Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fifty shades of grey

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος herculess, στις 23 Απριλίου 2012.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

  2. Δώσε πόνο στις... Καυλιάρες χαχαχα
    Το παρών post το θεωρώ ότι πιο, "απλόχερα", Δωρικό υπάρχει στο φόρουμ.
    Aν υπήρχε βραβείο του post της χρονιάς νομίζω θα το κέρδιζες επάξια.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. sigh

    sigh .

    Ο κ. Γκρέυ ως γαμπρός έπαθλο, νέος, μοιραίος, σεξυ, πλούσιος κι ωραίος μαζί με την όμορφη και γλυκιά νεαρή παρθένα φοιτήτρια, αποτελούν το αναχρονιστικό στερεότυπο του ζευγαριού της Disney. Ο άνδρας κυριαρχικός με αυτοπεποίθηση, η κοπέλα συνεσταλμένη χαμηλοβλεπούσα. Ο άνδρας κοινωνικά και οικονομικά ισχυρός, η κοπέλα άπειρη φοιτητριούλα.
    Όσοι(και κυρίως όσες) το ευχαριστήθηκαν, ήταν επειδή κάπου ταυτίστηκαν με το αναχρονιστικό επιμύθιο του βιβλίου :"κανε μερικές υποχωρήσεις σε ο,τι εκείνος ζητά, και θα 'ναι δικός σου μετά".
    Η δεσποινίς Στιλ παράλληλα με τις κινκυ "υποχωρήσεις" της, λειτουργεί και σαν μανούλα/θεραπεύτρια της κατατρεγμένης ψυχής του του πρωταγωνιστή, την οποία καλείται να ανασύρει από τα παιδικά του τραύματα, τα έσχατα του bdsm και λοιπά δύσβατα μονοπάτια, οδηγώντας τον -που αλλού -στο γάμο..!
    Το πιο σκοτεινό σημείο στο όλο κονσεπτ ήταν πως ο Κριστιάν βρέθηκε να ασχολείται με το bdsm, προσπαθώντας πάντα να ξεπεράσει κάποιο πρόβλημα. Αρχικά ως υποτακτικός μαζοχιστής, επειδή τον αποπλάνησε μια φιλενάδα της μητέρας του προσφέροντάς του τιμωρία και εκτόνωση σε λίμπιντο και εφηβικό θυμό και στην συνέχεια ως σαδιστής Κυρίαρχος επειδή δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα παιδικά του τραύματα καταλήγοντας έτσι σε μια συνεχή αναζήτηση καστανομάλλας συντρόφου την οποία είχε την ανάγκη να σαδίζει επειδή του θύμιζε την μητέρα του, την κοκαϊνομανή πόρνη.
    Πέρα απο το δυνατό σκοράρισμα σε όλα τα στοιχεία αυτά που χαρακτηρίζουν μια ταινία ύμνο στα έμφυλα και κοινωνικά στερεότυπα, πρόκειται για μια κοριτσίστικη κινκυ φαντασίωση με τον κ.Γκρέυ στον ρόλο του γοητευτικού και σκοτεινού πρίγκηπα του παραμυθιού.
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Που τον θυμήθηκες αυτόν.
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @sigh το μοναδικό πρόβλημα με τον Γκρέυ είναι ότι δεν είναι διόλου σαδιστής και για τον λόγο αυτό ούτε κατά τύχη δεν μπορεί να γίνει επικυρίαρχος. Όλα τ άλλα θα μπορούσαν να διορθωθούν αν είχε ο Γκρέυ το κίνητρο επικυριαρχίας.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το μόνο πρόβλημα με τον Γκρέυ είναι αν αντιμετωπιστεί σαν κάτι περισσότερο από ένα από ρομάντζο. Για την καυλάντα της το έγραψε η συγγραφέας σε literotica site και απλά επειδή έχει τα απαραίτητα παραμυθένια καυλοστοιχεία "μίλησε" σε πολύ κόσμο.
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Χαρακτήρες σε Άρλεκιν είναι μια χαρά σαδιστές κάποιες φορές και πιο καλοσχεδιασμένοι από τον Γκρέυ, ο οποίος αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Σαν κάτι ερωτήσεις εδώ στο φόρουμ ένα πράγμα...
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ξεκίνησε ως ιστορία σε literotica site που έγραψε για την καυλάντα της η συγγραφέας, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζεται ως τίποτα περισσότερο.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πόσων σελίδων ιστορία ήταν στο literotica site; Το μυθιστόρημα είναι κάπου 2000 σελίδες. Από τη στιγμή που εκδίδεται ένα μυθιστόρημα αποκτά οντότητα ανεξάρτητη από τις προθέσεις του συγγραφέα και του εκδότη του. Ο καθένας μπορεί να ασχολείται και να αναλύει χαρακτήρες μυθιστορημάτων όπως επιθυμεί και φυσικά ο καθένας μπορεί να κρίνει τα λεγόμενα του αναλύοντα. Είναι κάτι που γίνεται και θα γίνεται. Αν κάποιος δεν θέλει να μετέχει ο ίδιος, είναι απλό, δεν μετέχει.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο καθένας μπορεί να διαθέσει το χρόνο του όπως νομίζει. Προσωπικά δεν βρίσκω ιδιαίτερα σοβαρό λόγο να κάτσω να κάνω ανάλυση χαρακτήρων σε ένα καυλορομάτζο και το αντιμετωπίζω ως ακριβώς είναι: καυλορομάντζο, όχι πραγματεία πάνω στο BDSM.
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Εσένα σου αρέσει να γράφεις και να διαβάζεις άλλο πράγματα, μια χαρά! Δεν περίμενα να διαβάζεις ρομάντζα για τον χαρακτήρα ή για την διαβάθμιση του σαδισμού του πρωταγωνιστή, έτσι και αλλιώς   Σε πειράζει να συνεχίσω να το κάνω εγώ, αν έτσι μου κάνει κέφι;