Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λίγο-τακτικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 29 Ιανουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ένα σωρό νήματα έχουν ανοίξει για την απρεπή συμπεριφορά Κυριάρχων. Άτομα που ήθελαν να γαμήσουν κάποια "ανώμαλη" έταξαν σαν τους πολιτικούς μας, άτομα που ήταν παντρεμένα και δεν είχαν τα ''αρχίδια'' να το πουν και είπαν ψέματα και άτομα που αφού εκτόνωσαν την διαστροφή τους , εκδήλωσαν "λειπο-τακτικότητα" βρίσκοντας άλλοθι στα υποτίθεται ανυπέρβλητά σαδιστικά ένστικτα, "ξεχνώντας" όμως να τα ξεκαθαρίσουν από την αρχή και να ανταποκριθούν στο ήθος του bdsm (ειλικρίνεια - μυστικότητα) που οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε. Τους κατακρίνουμε.


    Πρέπει όμως να εκτεθεί και η άλλη πλευρά. Για πρώτη φορά , μιλάμε ανοικτά για τις ευθύνες και ίσως την ανεπάρκεια μιας υποτακτικής. Αυτής που ναι μεν θέλει, αλλά ψάχνει τον μαλάκα να του φορτωθεί, να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να κερδίσει κρυμμένη πίσω από τους τίτλους. Αυτής που ναι μεν θέλει, αλλά εξαιτίας της μιζέριας της και της μαύρης και άραχνης ζωής της, εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία προβλήματα και χαρακτηρίζεται με λίγες λέξεις από "λυπο-τακτικότητα". Αυτηνής που είναι "λιπο-τακτική", δηλαδή αυτή που παράτησε τον εαυτό της χωρίς να έχει κάποια ιατρική δικαιολογία και δεν βρίσκει γκόμενο αλλιώς.


    -Γιατί πιστεύετε ότι τελικά κάποιοι Κυρίαρχοι κάνουν τον "Αλέκο", "Τον Κινέζο", "Τον Αλβανό" μόλις πάρουν αυτό που θέλουν ;

    -Ποιος φταίει; Τι φταίει ; Τι σας έχει τύχει ; Είστε ικανοποιημένοι απο αυτά που παίρνετε από την υποτακτική σας εν τέλει ;
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Κατακρίνουμε τους ψεύτες , αλλά εντάξει δεν είναι του bdsm θέμα αυτο συμβαίνει κάθε Π-Σ σε όλα τα νυχτερινά στέκια. Οι μπάρμαν - μπράβοι και οι καλλιτέχνες δεν προλαβαίνουν. Συμβαίνει στο εμπόριο, ενα σωρό ακάλυπτες επιταγές. Ακόμα και στην πολιτική λολ.

    Συμφωνώ και εγώ ότι απο μια υποτακτική περιμένεις κάτι παραπάνω απο μια Vanilla, τα χω γράψει και αλλου.
     
  3. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    δεν θα καταθέσω (επίκαιρη λέξη ) άποψη γιατί:

    για τα πολλά ελλείμματα που αντιμετώπισα από υποτακτικές ίσως να έφταιγα εγώ. Ίσως να ήμουν ανεπαρκής ή να μη συντονίστηκα απόλυτα με τις εσωτερικές τους χορδές. Απόδειξη: όλα λειτούργησαν θαυμάσια όταν ήμουν....ερωτευμένος!

    για τα παράπονα που έχω ακούσει από άλλους, και πάλι δεν θα εκφραστώ στηριζόμενος μόνο στην μία πλευρά της ιστορίας

    το μόνο που θα τολμήσω να πω είναι ότι παντού και πάντα θα υπάρχουν κάλπικες λύρες. Τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει αλλά (τώρα πια) ούτε και να με απογοητεύσει.....
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Και εγώ που δεν ψάχνω μαλάκα για να του φορτωθώ, διότι δεν μ αρέσει διόλου να είμαι φόρτωμα και έχω δουλέψει όλες τις μέρες της ενήλικης ζωής μου για μια αξιοπρέπεια, μέρα παρά μέρα σκέπτομαι μήπως είμαι "λίγη" στην υποταγή μου. Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ … να μην το τραβήξω τώρα και στενοχωρεθώ περισσότερο.

    Όπως δεν γίνεται ο Κυρίαρχος να βαράει συνέχεια και να είναι συνέχεια στην πρίζα φροντίζοντας να του αποτίονται οι τιμές που του αναλογούν αλλά πότε πότε την αράζει στην αιώρα και ξεκουράζεται έτσι δεν γίνεται και η υποτακτική να είναι συνέχεια γυμνή και στα τέσσερα, έτοιμη να τις αρπάξει, άψογα βαμμένη, χτενισμένη και κλυσματωμένη και με το χαμόγελο. Θέλει και αυτή χρόνο μόνη της, χώρο δικό της, να μπορεί να κοιτάξει το ταβάνι και να αφεθεί.

    Παράτημα εαυτού δεν ξέρω να είναι αποδεκτό, διαφορετικές προτεραιότητες στο τι εννοούμε "φροντίδα εαυτού" μπορώ να καταλάβω. Και είναι διαφορετικό από ότι μια vanilla, μια υποτακτική βάζει τα "θέλω" του Έτερου πάνω από τα δικά της και είναι ευτυχισμένη έτσι αλλά και η ξεκούραση χρειάζεται  
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    (Χιουμορ) Πουντη αυτή ; Αυτή είναι το κάτι παραπάνω   Φέρτη μου αμέσως λολ                  
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2015
  6. Από τη μια λιγουρια που ψάχνουν να πηδήξουν και εκμεταλλεύονται το χώρο υπάρχουν σιγουρα. Από την άλλη αντίστοιχα υπάρχουν υποτακτικές που γινονται βανιλα και μπορεί και μιστρες αρκεί να έχουν κάποιον αντρα στη ζωή τους.Αυτό που δεν έχουν αμφότεροι είναι αξιοπρέπεια και ωριμότητα να τα βρουν με τους εαυτούς τους. Ο καθένας παίρνει αυτό που ψάχνει τελικά.
     
  7. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Και δυστυχώς είναι οι μονάδες που αμαυρώνουν το αχανές "Βασίλειο" του BDSM, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρουν και εμάς τους λοιπούς σε στερεοτυπικές καταστάσεις, π.χ. "ο Wolverine με καλωσόρισε, άρα και θέλει να με σκίσει στο μαστίγωμα και στο γαμήσι...". Στην πορεία και με τη συμπεριφορά του καθενός, είτε στη real life είτε εδώ μέσα στον Κυβερνοχώρο:

    Συμπυκνωμένη και περιεκτική απάντηση.  
     
    Last edited: 30 Ιανουαρίου 2015
  8. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Άψογο νήμα με επικεντρικότητα στο τελευταίο σου ερώτημα και εν συναρτήσει με το forum: λειτουργεί ως αυτοσκοπός ή ως μέσω δικτύωσης ώστε να βρούμε κάποιον/κάποια και να κατασταλλάξουμε; Τι συμβαίνει τελικά με τις υποτακτικές (δίχως απόλυτες στερεοτυπικές κορώνες σε αυτό το σημείο) ;

    Όσες φορές έχω συνομιλήσει από κοντά με Κυριαρχικούς αλλά και Κυριαρχικές από το forum, ξέρεις ποια είναι η κουβέντα τους @Madeleine Rk; Ότι οι περισσότερες/περισσότεροι φέρουν σοβαρά ψυχολογικά απωθημένα/προβλήματα. Τα οποία με τη σειρά τους "εξάγονται" προς τους Κυριαρχικούς τους με αποτέλεσμα να έχουμε το όντως εμετικό φαινόμενο του topping from bottom (το οποίο να σημειωθεί είναι επίσης ακραία έντονο και σε vanilla ζευγάρια). Επί προσωπικού, δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω το τι έχω τραβήξει εδώ μέσα, θα όφειλα να γράψω βιβλίο ή στην καλύτερη ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχόλιο στο νήμα σου και θα αδικούσε τον ειλικρινή και έντονα ενδιαφέρον προβληματισμό σου. Όντως, υφίστανται εδώ μέσα περιπτώσεις ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ δίχως επιτηδευμένης έμφασης στο λόγο μου σε αυτό το σημείο, δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ να πάνε σε ειδικό.

    Τώρα, συγκρούονται δύο Σχολές Σκέψης:

    1. Υπομένω τη "σαβούρα" που κυκλοφορεί εδώ στο forum, εκεί έξω ή αλλού, έως ότου βρεθεί η "αδελφή ψυχή";

    2. Το σύστημά μου "ξερνάει" τέτοια αμυντικά δόγματα που το Σινικό Τείχος φαντάζει φουσκωτό κάστρο σε παιδότοπο;

    Η απάντηση είναι βέβαια στο ενδιάμεσο. Στο παρελθόν είχα φρικάρει και είχα απουσιάσει από το forum (αλλά και από το χώρο) για χρόνια. "Δεν τους μπορώ άλλο. Άτομα με ειδικές ανάγκες...", σκέψεις που κυριαρχούσαν και που όλοι μας έχουμε κάνει. Από την άλλη ένας Κυριαρχικός εδώ μέσα πριν 2 χρόνια μου είπε "Φίλτατε, εάν όντως επιθυμείς να βρεις μία κοπέλα στα μέτρα σου, οφείλεις να δικτυωθείς...", οπότε και μπήκα στη διαδικασία να ξανα-εμφανιστώ.

    Με άλλα λόγια, ...ναι μεν αλλά... , προχωράμε στην αναζήτηση έως ότου αντιληφθούμε ότι βρέθηκε ένας αξιόλογος άνθρωπος δίπλα μας (πάντα με την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε στην διαδικασία που αποζητάτε κάτι σταθερό και μόνιμο), αλλά πάντα ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ. Όχι γιατί δεν το αξίζει το άτομο που είναι μαζί σας αυτήν την περίοδο της ζωής σας, αλλά διότι και πολύ απλά να είναι πιο εφικτή η συγκομιδή των συντριμμιών στο τέλος (εάν έρθει ποτέ αυτό το τέλος).

    Φαίνεται να έχω γνωρίσει ένα τέτοιο αξιόλογο άτομο και ελπίζω να μη με διαψεύσει.

    Ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του σχολιασμού μου αλλά είναι ένα από τα καλύτερα νήματα που έχω δει εδώ μέσα @Madeleine Rk και προσμένω και σε παρόμοια στο εγγύς μέλλον.

    Ευχές σε όλους σας για μία χαλαρή/καυλωτική Παρασκευή και για ένα προβλεπόμενο πολύ "ενδιαφέρον" Σαββατοκύριακο...πιστέψτε με...θα είναι...
     
  9. Το topping from the bottom γιατι ειναι εμετικο; οσο για που λες περι ψυχολογικων ολοι μας κουβαλαμε ψυχολογικα και απωθημενα. ειμαστε ενα παρελθον που το βλεπεις στο παρον. απλα ισως εδω ο χωρος βοηθαει ολες αυτες οι συναισθηματικες σαβουρες να αναδυονται πιο πολυ στην επιφανεια. τελος παντων...τα πολυ κοπλεξικα ατομα και τα ψωνια και οι ηλιθιοι κ.τ.λ. δεν μας ενδιαφερουν.  
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Το διαδίκτυο δεν διαφέρει υπερβολικά από την πραγματική ζωή…και στα διάφορα forum (χωρίς να εξαιρέσω το παρόν) «κυκλοφορούν» άνθρωποι με τα ίδια ελαττώματα ή προτερήματα που συναντάμε και στην ζωή μας.

    Η μόνη διαφορά αν θες του διαδικτύου είναι ότι πολλοί/ες (ανασφαλείς κυρίως ή με χαμηλή αυτοεκτίμηση) βρίσκουν την «ευκαιρία» να προβάλλουν ένα χαρακτήρα που ενδεχομένως θα ήθελαν να έχουν και στην πραγματική ζωή αλλά κωλώνουν.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην περίπτωση που ευδοκιμήσει κάποια «σχέση» ή καταφέρουν να βρουν κάποια/ον να «πηδήξουν» έχουν τρομερή αδυναμία να υποστηρίξουν τον φανταστικό χαρακτήρα που έχουν δημιουργήσει μέσα στο forumμε αποτέλεσμα να το λήγουν πολύ γρήγορα και με τρόπο (συνήθως ατσούμπαλο) και που κατά τη γνώμη τους δεν θα τσαλακώσει τον φανταστικό αυτό χαρακτήρα που έχουν δημιουργήσει.

    Δυστυχώς για πάρα πολλούς ανθρώπους (είτε άντρες είτε γυναίκες) είναι υπερβολικά δύσκολο να εκθέσουν τα πραγματικά θέλω τους μέσω του πραγματικού τους χαρακτήρα και έτσι δημιουργούν αυτόν τον «ψεύτικο» χαρακτήρα είτε για να πετύχουν πιο εύκολα τον στόχο τους είτε για να αποφύγουν τις τύψεις.

    Η πρώτη κατηγορία, που το κάνει γιατί έτσι πιστεύει ότι θα πετύχει πιο εύκολα το στόχο, απλά θεωρεί ότι εδώ μέσα είναι ένας χώρος που επειδή μιλάμε για σεξ είναι και ένα στυλ μπουφέ ή supermarketόπου σήμερα θα δοκιμάσω αυτό και αύριο το άλλο πολύ εύκολα.

    Η δεύτερη κατηγορία, που το κάνει για να αποφύγει τις τύψεις, έχει πολλά ταμπού και ηθικούς φραγμούς που τον/την τρώνε πραγματικά και «φοβούμενος» την «κατακραυγή του κόσμου» δημιουργεί έναν άλλον χαρακτήρα από τον πραγματικό ώστε να νιώσει «ελεύθερος/η» να εκφράσει τις «σκοτεινές» του/της επιθυμίες.

    Δεν μπορείς να απαιτήσεις από αυτούς/ες να είναι διαφορετικοί, δεν μπορείς να τους/τις αποκλείσεις.

    Ο καθένας έχει δικαίωμα στο να πράττει και να παρουσιάζεται όπως αυτός θέλει.

    Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί γύρω μας και ενδεχομένως να «παρασυρθούμε» κάποια στιγμή από αυτόν τον «ψεύτικο» χαρακτήρα τους.

    Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να αρχίσεις να μαθαίνεις να «διαβάζεις» τα σημάδια και να τους αναγνωρίζεις.

    Εγώ πλέον το βλέπω σαν εμπειρία, σαν μάθημα να αναγνωρίζω ανθρώπους.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τα άτομα που δεν μπορούν να κάνουν bdsm, απλά μπαίνουν για: αγάπη/τρυφερότητα να βρουν γκόμενο,α/πήδημα και ότι άλλο κατέβει στην γκλάβα τους, και γώ όταν μπήκα στο βδσμ ένοιωθα για πολύ καιρό ανεπαρκής, ταλαντευόμουν ''κάνω ή με ξερνάει το βδσμ'';
    Τι φταίει; η υποτακτική νοοτροπία, (όχι κορίτσι μου, εδώ θα ''ματώσεις''.. έχει αγκάθια) . Εισχωρείς στο βδσμ για σφαλιάρες και χύσιμο στη μάπα, πάρτο αλλιώς , βρες κάποιον για αρχή βανίλλα/ Κυρίαρχο, δεν έχει σημασία και (μέσα στα πλαίσια SSC για αρχή) και μετά ξαναμπές στην ''Κόλαση'', αμ πως.

    -Πραγματικά, σκλάβα/sub που ακόμα και τελείως άπειρη από τoν "χώρο" να είναι, είναι διατεθειμένη, να δώσει τα μέγιστα για την ικανοποίηση/θέλω του Κυρίου;

    -Αξίζει τον κόπο να ψάχνεις την τέλεια υποτακτική;

    Κατά τα άλλα με συμπληρώνουν οι απόψεις που έχουν δοθεί.

    p.s: Απαιτεί όμως δουλειά ''ξεφλούδισε'' το μέσα σου και τα λέμε.
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Για να βρεις την τέλεια υποτακτική πρέπει εσύ να είσαι ο τέλειος Κυρίαρχος.
    Τέλειος όμως δεν είναι κανείς.
    Και κατα τη γνώμη μου αν κάτι το κάνει ωραίο και ενδιαφερόν τη φαση Κ/υ (αλλά και οποιαδήποτε αλλου είδους σεξουαλική σχέση) είναι αυτή η μη τελειότητα...η προσπάθεια να το φτάσεις στο αλλο επίπεδο...να δοκιμάσεις και το κάτι καινούργιο.
    Αν ηταν όλα έτοιμα και τέλεια...προσωπικά πιστεύω οτι σύντομα θα βαριόμουν