Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

  1. conner

    conner Contributor

  2. Μη φοβού ο Μπαρουφάκης έχει plan B, ο Τσίπρας υπέγραψε για τον αγωγό με τον Πούτιν, ο Κας αποφυλακίστηκε (γιατί το σύστημα πρέπει να έχει μπακάπ σε περίπτωση που η "σοσιαλιστική" κίνηση ανατραπέι)
     
  3. whisperer

    whisperer Regular Member

    η αγνοια και η προβατοποιηση
     
  4. ellianna

    ellianna Regular Member

    τι φοβαμαι?μη συμβιβαστω με κατι ή καποιον απο φοβο για το αγνωστο,το καλυτερο ή το χειροτερο..
     
  5. Δεν φοβάμαι τίποτα, Ο ΠΡΕΚΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
     
  6. gazza

    gazza Regular Member

     εμενα αυτη η εικονα εξακολουθει να με φοβιζει εδω και 5 χρονια....
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  8. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Τους Ελληνες.
     
  9. Στα εξηγώ ωραία? Μάθε Μπαλίτσα... στον Άρχοντα....τα πάντα όλα!

    ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ Ο ΑΛΕΦΑΣ (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ)

    Τελικά το έκανε το δημοψήφισμα ο Τσίπρας, όπως ακριβώς το είχα προβλέψει πριν το κάνει, ενώ λέει εξεπλάγησαν οι άλλοι. Τόσο μυαλό έχουν. Θα τα πω παρακάτω για το δημοψήφισμα. Τώρα με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θα έκανα με τον Μιραλάς αν ήμουν Μαρινάκης και αν θα τα έδινα τόσα πολλά λεφτά.

    Η απάντησή μου είναι ότι εγώ αν ήμουν Μαρινάκης θα τα έδινα τα 10 εκ. ευρώ για να τον πάρω. Βέβαια θα πει κάποιος ότι με αυτά τα χρήματα μπορούσα να πάρω 3 άλλους παίκτες από 3 εκ. ευρώ ο καθένας, όμως εδώ μιλάμε για παίκταρο, εδώ μιλάμε για σίγουρη λύση που θα σου κάνει τη διαφορά. Οι άλλοι παίκτες των 3 εκ. ευρώ δεν ξέρεις αν θα σου παίξουν. Είδαμε κάτι μεγάλα ονόματα που ήρθαν στον Ολυμπιακό τι πατάτες αποδείχθηκαν.

    Πάμε τώρα στις πολιτικές εξελίξεις για τη χώρα. Για εμένα ήταν ωραία εξήγηση αυτή που έκανε ο Τσίπρας, αντρίκεια εξήγηση. Πήγε έξω, τον πιέσανε πολύ, του χώσανε ακόμα περισσότερα μέτρα από τους άλλους, επειδή είναι Αριστερά και θέλανε να τον ξεφτιλίσουν, δεν μπορούσε να το κάνει αυτό το πράγμα χωρίς να ρωτήσει το λαό.

    Δεν μπορούσε να επαναλάβει την ξεφτίλα του Γιώργου Παπανδρέου και του Βενιζέλου και του Σαμαρά που άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και τα εντελώς αντίθετα έκαναν ξεσκίζοντας το λαό, χωρίς να ρωτήσουν το λαό.

    Ο Τσίπρας λέει τώρα κύριοι εγώ δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, δεν θέλω να τα κάνω αυτά, αποφασίστε εσείς, αυτή είναι η δημοκρατία. Εγώ άλλα σας είπα ότι θα κάνω πριν τις εκλογές, δεν μπορώ όμως να τα κάνω, αποφασίστε εσείς, θα σεβαστώ ότι κι αν ψηφίσετε.

    Όμως να μην κοροϊδευόμαστε, το πραγματικό ερώτημα ένα είναι: Ευρώ ή δραχμή. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ευρώ και όχι τη δραχμή των Λαφαζάνηδων. Αφήστε ρε αυτά που λέτε για τη δραχμή, ήδη γίνεται πανικός με τα ΑΤΜ, θα διαλύσετε τις επιχειρήσεις, εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος την κρίσιμη στιγμή θα σκεφτεί ότι δεν είναι έτοιμη η χώρα για τέτοιες περιπέτειες και δυστυχίες.

    Καλά έκανε ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα, ο λαός θα του λύσει τα χέρια να απαλλαγεί από τους δραχμολάγνους στο κόμμα του. Πού είναι τα λεφτά από τη Ρωσία κύριε Λαφαζάνη; Πού είναι τα λεφτά από την Κίνα;

    Είτε ναι είτε όχι έρθει το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα, ο Τσίπρας θα έχει το πάνω χέρι. Είτε στη διαπραγμάτευση με τους ξένους, είτε στο κόμμα του, είτε στα αντίπαλα κόμματα εδώ. Διότι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ξέσκισαν το λαό χωρίς να το παλέψουν με σκληρή διαπραγμάτευση, δεν τραβάνε αυτοί, τελειώσανε. Αν γίνουν εκλογές, ο Τσίπρας θα είναι σαν να παίζει ο Ολυμπιακός με την Καλλονή, τι Φώφη Γεννηματά και Ποτάμι, και τον Σαμαρά, για πρωινό τούς έχει!

    ΑΛΕΦΑΣ

    http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/293941/tha-toys-allaksei-ta-petrelaia

     
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2015
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Είστε σίγουροι για τα λαικς που δώσατε πουλάκια;
    Το σημαιάκι του "ναι" προβάλλει την συναίνεση του Ελληνικού λαού στο μέλλον του ,οπως το συμβολίζει η καθιστή επαίτης...
     
  11. folha

    folha deja vu

    Το νόημα της εικόνας εύλογο... Η μόνη μου αμφιβολία για το λάικ ήταν ότι δεν μπορεί να είναι αρεστή αυτή η εικόνα. Τελικά επικράτησε το λάικ στο νόημά της.
     
  12. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    το like το δικό μου αναφέρεται στην αντιφατικότητα.. Ναι στην πείνα, ΝΑΙ στην επετεία για αυτό το ΝΑΙ θα ψηφίσουμε μεθαύριο....