Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί "Βελτίωσης"...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος L_Strike, στις 24 Μαρτίου 2007.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Μην το ισοπεδώνεις το θέμα, δεν είναι έτσι τα πράγματα...είσαι καλύτερος απ´αυτό, καταλαβαίνεις την τρομακτική διαφορά, ποιος ο λόγος να τα εξισώνεις; Επειδή υπάρχουν και κάποια "νούμερα";
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Συμφωνω, δεν ειπα κατι διαφορετικο.


    Ειναι μονο καθαρα θεμα εγκεφαλικης χημειας, μονο εγκεφαλικης επαφης
    Ο χωρος ειναι καταλληλος να βρεις κατι αν θες.....
    Η προσπαθεια και η σκεψη χρειαζονται για να παρεις απλα τις σωστες αποφασεις.
     
  3. ????
    Δεν ισοπεδώνω τίποτα @brenda, αναφέρομαι (και το γράφω) σε μερικές όχι σε όλες.
    Μπερδεύτηκες.
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    φιλε μου σε ενα σημειο θα συμφωνησω με την brenda.και δεν μιλαω ειδικα για σενα.αλλα μερικοι βγαζουν μια απογοητευση σε μεγαλο βαθμο.ολοι μας φαγαμε τις πατατες και πιτες στη μαπα.ε και?κατηγοραμε γκομενες οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.μην ξεχνας ελλαδιστανιστες ειμαστε και εμεις οχι μονο αυτες.εν τελει οταν εχεις πορτοκαλια κανεις πορτοκαλαδα 
     
  5. Limit

    Limit Guest

    Βέλτιον γαρ του ζην,το ευ ζην...
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ολα εξαρτώνται στο που θέλει να Κυριαρχήσει ο Κ και στο που είναι διατεθειμένο να Κυριαρχηθεί το υ. Στην δική μου περίπτωση που το bdsm βγαίνει πολύ έξω απο το ερωτικό πεδίο, η πειθαρχία και η επιβολή της σε συναινετικό πλαίσιο πάντα η βελτίωση στα μάτια μου είναι Ν.1 ζητούμενο.

    Δεν μπορώ να ανεκτώ μανίες του υ να ορίζουν την ζωή μου και όταν λέω μανίες εννοώ μανίες όχι χόμπι. Δηλαδή δεν γίνεται να λέω, α ωραία, δεν πειράζει που το υ δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, δεν μπορεί να καθαρίσει, να πλύνει, να μαγειρέψει. Δεν πειράζει που ξοδεύει ασύστολα, της δίνεις 20 το πρωί και το βράδυ δεν έχει μια. Δεν πειράζει που αφού ξεσκιστούμε και βγάλουμε την χολή μας , δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να βάζει κόμμεντς λάικς στο fb σερί χωρίς διάλλειμα όλη την ημέρα. Δεν πειράζει που τσακώνεται με τις φίλες της για το τίποτα, που βαράει την μια κατινιά πίσω από την άλλη. Γιατί να πειράξει που είναι κωλόπαιδο , ασχολείται συνέχεια με άλλους , παράτησε τις σπουδές της και είναι σίγουρο που έτσι που κάνει δεν θα στεριώσει σε σοβαρή δουλειά ποτέ.

    Αν το bdsm είναι α' σχέση τότε ναι η βελτίωση είναι στανταράκι ζητούμενο για μένα. Αν όχι, τότε δεν είναι                 Αλλά εντάξει τα περισσότερα που ειναι γραμμένα στις bdsm τεχνικές τα κάνουν και οι βανίλες       Γιατί να την λέω bdsm σχέση, για να είμαι κούλ ; Στα παπάρια μου      

    Όλα εξαρτώνται στο που θέλει να Κυριαρχήσει ο Κ και στο που είναι διατεθειμένο να Κυριαρχηθεί το υ. Ετσι πιστεύω. Και είμαι και της άποψης ότι για όλους έχει, ότι θέλει ο καθένας, ότι τον φτιάχνει , ότι επιθυμεί. Δημοκρατία έχουμε  
     
  7. Elune

    Elune Priceless

    Ευτυχώς ή δυστυχώς σε μία 24/7 D/s σχέση όλα εξαρτώνται από το Κυρίαρχο μέλος. Το θέμα, ωστόσο, είναι κατά πόσο ο Κ είναι συνειδητοποιημένος και γνωρίζει τι θέλει/αποζητά από την υ. Αν την έχει απλά για την πλάκα του και για να περνάει την ώρα - παρότι μιλάμε για 24/7 - τότε είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και να την βελτιώσει.

    Επίσης, αν ο Κ τα έχει κάνει σκατά στη ζωή του, υποπίπτοντας στο ένα λάθος μετά το άλλο, πως να βελτιώσει την υ; «Ο κακώς διανοηθείς περί των οικείων, ουδέποτε καλώς βουλεύεται περί των αλλοτρίων», όπως σοφά είχε πει και ο Ισοκράτης. Η ψυχοσύνθεση και η ιδιοσυγκρασία του Κ παίζει καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωσή της υ. Γι' αυτό το λόγο - όπως έχω τονίσει πολλάκις - ο Κ δεν θα πρέπει να φαίνεται μόνο, κατά τη διάρκεια των s/m, αλλά και να είναι Κ στην υπόλοιπη ζωή του. Για μένα ο Κ πρέπει να είναι αποφασιστικός, διορατικός και να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και ριζικά τυχών προβλήματα που προκύπτουν στην ζωή της υ.

    Οπως προανέφερα, λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το τι νιώθει ο Κ για την υ. Μια 24/7 D/s σχέση για να στεριώσει - παρότι μιλάμε για Κυριαρχία και υποταγή - θα πρέπει να προϋποθέτει και την ύπαρξη της αγάπης. Μόνο έτσι θα βελτιωθεί η υ, καθότι μόνο τότε ο Κ θα δει καθαρά το "μέσα" της, μιας και το έξω είναι εύκολο να το δει οποιοσδήποτε. Αλλωστε, ένας άνθρωπος αξίζει τόσο όσο αξίζει αυτό που αγαπάει.

    Σ' αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον @bumblebee, ο οποίος έφερε ως παράδειγμα: «παράτησε τις σπουδές της και είναι σίγουρο που έτσι που κάνει δεν θα στεριώσει σε σοβαρή δουλειά ποτέ». Αυτό είναι το κλειδί της βελτίωσης. Το να νοιάζεται πραγματικά ο Κ για την υ του, σαν να πρόκειται για τον ίδιο του τον εαυτό.

    Αυτά τα ολίγα από την δική μου πλευρά, τα οποία έχουν βάση τα όσα ζω/νιώθω σε καθημερινή βάση με την υ μου.
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Απλά πράγματα Ελούνιε. Και σε ένα φίλο σου που τον έχει πάρει από κάτω με το ποτό , πίνει σαν πούστης, έχει χάσει την μπάλα δεν θα τον βοηθήσεις, να του πεις που πας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλακα γκρεμός , ίσιωνε και τελείωνε .

    Πόσο μάλλον κάποια που συμφωνήσατε ότι μπορείς να την ξετρυπάς, να την ξεφτυλίζεις και άλλα πολλά         Και εγώ κάπου όλα αυτά τα ψυχολογικά τα βλέπω λίγο υπερβολές, μονοπαντα τι να πω
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2015