Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι εννοώ όταν λέω ότι είμαι σεξ-πόζιτιβ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 15 Ιουλίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Για τον ειδικό Michael Anissimov, τα απτικά interfaces πρόκειται να τροποποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλικότητα, ιδίως όταν καλύψουν ολόκληρο το σώμα. Μια σεξουαλικότητα που αύριο θα είναι όχι μόνο απτική, δηλαδή που θα διεγείρεται από το μακρινό άγγιγμα, αλλά ίσως και κυρίως διαφορετική από κείνη που ξέρουμε: ο άμεσος έλεγχος του εγκεφάλου σημαίνει ότι «αύριο, ο αυνανισμός θα είναι πιο άμεσος από τις σημερινές χειροπρακτικές».

    www.andro.gr/apopsi/gamoi-me-avatars/
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κατάρα στʼ άρλεκιν και στην κάθε εκκολαπτόμενη Χρυσηίδα –το επώνυμο της οποίας είναι τόσο απαγορευμένο, όσο τʼ όνομα του Άρχοντα του Σκότους– που προσπαθούν να μας πείσουν, πως ο έρωτας αναζωπυρώνεται, αν κολυμπήσεις με τον σύντροφό σου σε λίμνες δράματος, ίντριγκας κι αλλαξοκωλιάς.

    Ανάθεμα και στο Χόλιγουντ με τις πενήντα αποχρώσεις του, που οδήγησε τα ζευγάρια νʼ αλληλομαστιγώνονται αλύπητα με καλώδια τηλεόρασης και τηλεφώνου (θερίζει η οικονομική κρίση και στις τιμές των sex toys) γιατί, τάχα μου, οι μελανιές και τα καρούμπαλα θα κάνουν τη σπίθα πυρκαγιά.


    Έτσι πάει!

     
     

  3. Τεκμήριο καλότητας.... έλιωσα στο γέλιο.....
     
  4. Κάποτε η κοινωνική ηθική (επηρεασμένη από τη θρησκεία) αποκήρυσσε το σεξ ως βρώμικο, βδελυρό, αμαρτωλό και άλλα βαρύγδουπα. Τώρα το θεωρούμε απάντηση σε όλα μας τα προβλήματα, του φορτώνουμε προσδοκίες και νευρώσεις (εξουσία, επιβεβαίωση...). Περάσαμε από το ένα sex-negative άκρο στο άλλο.

    Sex-positive για μένα σημαίνει ανόθευτη απόλαυση του σεξ γι αυτό ακριβώς που είναι: χαρά της ζωής.
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

         
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τι είναι sex negative?

    Sex negative είναι η κυρίαρχη κουλτούρα που μας διδάσκει ότι: Τα σώματα μας, οι επιθυμίες μας, το σεξ είναι κάτι βρώμικο και λάθος, κάτι επικίνδυνο. Το να μας δημιουργούνται ενοχές για τις φαντασιώσεις και τον αυνανισμό ακόμη και πρωτού καν κάνουμε οτιδήποτε ερωτικό, κάνοντας μας δύσκολο το να καλλιεργήσουμε ερωτική αυτό-εκτίμηση. Το ότι όλες/οι οι sex workers είναι θύματα που οφείλουμε να βοήθήσουμε. Το ότι γυναικεία σεξουαλικότητα είναι κάτι κακό και καταστροφικό, ενώ η αντρική έχει πάντα τον ρόλο του κυνηγού και είναι ανεξέλεγκτη. Όταν οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις μας ξεφεύγουν από ένα βανίλα μονογαμικό γάμο με ένα μέλος του αντίθετου φύλου τότε δεχόμαστε επιθέσεις σχετικά με την κοινωνική αποδοχή μας και την ίδια μας την ζωή – για μερικά άτομα επίσης είμαστε ανώμαλες/οι που κάνουμε κακό στους άλλους και στις ίδιες/ους μας τις/τους εαυτές/ους (δλδ οι σχέσεις που περιλαμβάνουν ομοφυλοφιλία/τρανς κόσμο/ ασεξουαλικότητα/ πολυσυντροφικότητα/bdsm/ελεύθερο σεξ,κλπ είναι ηθικά μεμπτές).


    P.s: Προφανώς θα έχετε πάρει χαμπάρι ότι το προφίλ αυτό είναι φουλ sex positive και kink positive.  
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Είμαι υπέρ της λογικής της δημοσιοποίησης του σεξ με όρους ηδονιστικούς και απελευθέρωσης. Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι sex negative, που θεωρεί την ενασχόληση με το σεξ ως κάτι χυδαίο, ως κάτι σε μη ηδονιστικά πλαίσια. Αυτό που επικρατεί είναι η κουλτούρα των A-male, η καταστολή της γυναικείας επιθυμίας, η καταστολή σεξουαλικοτήτων εκτός νόρμας, όπως η πολυσυντροφικότητα ή το BDSM. Ακόμα και στον ψηφιακό κόσμο, η πλειοψηφία των μέσων (Facebook, Instagram κλπ) δεν αφήνουν γυμνά ή αναπαραστάσεις του σεξ.

    Ερωτισμός, BDSM, Eμμονές: μια συζήτηση με τον φωτογράφο Μάνο Χρυσοβέργη

    http://www.microvia.gr/synenteyxeis...nes-sizitisi-me-ton-fotografo-mano-xrisovergi
     
    Last edited by a moderator: 27 Σεπτεμβρίου 2015
  8. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat