθώνιο αναζητήσεων το οποίο στο τέλος της ημέρας είχε τόσο αποκαλυπτικό όσο και αποκλειστικά προσωπικό χαρακτήρα. Αποκαλυπτικό διότι έχοντας ως άξονα τον άρτιο κώδικα επικοινωνίας ενός ζεύγους συνάντησα αρκετές υποτακτικες ποιότητες εντός μου με της οποίες συμφιλίωθηκα και απολαμβάνω βρίσκοντας ισορροπία ανάμεσα στο δίπολο του αρσενικού με το θηλυκό. Πρόκειται για μορφή πνευματικής βίας και εξευτελισμού συνεπώς νιώθω ότι είναι προέκταση του Bdsm . Είναι σημαντικό όμως να χρωματίσω κάπου εδώ τον αμιγώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ χαρακτήρα αυτής της δραστηριοτητας. Αν αναζητά κάνεις επίσημο ορισμό ως προς το πως Πρέπει να νιώσει κανείς με το Cuckolding δεν νομίζω ότι θα το βρει γραμμένο πουθενά . Κι αυτό επειδή ο καθένας χρησιμοποιεί αυτή την εμπειρία, μέσα από τα δικά του μοναδικά κάτοπτρα συνεπώς οι συσχετισμοί που κάνει εσωτερικως στην εικόνα της γυναίκας που αγαπάει καβαλα σε ένα επιβήτορα είναι μοναδική εκ φύσεως . Αν το ζεύγος διατηρεί σχέση που εδρεύει σε υψηλές ποιότητες όπως αυτή της ειλικρίνειας τότε μέσα από cuckolding experiences μπορεί να συναντήσει την εξέλιξη που έρχεται μέσα από την κατανόηση των δύο δυνάμεων εντός του ανθρώπου (αρσενικό-θυλικο, κυριαρχία υποταγή) και την αποδοχή τους.Κος Galore
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2014
  5. фетишoмазох

    фетишoмазох Regular Member

    Μία φορά φαντάστηκα το εξής-μία κοπέλα που φορούσε ένα μακρύ παντελόνι κι ανοιχτά παπούτσια-γόβες,με έντυσε με γυναικεία εσώρουχα και καλσόν,και με έδεσε και με φίμωσε μέσα σε μία ντουλάπα,κι επίσης μου έχωσε κάτι στον πισινό μου,και με άφησε εκεί.Ενώ ήμουν σε αυτή την κατάσταση,εκείνη ήταν έξω και φλέρταρε με άλλους άντρες,και μάλιστα έφερε κι έναν στο σπίτι!
     
  6. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    εγω πάλι φίλε φετιχομαζωχ φαντασιώθηκα ότι άνοιξε την ντουλάπα και την καθάρισε, έπλυνε πιάτα, έτριψε πατώματα, μαγείρεψε και βραδινό.
     
  7. danos

    danos Regular Member

    εγώ φίλε κοπρόσκυλε είχα την ίδια φαντασίωση με σένα και την έκανα πράξη πολλές φορες,αλλα η ευτυχία πάντα κρατάει για λίγο   , στο τέλος με βλέπω με τσεμπέρι στο κεφάλι  
     
  8. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    στείλε που να φέρω το μονόπετρο, είσαι ο λευκός γάμος των ονείρων μου
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2014
  9. Nikosch

    Nikosch New Member

    Όντως είναι πολύ ερεθιστικό σε φάση να νιώθεις ότι θα εκραγείς!

    Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι λίγο μετά τα 30. Ξεκίνησε από φαντασίωση δική μου και την βρήκε εντελώς αντίθετη. Με τον καιρό όμως έπεφταν οι άμυνες της και κατάφερα να της δώσω να καταλάβει ότι πρόκειται να γίνεται για την δική της σαρκική απόλαυση και δεν έχει να κάνει με την σχέση και τον γάμο μας. Βέβαια όταν το πρωτοξεκινήσαμε, είχα κάποιες στιγμές ζήλειας και θυμού όταν παρακολουθούσα. Πλέον έχει σταθερό "γαμιά" και πραγματοποιούμε πολύ καλά σκηνικά... Βέβαια αν μπεις στον χωρό θες όλο και περισσότερα πράγματα , αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να τα πραγματοποιήσεις.
     
  10. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Απολαμβάνω το σεξ με γυναίκες-sub άλλων, στην sub μου είμαι κτητικος και απόλυτος, αν την ακουμπήσει άλλος έφυγε. Περι ορέξεως.....!
     
  11. Apetitikos

    Apetitikos Regular Member

    Θα σας καταθέσω και τις δικές μου εμπειρίες οι οποίες μου χάρισαν απίστευτη ηδονή. Μεταξύ άλλων παλαιότερα έκανα και swinger με τη sub μου. Με ενα ζευγαρι αφου παίξαμε και οι 4 μας υπέροχα ,μετά από μέρες με πηρε ο φίλος της και μου είπε αν ηθελα να παω μονος μου να παίξουμε με την Άννα (μπορεί να λέγεται έτσι μπορεί και όχι). Πήγα και στο σαλονι με περιμενε η Άννα φορώντας μόνο το στρινγκ και ενα αντρικό καλοκαιρινό φανελάκι χωρίς σουτιεν αν και είχε τριάρι βυζί και ωραία ρώγα.
    Μην τα πολυλογώ όταν με έπιασε η Άννα από το χέρι και μου είπε πάμε αγόρι μου στο κρεββάτι κάβλωσα τρελά όταν είδα από πίσω τον άντρα της να ακολουθεί . Την πηδούσα κοιτούσε στα μάτια τον άντρα της βογγούσε και αυτός και ...είχε απογειωθεί.
    Η δεύτερη εμπειρία ήταν με ενα άλλο ζευγάρι που ναι ηθελε να πηδιέμαι με τη πενηντάρα σύζυγό του αλλά να με γλύφει και αυτός ενώ εγώ έγλυφα τη γυναίκα του.
    Η τρίτη σχέση με τέτοιο ζευγάρι συνεχίζεται και σήμερα. Σίγουρα είναι πολύ ερεθιστικό παιχνίδι αλλά υπάρχουν κανόνες. Κανείς δεν σου εμπιστεύεται να πηδας τη γυναίκα του αν δεν είσαι απόλυτα σωστός . Πρώτον μετά το παιχνίδι σέβεσαι τη γυναίκα του άλλου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα ή θάρρος μαζί της. Ακόμα και στο δρόμο να τη δεις τυχαία δεν το εκμεταλλεύεσαι. Είσαι διακριτικός ,εχέμυθος και υγιής.
    Όπως όλα τα παιχνίδια και αυτό έχει τους κανόνες του. Έχουν συμβεί πολλά και τα παρατράγουδα δεν λείπουν. Πάντως έχει πολύ κάβλα να παίρνεις το σύζυγο και να του λες πως θες να σου ετοιμάσει τη γυναίκα του!!!
     
  12. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Ο λόγος ??? Βλεπει ο άνδρας τη γυναίκα σαν τρόπαιο ? Χαιρεται που η γυναίκα του έχει τη δικη της σεξουαλική ζωή και ανάγκες της στις οποίες ο ίδιος δεν συμμετέχει ? Είναι θέμα απλά ηδονοβλεψειας και οπτικής ευχαριστησης? Είναι κατι σαν δώρο απο τον προοδευτικό πλέον άνδρα στη γυναίκα του ? Μήπως γιατί πολλοι άνδρες κατα βάθος επιζητούν τον εξευτελισμο και ταπείνωση του κερατου γιατί το βρισκουν άκρως ερεθιστικο ??