Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

  1. Ναι

    132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

    111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

    15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

    63 vote(s)
    19,6%
  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Όνειρο ζωής(sic): Άμστερνταμ, λίγοι κι εκλεκτοί, η καλή μου με το νυφικό χωρίς το τούλι να με περιμένει μ'ένα φουσκωτό μπαμπάτσικο κάκτο κι εγώ να κάνου ντου με την κουστουμιά και το τούλι. Μου δίδει τον κάκτο, της περνώ τις δερμάτινες χειροπέδες και... ζήσαν αυτές σαδικά κι αυτοί κλειδαροτρύπητα.

    Αλλά ως τότες, παραμένω σταθερή στις αξίες μου  
    Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να πιάσεις διάρκεια σ'ένα τυχαίο γεγονός. Αϊνστάιν
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  3. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    φυσικα ναι,ξυπολιτη με ενα ματσακι αγριολουλουδα σε ενα μικρο νησακι.με τον ανθρωπο που θα θελει ακριβως το ιδιο....
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Επειδή πολύ αφορίστηκε ο γάμος κι επειδή νοιώθω πως το νέο στερεότυπο τείνει να γίνει η αγαμία (με κάθε έννοια   ), θα επαναστατήσω, ω! ναι, και στο (απίθανο) ενδεχόμενο τέτοιας εντολής, θα απαντήσω "Μάλιστα, Κύριε. Ό,τι θέλετε εσείς".

    Με ένα σύντομο και "απαλό" topping from the bottom, το event θα έχει ως εξής: ιστιοφόρο στον κόλπο των Οινουσων, το υ δεμένο με φιογκάτους κόμπους στο κατάρτι του και ο Κύριος να το καμαρώνει (από μέσα του).

    Κι επειδή οι δήμαρχοι είναι λίγο δυσκοίλιοι, γενικότερα, διχάζομαι ανάμεσα σε δύο : Ψινάκης ή Μπουτάρης με περισσότερες πιθανότητες στον πρώτο.

    Σοβαρολογώ.
     
  5. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Όσες πάτε πρώτη φορά για στεφάνι να ξέρετε το κάτωθι SoS:

    Το πλυντήριο, εκτός της πολυπόθητης στιγμής του στυψίματος έχει μια ιδιαιτερότητα πολύ σημαντική. Μη το στουμπώνετε στα ρούχα γιατί λόγο οικονομίας νερού αν το φορτώσετε στο όριο θα κάνει στεγνό καθάρισμα.
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Οινούσσες; ίουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    Πάρος ή τίποτα...
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αξιότιμα μέλη της κοινότητας, λαμβάνω τη τιμή να σας παρουσιάσω τη μέλλουσα σύζυγο μου.... Οι άλλοι θα τα τραβάνε αυτά εγώ όπως και εκείνος όχι....

     
  8. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Σωστος ο παιχτης τα ειπες σχεδον ολα. Αν προσθετες και οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε παντρεμενοι η οτι οι ανυπαντροι σιγα μην κανουν την μαλακια να θελουν να παντρευτουν. Θα ησουν ακομη πιο σωστος. Πουτσα, σφαλιαρα και στεφανι. Και μετα απο καποιους μηνες η χρονια στο ψαξιμο ξυπνανε. Βρισκουν το πρωτο θυμα που θα τις παντρευτει -γιατι οποιος την γυναικα που παντρευτηκε δεν την κερατωνει, θυμα ειναι, αφου το κερατο δεν θα αργησει να το φαει ετσι κι αλλιως -, να κανουν κανα κουτσουβελο και μετα βουρ με τον βουδουσουμιαρη μπακαλη, αρχιτεκτονα, και τα λοπα που ισως βρουν σε κανα ιντερνετ. Ετσι για να αντεξουν την μιζερη ζωη τους και να κρατησουν και τον προμηθευτη. Εκτος και ειναι τυχερες σαν κι εμενα και βρουν συζυγο με τον οποιο, να κανουν τα κερατιλικια τους συμφωνημενα και να βουδουσουμιαζουν και μαζι. Καθολου ασχημη η πολυγαμητιδα και για να το πω βουδουσουμιαρικα το και καλα polyamory. Βεβαια υπαρχουν και αγορακια που ψαχνουν βουδοσουμονυφη, αλλοι ονειροπολοι κι εκεινοι χαχαχα. Ε, ειδα το νημα και δεν κρατηθηκα να μην γραψω κατι  
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    vintage...back to 40's...
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τυχερός ή Τυχερή; hmm..  
     
  11. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Εγω ειμαι τυχερος που και η συζυγος μου ειναι του χωρου και κανουμε τα -ανηθικα μας- συμφωνημενα. Οι γυναικες εδω θεωρω οτι στην πλειονοτητα τους για αντρα θα ψαχνονταν, εκεινες που εχουν αλλα γουστα καλα κανουν και ψαχνουν νυφη. Ο συζυγος, η συζυγος, τα ελληνικα μου δεν ειναι τελεια αλλα κατι το σκαμπαζεισιον κι εγω  
     
  12. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Τα 40'ς δεν εφυγαν ποτε και για μενα καλα κανουν και παραμενουν. Αν για 40'ς εννοεις κανω και κανει τα στραβα ματια, δεν ειναι ετσι. Ξερουμε και οι δυο οτι ξενοπηδαμε, παιρνουμε προφυλαξεις και βουδουσουμιαζουμε και μεταξυ μας ομορφα κια ωραια. Η μονη διαφορα μας με πολλα αλλα παντρεμενα ζευγαρια ειναι οτι δεν κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας. Οποιος και οποια εχουν την ευκαιρια πιστοι δεν μενουν. Βεβαια μη κερατας και μη κερατου ειναι παντα εκεινοι που δεν το γνωριζουν η που δεν θελουν να το μαθουν