Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λάδι στη φωτιά ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος noobie1, στις 21 Απριλίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το ευτύχημα είναι ότι πλέον ο ''ακροατής'' γίνεται πιο επιλεκτικός , πιο απαιτητικός, αναμένω με ενδιαφέρον και εγώ την εξέλιξη του νήματος.
     
  2. noobie1

    noobie1 New Member

    Madeleine Rk
    Διακρίνω έναν μικρο σαρκασμό?
    Πιστέψτε με κι εγώ αναμένω με ενδιαφέρον να δω αν οι κατά τόπους
    ιστορικό-ψυχολογικο-ιατροφαρμακευτικο-σοβατζήδικες αναφορές έχουν μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη ιχθυοκαλλιεργειας η έχουν το κάτι-τις παραπάνω.

    Ο υποφαινόμενος δεν είναι ο σκοπός του νήματος.

    Θα φανεί η εξέλιξη που είπατε αν υπάρξει διάθεση συμμετοχής και αναφορών επί του θέματος
    Όποιος πάλι δεν έχει, καλώς έχει κάνει και το έχει απορρίψει σαν αισχρο και τιποτένιο. Υποθέτω οτι ο server διαθέτει χώρο για 2 ακόμα σελίδες στα αζήτητα

    Όπως σας ανέφερα και νωρίτερα βρίσκοντας σας σε ιδιαιτέρως κακή διάθεση δεν υπάρχει κανένας σκοπός προσβολής προσώπων και πραγμάτων.
    Και δράττοντας την ευκαιρία, να σας αναφέρω και δημόσια. "Ιδιαιτέρως εσάς της ιδίας"

    "Επιλεκτικοτητας ίσως.. "
     
  3. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Eυτυχως και δυστυχώς μαζί (έτσι όπως βλέπω τώρα τα πράγματα) δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω παρόμοιο πρόβλημα στην ανατροφή του γιου μου.Η σχέση με την μητέρα του δεν ήταν bdsmικη, οπότε οι απόψεις μου επί του θέματος είναι θεωρητικές, βασισμένες αφ' ενός μεν στην εμπειρία μου ως πατέρας και αφ' ετέρου στην προσωπική γνωριμία με δυο τέτοια ζευγάρια lifestylers με παιδιά και η αξια τους, οπωσδήποτε σχετικη.

    O,τι ισχυει για την διακριτικοτητα που πρεπει να επιδεικνυει το ζευγαρι απεναντι σε εναν κοινωνικο-οικογενειακο-φιλικο περιγυρο,για τον οποιο πιθανον το BDSM ειναι μια ακατανοητη,κακοποιητικη ανωμαλια,ισχυει πολυ περισσοτερο για ενα μικρο παιδι προεφηβικης ηλικας,το οποιο δεν εχει αναπτυξει την στοιχειωδη ικανοτητα αναλυσης και κατανοησης.Ας προστεθει εδω και η απολυτη συναισθηματικη εξαρτηση του παιδιου απο τους γονεις,ειδικα στις μικροτερες ηλικιες,οπου το οποιοδηποτε “κακο” (θεωρησει πως) συμβαινει σε καποιον απο τους δυο,γεννα εντονα συναισθηματα θυμου,απεχθειας και φοβου.Τουτο δε,αφηνοντας κατα μερος την όποια επιδραση συμπλεγματων Οιδιποδος ή Ηλεκτρας,που κανουν ακομα πιο αγρια τα πραγματα.

    Οταν ενα μικρο παιδι μπορει ευκολα να θεωρησει την απλη σεξουαλικη πραξη ως κακοποιηση,αντιλαμβανεται κανεις τις ψυχολογικες επιπτωσεις στην περιπτωση που με το αυτι κολλημενο πισω απο μια πορτα,η το ματι σε μια κλειδαροτρυπα,ακουσει απο μεσα,βογκητα πονου,χτυπηματα μαστιγιων,λεκτικους εξευτελισμους,ή οτιδηποτε σχετικο.
    Οσοι δε νομιζουν πως απλα προσεχοντας,λειτουργωντας σε ανυποπτο χρονο και πισω απο κλειστες πορτες ,θα αποφυγουν κατι τετοιο,πλανωνται πλανην οικτραν.Τα παιδια ειναι εξαιρετικα περιεργα πλασματα.

    Συμπερασματικα θα ελεγα πως ειναι υποχρεωτικο για το ζευγαρι των bdsmers να κανει εκπτωσεις,σοβαρες εκπτωσεις στην απολαυση του,οσο και στο πρωτοκολλο που πιθανοτατα εχει εδραιωθει μεσα στο σπιτι,απο την στιγμη που το παιδι θα περασει την ηλικια των 2-3 ετων το πολυ.

    Εαν ολα πανε καλα και δεν δημιουργηθουν κανενος ειδους απωθημενα,τοτε τα πραγματα γινονται λιγο πιο ευκολα οταν το παιδι μπει στην εφηβεια,διοτι τοτε υπαρχει η δυνατοτητα μιας καλυτερης επικοινωνιας και πιο ουσιαστικων συζητησεων για το καθε τι.Αναλογα φυσικα με το επιπεδο ωριμοτητας του καθε παιδιου και το ειδος της επικοινωνιας που εχει ηδη αναπτυχθει με τους γονεις.Εαν αυτη ειναι συχνη,ειλικρινης και σε ισοτιμη βαση,ακομα και η “στραβη” που θα γινει(διοτι θα γινει) ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμη και απο τις δυο μεριες,λαμβανοντας ως δεδομενο πως το ζευγαρι ειναι πολυ αγαπημενο και το δειχνει.

    Ετσι θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν επιτυχως σε τυχον ερωτησεις που θα τους γινουν και ειναι πολυ πιθανο να τους γινουν αν γινει η “στραβη” που λεγαμε και εχοντας κατα νου τον τεραστιο ογκο πληροφοριων και ερεθισματων που δεχονται τα παιδια σημερα.
    Περαν αυτου και χωρις καποια απο τις παραπανω αιτιες,τα περι ενταξης της γνωριμιας με το BDSM στη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση,θεωρω πως ειναι εκτος πραγματικοτητος και τραγουδια εκτος χορου,που λεμε.
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2015
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    πιστευω το παιδι ειδικα σε μικρη ηλικια εχει πιο σοβαρα και ουσιωδη πραγματα να μαθει που θα το βοηθησουν αργοτερα να ακολουθησει τους δρομους που θελει η και το εκφραζουν.γιατι οπως σε ολα τα ταξιδια θελει και σωστα εφοδια!
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η τοποθέτηση του @Stalker είναι πληρέστατη και με καλύπτει απόλυτα.
    Οσων η σεξουαλικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βδσμ οποιασδήποτε μορφής, θα πρέπει να επιλέξουν τι επιθυμούν περισσότερο, να αποκτήσουν και να μεγαλώσουν σωστά, παιδιά, με τις αναγκαίες εκπτώσεις στην απόλαυση της η να μην συμβιβαστούν καθόλου στην μορφή της σχέσης που επιθυμούν να δομήσουν στερούμενοι την απόλαυση ,τις αγωνίες και τις οδύνες συνάμα της απόκτησης και ανατροφής παιδιών.
    Προσωπικά επέλεξα το πρώτο,αλλά εγώ δεν είμαι και από τους φανατικούς βδσμερς που δεν μπορούν να κάνουν(ζήσουν) διαφορετικά ,οπότε....