Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλές ή κακές συναναστροφές;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasteR_PieR, στις 5 Ιουλίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Καλές ή κακές συναναστροφές;

    Με αφορμή έναν σύντομο διάλογο για τις sis σε άλλο νήμα, θυμήθηκα, για νιοστή φορά, τούτο εδώ.

    Έχω καταλήξει ότι οι κλειστές, δηλαδή χωρίς παρουσία του Κυρίαρχου, συνανστροφές με άλλες υποτακτικές του χώρου, η παράθεση εμπειριών, η ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών, η "συμπαράσταση" και ακόμα χειρότερα η "επιβεβαίωση", το chat σε messengers και λοιπά, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ουδέτερα, μπορεί δε να είναι αποπροσανατολιστικά ακόμα και με τις καλύτερες προθέσεις. Στην χειρότερη, μπορεί οι επιπτώσεις να είναι καταλυτικές και χώρια απ αυτό το chat ροκανίζει χρόνο σαν το καλύτερο σαράκι. Οι δε προθέσεις κάτι "sis" είναι θολό θέμα και όχι τίποτα άλλο, δεν φταίνε αυτές για αυτό διότι έτσι είναι οι δόλιες και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά ...

    Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο,στη σκέψη ότι υπάρχουν σκλάβες (!!!) που πιστεύουν πως μπορούν να μιλήσουν αντ' Αυτού, όταν ο Κυρίαρχος κοιτάζει αλλού εκείνη την ώρα ή απουσιάζει ή σωπαίνει για τους λόγους Του ή γνωρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση και δεν ασχολείται ή έχει δρομολογήσει κάποια πράγματα. Υποτίθεται, έχοντας αποσπάσει κάποια γενική - υποτίθεται - συναίνεσή Του, την οποία έδωσε Αυτός, πάλι την ώρα που κοίταζε αλλού  . who cares anymore anyway...

    Οι ανοιχτές και γενικές συναναστροφές πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα του χώρου, συζητήσεις ανοιχτές, ανταλλαγές απόψεων και λοιπά εμένα πάντα μου έδιναν θετικό feedback, με ζωντάνευαν και με ευχαριστούσαν και ουδέποτε με έβλαψαν.

    ΥΓ1. Υπάρχει μια και μόνον μία σκλάβα η οποία αποτελεί εξαίρεση και το διευκρινίζω για να καλοκαταλάβει ότι δεν μιλώ γι αυτήν  . Επιβεβαιώνει τον κανόνα, για μένα τουλάχιστον, παντού και πάντα.

    ΥΓ2. Ο Master_Pier είχε ανοίξει το νήμα για υποτακτικές σε κάποιο στάδιο εξέλιξης με τους στενούς ορισμούς του χώρου, ουσιαστικά σε αυτό το πλαίσιο κρατώ κι εγώ το θέμα, προσθέτωντας οποιαδήποτε εμφανίζεται έχοντας την πρόθεση να κάνει την sis, η οποία ορολογία "sis" υπαινίσσεται πλήρη πρόσφυση στο χώρο. Αλλιώς, φιλίες μεταξύ γυναικών με πολλά και διαφορετικά κοινά, οι οποίες συμβαίνει να είναι υποτακτικές στο ένα πλαίσιο απόψεων ή το άλλο είναι πολύ ωραίες και καλές, άδολες και αξιοπρεπείς και δεν μιλώ γι αυτές εδώ πέρα.
     
    Last edited by a moderator: 23 Μαϊου 2011
  2. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Καλές ή κακές συναναστροφές;

    Οι συναναστροφές μπορεί να είναι καλές ή κακές ασχέτως από την "προϋπηρεσία" στο bdsm. Περισσότερο σχέση έχει με την ιδιοσυγκρασία και με το χαρακτήρα των ατόμων, κάτι που αναπτύσσεται εντός και εκτός του χώρου.

    Και εξηγώ:
    Φανταστείτε μία slave, η οποία σε κάθε ευκαιρία, προτρέπει τις άλλες "συναδέλφισσες" να χωρίσουν, επειδή - κατά τη δική της, πάντα, άποψη - οι Αφέντες τους δεν είναι επαρκείς.
    {Σε τί, άραγε; Και ποιος δικαιούται να το κρίνει, και μάλιστα από απόσταση;!?}

    Τί κι αν είναι χρόνια στο κουρμπέτι; Τί κι αν η συμπεριφορά της {γενικότερα} ουσιαστικά αντανακλά άσχημα στον δικό της Αφέντη; Τί κι αν της αξίζει να τη ρωτήσεις "τότε, με την ίδια ακριβώς λογική, εσύ γιατί δεν ζητάς release?" ... Από τη στιγμή που δεν κατανοεί ότι το ανακάτεμα σε ξένες ζωές είναι λάθος, δεν κατανοεί για ποιο λόγο να σταματήσει. Ή πώς.
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Θεωρώ ότι το θέμα αυτό είναι στην καρδιά της θεωρητικής υπεροχής των bdsm σχέσεων. Προσωπικά ο μη έλεγχος των συναναστροφών των σχέσεων μου, είναι κάτι που μου κόστισε στο παρελθόν ακριβά και ήταν ένα λάθος που δεν πρόκειται να ξανακάνω στο μέλλον. Βαριέμαι βασικά να μπώ στην διαδικασία αυτή και δεν την βρίσκω και ερεθιστική κιολας, αλλά αν ο μέσος όρος ( και όχι μόνο οι bdsm επιδόσεις) της εξουσιαζόμενης , είναι υψηλός είμαι διατεθειμένος και παιχνίδι να το κάνω και να εξαντλήσω την αυστηρότητα      
    Εγω να περνάω καλα        
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Εγωισμός στο φουλ ε;
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ρεαλισμός και εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι τι σου έχει τύχει. Από την άλλη, δεν έχω κρύψει ότι για μένα θέλω το 100 %. Οπως επίσης εύχομαι και για όλο το κόσμο το 100 %.
    Ισως για μένα ιδανική υποτακτική είναι αυτή που έχει 150 % και θέλει να μου δώσει το επιπλέον 50 %.
    Την μητέρα Τερέζα θέλω λολ   Αν υπάρχει     λολ λολ λολ λολ
     
  6. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Αναρωτωμαι τι κερδίζει η υποτακτική που δίνει το 150% της σε κάποιον. Υπαρχει κάποια ανταπόδοση/επιβράβευση; Και σε τι ποσοστό;
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
    Δεν το κρύβω, εγω κάνω ζόρικη ζωή , δεν μου έχει χαρίσει κανείς τίποτα, εχω πραγματικές ανάγκες. Βάζω ζόρια που φτάνουν τα όρια της εκμετάλλευσης, επι πραγματικού δηλαδή όχι αέρα κουβεντα. Στο κόσμο τον δικό μου οι ευχές και οι υποσχέσεις είναι άχρηστες  

    Η Μητέρα Τερέζα δεν ζήτησε ανταπόδοση ( λέω εγώ τωρα). Ασχετα αν έγινε μετα Αγία.
    Και πιο λιανά, το τι παίρνει πίσω δεν θα πρέπει να περνά απο το μυαλό , απλά να έχει πίστη  
    Είναι κουφό το ξέρω. Είναι ρίσκο.

    Η ζωή όμως είναι ένα ρίσκο  
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Οκ με καλυψες. Έβγαλα το πορισμα που ήθελα αν κσι δεν είπα κάτι για υποσχέσεις, αλλά επι του πρακτεος.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @bumblebee , Αγια θελεις λοιπον, οχι υποτακτικη . Βοηθεια σου, χαχαχαχα
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Μεγάλη η χάρη της         Οσο ζείς ελπίζεις  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Mόνο αρνητικό..γι' αυτό και Είμαι επιλεκτικά κοινωνική στις συναναστροφές μου.
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εσυ σε ποιο level εισαι?