Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μπατσούλες και σφαλιαριτσες!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 14 Μαρτίου 2015.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    [
       
     
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

  3. Sbeast

    Sbeast Regular Member

  4. scrpns

    scrpns Guest

    Προσωπικα μ αρεσει... στην καλυτερη την επομενη φορα μου ζητανε να μην φανε σφαλιαρα στη χειροτερη ζαλιζονται απ τη δευτερη σφαλιαριτσα και εχω ακουσει για αντοχες αλλα καλα λεει ο λαος οπου ακους πολλα κερασια... βαρα στον κωλο
     
  5. dimst

    dimst New Member

    Να κρατάς οπτική επαφή και να ξέρεις οτι έρχεται η σφαλιάρα και απλά να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου μέχρι να σε σπρώξει το χέρι του!
     
  6. papercutjohn

    papercutjohn Regular Member

  7. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Χμμμμ... υπέροχο θέμα (και θέαμα)! Από το απαλότερο, "χαδιάρικο" μπατσάκι μέχρι τις δυνατές σφαλιάρες και τα "βαρύχερα" χαστούκια. Όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά σε όλα τα ωραία σημεία (τουλάχιστον σ' εκείνα που αρέσουν και στους δύο - μην έχουμε και ξενερώματα πάνω στο ωραίο) του σώματος!!

    Αρέσκομαι μόνο στο να δίνω αλλά δε με χαλάει καθόλου να εισπράττω ένα ευχαριστώ μετά (μερικές φορές επιβάλλεται κιόλας   )!!!    
     
  8. petros007

    petros007 New Member

    καλησπέρα και καλη δύναμη σε ολους ες ακουστε τι έτυχε σε φιλομου και θελω γνώμες , ο 13χρονος υιος του πηγαίνει σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών και ειναι κατοχος μαυρης ζωνης με διάκριση παρακαλώ ,ο γυμναστής είναι ανδρας επώνυμος με διακρίσεις πολλές ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ο μικρος του,ειναι μαχητής κανονικος με τους ανδρες και αναλογους της ηλικιας του
    όταν στο καναβατσο.Στο γυμναστηριοκαποιες φορες εκπαιδευτης είναι μια κοπελα γυμναστης επίσης με διακριση, 25 χρονη ,της δινει τετοιο ξυλο στην γυμναστρια σε σημειο νοκ νταουν να την βγαλη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΩΜΥΔΕΣ
    εντόπισε πιθανα ότι της αρεσει ο μικρος του 13χρονων με μικρο σωματοτυπο (μπορει δεν είναι της φαντασιασς του,) οι γροθιες πεφτουν σαν αστραπη σεκεινη να τις δεχεται και ο δικος του να την χτυπα με ευχαριστηση στομαχι κεφαλι χωρις αμυνα ,σε ερωτηση που του εκανα μην την πολυχτυπαει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ και δε πρεπει ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ το ερωτημα και δωστε βαρυτητα αν ξεκινησει ετσι από τωρα στο τελος θα τις σακατευει ολες γιατι θα νομιζει ότι τους αρεσει σε ολες τις γυναικες τις αδερφεςτου τις σκωτονει κάθε φορα στο ξυλο ΤΙ όλα θα γινει με άλλες κοπελες , σε κάθε εξηγηση μου απαντα με νοημα αφου τους αρεσει... το ζηταν με τον τροποτους ακουστε τι λεει 13 χρονων όταν μεγαλωσει....τι θα κανει???? κανεις παιδοψυχολόγος δεν απαντα ...εσεις που εχεται ποιο βαθος του σαδομαζοχισμου από που πηγαζει αυτό μπας και το σταματήσω για θα βρει μπελα στο τελος
     
  9. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Έεεεετσι  
     
  10. Lousifer

    Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

    Φιλε καλο θα ηταν να του μιλησει ο δασκαλος του στις πολεμικες τεχνες και οχι η κοπελιτσα που του κανει μερικες φορες προπονηση.
    Το θεμα οσο και αν σου φαινεται απλο δεν ειναι.
    Προσεξε το και παρακολουθησε το γιατι θα του βγει σε κακο.
    Αλλο το συνενετικο bdsm και αλλο το βαραμε γιατι νιωθουμε καλυτερα
     
  11. de7

    de7 s

    Διαβάζοντας τώρα -μετά από 5 μήνες και πολλές αλλαγές- αυτό το κείμενό μου (όπως και άλλα που έχω γράψει παλαιότερα), στο οποίο έκανε αναφορά η sokolata, οφείλω να ομολογήσω ότι... δεν το βρίσκω πια τόσο υπέροχο   . Αναγνωρίζω ότι αυτά που περιέγραφα τότε συνάδουν με μια vanillobrat -στην καλύτερη περίπτωση sam- συμπεριφορά που όπως φαίνεται ήταν πιο κοντά σε εμένα εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Θεωρώ ότι σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής ελέγχου δεν χωρούν τέτοιοι πειραματισμοί. Δεν σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Άλλα πλαίσια, άλλοι στόχοι, άλλα "θέλω", άλλα οφέλη. Ο καθένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει και τον/την κάνει ευτυχισμένο/η.