Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΤΟΥΜΕ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 8 Οκτωβρίου 2015.

  1. Αλίμονο αν δεν άλλαζαν τα θέλω μας και οι ανάγκες μας....
     
  2. Κι αν ερχόμαστε σε αντίφαση ? Τι έγινε ? Σε ποιόν είμαστε υπολογοι σ αυτή τη ζωή ?
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Κατά την γνώμη μου είμαστε υπόλογοι σε αυτούς που οι πράξεις μας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην δική τους ζωή.
    Η αντίφαση από όπου και να την δεις και με όποιο πρίσμα δεν είναι κάτι αποδεκτό και σωστό.
    Και τέλος οκ όταν εμείς κάνουμε ότι κάνουμε είναι όλα καλά.Θα έχουμε την ίδια ηρεμία και γαλήνη αντιμετώπισης μιας ίδιας κατάστασης όταν ανακαλύψουμε ότι ενώ εμείς ήμασταν σωστοί ο άλλος μας έκανε μια απιστία;
     
  4. Φυσικά!! Γιατί όχι ?
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος. Σκεφτεται, πραττει, δρα και αντιδρα, αντιμετωπιζει διαφορετικα τις οποιες καταστασεις αναλογα με τα βιωματα του, την ψυχολογικη του κατασταση και τις αναγκες του.

    Ολοι εχουμε κερατωσει, κερατωθει. Και αν καποιοι βγειτε και πειτε εγω δεν το εχω κανει, ειμαι σιγουρη πως εστω το εχετε σκεφτει αλλα για καποιο λογο δεν το κανατε στο τελος. Αποδεχτειτε το και πατε παρακατω!

    Τι ψαχνεται να βρειτε παλι; Θα τσουβαλιασετε και θα προσπαθησετε να καταλαβαβετε το γιατι;

    @peleas μας κατηγορεις για ορολογνεια. Θα σε κατηγορησω για (υπερ) αναλυση ιδιομορφων καταστασεων που κρινονται απο εκατομμυρια παραγοντες.

    Ετοιμαζομαι για aftercare..... 
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    @peleas

    Άργησα να σας απαντήσω γιατί ήθελα να αποφασίσω αν θα επιτεθώ άμεσα σε αυτά που μου γράψατε ή να σας εξηγήσω και να σας δώσω την ευκαιρία να δείτε πόσο άσχημο δημόσιο διάλογο διεξάγετε μαζί μου. Και να αφήσω σε εσάς να τον επανεξετάσετε.

    Ορίστε; Πού το είδατε αυτό, ότι θεωρώ ότι ασπάζεστε τις απόψεις της ομιλήτριας; ΔΕΙΞΤΕ μου ένα σημείο που σας ταυτίζω με την ομιλήτρια. Και άλλωστε τί ενδιαφέρει η δική σας άποψη; Για να σχολιάσουμε την άποψη αυτηνής και να πούμε τη δικιά μας δεν το ανοίξατε το νήμα; Για τη δικιά σας άποψη το ανοίξατε; Αν και είναι όλα στις προηγούμενες σελίδες, πάμε ένα replay μήπως βλέπατε άλλο κανάλι:

    Πριν λίγες ημέρες αναρτήσατε μια ομιλία μιας αμερικανίδας, με σκοπό να την συζητήσουμε και να πούμε την άποψή μας για την απιστία.

    Σχολίασα ότι ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ βρίθει αμερικανικής βλακείας, έδωσα καραμπινάτο παράδειγμα βλακείας που αναφέρει το κείμενο και είπα την άποψή μου για το θέμα απιστία. Σημειωτέον, δεν είχατε πει καμμια άποψη ως τότε για να υπάρχει η πιθανότητα έστω και έμμεσα να εννοώ ότι και σεις αμερικάνικες βλακείες λέτε. Μου ανταπαντήσατε ότι ή είμαι σε διπλή άγνοια ή παριστάνω τη σοφή (ποιός είπαμε ότι επιτίθεται σε π ρ ο σ ω π α και όχι σε απόψεις; strike one, που λένε και στο αμερικάνικο νομικό σύστημα...) και να φέρω επιχειρηματα.

    Τί επιχειρήματα να φέρω; οποιος δεν βλέπει ότι η φράση "ενάς ευτυχισμένος άνθρωπος σε γάμο κάνει παραλληλη σχέση" είναι βλακεία, θα τον σώσει το επιχείρημα που θα του φέρω και θα μπορέσει να δει ότι είναι βλακεία;

    Αντιπαρήλθα την προσβολή και δεν σας την αντιγύρισα για χάρη του διαλόγου (το μετάνιωσα ήδη...) και σας απάντησα ότι λόγω ηλικίας ΤΕΙΝΩ προς τη σοφία -κάτι πρόλαβα και γω να δω ως τώρα για απιστίες, γάμους, παράλληλες σχέσεις. Live όχι στο σινεμά και την λογοτεχνία. Και επεξήγησα την άποψή μου.

    Επανήλθατε, όχι στην άποψή μου, αλλά με κρυάδες ότι δεν μπορώ να είμαι σοφή, αφού ο σοφός δεν το γνωρίζει ότι είναι σοφός, όπως κι ο τρελός κατά τη γνώμη σας δεν γνωρίζει ότι είναι τρελός, άρα τί απέμεινε; ότι έχω διπλή άγνοια (πάλι επί προσωπικού - strike two).

    Και πάλι αντιπαρήλθα την προσωπική προσβολή και έγραφα η ΟΜΙΛΟΥΣΑ τούτο και η ΟΜΙΛΟΥΣΑ τ΄άλλο, αλλά εσείς εκεί, με την τσίχλα στο μυαλό, και ρητορικές σοφιστείες επιπέδου Α' Γυμνασίου του στυλ "κορίτσια, κορίτσια, η elfcat ξιπάζεται ότι είναι σοφή!". Μιλάμε για κατινιά ελληνικής επαρχίας τη δεκαετία του 50, πριν οι γυναίκες βάλουν παντελόνια κι αρχίσουν μερικές να τα τιμούν περισσότερο από μερικούς άνδρες. Αλλά η κατινιά δεν γνωρίζει φύλα, στερεοτυπικά την αποδίδουμε στις γυναίκες, και όταν την μετέρχονται οι άντρες νομίζουν ότι είναι δυσδιάκριτη.

    Και εγώ σας επισήμανα να τα προσέχετε αυτά τα "ίδιον" όταν μιλάτε γι αυτό που λέτε "τρελούς", αν δεν έχετε "ιδίαν" άποψη, ενώ μου κάνατε και έμμεσο μάθημα ταπεινοφροσύνης! (strike three!)

    Να ξέρετε πάντως και σεις και διάφοροι εδω μέσα οπαδοί της χαμέρπειας εκτός ερωτικού πλαισίου ότι "ίδιον του θρησκευόμενου είναι η ταπεινοφροσύνη". Και ότι η αυτογνωσία, όπως παραδόθηκε στη Δύση από τους αρχαίους, δεν αφορούσε μόνο τα ελαττώματα - αν δεν είσαι χριστιανός.

    Αυτή ήταν λοιπόν η ειδοποιός μας διαφορά σε αυτόν τον "διάλογο". Εγώ, μέχρι τωρα, καταφέρθηκα ενάντια σε άποψη και μάλιστα όχι δική σας, θα μπορούσε να είναι και η δική σας, δεν θα άλλαζα κάτι εξαιτίας αυτού, άμα κρίνω ότι λέτε βλακείες θα σας το πω, είναι κατάκτηση της δημοκρατίας αυτό, και παρουσίασα την δική μου άποψη για το θέμα που θέσατε, παρακάμπτωντας τις προσβολες σας. Εσείς καταφερθήκατε ενάντια στο π ρ ο σ ω π ό μου και μάλιστα με τρόπο που δεν σας τιμά.

    Αν είχα να πω κάτι σε σας, ξέρω να χρησιμοποιώ το @peleas. Και by the way, αν κάποιος θέλει να πει κάτι σε μένα, να χρησιμοποιεί το @elfcat για να του απαντήσω. Αλλιώς να κάτσει σαν καλή κότα στο κοτέτσι του να αυτονικάει.

    Και τέλος εδώ:

    απαντώντας στη δικιά μου θεση ότι η απιστία είναι "τετελεσμένη" το "τετερματίσατε" και "τετελειώσατε" καθε πιθανή δυνατότητα διαλόγου μεταξύ μας. Σε εμένα μου είναι προφανές, ότι οι κόσμοι και οι πολιτισμοί στους οποίους διαβιούμε είναι σε δύο παράλληλα σύμπαντα. Ευτυχώς.

    Στον δικό σας κόσμο, αν κάποιος άνθρωπος είναι σε γάμο και έχει παράλληλη σχέση εν αγνοία του/της συντρόφου (όπως λέει το ΚΕΙΜΕΝΟ) δεν είναι "τετελεσμένη" η απιστία. Αν έχει πει ψέμματα στον/στην σύντροφο του, δεν είναι "τετελεσμένο" το ψέμμα.

    Στον δικό μου, είναι. Στον δικό μου κόσμο οι πράξεις έχουν συνέπειες, τις οποίες και σηκώνουμε και αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι ζήτημα ηθικής, που δεν με αφορά. Είναι ζήτημα πραγματικότητας, που δεν αλλάζει όσο και να κλείσουμε τα ματάκια και να χτυπήσουμε το τακουνάκι στο πλακάκι.

    Αυτά. Αν ποτέ ξαναθελήσετε κάποιο διάλογο με μένα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις απόψεις που γράφω και να μην μετέρχεστε αυτούς τους κουτοπόνηρους τρόπους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν σας ταιριάζουν.
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Να ρωτησω κατι ... κυριος τον @peleas που ανοιξε το νημα .... οταν λεμε γιατι απατουμε
    θα ηθελα να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος πχ

    1]γιατι απατουμε σε μια σχεση
    2]γιατι απατουμε σε μια σοβαρη σχεση
    3]γιατι απατουμε οταν ειμαστε παντρεμενοι
    ....
    επισης πιστευω οτι ενας αντρας εχει πολυ διαφορετικους λογους που μπορει να απατησει σε σχεση με την γυναικα
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    @elfcat

    σε απάντηση στις ύβρεις σου, να σου θυμήσω μερικές (ανευ ταγκ) ρεβανσιστικές μπηχτοαναρτήσεις σου με άρωμα ορνιθόκομπρας στα νήματα "το γιατί του πόνου" και "Προβληματικοί Κ". Δεν έχω άλλη εξήγηση πέραν του οτι σε τσούζουν ακόμα κάποια πράγματα, καλή (και σοφή) ιδέα το να τα ξεπεράσεις, επιτέλους. Προσωπικά, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου, θέλω να ελπίζω οτι ούτε κι εσύ μαζί μου. Επίσης, δεν με αφορούν ανούσιες διαμάχες, πιστεύω οτι ούτε κι εσύ έχεις κάτι να κερδίσεις από το perpetuation αυτών, κι ας σου αρέσει να φαίνεσαι φίλερις. Αυτά παρενθετικά, σε προσωπικό επίπεδο.

    Ως προς την ουσία και μιλώντας ως απλό μέλος: το φόρουμ αποτελεί χώρο διαλόγου, στον οποίο λογικό και θεμιτό είναι να εκφράζονται και να διατυπώνονται διαφωνίες, ενίοτε και με έντονο τρόπο, ενίοτε και με πίκα/τσίγκλα. Το να συμπεριφερόμαστε κόσμια στους συμφορουμίτες μας δεν είναι ένα κούφιο αποκύημα κάποιων ουρανόθεν κανονισμών, αλλά η λειτουργική αναγκαιότητα του να μπορούμε με σεβασμό και χωρίς ανθρωποφαγία να συναγελαζόμαστε αρμονικά όσο γίνεται, αποδεχόμενοι τις διαφορές στην οπτική των συνομιλητών μας. Οι αναρτήσεις σου (εδώ και αλλαχού) νομίζεις οτι αποπνέουν αιχμηρό wit και σοφία, αλλά στην πραγματικότητα αποπνέουν ειρωνεία, επιθετικότητα και αμετροέπεια. Αν πάρεις λίγη απόσταση από το θυμικό του self-righteousness, νομίζω οτι θα είναι και σε σένα εναργές αυτό. Ειλικρινά, ελπίζω οτι θα το σκεφτείς. Μη λησμονούμε οτι η φιλοξενία μας εδώ έχει και υποχρεώσεις, πέρα από δικαιώματα.
     
  9. voluptas

    voluptas Regular Member

    Ξέρω ότι θα είναι αδιανόητο να το δεχτείς αυτό που θα γράψω, αλλά εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ. Και δεν το έχω σκεφτεί και ποτέ. Όταν νοιώσω ότι δεν καλύπτομαι, φεύγω. Πάντοτε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτό έχω κάνει.

    Πάντα, οι τύψεις χρειάζονται συντροφιά, αλλά καλό είναι να μιλάμε για τους εαυτούς μας.
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αγαπητε δεν μου ειπατε οπως..... Κερατο εχετε φαει ποτε απο το ταιρι σας;Αναρωτηθηκατε λοιπον οταν και εαν το φαγατε βαλατε κι εσεις το χερακι σας; Θα σας παρακαλουσα να μην διαβασω κατι τυπου, ολα ηταν τελεια μεταξυ μας, εγω αψογος, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το εκανε αυτο;;; Θα ζητησω διαγραφη του προφιλ μου απο τους μοντς. 
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Βρε, βρε... Φτου και ξετρυπώσατε απ΄το κοτέτσι! Και κάνατε και δύο σημαντικά βήματα:

    α) Δεν σβήσατε ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ τις σβουνιές σας, όπως κάνατε προ 20ημέρου, που πρώτα τις παρεμβάλατε στο ξεκούδουνο σε συνομιλία σας με τον guruni, και ύστερα τις σβησατε πριν προλάβω να απαντήσω - εκτός αν το να σκεπάζετε τα σκατά σας νομίζετε ότι σας αναβιβάζει από κότα σε γατόνι...

    β) Συμμορφωθήκατε με τις υποδείξεις μου και γράψατε @elfcat, αντί να παριστάνετε τον κλακαδόρο αλλουνών.

    Αυτά είναι δύο σημαντικά βήματα προς την ενηλικίωση, σιγά-σιγά θα μάθετε να παίζετε και με τα άλλα παιδιά στην αυλή. Οταν ενηλικιωθείτε πλήρως, τα ξαναλέμε.

    Εδώ όμως γράφω για τις τωρινές σβουνιές σας, οι παλιές σας, όσες δεν σβήσατε, είναι εκεί και τις διαβάζει όποιος θέλει. Οπως διαβάζει και τα όσα έχω γράψει εγώ στα νήματα που λέτε και αλλαχού και αν έχει πρόβλημα μου λέει και του το εξηγώ το όνειρο.

    Σας έριξα εγώ μπηχτές στα νήματα που λέτε; Φαντάζομαι εκ του τίτλου γιατί στο "Προβληματικός Κ" θα περιμένατε να γίνει κάποια αναφορά σε σας, αλλά πού είδατε να γράφω κάτι εγώ που να σας φωτογραφίζει; Και για το άλλο, όποτε θα λέει κάποιος ότι υπάρχουν βλαμμένοι που πιστευουν πως αν τσακίσεις έναν άνθρωπο στο ξύλο τον οδηγείς στην ηδονή μέσω της έκκρισης ενδορφινών εσείς θα αναγνωρίζετε πάντα τον εαυτό σας στη λέξη "βλαμμένος"; Και το θυμηθήκατε τώρα; Δεν ρωτάτε κανάν Ψυ της προκοπής να σας πει ότι την ώρα που θιγόμαστε πρέπει να αντιδράσουμε και να μην κακιώνουμε μέσα μας κανά δίμηνο γιατί θα ξινίσουμε; Εκτός αν είστε γενικότερα βραδυφλεγής...

    Επίσης, ποιά πράγματα ακριβώς φαντασιώνεστε ότι με τσούζουν; Εμένα το μονο που με τσούζει καμμια φορά είναι όταν μπαίνει μέσα μου ένας μεγαλος π...

    Α, έχετε πρόβλημα με το ύφος μου, ε; Δεν πειράζει. Είναι γνωστό τοις πάσι ποιανής της φταίνε οι τρίχες. Το ξέρουν όλοι πλέον. Εμένα δεν μου έτυχε ευτυχως μέχρι στιγμής, αλλά τα έχω ακούσει από άλλες.

    Δε μου λέτε, είδατε σε κανένα μου ποστ να ασχολούμαι εγώ με τα ετσαέ τα τσουτσαέ και τις άλλες τσουτσαριές που κολλάτε εσείς σε κάθε δεύτερη λέξη όταν γράφετε, για να γελάν και τα κουράδια, και νομίζετε ότι "αποπνέουν wit και σοφία" ενώ ζέχνουν μετα-βλαχική δηθενιά και ξεφτυλίζουν μια ένδοξη ντοπιολαλιά;

    Κοιταξτε λοιπόν να με ανεχτείτε, όπως σας ανέχομαι. Αυτό είναι ανοχή στη διαφορετικότητα, όχι ένα μάντρα που επαναλαμβάνουμε, μόλις σκάσει ποστ για τον Κυρίαρχο που θέλει να τον πηδάει ο/η sub του.

    Με εντυπωσιάζετε με την ευαισθησία σας. Δεν ενοχληθήκατε από τον άλλο που εχει τη μούρη του Μπέσκου φάτσα κάρτα άβαταρ επί μέρες σε BDSM φόρουμ που συζητάει για τα όρια της συναινετικης βίας (όταν βέβαια το φόρουμ κάνει κάποιο διάλειμμα από τα νηματα γα το γάμο με τους ποικίλους τίτλους) αλλά σας πειράζει η "επιθετικότητα" που διαβάζετε στη γραφή μου. Εμένα λοιπόν με πειράζουν τα νιανιά, οι υποκρισίες κι οι χαριτωμενιές που γράφονται κατά κόρον εδώ μέσα. Αλλά τί να κανουμε, η διαφορετικότητα βλέπετε...

    Κρατήστε συνεπώς τις στυλιστικές συμβουλές και τα πατροναρίσματα για τον εαυτό σας και τους γύρω σας που ίσως τα μασάνε, και μην ξεχνάτε ποιά ήταν moderator όταν εσείς δεν ξέρατε ακόμη αν το φόρουμ έχει υποχρεώσεις και δικαιώματα...

    Προδήλως, ούτε εγώ έχω προσωπικά μαζί σας .-
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτα τα τσουβαλιασματα καιρος ειναι να τα κοψετε επιτελους. και εσυ και αλλοι. οχι δεν απατησαμε ολοι, υπαρχουμε κι εμεις που πληρωσαμε το τιμημα του να βγουμε απο σχεση και γαμο οταν σταματησε να δουλευει...