Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσύ τι είδος Κ είσαι/έχεις συναντήσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 26 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Ανοίγοντας προ λίγου ένα προφίλ στο ***, ξεκίνησα και το σωστό ψαχούλεμα. Σύντομα έπεσα σε ένα κείμενο που με έκανε να ανασύρω σκηνές και να νιώθω ποικίλα και ετερόκλητα συναισθήματα που, όπως μαρτυρούν και τα σχόλια μετά το κείμενο, έχουν συμβεί και σε άλλους-ανεξαρτητως χώρου, χρόνου, κατάστασης.

    https://***.com/users/15098/posts/56856

    Αυτή η ανάγκη για τον έλεγχο, το προσωπείο, την απόσταση, την ξερολίαση... Τι υπέροχο θέμα διδακτορικής διατριβής που θα γινόταν.
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  2. Πολύ ωραίο!
     
  3. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ρωτάς εν ολίγοις, aν κατάλαβα καλά τι είδους Κ, έχουμε συναντήσει, σωστά;
     
  5. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Εγω ειμαι κουρδιστος σαν το πορτοκαλι. Κανω υπομονη και κουρδιζομαι απο την συμπεριφορα των μεχρι σημερα υ μου, μεχρι να σκασω. Εκει χαιρετω και να ειμαστε καλα και οι δυο. Μαλλον σαν Κ δεν το εχω, αν Κ σημαινει εκπαιδευση μεχρι δακρυων και υπομονη γαιδαρου. Κοιταω και τα μουτρα μου πριν αναθεματισω τους αλλους η προσπαθω να το κανω
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2015
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    αιρετικός...
     
  7. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Όχι, δεν είναι αυτό. Ηταν ως άλλος τίτλος του άρθρου ο τίτλος μου. Αν τώρα κάποιος θέλει να μοιραστεί κάτι, έχει όλη μου την προσοχή   @Madeleine Rk

    @Baron Shamedi σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο, όμως προσωπικά εγώ δεν έχω πείρα/άποψη/etc.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Apollyon

    δλδ, ακολουθείς διαφορετικό δόγμα , απ' όλους ; :- )

    1. μια θεμελιώδη αρχή ενός φιλοσοφικού ή θρησκευτικού συστήματος
    2.το σύνολο των δοξασιών μιας θρησκευτικής πίστης, το οποίο οι οπαδοί της αποδέχονται ως αληθινό και αναμφισβήτητο
    3. η θεμελιώδη καταστατική αρχή ενός πολιτικού κόμματος ή παράταξης.
    4. στον εκκλησιαστικό χώρο, η απόφαση που λαμβάνεται σε θέματα πίστης και η οποία γίνεται γενικά παραδεκτή από το σύνολο των πιστών
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό είναι ένα άρθρο που έγραψα για τα «Ηλεκτροφόρα καλώδια» πίσω στα 1998, είναι κάπιας ηλικίας πλέον, αλλά ακόμα εκπλήσσομαι πόσες αιτήσεις έχω για αναδημοσίευση. Δεδομένου του ότι έχω χώρο εδώ να το κάνω, σκέφτηκα να το πράξω προς χάριν ευκολίας. Συνεχίζει να εκφράζει κάποια φιλοσοφική στάση και απόψεις που προσωπικά θεωρώ έγκυρα.

    Εισαγωγή

    Ο όρος «Όξινη Δοκιμασία» είναι ένας παλιός χρυσοθηρικός όρος. Ένα ισχυρό οξύ μπορεί να διαλύσει τα περισσότερα μέταλλα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, ο χρυσός θα αντισταθεί στα περισσότερα οξέα. Έτσι η «Όξινη δοκιμασία» ήταν ένας εύκολος τρόπος για τους ανθρώπους να βεβαιωθούν ότι είχαν ένα πραγματικό ψήγμα χρυσού και όχι ένα κομμάτι της ποικιλίας «ανόησία». Με τον ίδιο τρόπο, οι δοκιμές αυτές προορίζονται να είναι γρήγοροι τρόποι για τον εντοπισμό πλαστών Doms. Η ικανοποίηση όλων αυτών των δοκιμών δεν αποτελεί όμως εγγύηση, δεν υπάρχει τίποτε που ν' αντικαθιστά την γνωριμία των μελλοντικών σας συντρόφων, ει δυνατόν πριν ακόμα τους συναντήσετε κατά πρόσωπο.

    Τώρα οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές έχουν σχεδιαστεί στο μυαλό για μια υποτακτική γυναίκα προσπαθεί να ταξινομήσετε μέσω των ανδρών που ισχυρίζονται ότι είναι αντικείμενα DOM σε απευθείας σύνδεση. Βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις πολλές ερωτήσεις που παίρνω ζήτησε από φίλες εξακολουθούν να ψάχνουν για ένα κυρίαρχο συνέταιρο. Ορισμένοι από αυτούς πιθανώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρσενικό subs καθώς και, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος, οι δοκιμές αυτές είναι καλύτερες για ferreting από αρσενικά προϊόντα απομίμησης. Βανίλια αρσενικά είναι συνήθως μετά το «εύκολο σεξ» και το κίνητρο αυτό καθιστά ευκολότερη την αναγνώριση από την πολλή το ψεύτικο από τις Dommes εκεί έξω.

    Βήμα πρώτο: Κάντε τα μαθηματικά

    Διάφορες εκτιμήσεις και έρευνες έχουν τοποθετηθεί η αναλογία των πραγματικών (δηλαδή ο φυσικός) αρσενικό σεξουαλική κυρίαρχους να θηλυκό σεξουαλική submissives στο ένα προς δέκα. Ωστόσο, μια γρήγορη αρίθμηση σε οποιαδήποτε δεδομένη BDSM προσανατολισμένη chat room θα σας οδηγήσει να πιστεύουμε ότι το αρσενικό Doms υπερτερούν αριθμητικά τους υπότιτλους σε δύο προς ένα περίπου. Τώρα αν υπάρχει πραγματικά μόνο ένα αρσενικό Dom για κάθε δέκα γυναίκες υπότιτλους, που σημαίνει ότι 19 έξω των 20 "DOM" σας σε απευθείας σύνδεση πρέπει να είναι προϊόντα απομίμησης. Λάβετε αυτό υπόψη. Υπάρχει 95% πιθανότητα ότι κάθε άνθρωπος που μιλάτε για online ισχυρίζονται ότι είναι ένα Dom είναι αδύνατον. Αυτό μας οδηγεί να μας πρώτος κανόνας, ένας κανόνας που όλα στατιστικούς και επιστήμονες γνωρίζουν ήδη από την καρδιά: «σε περίπτωση αμφιβολίας, να το ρίξει!»

    Η αναζήτησή σας για ένα κατάλληλο κυρίαρχη/ο συνεργάτη (ειδικά αν επιδιώκετε μια σοβαρή μακροπρόθεσμη σχέση καθώς) θα μπορούσε να λάβει εύκολα χρόνια. Αυτό είναι περίεργο, οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνια ψάχνει για το εν λόγω ειδική εραστή, είτε πρόκειται για «βανίλια» ή με άλλο τρόπο. Έτσι μην είστε οικτρά από όλες αυτές τις δραστικές αναλογίες. Αλλά μην σπαταλήστε το χρόνο σας είτε. Εάν οποιαδήποτε από τις προοπτικές σας με το οποίο συνομιλείτε σε απευθείας σύνδεση σας κάνει να αισθάνονται άβολα για οποιονδήποτε λόγο, την πτώση του. Μην του δώσει 'three strikes' ή «επιπλέον πιθανότητες να κερδίσει.» Αποκλείουμε από το όνομά του οθόνη και να προχωρήσουμε. Υπήρχε μόνο ένα στα είκοσι ευκαιρία ήταν νόμιμη ούτως ή άλλως. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

    Βήμα δεύτερο: Γνωρίστε τον εχθρό σας

    Καλούμε τους Snerts. Καλούμε τους Πρωτοβουλία (κερατώδες Geeks καθαρή). Καλούμε τους Wannabes. Καλούμε τους Freaks ελέγχου. Και μερικές φορές, κατά τραγικό τρόπο, ακόμη και βρίσκουμε κάποια που μπορεί να κληθεί μόνο βιαστές και τα αρπακτικά ζώα. Είναι όλα τα εχθρό σας. Μην κάνετε τον κόπο σκέψης είναι λιγότερα. Ακόμη και μια περισσότερο ή λιγότερο καλά έννοια Snert μπορεί να σας γης σε ένα νοσοκομείο. Πραγματικό BDSM δεν είναι για ερασιτέχνες ή ερασιτέχνες: όχι, όχι, και ποτέ! Ακόμη και αν αυτός αποδεικνύεται ότι είναι ένα λιγότερο ή περισσότερο καλό παιδί, αν δεν είναι μια Dom, δεν πρόκειται να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε πραγματικά. Αυτός θα σας δώσει πιθανώς πολλά πράγματα που δεν χρειάζεστε, όπως τους ιατρικούς λογαριασμούς και άλλες ανάμικτες πονοκεφάλους.

    Snerts βασικά ψάχνει για εύκολο σεξ. Υπολογίζουμε η (άκρως ανακριβή) παραδοχή ότι η σεξουαλική submissives είναι απλά σεξουαλικά promiscuous. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι μακρύτερα από την αλήθεια, αλλά που δεν αποθαρρύνει τους καθόλου. Είναι συνήθως μεσήλικες για τους κάπως μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες. Συχνά είναι παντρεμένες. Συνήθως προσπαθούν να ενισχύσει τους σε άλλα νηολόγια βανίλια σεξουαλική ζωή με κάποια περιστασιακή βιδώνει γύρω. Στοχεύουν submissives, επειδή νομίζουν ότι δεν θα κάνουν απαιτήσεις για εκεί σεξουαλική ανδρεία (ένα άλλο κακό υπόθεση). Που μπορούν να εντοπιστούν εύκολα επειδή σχεδόν πάντα απαιτούν ή τουλάχιστον να τονίσω σεξουαλική επαφή είναι ένα μέρος από τους «σκηνές».

    Πρωτοβουλία του είναι συνήθως το πιο αβλαβή (και ακόμα συχνά περισσότερο ενόχληση) των τύπων εχθρού. Οι περισσότεροι είναι εφήβων και των νεαρών ανδρών που αναζητούν κάποια γρήγορη σεξ στον κυβερνοχώρο- ή ακόμη και το τηλέφωνο-φύλο. Συνήθως είναι αρκετά περίπλοκη για τους BDSM ορολογία και το «σκηνές» που περιγράφουν σε σας μπορεί να είναι αρκετά περίτεχνα. Σπασίκλες κάνουν τη δουλειά τους. Που καθαρίζω το πορνό ιστοσελίδες για τις ιδέες, και να "κολλήσει" στο BDSM συνομιλίες για ώρες στο τέλος, εκμάθηση των κορακίστικα. Είναι το πιο εύκολα αναγνωρίσιμα επειδή θέλουν να προχωρήσουμε σε σεξ στον κυβερνοχώρο και τηλεφωνικού σεξ πολύ γρήγορα. Τους αρέσει να προσφέρουν online περιλαίμια, και πολλές ώρες στο τέλος σε chat rooms, «παίζοντας» με τους «subbies». Μην σπαταλήστε το χρόνο σας μαζί τους.

    Η δεύτερη πιο επικίνδυνο είδος του εχθρού είναι ο Freak ελέγχου. Freaks ελέγχου που είναι τι οι περισσότεροι ψυχολόγοι και θεραπευτές κλήση «ελέγχοντας προσωπικότητες.» Είναι βασικά εμμονή με τον έλεγχο των πάντων γύρω τους, ιδιαίτερα οι άνθρωποι στη ζωή τους. Θέλουν όλοι τους οικογένεια, φίλοι και ακόμη και τους συναδέλφους να συμπεριφέρεται ακριβώς όπως λένε. Είναι εξαιρετικά παραπλανητική άνθρωποι. Αυτά τα άτομα μπορεί να είναι επικίνδυνη, επειδή πολλοί πραγματικά έχουν πειστεί ότι είναι κυρίαρχους ως ένα τρόπο για να δικαιολογήσει τη ζωή τους δυσλειτουργική. Πολλοί άπειροι submissives βρίσκονται «φυσικό» τρόπο έλκονται από αυτά τα άτομα επειδή φαινομενικώς έτσι φαίνεται 'στην εντολή' πράγματα όλη την ώρα. Τα πραγματικά ειρωνικό (και θλιβερό) πράγμα είναι, μια ελέγχοντας προσωπικότητα είναι στην πραγματικότητα το πιο κοντινό πράγμα το αντίθετο από σεξουαλική δεσπόζουσα.

    Στοιχεία ελέγχου Freaks μπορούν να εντοπιστούν, επειδή συχνά γίνεται λόγος για «τη φροντίδα από εσάς» και επίσης «γνωρίζοντας τι είναι καλύτερο για σας.» Σχεδόν πάντα προσπαθούν να παίξει στις συγκινήσεις σας? ειδικά η ενοχή. Αυτοί επίσης συνήθως επικρίνουν και να δυσανασχετούν ακόμη και τις συμβουλές που παίρνετε από άλλους ανθρώπους. Μιλούν συχνά σχέσεις BDSM περίπου 24/7 χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για το τι είδους πραγματικές σκηνές παίζουν. Είναι λάτρης της να σας πω ότι προτιμούν την «πνευματική πτυχή «κυριαρχία και υποβολή. Τείνουν να είναι τόσο απαιτητική και διαλεκτικός. Τίποτα δεν κάνετε ποτέ θα είναι απόλυτο δίκιο. Ενώ όλα αυτά μπορεί να φαίνεται πολύ αποκρουστικό και εύκολο να αποφευχθεί, επιβάλλεται, το μέσο ελέγχου φρικιό συχνά φαίνεται πολύ γοητευτικό αρχικά. Κάποτε έχουν τους γάντζους σε σας πολύ σκληρός του να ξετυλιχτεί.

    Το τελευταίο και πιο επικίνδυνο είδος του εχθρού είναι το βιαστή ή αρπακτικό. Αυτές είναι οι άνδρες που είναι πιο πιθανόν να βλάψουν ή να τελειώσει ακόμη και σας ζωή. Το πραγματικά τρομακτικό πράγμα για αυτά τα κακό τους άνδρες είναι ότι δεν υπάρχει ΚΑΝEΝΑΣ εύκολος τρόπος για να τις εντοπίσετε. Βιαστές μπορεί να είναι τίποτα από τους αλήτες να Φάτνες Οργάνωση Τράπεζας, και κάποιος από τα μέλη της οικογένειας με το συνολικό αγνώστους. Μία στις τέσσερις γυναίκες έχει υποστεί μια επίθεση από αυτό το άθλια πλάσμα, και ένας στους επτά άνδρες καθώς! Κίνητρό τους είναι η βία. Η καλύτερη άμυνα είναι καταστείτε ποτέ πάρα πολύ ευάλωτες.

    Να υπερασπιστεί τον εαυτό σας από τα αρπακτικά ζώα, μάθετε όλα το ins και outs της δημιουργίας μια καλή δίχτυ ασφαλείας. Ακολουθήστε αυτές τις διαδικασίες, θρησκευτικά. Πιο σημαντικό από όλα πάρτε το χρόνο σας να γνωρίσουν τους συνεργάτες σας υποψήφιους παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για καλές συμβουλές. Αν γνωρίζετε καλά το σύντροφό σας, είστε πιο πιθανό να έχουν μια καλή στιγμή μαζί του, γιατί θα αισθάνεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια την πρώτη σκηνή. Αρπακτικά ζώα είναι πιο πιθανό να προχωρήσουμε σε αναζήτηση εύκολη λεία, τείνουν να είναι παρορμητικός. Αν μια «Dom», έχετε μιλήσει πάρα πολύ ξαφνικά φαίνεται να χάσει το ενδιαφέρον σε σας μετά από ένα χρονικό διάστημα, που μπορεί να έχουν μόλις αποθηκεύσατε δική σας ζωή. Δεν πάει κυνηγούν μετά κανέναν. Ένα σωστό Dom, δεν χρειάζεται να παίξει «σκληρά για να πάρει.»

    Βήμα 3: Γνωρίζουν το στόχο σας!

    Πάρτε το χρόνο να καταλάβω τι θέλετε. Είναι συχνά δύσκολο για newbie υπότιτλους για να το κάνετε αυτό, επειδή μερικές φορές στερούνται τη γνώση του τι επιλογές είναι διαθέσιμες σε αυτούς. Έτσι οπλιστείτε με τη γνώση! Υπάρχουν πολλά ωραία δημοσιεύσεις, βιβλία, και δικτυακοί τόποι που απευθύνονται κυρίως σε σεξουαλική submissives. Έτσι ξεκινήσει η ανάγνωση! Μάθετε για τα διάφορα είδη του παιχνιδιού, και πώς θα πρέπει να διεξαχθεί. Μάθετε όλα όσα μπορείτε για το πώς να δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας. Μάθετε όλα το dos και don'ts ανταποκρίνεται σε άλλους και να παίζουν με ασφάλεια. Αποφασίστε ποια είναι τα όριά σας και αποβίβασης τους σε χαρτί. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν πολλή δουλειά να κάνουμε στο όνομα διασκέδαση, αλλά επίσης λάβετε υπόψη ότι η συνιστά τον κώλο σου που είναι (κυριολεκτικά) στη γραμμή εδώ.

    Ξέρετε τι που δρα σαν ένα πραγματικό Dom. Θυμηθείτε, είστε πιθανώς μια σεξουαλική υποτακτική επειδή είστε στον έλεγχο το υπόλοιπο του χρόνου. Σας είναι ισχυρές! Πιθανό ακόμη και φιλόδοξη καθώς και. Έχετε μια καριέρα, ή τους στόχους, ή έναν τρόπο ζωής που απαιτεί αυτό το υψηλό επίπεδο ενέργειας και ελέγχου. Έτσι δίνει μακριά τον έλεγχό σας, είναι μια όμορφη ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Δύναμη και την ενέργεια σας είναι τα πράγματα που θέλετε μόνο να δώσω σε κάποιον που εμπιστεύεστε, και σε οικείες καταστάσεις για εκείνη. Είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα σας!

    Καλά εικασία τι, σεξουαλική κυρίαρχους είναι συνήθως το κομπλιμέντο αυτό. Είμαστε συχνά ισχυρoί οι άνθρωποι πάρα πολύ, και έχουμε την τάση να είναι ευφυής. Είμαστε συχνά από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες ή ειδικευμένους τεχνίτες. Ωστόσο, έχουμε την τάση να αποφεύγουν τον τρόπο ζωής και την επαγγελματική σταδιοδρομία που απαιτούν εμείς να τον έλεγχο όλη την ώρα. Έχουμε την τάση να είναι βολική. Έχω ποτέ στη ζωή μου met, ή ακόμη και ακούσει, μια νευρική υπερένταση κυρίαρχα σεξουαλικές. Μας αρέσει να είναι σε έλεγχο σε οικείες καταστάσεις. Πρόκειται για μια ανάπαυλα από τον τρόπο που ζούμε την καθημερινότητά μας. Δεν είμαστε πραγματικά το αντίθετο από εσάς, αλλά είμαστε το «κομμάτι του παζλ» που εγκαθιστά δίπλα σας βολικά. Σε ένα άλλο λόγια, μην ψάχνεις για ένα Dom που είναι ακριβώς όπως σας. Δεν θα τον βρείτε. Μην ψάχνεις για ένα Dom που θέλει να τρέξει όλη σου τη ζωή? Αυτός δεν υπάρχει.

    Πάνω από όλα, αν είστε υποψήφιους Dom φαίνεται σαν ένα γενικά καλό παιδί, είναι πιθανό στο σωστό δρόμο! Πάρτε το χρόνο να τον γνωρίσετε. Μην αφήνετε τα freaks πέντε ελέγχου από την άλλη πλευρά της αίθουσας chat που απαιτούν την προσοχή σας. Μια πραγματική δεσπόζουσα θέση δεν είναι πιθανό να κάνει «απαιτήσεις» μέχρι ο χρόνος του να παίξει.

    Βήμα 4: Απομνημονεύσει τις δοκιμές τοξικότητας!

    Δοκιμή #1: Σε περίπτωση αμφιβολίας, το ρίξει! Μη χάνετε χρόνο με τους ανθρώπους που σας κάνει να αισθάνονται άβολα. Ακόμη και αν ο τύπος ήταν μια πραγματική Dom, αν την προσωπικότητά σας κάνει να αισθάνονται άβολα, δεν πρόκειται να είναι διασκεδαστικό να παίξει με.

    Δοκιμή #2: "Θα καλύτερα με καλούσατε Κύριε!" είναι κλήση ζευγαρώματος: από μια Πρωτοβουλία ή ελέγχου φρικιό. Πραγματική Doms δεν χρειάζεται να ζητήσει τίτλους, κερδίζουμε τους. Πιο πραγματική Doms θα πω τα πράγματα όπως "παρακαλώ, μου τηλεφωνήσει Mike..."

    Δοκιμή #3: "θέλω να πάρεις γιακά μου πριν από το παιχνίδι μαζί μου." Αυτό είναι μια άλλη κοινή απαίτηση των προϊόντων απομίμησης, ο συχνότερα φιαγμένη από freaks ελέγχου. Πρέπει να απομονωθούν από άλλους ανθρώπους και τις συμβουλές τους, και μερικές φορές λίγο ole "cyber-κολάρο" είναι ακριβώς το πράγμα! Cyber-κολάρα αξίζουν λιγότερο από το δέρμα που απαιτείται για να κάνει ένα.

    Δοκιμή #4: Εάν λάβετε ένα άμεσο μήνυμα που λέει κάτι σαν "στα γόνατά σας σας [σκλάβος, πόρνη, σκύλα, πόρνη, κλπ.]" Πρόκειται για κλήση ζευγαρώματος: από την Πρωτοβουλία. Χρησιμοποιούν κάποια κοινή λογική εδώ. Γιατί να χάνουμε χρόνο με κάποιον που δεν είναι ακόμη και ευγενικός; Υπάρχει ένας χρόνος και μια θέση για αυτά προσφιλής όρους, και δεν είναι σε απευθείας σύνδεση!

    Δοκιμή #5: "δεν έχω να απαντήσω στην ερώτηση!" ή "δεν είναι σωστή εθιμοτυπία για να ζητήσετε μια Master που." είναι παραδείγματα ορισμένων χρησιμοποιούν τα επικίνδυνα ψέματα που τον έλεγχο το freaks και snerts. Πρόκειται για τη Λυδία που Προσωπικά νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό! Μια Dom έπρεπε καλύτερα να είναι έτοιμος να δοκιμάσω τουλάχιστον και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που έχετε, και ειλικρινά εκείνη! Είναι κυριολεκτικά τον κώλο σου που είναι στη γραμμή! Το ξεχάσουμε ποτέ!

    Δοκιμή #6: "αυτό είναι δρόμο μου ή την εθνική οδό!" ή λέξεις για το σκοπό αυτό, είναι το ζευγάρωμα κραυγή του την κοινή τέρας ελέγχου. Doms μπορεί να έχει όρια πάρα πολύ, αλλά είναι που μετρούν πρώτα τα όριά σας. Μην αφήνετε οποιαδήποτε επίδοξους «Dom», να σας πω διαφορετικά. Μην αφήσετε κανένα από τους wannabe υπότιτλους σας πω διαφορετικά είτε. Όσον αφορά το αρσενικό Dom/Fem υπό παιχνίδι, είναι πάντα η επιλογή της κυρίας!

    Δοκιμή #7: Μην ασχοληθείτε με τα online περιλαίμια. Μην κάνετε αποφάσεις σχετικά με ενδεχόμενους συνεργάτη με βάση του σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι στυλ. Είναι ένα πολύ απλό τεστ αν το καλοσκεφτείς: θα μια πραγματική ζωή κυρίαρχη αποβλήτων πολύ χρόνο σεξ στον κυβερνοχώρο; Παρακαλώ πάρτε τη λέξη μου για αυτό? η απάντηση είναι όχι. Ξεχάστε, μόλις έχετε κάνει το πραγματικό πράγμα, cyber είναι ακριβώς πάρα πολύ δεκάρα θαμπό.

    Δοκιμή #8: Ρωτήστε προοπτική σας αν έχει κάνει ποτέ οποιαδήποτε λάθη κατά τη διάρκεια μιας σκηνής. Αν λέει "όχι", τρέχει για τη ζωή σας! Αν λέει, «πολύ σπάνια», είναι τουλάχιστον ύποπτη. Όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και αν είναι έμπειρο και εξειδικευμένο. Μερικές φορές submissives έχουν όρια ακόμη και δεν γνωρίζουν, και ακόμη και η πιο προσεκτική και εξειδικευμένο Dom τον κόσμο θα σκοντάψετε αυτά περιστασιακά. Θυμηθείτε, σύμφωνα με την καλή τους φίλους μας της χριστιανικής πίστης, η τελευταία τέλειος άντρας να περπατήσει αυτόν τον πλανήτη πήρε καρφωμένα σε ένα δέντρο για τον κόπο του. Αναμενουν αρμοδιότητα, αλλά δεν τα θαύματα.

    Δοκιμή #9: "είμαι ένα [Πρόεδρος της Τράπεζας, αρχηγός της βιομηχανίας, την καταπολέμηση της φωτογράφος, αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος... yadda yadda yadda.]" Δεν θα ήταν ωραίο να πληρούν μια πλούσια Dom πάρα πολύ; Σίγουρα θα ήταν! Αλλά χρησιμοποιούν κάποια κοινή λογική πάρα πολύ. Πόσες καπετάνιους της βιομηχανίας έχουν ώρες για να περάσουν σε ένα chat room AOL; Επίσης, σκεφτείτε για αυτό το προφίλ προσωπικότητας? Αν το πρόσωπο αυτό έξοχοι επιτυχείς, πάντα-in-control είναι πραγματικά σαδομαζοχισμός, είναι πιθανό, μια ενδοτική! Χειρότερα ακόμα, θα μπορούσε πιθανότατα να σημαίνει είναι ένα τέρας ελέγχου. Συνάντησα πολλή submissives που ταιριάζει αυτό το φιλόδοξο προφίλ, αλλά όχι ένα Dom ακόμα!

    Δοκιμή #10: «είμαι 33 ετών, και έχω ένα Master για 15 χρόνια.» Δώσ ' μου ένα διάλειμμα! Ποιες είναι οι πιθανότητες; Όταν ρωτάτε για ένα Dom επίπεδο εμπειρίας (και είναι μια καλή ιδέα να το πράξουν) θυμηθείτε να κάνετε τα μαθηματικά, καθώς και. 18 χρονών αγόρια δεν νοιάζονται για τις περιπλοκές του BDSM? θέλουν να πηδήξεις. Με εμπιστευθείτε σε αυτό ένα κυρίες, ήμουν ένα 18 ετών αγόρι κάποτε! Προσωπικά πιστεύω ότι οι άνθρωποι γίνονται αυτό που είναι (είναι γκέι, ευθεία, Dom ή sub) πολύ πρόωρα από τη ζωή, αλλά αυτό παίρνει ωριμότητα και την εκπαίδευση να είναι ένα Master. Ποιες είναι οι πιθανότητες για ένα πρόσωπο έγινε κύριος όταν αυτοί χρησιμοποιούσαν ακόμα τον clearacil;

    Δοκιμή #11: Ζητήστε τις αναφορές! Ειδικά αν ισχυρίζεται ότι είναι «πολύ έμπειρη.» Μιλήστε με τις αναφορές στο τηλέφωνο. Πολλή Πρωτοβουλία του έχουν γυναικεία οθόνη-ονόματα έχει συσταθεί για να ενεργήσει ως «αναφορές» για τους! Παρατηρώ ότι πολλά newbies που φαίνεται να έχουν πρόβλημα με αυτή την έννοια. Που είναι κατανοητό, δεδομένου ότι στον κόσμο βανίλια θεωρείται αγενές να μιλήσετε με έναν τύπο του πρώην-φίλη. Ωστόσο, στην BDSM σκηνή είναι το αντίθετο, έμπειρους κυρίαρχους πρέπει να δεχτεί και να φιλοξενήσει αυτό το είδος της αίτησης ευχαρίστως.

    Δοκιμή #12: « έχουν τρεις στην πραγματική ζωή collared σκλάβοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορείτε να μιλήσετε σε αυτούς.» Εντάξει, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία και όλα, αυτό ακούγεται δυνατή. Αυτό που κάνει αυτό μια όξινη δοκιμή απέτυχε (και απέτυχε οικτρά εκείνη) είναι το τελευταίο μέρος. Έχω συναντήσει ζευγάρια (και ακόμα και τα τριπλάσια) που πραγματικά ψάχνει για ένα επιπλέον άτομο να προσθέσει στο μίγμα. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο σε όλα στη σκηνή. Αλλά αυτά τα ζευγάρια έψαχναν μαζί. Εάν ένα «Dom» έχει κανείς ήδη collared τους, θα έπρεπε ίσως να μιλήσουμε για το πρώτο της!

    Δοκιμή #13: «δεν χρειάζομαι ασφαλή λέξεις.

    "Καλά, φυσικά όχι! Αν το είπε αυτό είναι πιθανό ένα snert και ως εκ τούτου, ήταν ποτέ πραγματικά σε μια σκηνή! Φυσικά θα μπορούσε να είναι ένα αρπακτικό πάρα πολύ, και τότε αυτός δεν θα πρέπει safewords είτε. Τίποτε άλλο;

    Δοκιμή #14: «σκλάβους μου Πίστεψέ με να θέσει τους όρια για τους.» Αν ακούτε ένα «Dom» που λένε αυτό είναι πιο πιθανό επειδή οι σκλάβοι που υπάρχουν μόνο στο μυαλό του. Ή, ακόμη χειρότερα, «δούλο» είναι απλά το θύμα κακοποίησης σύζυγος. Ακόμα έτσι αποκαλείται TPE (συνολική ανταλλαγή ενέργειας) και άλλα είδη των 24/7 (δηλαδή πλήρους απασχόλησης) BDSM σχέσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει πολύ προσεκτική και ολοκληρωμένη διαπραγμάτευση.

    Δοκιμή #15: "είμαι παντρεμένος, η γυναίκα μου δεν ξέρουν για μας" αν έχω να εξηγήσει αυτό ένα πάρα πολύ, σας έχετε προβλήματα. Έχω παίξει με πολλές παντρεμένες submissives μου εγκαίρως, αλλά μόνο με την ρητή άδεια (και περισσότερες φορές όχι, συμμετοχή) των συζύγων τους. Ασφαλή BDSM απαιτεί πλήρη ειλικρίνεια. Δεν μπορείτε να χτίσετε μια καλή σκηνή σε ψέματα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα είναι πρόθυμοι να σας πω διαφορετικά? αλλά παρακαλώ σημειώστε, θα όλα αποδεικνύονται να είναι adulterers (και ως εκ τούτου, ψεύτες) οι ίδιοι.

    Δοκιμή #16: Εισάγετε το δικό σας όξινη δοκιμή εδώ: θα μάθετε πολλά από τα λάθη και τα στραβοπατήματα σας. Αν αποτελούν μια ηλεκτρονική επαφή με ένα "Dom" που πέφτει κατευθείαν, αναλύει γιατί έπεσε. Μην κάνουμε τα ίδια λάθη, δύο φορές, αν μπορείτε να βοηθήσετε αυτό.

    Βήμα 5: Δεν είναι μόνο οι άνδρες που πρέπει να οθόνη!

    Εύρεση κάποια γυναίκα submissives να είναι φίλοι με σας για την αναζήτησή σας είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ειδικά όταν πρόκειται για έμπειρους παίκτες? μπορούν να σας δώσουν μοναδική προοπτικές, συναισθηματική υποστήριξη και ακόμη και αναφορές σε νόμιμη Doms για να παίξει με. Μπορούν επίσης, πιο σημαντικό, να παρέχουν ένα δίχτυ ασφαλείας για σας κατά τη διάρκεια οι πρώτες συναντήσεις με τους άνδρες που συναντάτε. Τα οφέλη του να ενωθεί με άλλες γυναίκες στην αναζήτησή σας πρέπει να είναι προφανές!

    Ωστόσο, είναι ακριβώς τόσο επιφυλακτική σχετικά με αυτό που ακούτε από άλλες γυναίκες σε απευθείας σύνδεση καθώς και. Αν είστε τόσο κλίση για να αναζητήσετε κάποια Domme, για παράδειγμα, το οξύ δοκιμές πρέπει να ισχύει εξίσου καλά. Είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις γυναίκες που συναντάς σε απευθείας σύνδεση που ισχυρίζονται ότι είναι submissives, καθώς και. Υπάρχουν ένας μεγάλος αριθμός των γυναικών Πρωτοβουλία που ζουν τον τρόπο ζωής τους BDSM στο κενό χώρου στον κυβερνοχώρο. Τους συμβουλές και εμπειρίες δεν είναι μόνο άχρηστη στον πραγματικό κόσμο, μπορούν να είναι επικίνδυνες. Μια άλλη κατηγορία του «εχθρού γυναίκα» είναι ακόμη πιο τραγική και επικίνδυνη. το θύμα.

    Θύμα είναι ακριβώς αυτό? θύμα των φυσικών ή/και ψυχική κακοποίηση που χρησιμοποιεί το BDSM ως δικαιολογία για να συνεχίσει να αρνείται την πραγματικότητα της την τραγική κατάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανησυχητικά κοινά, καθώς και. Είναι επικίνδυνο να σας πάρα πολύ! Αυτές οι γυναίκες δεν είναι απλώς γεμάτο συμβουλές πολύ επικίνδυνο, αλλά είναι συνήθως πολύ σφοδρή για να σας πω ότι ο τρόπος ζωής τους αποτελεί το μόνο "πραγματικό BDSM." Να γεμίζουν γρηγορότερα από ένα από τα αρσενικά τύπους εχθρό σας κεφάλι γεμάτο αμφιβολίες.

    Ανταλλακτικά μικρή συμπάθεια, πείτε τους να πάρει βοήθεια, και μείνετε στο καλό μακριά από αυτά (με ακριβώς αυτή τη σειρά). Μπορεί να φαίνεται μισθοφόρος, αλλά στην πραγματικότητα είναι το σωστό πράγμα που κάνει. Πρόκειται για εκπαίδευση μου ως CASA (πολιτών κατά της κακοποίησης σύζυγος) εθελοντής μιλάμε. Ένα θύμα της κατάχρησης μπορεί να σώσει μόνο τον εαυτό της, και τότε μόνο όταν είναι έτοιμη να το πράξει. Αν αφήσετε της διέξοδο για τις απογοητεύσεις και τους φόβους σας, αυτή θα επιστρέφουν το εξοικειωμένοι μικρή κόλαση, αφήνοντας σας συναισθηματικά στραγγισμένα και πιθανόν να φοβάται πολύ. Στην Αναζήτησή σας για το ασφαλές παιχνίδι με εταίρους πρόκειται να είναι αρκετά σκληρή, όπως είναι. Αποφύγετε εντελώς θύματα, αν μπορείτε, και αν δεν μπορείτε, να παρακινηθούν να λάβετε βοήθεια. Δεν είναι δουλειά σας για να σώσει τον κόσμο, διατηρώντας τον εαυτό σας ασφαλείς και ευτυχείς είναι αρκετή δουλειά.

    Κλείνοντας

    Όλα αυτά φαίνεται σαν πολλή δουλειά. Είναι. Ορισμένα από αυτά ακούγεται απαίσια τρομακτικό πάρα πολύ. Θα έπρεπε. Τόσο γιατί ενοχλήστε με αυτή την αναζήτηση σε όλα; Γιατί να μην μόλις κολλήσει "cyber μόνο" στο προφίλ σας και ξεχάσετε την πραγματική ζωή BDSM; Γιατί να μην ρίξτε ακριβώς όλα μαζί; Μπορώ να σας δώσω μόνο ένα καλό λόγο? όταν γίνεται με ασφάλεια, και αυτό ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορεί να είναι το ένα από τα πιο βαθιά εκπληρώνοντας εμπειρία στη ζωή σας! Θα χρησιμοποιηθεί για να μαζεύομαι σε όρους όπως «μαγεία του σεξ», αλλά τώρα που ξέρω τα ξόρκια, είμαι ένα αμετανόητοι οδηγό! Εκτός αυτού, κάθε φοιτητής της ψυχολογίας να σας πω ότι η άρνηση έχει ιδία κινδύνους πάρα πολύ. Το εύκολο δρόμοι δεν είναι αυτά που οδηγούν σε ενδιαφέροντα μέρη. Έτσι, οπλιστείτε με τη γνώση, βρείτε τον εαυτό σας κάποιο αξιόπιστο φίλους για να μοιράζονται το ταξίδι και να ξεκινήσετε με τα πόδια. Απλά μην ξεχάσετε να φέρετε τις δοκιμές οξύ σας πάρα πολύ!

    ΓΛΩΣΣΆΡΙΟ

    BDSM - ένα αρκτικόλεξο που συνδυάζει συντομογραφίες για δουλεία και πειθαρχία, κυριαρχία και υποβολή, και Σαδισμός και Μαζοχισμός (Β & D + D/s + S & M = BDSM). Αυτό είναι γραφτό να γίνει ένα all-inclusive όρος για αυτές τις σχετικές ερωτικό φετίχ.

    Β & Δ – σε σύντμηση για δουλεία και πειθαρχία.

    Κολάρο - ένα σύμβολο της κατοχής που χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν κάποια δεσμευμένη σχέση μεταξύ σεξουαλική δεσπόζουσα και μια σεξουαλική υποτακτική.

    Τέρας ελέγχου - αργκό για ένα άτομο με μια δυσλειτουργική προσωπικότητα τύπου που συνήθως αναφέρεται ως ένα «ελέγχοντας προσωπικότητα.» Βλέπε σημείο 2, παράγραφος 4.

    Όριο - κάτι ότι είτε εταίρος σε μια σχέση BDSM δεν θα, ή δεν του αρέσει. Βασικά, πολύ ιδιαίτερες προτιμήσεις σχετικά με BDSM παιχνίδι. Οι υπάκουοι όρια πρέπει να υπερισχύει πάντοτε έναντι του κυρίαρχη. Όρια, πάντα πρέπει να συζητηθεί και να καθορίζονται πριν από την έναρξη ποτέ μια σκηνή. Σέβεται τα όρια δεν είναι μια επιλογή, είναι μια απαίτηση.

    Master - τίτλος τιμής για σεξουαλική δεσπόζουσα (συνήθως ανδρών) που συνήθως υποδηλώνει είτε ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας ή αρμοδιότητα. Επίσης χρησιμοποιείται (εθελοντικά) ως τίτλος του σεβασμού κυρίαρχους που έχουν υπηρετήσει την κοινότητα BDSM στο σύνολό. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται ως όρος της endearment για το Dom σε μια σκηνή που χαρακτηρίζει "Master/slave" παίζουν ρόλο-, ή στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης. Παρόμοια τίτλοι περιλαμβάνουν Sir, Λόρδος, και ο μπαμπάς, κλπ.

    Ερωμένη - τίτλος τιμής για σεξουαλική δεσπόζουσα (συνήθως γυναίκα) που συνήθως υποδηλώνει είτε ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας ή αρμοδιότητα. Επίσης χρησιμοποιείται (εθελοντικά) ως τίτλος του σεβασμού κυρίαρχους που έχουν υπηρετήσει την κοινότητα BDSM στο σύνολό. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται ως όρος της endearment για την Domme σε μια σκηνή, που χαρακτηρίζει «ερωμένη/σκλάβος"παίζουν ρόλο-, ή στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης. Παρόμοια τίτλοι περιλαμβάνουν κυρία μου, κυρία, και Momma, κλπ.

    S & M ή S/m - σε σύντμηση για σαδισμό & μαζοχισμού, ή σαδομαζοχισμό.

    Ασφαλές λέξη - μια λέξη κώδικα που χρησιμοποιείται από την υποτακτική για να του/της κυρίαρχο συνέταιρο να είτε σταματήσει, επιβραδύνει ή να σταματήσει ακόμη και εντελώς μια σκηνή. "Ασφαλή σήματα" πρέπει να αντικατασταθεί όταν οι υπάκουοι είναι φιμώνεται ή αλλιώς δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτά δεν είναι μια επιλογή για το ασφαλές παιχνίδι, είναι μια απαίτηση.

    Δίχτυ ασφαλείας - ένα πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ευθύνη για να βεβαιωθείτε ότι σας πραγματική ζωή συνάντηση με έναν εταίρο υποψήφιους παιχνίδι είναι ασφαλές. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από πραγματικά "chaperoning" η συνάντηση για τη δημιουργία "ασφαλή κλήσεις" και ούτω καθεξής. Αυτό είναι μια απαίτηση για submissives, δεν είναι μια επιλογή, όπως είναι το μόνο άμυνα που έχουν κατά τα αρπακτικά ζώα, βιαστές, και απατεώνες. Μάθετε πώς να ορίσετε μια επάνω και έχει συγκροτήσει θρησκευτικά. Ακόμη και βανίλια γυναίκες πρέπει να μάθετε να κάνετε αυτά τα πράγματα, όταν συμβαίνει ένα ραντεβού στα τυφλά!

    Σεξουαλική μαζοχιστής - ένα πρόσωπο που μπορεί να βιώσει βαθιά διέγερσης ή/και την ευφορία από ελεγχόμενες δόσεις του πόνου και άλλα ακραία ερεθίσματα. Τέτοιου είδους ερεθίσματα εκτός του πλαισίου της μια συναινετική ή ερωτική εμπειρία δεν είναι συνήθως ευχάριστο να σεξουαλική μαζοχιστής.

    Σεξουαλική σαδιστής - ένα πρόσωπο που μπορεί να βιώσει βαθιά διέγερσης ή/και ευφορία-προκαλώντας προσεκτικά ελεγχόμενες δόσεις του πόνου και άλλα ακραία ερεθίσματα για σεξουαλική μαζοχιστές. Γενικά δεν της αρέσει προξενεί πόνο για τους δικούς του λόγους. Ούτε τότε γλεντούν με τέτοιου είδους ερεθίσματα σε ανθρώπους που δεν βρείτε ευχάριστη.

    Σκλάβος - έναν τίτλο της χαϊδευτικής προσφώνησης και ιδιοκτησίας που έχουν δοθεί στην σεξουαλική submissives που συμμετέχουν στον τρόπο ζωής του κυρίου/σκλάβων ή ρόλων. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι η υποτακτική φοράει το "κολάρο" ιδιαίτερη δεσπόζουσας. Εναλλακτικά (εθελοντικά) χρησιμοποιείται ως τίτλος του σεβασμού των submissives που έχουν υπηρετήσει την κοινότητα BDSM στο σύνολό. Παρόμοια τίτλοι περιλαμβάνουν, αγόρι, κορίτσι, ή Σίσσυ, κλπ.

    Υπο - σε σύντμηση ή αργκό για μια σεξουαλική υποτακτική.

    Υποτακτικός – (δηλαδή σεξουαλική υποτακτική) ένα πρόσωπο που προέρχεται σεξουαλική και ψυχική ικανοποίηση από την υποχρέωση ελέγχου που λαμβάνονται μακριά από αυτούς στην οικεία καταστάσεις. Είναι συχνά (αλλά όχι πάντα) σεξουαλική μαζοχιστές. Συχνά αντλούν την ευχαρίστηση από τη δουλεία, και γενικότερα η λήψη έναν υποτακτικό ρόλο στην οικεία καταστάσεις.

    Σκηνή - αργκό για σχετικά με BDSM. Όπως και στο «Ναι, είναι μια θεμιτή παίκτης στη σκηνή.» Επίσης αργκό για μια ειδική σύνοδο του BDSM. Όπως και το «Ήμουν σε αυτό το υπέροχο σκηνικό χθες το βράδυ.» Συχνά χρησιμοποιείται ως ρήμα στην ίδια περίπτωση? "Αυτοί οι Scened στο πάρτι χθες το βράδυ."

    Μου - κοινή χαϊδευτικής προσφώνησης, για μια σεξουαλική υποτακτική, συνήθως (αλλά όχι πάντα) για μια υποτακτική γυναίκα.

    Βανίλια - αργκό για πράγματα που δεν είναι "kinky" ή δεν έχουν σχέση BDSM και παρόμοια φετίχ.

    Θύμα - θύμα της κακοποίησης που ισχυρίζεται ότι είναι σε ένα BDSM "lifestyle" να ορθολογικοποιήσει/νομιμοποιήσει τους τραγική κατάσταση. Δείτε την ενότητα 5, παράγραφος 2.

    Wannabe - υποτιμητικό? πιο συχνά αναφέρεται σε ένα πρόσωπο που προσποιείται ότι είναι επαγγελματίας νόμιμα πραγματική ζωή του BDSM, ενώ στην πραγματικότητα, έχουν ελάχιστη ή καμία πρακτική εμπειρία.



    https://***.com/users/15098/posts/56856
    Mετάφραση : ( http://www.bing.com/translator/ ) ( χάλια μετάφραση )  

    Θα επανέλθω.
     
    Last edited by a moderator: 28 Φεβρουαρίου 2015
  10. Πραγματικά χάλια μετάφραση (αλλά βγάζει πολύ γέλιο).
    Πότε και που είπαμε διαβάζονται BDSM απολυτίκια αγαπητή Mad?  

    υγ. Χειρότερο από τα άνωθεν παραδείγματα προς αποφυγήν θα μπορούσε να είναι η λυκοφιλία / ένωση 2-3 κατηγοριών όλ τουγκέδερ. Το ακόμα χειρότερο δε.... μια υπό που ακολουθεί την ατζέντα τους σε άγρα "πιστών".
     
    Last edited: 27 Φεβρουαρίου 2015
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Ευτυχώς διάβασα πρώτα το αγγλικό κείμενο γιατί με την μετάφραση σταμάτησα στην δεύτερη πρόταση όπου το μυαλό μου δεν μπορούσε να επεξεργαστεί άλλο τι διάβαζε.


    Στο κείμενο τωρα...καλογραμμένο...ευκολονόητο...αλλά είναι ξεκάθαρα μια "σωστά" τοποθετημένη ΑΠΟΨΗ κάποιου. Δεν είναι διατριβή, δεν είναι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης χρόνων. Αυτο. Δεν θέλω να το σχολιάσω το κείμενο περισσότερο.


    Τώρα στο ερώτημα του νήματος.


    Προσωπικά απεχθάνομαι τις κατηγοριοποιήσεις για αυτό και στο ερώτημα το τι Κ έχω συναντήσει δεν θα μπορέσω να απαντήσω γιατί απλά οταν γνωρίζω ανθρώπους δεν τους κατηγοριοποιώ.


    Οσο για το τι Κ είμαι...για τον ίδιο λόγο που ανέφερα πριν δεν θα με βάλω σε κάποια κατηγορία. Και ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν είμαι καν Κ...όπως τουλάχιστον το αναφέρει το κείμενο.


    Αυτό που καταλαβαίνω εγω απο την προσωπική μου εμπειρία...το τι Κ ή το τι υ είσαι δεν είναι σαν το χρώμα των ματιών σου που δεν μπορείς να το αλλάξεις. Θεωρώ οτι το Κ ή το υ και πως αυτό εκφράζεται έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση του Κ με το υ. Επειδή ακριβώς μια BDSM σχέση ή session προαπαιτεί εμπιστοσύνη, σεβασμό και συμφωνία αυτά τα 3 καθορίζουν και κάθε φορά το τι Κ ή υ είσαι.


    Αν το υ έχει "κοντά" όρια θα είσαι "ήπιο" Κ, αν το υ έχει "διευρυμένα" όρια τότε θα είσαι "επιθετικό" Κ, αν το υ έχει "διάθεση πειραματισμού" τότε θα είσαι "εξελισσόμενο" Κ.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    To διαβάζω , το ξανά διαβάζω και καταλήγω στο εξής συμπέρασμα...

    ''Καλή Φώτιση και καλό Bdsm σε όλους'' .