Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. aethereal

    aethereal Guest

    οι σπάνιες ερμηνείες δεν χρήζουν επαναλήψεως..
    αξιομνημονεύονται αναλόγως
     
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Με τόση λεπτομέρεια;;;!!!!

    Θελω τη μνήμη σου
     
  3. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    .......προσωπικές απόψεις από προσωπικές εμπειρίες και παρατηρήσεις....τόσα ξέρω τόσα λέω...........

    μόλις ανακαλύφθηκε ο 'όρος "brat" έσπευσαν πολλές κοπέλες να βρουν καταφύγιο σε αυτόν.και όσο αναλύεται τόσο περισσότερες θα τον υιοθετούν σαν ταυτότητα ....μέχρι και στάτους θα τον κάνουν. δέλεαρ: είναι μια βολική κατάσταση χωρίς πολλές δεσμεύσεις, καλύπτει την κατάσταση όπου η υποτακτικότητα δεν είναι ακριβώς το ζητούμενο, και επειδή επιτρέπει την πίτα ολάκερη (έντονες σεξουαλικές εμπειρίες) και τον σκύλο (εγωισμό, αυταρέσκεια) χορτάτο.

    πολλές αναφωνούν "είμαι brat και γουστάρω" γιατί κυριαρχεί η άποψη ότι τα μπρατίδια είναι ελκυστικά, προκλητικά, ζωηρά, νεαρά,ορεξάτα, ομορφούτσικα (κάποιες όμως ....πάχυναν πολύ τον τελευταίο καιρό, να το κοιτάξουν) και προσδοκούν έτσι να αυξήσουν τον κύκλο των Κ που τις πολιορκούν ή απλά να ικανοποιούν την αυταρέσκεια τοιυς. συνήθως όμως τα μπρατίδια καταλήγουν να είναι "αξιαγάμητα" και όχι "αξιαγάπητα". γιαυτό τα μπρατίδια είναι περιζήτητα για session...αλλά για κάτι περισσότερο, ουσιαστικότερο και πιο μακροχρόνιο...δεν προτιμούνται! είναι αναλώσιμα (φυτρώνουν με καταιγιστικό ρυθμό) και "ειδικού σκοπού"

    [στον βανιλόκοσμο είναι οι κλασικές 30+ που ξαφνικά ακούνε το βιολογικό τους ρολόι και συνειδητοποιούν ότι κανείς πλέον δεν τις παίρνει σοβαρά για να δεσμευτεί μαζί τους και τις πιάνει πανικός και καταλήγουν να παντρευτούν ....αυτόν ακριβώς που απέρριπταν όλα εκείνα τα χρόνια που χαράμιζαν τις πολλές προσφορές που είχαν]

    η μπρατοσύνη είναι χώρος "αφίξεων". εδώ έρχονται όσες, μετά από πολλές απογοητεύσεις και αποτυχημένες σχέσεις, με διαπιστωμένη την αδυναμία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας υποτακτικής, και αφού πάντα φταίει ο άλλος αποφασίζουν : είμαι πολύ ιδιαίτερη, πολύ δύσκολη, πολύ απαιτητική, και δεν υπάρχει ικανός Κ να με δαμάσει/υποτάξει.

    η μπρατοσύνη είναι γραμμή "αφετηρίας" . από εδώ αποφασίζουν να ξεκινήσουν όσες θέλουν να δοκιμάσουν αλλά να μη...μπλέξουν! ωραίο το bdsm, αλλά και δύσκολο βρε παιδάκι μου να παραχωρήσω τον έλεγχο....ας πάρω τα "γαμήσια" που μου προσφέρονται απλόχερα, και όσο για τα "βαφτίσια" έχω την λύση: είμαι brat και δεν φταίω, εσύ φταις που δεν είσαι επαρκής, που δεν αφιερώνεις όλο το χρόνο και όλη την ενέργειά σου να με "σπάσεις".

    η μπρατοσύνη είναι χώρος "στάθμευσης" .εδώ βαλτώνουν πολλές. εδώ κινδυνεύουν να παγιδευτούν. είναι σίγουρο ότι πολλοί Κ θα επιδιώξουν να συσχετισθούν με ένα μπρατίδιο. όμως ένας Κ που ξέρει τι αντιμετωπίζει θα τις προσεγγίσει προκατειλημμένος και θα τις χειριστεί με ιδιαίτερο τρόπο. σε κάθε του πράξη συνυπολογίζει την αυξημένη πιθανότητα να κλωτσήσει το μπρατίδιο. θα αποφύγει να συνδεθεί μαζί του και θα το φέρει χωρίς πολλές αναστολές στα άκρα. συνήθως τα κακόμοιρα τρώνε πολύ ξύλο και πολύ παραμύθι.έτσι βαλτώνουν σε μονοδιάστατα βιώματα.

    από αυτή την κατάσταση, το πισωγύρισμα(στον βανιλόκοσμο) τους φαίνεται πλέον βαρετό και ξενέρωτο αλλά δύσκολα θα βρουν και κάποιον να τα φορτωθεί για να τα πάει παρακάτω. και έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους για να αντέξουν ζώντας σε μία από αυτές τις τρεις καταστάσεις.

    για τα μπρατάκια που είχα την τύχη να γνωρίσω, είμαι ευγνώμων. τα ευχαριστώ που αφέθηκαν στα χέρια μου και για τις σπινθηροβόλες στιγμές που μου χάρισαν. τα ευχαριστώ όμως και για το ότι με το χαρακτήρα τους με απέτρεψαν από το να τα ερωτευτώ όσο θα ήθελα και θα μπορούσα.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @gkass

    Aπολαυστικότατος, έχεις καεί από μπρατίδιο;
     
  5. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    @Madeleine Rk ...από ένα ναι! μετά έμαθα. έμαθα να ξεκοκαλίζω το ψαχνό και να τρυγώ μόνο την απόλαυση....
     
  6. Το ερώτημα που εγείρεται @gkass δεν είναι γιατί τα όποια "μπρατίδια" (που μπορεί να πλήθυναν, πράγματι, ίσως φαινόμενο εποχής) συμπεριφέρονται ως "μπρατίδια".
    Έτσι είναι γιατί έτσι πάει (είναι αναλώσιμα άλλωστε).
    Το ερώτημα που εγείρεται είναι γιατί κάποιος (κατά τα λεγόμενά του) αξιόλογος (και πιθανότατα αξιόμαχος) Κυρ., ο οποίος βδελύσσεται τέτοιου είδους συμπεριφορές, αναλώνει το χρόνο του με τέτοιου είδους "κακές" συναναστροφές....
     
  7. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    @Seirios_79 ...ο καθένας ας δώσει τη δική του απάντηση...ειδικά αν η συσχέτιση με ένα ένα μπρατίδιο θεωρείται a priori "κακή" συναναστροφή.

    η ηλικία, η συναισθηματική κατάσταση, η εμπειρία, η συγκυρία, η κοινωνική συγκρότηση, ο βαθμός αυτοκυριαρχίας και αυτοσεβασμού, η υπευθυνότητα ,η ωριμότητα , ο βαθμός κορεσμού, καθώς και η ιεράρχηση αξιών....συνθήκες και χαρακτηριστικά που και στον πιο "αξιόλογο" και "αξιόμαχο" Κ δεν βρίσκονται πάντα και συνεχώς σε απόλυτη συνέργεια και συντονισμό, ίσως κάποια στιγμή να ανοίξουν μια Κερκόπορτα σε ένα μπρατίδιο. και ο σοβαρότερος Κ...μπορεί κάποια στιγμή να πιαστεί...ξεκούρδιστος.

    πέρα από αυτά (που θα μπορούσαν να συνοψιστούν στις λαϊκές ρήσεις: "ποτέ μη λες ποτέ" και "ο,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι") προσωπικά δεν βρίσκω πλέον κανένα ενδιαφέρον στην πρόκληση να "δαμάσω" ένα τέτοιο ζούδι!
     
  8. Αγαπητέ πολύ καλά κάνετε.
    Αλλά, αυτό που εγώ θέλω να πω είναι το εξής:
    Bλέπω πολύ περισσότερο (από κάποια άτομα τελευταία όλων των Φύλων) να τα πειράζει η συνύπαρξη με - σαφώς αυτοαποκαλούμενα - μπρατίδια (που κατά τα λεγόμενά σας είναι αναλώσιμα ζούδια), καθώς και το τι κάνουν αυτά μετά το πέρας μιας σχέσης τους κλπ.
    Ομολογώ μας είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνουν (εκτός αν κάνουν κάτι πολύ κακό που μας θίγει κακόβουλα και προσωπικά, ναι τότε σαφώς αλλάζει), μετά την απομάκρυνσή τους από εμάς, διαφορετικά live and let live.. (οr die) που λέγαν και οι Αρχαίοι (λολ).

    Ένα παράδειγμα σχετικό θα φέρω μόνο (μετά από την σημερινή παρότρυνση από μέλος εδώ να κάνω μια περαντζάδα και από άλλους "οίκους" του BDSM εν Ελλάδι και να σκάσει, λίγο, το χειλάκι μου με κάποια αναγνώσματα):
    Γνωστός από (τα παλαιά), "Κυριαρχικού" τύπου άνδρας (και μέλος εδώ, αλλά όχι πολυγραφότατο, απλά μέλος) κράζει πλαγίως (ως σαν άλλη κατίνα σε άλλο site) και ανώνυμα, φυσικά, άλλο μέλος (γυναίκα, για την οποία αφήνει υπονοούμενο πως κάτι έπαιζε μεταξύ τους) και της προσάπτει (χωρίς έμπρακτες αποδείξεις) "διπλή ταυτότητα", ενώ παράλληλα χλευάζει τον τρόπο γραφής της (εδώ όχι εκεί)... χαμός ακολούθησε από μέλη (άγνωστα εδώ νέα μέλη, που μικρή εμπειρία έχουν από Ελλ. BDSM) τα οποία του συμπαραστάθηκαν στο κράξιμο (προφανώς γιατί αντιπαθούσαν το μέλος που κατηγόρησε).
    Ηλίου φαεινότερον.
    Ο Κυρ Μάστορας ο" πολλά βαρύς" μπήκε με την πλάτη της εκεί διαχείρισης (και του σιγόντου αυτής) να μας κάνει τον καμπόσο για το πόσο βαριά τα χει ο μάγκας που ξεμπροστιάζει την (μακριά από αυτόν πλέον) "πουτανίτσα".
    Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα.
     
  9. aethereal

    aethereal Guest

    ε οχι και χωρίς έμπρακτες αποδείξεις αγαπητέ..
    χλευάζει τον τρόπο γραφής της "εδω" αλλα όχι "εκει".
    να συμμορφωθεί λοιπον πάραυτα και να γράφει στο ίδιο στυλ και στα δυο φορουμ λοιπον ωστε να μη μπερδεύει τον αθώο κόσμο.

    υ.γ καπου διαβασα πως υπαρχει μεν μια "κοινοτητα" αλλα 5 (   ) ιστοσελιδες!
    σοβαρος κίνδυνος εμφάνισης "πενταπλής ταυτότητας" με εξειδίκευση σε ηλεκτρονική δολοπλοκία (a.k.a δολοbondage)     
    υ.γ 2 Μην κατακρίνετε τον πικραμένο "Μαστερ" που βρήκε "εκει" κι οχι "εδω" να πει τον πονο του (στο ιδιο ύφος γραφής)
     
  10. aethereal

    aethereal Guest

    το vanilla kinky το θεωρούν passe να υποθέσω..?
     
  11. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    ακόμα και τη λέξη "passe" θεωρούν .....passe. εξάλλου θέλουν μια λέξη αποκλειστικά δική τους....ίσοι και όμοιοι είμαστε;
     
  12. Aναλύστε το λίγο περισσότερο... (πιθανόν και σε νέο (μ)νήμα)