Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έρωτας στα χρόνια των ψηφίων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 29 Μαϊου 2009.

Tags:
  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Διαδικτυακό φλερτ: Οι γυναίκες θέλουν... καρδούλες, οι άντρες στέλνουν φωτό με πέη!

    Με αποτέλεσμα το ασθενές φύλο να «ξενερώνει» και να μην προχωρά στην πράξη της απιστίας - Προτιμούν ένα αισθησιακό βλέμμα (36%) από ένα πέος σε στύση (9%)

    Πού αρχίζει και πού τελειώνει ένα διαδικτυακό φλερτ, όταν μάλιστα οι δύο... άγνωστοι είναι και δεσμευμένοι;


    Καθώς φαίνεται, η... όρεξη για απιστία «κόβεται» στις γυναίκες, όταν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου τους καταπατά κάθε έννοια ρομαντισμού, στέλνοντας φωτογραφία με το... πέος του!

    Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Victoria Milan, κορυφαίας ιστοσελίδας, που παρέχει υπηρεσίες σε δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, το 72% των 2.500 γυναικών-μελών που ερωτήθηκαν, απάντησαν ότι έχουν λάβει φωτογραφίες που εικονίζουν... πέη.

    Φαίνεται ότι για τους άντρες το μέγεθος, το μήκος, το σχήμα και η διάμετρος δεν έχουν πια σημασία, αν δεν συνοδεύονται από τον κατάλληλο φωτισμό και τη σωστή γωνία λήψης. Ωστόσο, όσο πιο πολύ επικεντρώνεται στο πέος μια φωτογραφία, τόσο λιγότερο ελκυστική είναι για τις γυναίκες.

    Μια φωτογραφία του πέους σε στύση υστερεί έναντι μιας κοντινής λήψης του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα (με 9% έναντι 36% των ψήφων, αντίστοιχα), αλλά και έναντι μιας συμβατικής «selfie» χωρίς μπλούζα, βγαλμένης στον καθρέφτη (11% των ψήφων).

    «Οι γυναίκες-μέλη που αναζητούν μια απιστία στην ιστοσελίδα μας, δηλώνουν ότι ερεθίζονται ιδιαίτερα από τα πονηρά μηνύματα με φωτογραφίες, καθώς είναι προφανές ότι μια εικόνα μπορεί να βάλει φωτιά σε μια διαδικτυακή σχέση, ειδικά αν πρόκειται για ένα φλερτάκι, το οποίο δεν να οδηγήσει ποτέ σε σαρκική επαφή στον πραγματικό κόσμο» αναφέρει ο Sigurd Vedal, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan.

    «Όμως, αν και οι άντρες θεωρούν πως το πρώτο που ενδιαφέρει τις γυναίκες σε μια απιστία είναι το πέος, φαίνεται πως εκείνες μένουν πιστές στις πιο ρομαντικές αντιλήψεις τους, ακόμα και όταν πρόκειται για τη νέα μανία στο Διαδίκτυο. Κατά συντριπτική πλειοψηφία, οι γυναίκες συνεχίζουν να προτιμούν ένα κοντινό του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα» συνοψίζει ο κ. Vedal.

    Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

    - Έχετε λάβει φωτογραφία πέους κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού φλερτ;

    Ναι (72%)

    Όχι (28%)

    - Ποια selfie βρίσκετε πιο ερεθιστική;

    Ένα πέος σε στύση (9%)

    Μια ολόσωμη γυμνή φωτογραφία (16%)

    Ένα πέος με μια δόση χιούμορ (με φιόγκο για παράδειγμα) (28%)

    Φωτογραφία στον καθρέφτη χωρίς μπλούζα (11%)

    Κοντινό του προσώπου με αισθησιακό βλέμμα (36%)


    (http://www.protothema.gr)
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αυτες οι συζητησεις εχουν μεγαλη πλακα... Διαχρονικα αποδικνυεται οτι οι ανθρωποι ηταν παντα φοβικοι απεναντι στην καθε καινοτομια, ειτε λεγονταν

    - ατμομηχανη (που εφερε την επανασταση στις μεταφορες)

    - τηλεοραση (που εφερε αντιστοιχα την επανασταση στην μαζικη ενημερωση)

    - ιντερνετ (που εφερε την επανασταση στην διαδραστική πληροφοηση)

    Δε λεω, καλη η κριτικη σκεψη, αλλα φτανει πια το κυνηγι μαγισσων !

    (που ουτε αυτο πετυχε τους πραγματικους σκοπούς του...)
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ευτυχως που δεν εβαλες το ΦΑΙΔΡΟ και ΑΙΣΧΡΟ ανθρωπακι που διαβαζει ( ακουσον-ακουσον ! ) βιβλιο ! ------>  
     
  6. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    άραγε τι ποσοστά, ανάμεσα στις γυναίκες, θα συγκέντρωνε ένα προφίλ με "σεμνές" φωτογραφίες (ολόσωμες, προσώπου, μαζί με ένα κατοικίδιο, σε ένα γραφείο, πάνω σε ένα χιονισμένο βουνό, μπροστά σε ένα τζάκι κλπ) και μια φωτογραφία του πέους, σε σύγκριση με ένα προφίλ που θα έχει όλα τα παραπάνω εκτός από το ....πέος;

    Είμαι φυσικά σίγουρος ότι ανάλογες στατιστικές διαφοροποιήσεις θα παρουσιαστούν και ανάμεσα στους άντρες σε ανάλογη σύγκριση.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Η Εποχή του Ψηφιακού Σεξ
    Μπήκαμε στη βιομηχανία του ψηφιακού έρωτα και είδαμε πως η αγάπη και το σεξ περνάνε σταδιακά σε μια άλλη εποχή. ‪#‎vice_gr‬

    http://www.vice.com/gr/video/i-viomixania-tou-psifiakou-erota


    Η Βιομηχανία του Ψηφιακού Έρωτα

    Σύντομα, η εικονική πραγματικότητα, θα μπει μέσα στην καθημερινότητά μας με έναν τρόπο που ποτέ δεν το είχαμε φανταστεί. Αν και το ίντερνετ εδώ και καιρό έχει «αναμειχθεί» με την ερωτική μας ζωή, πάντα είχε τον ρόλο του «μεσάζοντα». Ωστόσο πλέον υπάρχει ο κίνδυνος να ερωτευτείς τον υπολογιστή σου.

    Το VICE μπαίνει στον κόσμο του ψηφιακού έρωτα και ερευνά πως η αγάπη και το σεξ περνάνε σταδιακά στην ψηφιακή εποχή, αρχίζοντας από την βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Κάνουμε μια στάση στη «Porn Valley» στο Λος Άντζελες κσι βλέπουμε ότι η εικονική πραγματικότητα είναι πολύ πιο κοντά από όσο πστεύαμε, προτού πάμε στην πρωτεύουσα του σεξ, το Άμστερνταμ, εκεί όπου οι Ολλανδοί χρησιμοποιούν τα «telefilfonics» για να κρατήσουν ζωντανές τις σχέσεις από απόσταση.

    Παράλληλα ρίχνουμε μια ματιά στο κατά πόσο το ίντερνετ επηρεάζει τις σχέσεις, καθώς τα social media τείνουν να μετατρέψουν ειδύλλια της πραγματικότητας σε ρόλους ενός online κόσμου. Στο τέλος προσπάθούμε να δώσουμε απάντηση σε ένα ερώτημα-ταμπού: Μπορεί η σχέση του ανθρώπου με τη μηχανή να γίνει πραγματικότητα;
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έκανα cyber sex μ'έναν άγνωστο και γέλασα πολύ

    Τον γνώρισα ένα βράδυ σε γνωστό ρακάδικο της πόλης. Ήταν από σπόντα στην παρέα, ο γνωστός του μπατζανάκη του γκόμενου του αδερφού μιας φίλης -ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων-. Ωραίο δεν τον έλεγες, πολύ δε μιλήσαμε, αλλά μόλις γύρισα σπίτι βρήκα καινούριο αίτημα φιλίας στην οθόνη του υπολογιστή μου. Το επόμενο πρωί μου έστειλε την αναμενόμενη καλημέρα κι εγώ η ευγενέστατη του απάντησα. Όταν ξανασήκωσα τα μάτια μου από την οθόνη ήταν απόγευμα και το στομάχι μου έκανε σαν χαλασμένος καταψύκτης. Αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα στο μαγείρεμα αλλά και αργότερα.

    Όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο συχνότερα ακουγόταν το «κλανκ» του μηνύματος. Ό,τι του έλειπε σε γοητεία, το είχε σε λέγειν. Αστείος και ετοιμόλογος, με έκανε να σκέφτομαι τι άλλα ταλέντα έκρυβε. Ήταν μόνος, ήμουν μόνη, ήταν και ζεστή βραδιά, με ρώτησε τι φορούσα. Εγώ, με τις φόρμες και παντόφλα-λαγουδάκι, απάντησα «μαύρο νυχτικό». Επίσης είπα ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με ένα ποτήρι κρασί ανα χείρας. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η χαρά του λεγάμενου. Τα πρωινά «τι κάνεις στη ζωή σου;» αντικαταστάθηκαν πολύ γρήγορα από τα «τι θέλεις να σου κάνω μάνα μου;». Η στιχομυθία πήρε και τη μορφή ερωτήσεων επεξηγηματικού χαρακτήρα «πες μου πώς είσαι τώρα και τι κάνεις;», γεωργικής καλλιέργειας «πιο βαθιά κοριτσάρα μου» αλλά και λειτουργίας κομμωτηρίου «θα σε λούσω αρρώστια μου».

    Το πάρτι είχε ανάψει για τα καλά στο σαλόνι του. Στο δικό μου πάλι έπαιζε στο mute «Το καφέ της Χαράς» στην ειδική νυχτερινή του έκδοση με τους υπότιτλους για τα προβλήματα ακοής. Τώρα γιατί αυτός νόμιζε ότι βρισκόμουν σε ερωτικό ντελίριο, είναι ένα ακόμα μυστήριο. Καλά, όχι και τόσο. Το πίστευε γιατί του το έλεγα. Όχι, όχι, δεν είμαι ψεύτρα. Εγκεφαλικά, θα μπορούσαν να τρίξουνε σομιέδες, αλλά σωματικά, με το λάπτοπ αγκαλιά, είναι κομματάκι δύσκολο. Και έρχομαι να αναρωτηθώ η γυναίκα: Πόσα αγόρια πιστεύουν ότι το cyber sex είναι βιώσιμη επιλογή και για τα κοριτσάκια;

    Θα σας το απαντήσω όσο πιο απλά μπορώ. Δεν το απολαμβάνουμε. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που το κάνει ένας άντρας. Εμείς δεν έχουμε τίποτα κάτω απ’την κοιλίτσα μας να ταλαντεύεται, να ενοχλεί τον υπολογιστή και να ζητάει την προσοχή μας. Οπότε μπορούμε πολύ πιο εύκολα να δούμε το γελοίο του πράγματος. Γιατί έχει διαφορά το να μου πεις «όοοχι καριολάκι» να με αρπάξεις απ’το λαιμό και να με κολλήσεις στον τοίχο, απ’το να μου το γράψεις στο τσατ. Στην πρώτη περίπτωση το μαλλί μου θα σκουπίζει το πάτωμα και τα πόδια μου θα ξαραχνιάζουν το ταβάνι, ενώ στη δεύτερη θα γελάω μέχρι να καταληφθεί ο κόσμος μας από εξωγήινους. Έσυ πάλι, θα καυλώσεις either way. Οπότε, τράβα ρε μάγκα και αλάνι και έλα να με βρεις. Γνώρισέ με, κέρνα με και κανένα ποτό και αν ταιριάξουμε θα σε βοηθήσω να αλλάξεις διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα και να μαζέψεις και τα σπασμένα μας. Αλλά αν με το πρώτο φλερτ, πριν καν με ακουμπήσεις, περιμένεις να στάζω στα πατώματα, θα γίνεις το ανέκδοτο της εβδομάδας στον καφέ με τις φίλες μου.




    Πηγή: http://www.pillowfights.gr/ta_kalws_keimena/item2653/Έκανα_cyber_sex_μέναν_άγνωστο_και_γέλασα_πολύ
     
  9. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK


    Όταν τελειώσεις το απογευματινό σου νούμερο, κλειδώνεις το όπλο σου στον οπλοβαστό και μετά αναρωτιέσαι «θεέ μου τι κάνω τώρα; Άλλο ένα απόγευμα βαρετό μέσα στο στρατόπεδο». Ο Ν κάτι τέτοιο σκεφτόταν εκείνη την Τρίτη. Είχε κάνα πεντάμηνο ακόμα για να απολυθεί και η μόνη του διέξοδος –νόμιζε ότι- ήταν το laptop του.

    Log in και στη συνέχεια «πίκι πίκι τσαν» και να μαστε. Μέσα σε λίγα δεύτερα βρέθηκε με 683 φίλους. Βέβαια μετά από ώρες liking, inboxing και youtubing έκανε add μια ξανθιά με προφίλ που προκαλούνε το ανασήκωμα του ενός φρυδιού. Τα κίνητρα του εδράζονταν στη δύναμη της «φυσικής». Αναπάντεχα όμως το αίτημα έγινε αποδεκτό και ξεκίνησε η κουβεντούλα. Είχαν κοινό επάγγελμα, κοινή αντίληψη του χιούμορ, ήταν και οι δύο αριστεροί και το «βασικό», ο Ν ανταποκρινόταν στις ζωδιακές ερωτήσεις της ξανθιάς. Μετά από ώρες πληκτρολόγησης τα οιστρογόνα της άρχισαν να «σκαρφαλώνουν» παίρνοντας τις σωστές απαντήσεις από τον τεστοστερονόπληκτο φαντάρο! Η «φυσική» του Ν ενέπνευσε την ιδανική «χημεία». Ο διάλογος έκλεισε ανταλλάσσοντας τηλέφωνα και μια καληνύχτα με τελίτσες.

    3 ημέρες μετά τη γνωριμία, χτυπάει το κινητό του στρατιώτου μας. Ήταν εκείνη. Τον καλημέρισε και έπειτα του ξεφούρνισε ότι τον περίμενε έξω από το στρατόπεδο! Αυτός έκανε τον κόσμο άνω κάτω. Αν δεν του δίνανε άδεια, έστω και ένα υπηρεσιακό να λείψει λίγες ώρες να τη δει, θα ενοχλούσε το βύσμα ή θα έκανε μαντραπήδα! Δεν χρειάστηκε όμως. Τα κανόνισε καλά ο «παλιός» και βγήκε.

    Όταν την είδε, να, τα πρώτα συμπτώματα: ιδρωμένες παλάμες, καρδιά ταμπούρλο και τσίτωμα! Ήταν ψηλή, χαμογελαστή με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και με ένα σκουλαρίκι στη μύτη… ένα φετίχ που δεν είχε προσέξει αλλά του άρεσε. Οι αμυδρές ατέλειες στην περιφέρειά της δεν είχαν πλέον σημασία. Η ηλεκτρονική γνωριμία τους είχε φέρει προ τετελεσμένων. Τα μειονεκτήματα γίνονται πλεονεκτήματα.

    Η αρχική αμηχανία έφυγε μπαίνοντας στο αυτοκίνητό για την πόλη. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο σταματάει. Υψώνει το χέρι της χαϊδεύοντας του το λοβό του αυτιού. Εκείνος «απάντησε» πειράζοντάς της τα πιασμένα μαλλιά και στη συνέχεια παραμερίζοντας τα της δίνει ένα αθόρυβο φιλί στον αυχένα. Ο τρόπος που έκλεψε το πρώτο φιλί την έκανε να ικετεύει για δεύτερο, για τρίτο, για όλα... Αλλαγή σχεδίων λοιπόν. Ένα ξενοδοχείο όποιας κατηγορίας. Η γνωριμία έπεται. Δεν ήξερε πώς να αρνηθεί αλλά ήξερε πώς να μη στερηθεί…

    Μέχρι το βράδυ η λαγνεία είχε αντικατασταθεί από την απόλυτη έλξη. Οι μυρωδιές είχαν αναμιχθεί και οι ερωτικές αδεξιότητες συγχωρεθεί. Ξέχασαν ακόμα και να φάνε. Χωρίς να το καταλάβουν, όταν το ξημέρωμα της επόμενης μέρας αποχαιρετιστήκαν, ήταν ήδη στο στάδιο της προσκόλλησης.

    Η ρουτίνα του στρατοπέδου χανόταν μόνο με δύο λεπτά τηλεφωνικής συνομιλίας με την ξανθούλα. Ένα απόγευμα όμως της τηλεφωνεί, χτυπάει 5 φορές και απαντάει μια αντρική φωνή! Ένα μίγμα θρησκευτικών και σεξιστικών αφορισμών έβγαιναν από το ακουστικό. «Η ατακτούλα είναι παντρεμένη και γω είμαι ο ΆΝΤΡΑΣ της»! και έπειτα τουτ τουτ τουτ τουτ..

    Η ατακτούλα απεγνωσμένα απολογούνταν: «Μου κλέψανε το κινητό, δεν είμαι παντρεμένη». Εκείνος ανένδοτος, εκείνη αποφασισμένη. Επίμονα μηνύματα και απροειδοποίητα ταξίδια στην πόλη που υπηρετούσε ο λεγάμενος. Την προσκόλληση την αντικατέστησε η απογοήτευση και αυτή η τελευταία εκτοπίστηκε από το φόβο. «Κάτι δεν πάει καλά με τούτην εδώ». Ο αιφνιδιασμός δεν είναι πάντα υγιής αντιμετώπιση!

    Έτσι οι φίλοι του γίνανε πάλι 683. Και τι θα πουνε οι mutual; Απολύτως τίποτα, γιατί έτσι είναι ο έρωτας στα χρόνια του facebook: χτίζεται και γκρεμίζεται ταχέως και «αναίμακτα».

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=9519
     
  10. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι