Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Καμιά διακοσαριά μαστιγιές στο κώλο μπορεί να φας. Για να τους φας λάχανο δεν νομίζω....
     
  2. Mε βάση το παραπάνω θα τους φάμε λάχανο, θυμήθηκα το "Θαμασφάξουν" που "μετέφρασε" ένα αστυνομικό όργανο στο άκουσα του "Satisfaction" όταν οι Rolling Stones έκαναν συναυλία στην Ελλάδα το 1967.
     
  3. Elune

    Elune Priceless

    Εγώ θα διαφωνήσω με τους συντρόφους που βάλλουν κατά των brat. Κατ' εμέ οι συγκεκριμένες δίνουν χρώμα στη ζωή ενός Κ και η μόνη διαφορά από τις υπόλοιπες υποτακτικές είναι πως είναι πιο καυλιάρες, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Στις σχέσεις τους, στo SM, στο σεξ, σε όλα.

    Ετσι, εγώ ψηφίζω brat. Αλλωστε ο χαμός που κάνουν οι @Madeleine Rk και η @SAP και μόνο με την παρουσία τους στο φόρουμ, αποδεικνύει του λόγου του αληθές.
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κι εγω ψηφιζω brat. με δυο σφαλιαρες μπορει να κανει και topping... αν δεν ειναι μαζωχα και θελει κι αλλες...  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Στο βασικό ερώτημα της Janine,

    έχω να πω ελάχιστα λόγια, παρατήρησα πάντως ότι οι brat μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητες στους Κυρίαρχους. Ποτέ δεν υπήρξα brat, με το ζόρι λίγο παιχνιδιάρα. Και αν δεν μου κάνει κάποιος Κυρίαρχος γιατί δεν μου δίνει την προσοχή που χρειάζομαι για μια λογική αλληλεπίδραση, τότε γιαταγάνι για μια και τελειωτική. Όχι bratιές. Εμένα δεν με απασχολούν διόλου οι brat, για να συνεχίσω να απαντώ στο ερώτημα της Janine. Αν τυχόν θεωρώ υπερβολή την απαρέσκεια των Κυρίαρχων προς σε αυτές το κρατώ για τον εαυτό μου  

    Κατά τα λοπά,

    Η κατανόηση και η ανεκτικότητα προκύπτουν αυτονόητα από άτομα που έχουν ζήσει μέσα στην αποδοχή, την κατανόηση, την επιείκια και την εμπιστοσύνη. Είναι από αυτά που πρέπει να έχει πάρει κάποιος για να μπορεί να δόσει και δεν δίνονται με το ζύγι. Δεν κρίνει ο καθένας στη ζωή, πολλοί απλά αντιλαμβάνονται χωρίς να κρίνουν και σε καμία περίπτωση δεν έχει ο καθένας την όρεξη να επικρίνει. Είναι και θέμα ψυχικής οικονομίας. Οπότε δεν τίθεται θέμα δύο μέτρων και δύο σταθμών, τίθεται μόνο θέμα να μπορούμε να δίνουμε από τα καλά που έχουμε αντλήσει. Λαμβανομένου υπόψη ότι η ζωή είναι πάντα άδικη στο θέμα τούτο. Πρέπει να υπάρχει και κάποιος διαθέσιμος χώρος για ψυχικές γενναιοδωρίες. Αν είμαστε πολύ πυκνά στοιχημένοι, πιο πυκνά απ όσο αντέχουμε, μπορεί να είναι δύσκολο.

    Περιέργως πως όχι, δεν πάει έτσι. Συνήθως ο έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να κάνει επιλογές ζωής στο να είναι καλός και να τις στηρίξει συνειδητά. Είπε και ο Χώκινς τις προάλλες ότι ο ανταγωνισμός είναι πασσέ και η νέα τάση στην επιβίωση είναι η καλωσύνη και η αλληλεγγύή  

    Η σεμνότης σας καταγράφεται και βεβαίως δεν υπάρχει θέμα, ποια πολυλογία, άλλωστε, δεν είδαμε καμία πολυλογία  

    Πιθανότατα δεν συγκινεί κανέναν συνειδητό Κυρίαρχο διότι ξέρει ότι "τα βέλη της είναι από μπαμπάκι" και διότι συνάγει, σωστά ή λάθος, ότι και της brat το ζητούμενο είναι η υποταγή, μόνον που δεν ξέρει ούτε πώς να τη ζητήσει ούτε πώς να την έχει και να τη χαρεί.

    Προσωπικά έχω αντίρρηση σε αυτή τη στάση ζωής που περιγράφετε γιατί προκύπτει ότι θεωρείτε τον Κυρίαρχο ως κάποιον φύσει ανώτερο από τα υποτακτικά άτομα. Είναι μια μεγάλη ιστορία αν ο Κυρίαρχος πρέπει να υποτάσσει με γυμνά χέρια ή αν γίνεται ο - ευτυχής, δεν αντιλέγω - αποδέκτης μιας που επιθυμεί να του υποταχτεί όσο και αυτός επιθυμεί να την κυριαρχήσει. Σε όρους ψυχικής οικονομίας το βρίσκω υπερβολή, πάντως, προτιμώ την δεύτερη και λιγότερο ακραία φαινομενικά κατάσταση.

    Με αμφίβολη αποτελεσματικότητα όμως, με λάθος τρόπο προσπαθεί να "ερεθίσει παραπάνω τα πράγματα".

    Καταλαβαίνω ότι θα προκαλούσε κάποιο άγχος στέρησης ελέγχου αν "ερέθιζε παραπάνω τα πράγματα" απλά αφηνόμενη στα χέρια του Κυρίαρχου μια εν δυνάμει υποτακτική, όμως προσπαθώ να σκεφτώ σε ποιους θα λειτουργούσε αφροδισιακά η αμφισβήτηση και δεν βρίσκω κανέναν.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Πόσα ξες εσύ, πόσα ξες εσύ!!!   
     
  7. SAP

    SAP Premium Member Contributor

    @Madeleine Rk εχουμε την ιδια μερα γενεθλια!
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τυχαιο??? δε νομιζω...  
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    εν οίδα ότι ουδέν οίδα
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Εν οίδα ότι ουδέν οίδα too...( ἐγὼ μὲν γὰρ οὐδὲν οἶδα πλὴν ἓν μόνον, τὸ διδόναι λόγους καὶ λαμβάνειν, τουτέστι τὴν διαλεκτικήν)...
    Αποσύρομαι διακριτικά στην φωλιά του black mamba πριν μου την πουν και πάλι για τις αρχαίες παραθέσεις.... 
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Η ωριμότητα η εξυπνάδα και η επικοινωνία που αναφέρω αγαπητέ @bumblebee εμπεριέχει και τη λογική και την ασφάλεια και την συνέναιση και την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη κλπ...χωρίς ωριμότητα πως να τα έχεις αυτα;  
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Αγαπητή...δεν ξέρω αν είναι αφοριστικό (αφορισμός = ξεχωρίζω -διαιρώ) ή οχι και σίγουρα δεν είμαι κάποιος θεματοφύλακας των ορισμών των τίτλων της "εκκλησίας" του BDSM ώστε να γνωρίζω επακριβώς τι ορίζεται ως brat και τι ανήκει ή δεν ανήκει σε αυτή.
    Για να ειμαι και ειλικρινής και να υπήρχε μια βίβλος του BDSM που να όριζε όλα αυτά μάλλον "αιρετικός" θα ήμουν...και κατά κάποιον ορισμό brat γιατί δεν θα την είχα διαβάσει επειδή προτιμώ να πράττω κατα συνείδηση και διάθεση όσον αφορά στο σεξ.
    Παρ' όλα αυτά επειδή γενικότερα δεν διακατέχομαι απο την ανάγκη να υπερασπίζομαι αυτό που λέω μέχρι τέλους εστω και αν είναι "λάθος" αλλά να ακούω και να εξελίσσομαι και επειδή εδώ βρίσκομαι και γιατί θέλω να ακούω και τις απόψεις άλλων θα ήθελα να ακούσω και τη δική σου άποψη τι είναι brat.

    Καλή σου μέρα και καλό μηνα