Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Somnophilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ήταν σαν όνειρο σ' όλες τις περιπτώσεις πού μού 'τυχε.

    - Μιά από 'κείνες όταν κοιμόμουν καί χύνωντας στο στόμα της την στιγμή πού άνοιξα τα μάτια μου. Παραξενεύτηκα και την ρώτησα το γιατί, τι είχε συμβεί. Ήθελα να κάνω κάτι γιά 'σένα, αλλά κοιμόσουν ήταν η απαντησή της.

    - Μιά άλλη φορά μ' ένα ναυάγιο. Είμαστε θαμώνες σ' ένα κλάπ στην Πλάκα, πριν εποχής αναβάθμισής της. Η κοπέλα γνώστη σαν φάτσα, τύπου φευγάτης η κινητού ψυχιατρειού. Ε ως θαμώνες έκατσε να συναινέσουμε να πάμε σπίτι μου γιά το επικείμενο. Αφού φτάνουμε σπίτι, ξεντυνόμαστε καί ξαπλώνουμε γρήγορα-γρήγορα, φιλιόμαστε και όπως γυρνάω απο το πλάι από πάνω της, έτοιμος για διεισδυση, στο σημείο πεπραγμένων κεφάλι-χείλια, σβήνει καί βυθίζεται σε βαρύ ύπνο. Συνεχίζω όπως ήμουν τούμπανο, με την αίσθηση της ξηραμένης κυριολεκτικά μπροστα μου. Το άλλο πρωί μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε μέρες να πάει σπίτι της λόγο γιατί είχε φρικάρει σε μιά διαμάχη με τους δικού της.

    - Μιά παρ' άλλη φορά όταν βγαιναμε 2 ζευγάρια μαζί γιά πολύ καιρό. Ενώ είχα χώρισει με την εταίρα, συνέχεισα την παρέα με τ' άλλο ζευγάρι. Βγαίναμε οι 3 σε φιλικό επίπεδο. Στην πορεία χώρισε καί τ' άλλο ζευγάρι καί βρέθηκα να παρηγορώ την κοπέλα του ζευγαριού εκείνου, γιά την απωλειά της. Αργότερα στο πολύ μπίρι-μπίρι είπαμε να ξεχάσουμε τα παλιά, κάνοντας μιά δοκιμή γιά ζευγάρωμα μεταξύ μας. Ξαπλώσαμε συζητώντας, την οποία συζητηση την συνεχείσαμε στο απόλυτο σκοταδι ψιθυρηστά. Γύρισε στο πλάι, πήγα κι' εγώ απο πίσω της πλαγιαστά, σήκωσε το πόδι της στην χειρονομία μου να το αναβάσω, διείσδυσα μέσα της 2-3 φορές καί εκείνη άρχισε να μισοκοιμάται, αφήνοντας κάποιο μούγκρισμα καί βόγκημα ευχαρίστησης παροδικά, σαν να ησυχαζόταν. Την άλλη μέρα ανακαλύψαμε ότι η δοκιμή μας απέτυχε γιατί τελικά δεν μπορούσε να ξεχάσει την απωλειά της εύκολα. Είπε ότι χρειαζόταν χρόνο γιά 'κείνο καί μετά συναντήθηκε μ' έναν άλλο, όντως μετά από πολύ καιρό.

    - Αμέτρητες με τον σύντροφο με την οποία συζούσα. Στην αγορά εργασίας καί δυό, με διαφορετικά ωράρια, το σεξ στον ύπνο ηταν κατανοητο κι' απ' τις δυό πλευρές, όπως εξίσου απολαυστικό. Ο κοιμώμενος ένοιωθε μη συνειδητοποιημένη σωματική ευφορία, κάτι μαγικό η δια μαγείας. Δεν ήταν κι' ασχημα.

    Να προσθέσω ότι αντιλαμβάνουμε μέσα από τις περιπλανήσεις καί τις εμπειρίες μου ότι δεν υπάρχει "θέλω καί/η θέλει να κάνουμε σεξ". Το "θέλω" να κάνω σεξ ίσως να ήταν καλύτερα να μεταποιήται στο "έχω τάση", "μού ήρθε η τάση" να κανω σεξ. Διαφορετικά κάποιος θα ήθελε 1,5 μερίδα την Τεταρτη μεσοβδομαδα, και 2,5 μερίδες το Σάββατο πού θα 'ναι ξεκούραστος ένεκα αργίας. Κι' εκείνη η μεταποίηση γιατί το σεξ εκτός απ' ότι είναι επικοινωνία η ανάγκη γιά επικοινωνία συναισθημάτων την στιγμή πού δεν αποτελεί ψύχωση, είναι καί αποβολή εξέχουσας φυσικής ενέργειας τού ανθρώπινου οργανισμού. Το πότε η στάθμη ενέργειας θα φτάσει στο έπακρο σημείο ανακύκλωσης αποβολής της, η σε ρουτίνα προτεραιοτητας αποβολής της, άγνωστο γιά τον μπιρμπιλομάτη η τον μελλοντικώς καυλωμένο.

    Όσο για την θεματολογία έλειψις συναίνεσης σεξ στον ύπνο, ενίοτε βιασμός, υπάρχει τα νοήματα απ' τη λαική ρήση "πού πας κοπέλα μου ξεβράκωτη στ' αγγούρια?" η " όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες". Είναι αδύνατο να συναινεί κάποιος να κοιμηθεί μαζί με κάποιον, καί στο ξηπνημα του ύπνου του να κατηγορεί το άλλον με την καταγγελία βιασμού. Πάντως πολύ καύλα να τον χώνεις βαθειά, έτσι-έτσι κι' άλλο βαθύτερα, μετακινόντας καί στριμώχνοντας την κοιμώμενη μάζα της στον τοίχο, καί να σπρώχνει όσο περισσότερο να την κάνει κανείς πελτέ. Ωχ τι συγκίνησης.!
     
  2. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    "...ας έφτιαχνες πρωινό"
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Πρίτς.!
     
  4. danos

    danos Regular Member

    ε πρωινό είναι κι αυτό ,και μάλιστα το πλέον χορταστικό  
    μ ανοίξατε την όρεξη ,θα πάρω τηλ να μ ετοιμάσουν και εμένα ενα πρωινό για το μεσημέρι  
     
  5. Πολλές φορες έχει συμβεί ενω κοιμάμαι με τον κύριο μου να ξυπνήσει μέσα στο βράδυ με ορεξούλες. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια τι αισθάνομαι όσο είμαι σε πλήρη κατάσταση ύπνου όμως μπορώ να πω με σιγουριά πως από το σημείο που αρχίζω να καταλαβαίνω τα χάδια του πάνω μ (και όχι μονο   ) το συναίσθημα μεταξύ όνειρου και πραγματικότητας είναι απλα τέλειο και οι αισθήσεις έντονες! Φυσικά το έχω δοκιμάσει κι εγώ προς αυτόν.. κυρίως πρωινά όταν θέλω να τον ξυπνήσω! Τολμάω που τολμάω να το κάνω.. τουλάχιστον να γίνει σωστά :Ρ
     
  6. μου έχει τύχει σε βανίλια σχέσεις και οι δύο περιπτώσεις... και το να μου ζητήσει η σχέση ενώ κοιμάται να ξυπνήσει από το στοματικό... μάλιστα το σκεφτόταν να ξυπνήσει δευτερόλεπτα πριν τελειώσει... επείδη όμως είμαι κι εγω από τους "ξενέρωτους" του θέματος, δεν έκανα ποτέ την φαντασίωση του πραγματικότητα... μιας και δεν έβρισκα καθόλου ερεθιστική την ιδέα.

    και η δεύτερη περίπτωση είναι πως έχω ξυπνήσει εγώ επειδή τον ένιωθα μέσα μου, όχι την ίδια σχέση.. ξύπνησα τέλος πάντων τελιεώσαμε και μετά του είπα πως αυτό δεν μου αρέσει καθόλου... και αν θέλει να το κάνουμε και δεν μπορεί με τίποτα να περιμένει να ξυπνήσω προτιμώ να με ξυπνάει... το βρίσκω πολύ κάπως το να την βρίσκεις να κάνεις σεξ με κάποιον που δεν αντιδρά... εκτός αυτού το βρίσκω και προσβλητικό για μένα... γιατί νιώθω πως εκείνη την ώρα με βλέπει σαν μια τρύπα μόνο... δεν τον νοιάζει ούτε να με ικανοποιήσει ούτε τίποτα, το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην ξυπνήσω...
    Την δεύτερη φορά με την ίδια σχέση κατάλαβα πως κατέβαλε και προσπάθεια για να μην με ξυπνήσει.... ένιωσα πως το κάνει πίσω από την πλάτη μου και θα συμφωνήσω εκατό τοις εκατό με την φράση της @hecate.
    Τελειώσαμε πριν τελειώσουμε αυτή τη φορά και δυστυχώς χωρίσαμε...
     
  7. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Εμένα πολύ μου αρέσει Πάντως
     
  8. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Δεν το βρίσκω ερωτικο για εμένα . Όπως δεν βρίσκω ερωτικο να κάνω κάτι με μια κοπέλα που τα έχει τσούξει ή δεν είναι νυφάλεια γενικότερα . θέλω να μπορω να νιώθω και να βλέπω τις αντιδράσεις της συντρόφου μου όταν ηδονίζεται .
     
  9. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Μου φαινεται πολύ "περιεργο" σαν φετιχ..δε μου εχει τυχει, παρ' όλα αυτά εχω πιασει τον εαυτο μου να καυλωνει με αυτην την ιδεα...
     
  10. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Μία από τα ίδια. Χωρίς περικοπές.
     
  11. μπορεί να είναι λόγω συνθηκών πρακτικό... το βρίσκω όμορφο και φυσικό (ενεργητικά και παθητικά) μέσα σε ένα ζευγάρι.. μια μορφή ακόμα παράδοσης και απόλαυσης
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    εμείς επειδή είμαστε ελευθερόφρονες και βουδουσουμιάρηδες τύποι, έχουμε απλουστεύσει τη διαδικασία,
    αν τύχει και θέλουμε να ακουμπήσουμε ο ένας τον άλλον, συμπληρώνουμε ατάκα μιά φόρμα ρητής συναίνεσης
    (έχουμε έτοιμες φωτοκόπιες σπαρμένες σε διάφορα σημεία), φωνάζουμε και δυο γειτόνους για μάρτυρες,
    και έχοντας το κεφάλι μας ήσυχο, ξεραινόμαστε στον ύπνο, γιατί πού να μπλέκεις τώρα;