Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γνωριμία που έβγαλε τον πραγματικό μου εαυτό..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος falcon, στις 5 Μαρτίου 2014.

  1. falcon

    falcon New Member

    Δεν είχα ιδέα για αυτή τη πλευρά της σεξουαλικότητας μου. Τα σημάδια όλα υπήρχαν αλλά δεν μπορούσα να τα αναγνωρίσω. Μέχρι που έκανα μια τυχαία γνωριμία στο Internet. Γνώρισα μια κοπέλα με την οποία σχεδόν από την αρχή μιλούσαμε πολύ ανοιχτά για σεξουαλικά θέματα, με αφορμή τη σχέση της με ένα τύπο με τον οποίο ήταν μεν κολλημένη αλλά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη σε κανένα επίπεδο. Παρόλα αυτά όμως δεν σκεφτόταν καν να χωρίσει.
    Οι συζητήσεις μας στα ερωτικά θέματα ήταν πολύ ανοιχτές.. και δεν εννοώ πλαγίως .. εννοώ άμεσα. Μιλούσαμε πολύ άνετα τόσο για τις φαντασιώσεις μας όσο και για τις εμπειρίες μας. Την κουβέντα συνήθως την προχωρούσα εγώ γιατί τις πιο πολλές φορές ήταν ντροπαλή και μαζεμένη κάπως. Αλλά ποτέ δεν ήθελε να σταματήσει η κουβέντα μας.. μου φαινόταν περίεργο αυτό και προσπαθούσα να καταλάβω τι κρύβετε από πίσω. Στην κάμερα την είχα δει από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε. Απλά για να δω ότι είναι όντως γυναίκα και δεν θα χάναμε το χρόνο μας. Γιατί για να πω την αλήθεια ήταν τόσο ανοιχτή που δυσκολευόμουνα να το πιστέψω.
    Η κουβέντες μας ήταν για το σεξ 9στις 10 φορές. Δεν πέρασαν λίγες μέρες και της είπα πως θέλω να την δω στην κάμερα γυμνή. Μου είπε πως ντρέπεται αλλά θα το κάνει. Και το έκανε… έβλεπα ότι δεν ήταν άνετη.. ότι ζοριζόταν.. αλλά και ότι ταυτόχρονα ήθελε να με ευχαριστήσει κ να με καυλώσει.. και ότι κ η ίδια το απολάμβανε.
    Αφού κλείσαμε μιλήσαμε για το πρώτο παιχνίδι που μόλις είχαμε κάνει στην κάμερα. Μου είπε πως θα ήθελε να με έβλεπε και αυτή. Της απάντησα πως το αντικείμενο της καύλας ήταν αυτή και όχι εγώ. Και πως αυτό με καυλώνει… να την βλέπω και να της λέω τι να κάνει. Τη ρώτησα αν της άρεσε αυτό. Και μου απάντησε ναι.. τη καύλωνε πάρα πολύ να επιδεικνύεται.. ένιωθε πως ήταν το αντικείμενο του σεξ… ένιωθε πως ήταν απόλυτα εκτεθειμένη απέναντι μου.. και αυτό τη άρεσε πολύ. Όσο για τη ντροπή που ένιωθε… αυτό την έκανε να καυλώνει ακόμα πιο πολύ!
    Με αυτό τον τρόπο δεν τα είχα ξανακούσει αυτά από γυναίκα. Και ένωσα πολύ μεγάλη καύλα.. πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Τόσο για το ότι είχα τον έλεγχο απέναντι της όσο και γιατί το απολάμβανε και αυτή πολύ.. ήθελε να την ελέγχω και να έχω εγώ το πάνω χέρι και τις πρωτοβουλίες όλες.
    Τα παιχνίδια αυτά συνεχίστηκαν με light τρόπο. Από τσατ και από τηλέφωνο .. όποτε ήθελα την έβλεπα στην κάμερα να παίζει αλλά δεν της είχα ζητήσει τίποτα παραπάνω ακόμα. Της είπα να μου στείλει γυμνές φωτογραφίες και υπάκουα, ντροπαλά αλλά και άμεσα το έκανε. Ακριβώς όπως τις είπα και την ώρα που της είπα. Έκανε το ίδιο και με βίντεο… Μια μέρα ήταν στη δουλειά της και της είπα να φωτογραφίσει το μουνί της και να μου το στείλει εκείνη τη στιγμή.. και το έκανε.
    Μετά από αυτά και αφού μιλούσαμε περίπου δυο εβδομάδες καθημερινά συμφωνήσαμε να συναντηθούμε. Μου είπε πως το θέλει πολύ αλλά και πως ντρέπεται γιατί ήταν τόσο εκτεθειμένη απέναντι μου. Και της είπα πως άλλο η σεξουαλική πλευρά της γνωριμίας μας και άλλο η κανονική. Και το εννοούσα φυσικά. Και της είπα επίσης πως επίτηδες το έκανα και ήθελα να την δω γυμνή κ να παίξω μαζί της πριν την συναντήσω.. με καύλωνε σαν σκέψη και σαν πράξη. Και απάντησε πως καύλωνε καυτή πολύ με αυτή τη σκέψη και περίμενε πως και πώς να συναντηθούμε παρά την ντροπή που ένιωθε.
    Και επιτέλους την είδα. Δεν είχα δει παρά μόνο μια φορά το πρόσωπο της στην κάμερα και αυτό πεταχτά. Ήταν μια γυναίκα 37 χρονών.. με καμπυλάτο σώμα και γλυκό πρόσωπο. δεν γύριζε κεφάλια αλλά με καύλωνε πολύ… μου άρεσε όλο το στυλ της αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσες με τίποτα να φανταστείς τι κρύβει απλά κοιτάζοντας τη.
    Ο καφές μας πέρασε πολύ ευχάριστα και μιλούσαμε πολύ ώρα για τα πάντα πολύ άνετα.. για τα πάντα εκτός από το σεξ.
    Με το που πήγα σπίτι μιλήσαμε καπάκι πάλι στο νετ. Και εκεί η γνωριμία μας πέρασε σε άλλο επίπεδο. Μιλούσαμε πολύ πολύ πιο άνετα. Εγώ είχα γίνει ο κυριαρχικός άντρας της και αυτή η υποτακτική και πειθήνια πουτάνα μου. Η ντροπή παρέμενε σε αυτή αλλά λιγότερη…. κ δεν θα ήθελα κ να την χάσω γιατί με καύλωνε ακόμα πιο πολύ η ντροπή της.
    Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήμουνα ο άντρας της.. ο γαμιάς της.. αφέντης της. Και αυτή το κοριτσάκι.. η πουτάνα.. η σκλάβα μου. Και είχα σκοπό να την απολαύσω και να φτάσω την καύλα μου στα ύψη μέχρι τελικά να βρεθούμε.. και τη δικιά της το ίδιο.. να την καυλώσω τόσο που να υποφέρει και να παρακαλάει να βρεθούμε.
    Μιλούσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά το ραντεβού με τον αφέντη της ήταν κάθε βράδυ κατά τις 12. Και κάθε βράδυ ήταν διαφορετικό. Μιλούσαμε από τσατ κ πιο συχνά από τηλέφωνο άλλες φορές ξεκινώντας κάπως ελαφριά και άλλες πολύ απότομα. Και πάντα πολύ σύντομα καταλήγαμε σε ένα σκληρό παιχνίδι με την κάμερα. Πάντα μόνο εγώ να τη βλέπω.
    Της έλεγα πότε να φορέσει και τι και την έπερνα μάτι. Να περπατάει στο δωμάτιο και να στήνεται όπως θέλω εγώ και να κάνει ότι θέλω. Όλα αυτά μιλώντας μαζί της στο τηλέφωνο ταυτόχρονα.. Όπου ήθελα και όπως ήθελα παντού στο σπίτι της. Την έβαζα να μαλακιζεται με όποιο τρόπο ήθελα και όπως ήθελα.. και τη σταματούσα όποτε ήθελα κ της έλεγα να κάνει κάτι άλλο. Υπήρχαν στιγμές που τα έκανε όλα αυτά και ταυτόχρονα μιλούσε στο νετ με το γκόμενο της και αυτό μας καύλωνε και τους δύο ακόμα πιο πολύ. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και να την παίρνω μάτι .. της είπα να κατουρήσει και να τη δω… Της είπα να βάλει μανταλάκια στα βυζιά στα μουνόχειλα και στην κλειτορίδα και να μαλακιστεί. να στάξει κεριά πάνω της. Να γαμηθεί με αγγούρι στο μουνί της… Πραγματικά είχα ξεφύγει τελείως. Της είπα να βγει έξω χωρίς εσώρουχα και μόλις μπει σπίτι να μου δείξει ότι το έκανε…
    Αυτή ήθελε πολύ πια να βρεθούμε… σχεδόν από την αρχή το ήθελε. Κι εγώ το ίδιο.. αλλά κρατιόμουνα.. ήθελα να απολαύσω αυτό το παιχνίδι πολύ γιατί το γούσταρα τρελά.. και ήθελα πραγματικά να την έχω κάνει πουτάνα και σκλάβα μου πριν πάμε να το απολαύσουμε από κοντά.
    Πόσο να αντέξω όμως? Ήθελα πολύ να απολαύσω τη πουτάνα μου από κοντά… και το ίδιο ήθελε και αυτή. Και τότε σκέφτηκα το εξής… την πρώτη φορά που θα βρισκόμασταν δεν θα της έκανα τη χάρη να τη γαμήσω.. θα τραβούσα τη καύλα μου και τη δικιά της ακόμα πιο πέρα..
    Και αυτό έκανα… κάναμε πολλά αλλά δεν τη γάμησα! Θα σας τα πω στη συνέχεια αυτά..
     
  2. a.g.d.

    a.g.d. New Member

    εμενα παντως μ αρεσε 
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ρε φιλε στο γαμησι μας εκοψες???χασαπιι χεχεχεχεχε
     
  4. a.g.d.

    a.g.d. New Member

    περιμένουμε τη συνέχεια λεπτομερώς 
     
  5. Sir P

    Sir P Premium Member

    χασαπη γραμματααααααα..!!!!
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    α ρε φιλαρακι τη μου θυμισες.παλιες ξεγνοιαστες εποχες χεχεχεχε
     
  7. Sir P

    Sir P Premium Member

    ακριβως....μια απο τις μεγαλες ατακες στους ...κινηματογραφους...!!!!
     
  8. lifehack

    lifehack New Member

    πραγματι ηταν η πουτανα σου...
     
  9. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...
     
  10. sssppgr

    sssppgr Regular Member

    Ειναι καλό!!!ειναι στο είδος BDSM που μου αρέσει
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...γραπτό στο ίντερνετ;
     
  12. Φοβερο φοβεροοοοο εάν ήμουν κοπελίτσα θα εχυνα 8 φορές! Αχ ΣΕΛΩ την συνεεεεεεεεεχειααααααα