Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευτικά ταξίδια.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος AndreDelastrange, στις 7 Φεβρουαρίου 2016.

  1. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Τώρα δηλαδή αυτο είναι στο θέμα;  
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απόλυτα μέσα στο θέμα... 
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πιο αναλυτικά;;;
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Μην βιάζεσαι.... υπομονή
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εκπαιδευτικα ταξιδια οχι, δεν το σηκωνει η τσεπη μου ακομα και δεν νομιζω οτι θα το κανα,διαφορες ομως ετσι μικροδιαδρομες εκπαιδευτικες ναι. Και εξηγω : Σουπερ μαρκετ καθε μερα, σε ολες τις αλυσιδες, γιατι το πιο φτηνο ειναι παντα πιο καλο. Λαικη καθε Τριτη Σαββατο ανυπερθετως θελω τα καλυτερα ζαρζαβατικα και τα πιο αγκαθωτα αγκουρακια , δεν σηκωνω προχειροτητες μονο το καλυτερο  Εχω μια μακρινη θεια μισοτρελη, μενει μονη στο Περαμα, εχει σκασει απο μοναξια και την βαριεμαι οσο δεν παει, ειναι πολυβολο, η καλυτερη εκπαιδευαη για το υ. 2 φορες την εβδομαδα, απο ενα δυορακι γιατι ειμαι και λαρτζ σε αυτα, μην με πουν και κωλοπαιδο στο σοι. η θεια στρωνει... χαρακτηρα. Τωρα οι καλυτερες εκπαιδευτικες διαδρομες αποδειχτηκαν τα νοσοκομεια, αφου ετυχε, δηλαδη να σταματησει λιγο η κλαψα γιατι προβληματα ειναι τα υγειας μονο, ολα τα αλλα βρισκονται. Οχι αντιθετος σε επισκεψεις πχ σε μουσεια και αυτα, αλλα οχι για μενα , τι να κανω εγω εκει, ας παει μονη της   να μορφωθει, που σιγα μην παει. Τωρα λοιπες κρυφοαπαιτησεις για διημερα τριημερα, ταχα μου εκπαιδευτικα, σε Ναυπλιο αραχωβες κτλ απορριπτονται απο μενα
     
  6. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Αγαπητέ, μη σκοτίζεσαι με τα οικονομικά, εμ που τα εκπαιδεύουμε, εμ που θα τα πληρώνουμε; Τί είμαστε, το Υπουργείο Παιδείας της Σουηδίας; Ας βάλουν και τίποτα από την τσέπη τους. Για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος την εκπαίδευση τους για κάποιο διάστημα τί λες; (όχι η θεία -τουλάχιστον όχι η δικιά μας θεία)
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ανταλλαγη και με προυποθεσεις ναι αλλα αυτο θα εξαρτοταν απο πολλα, απο το ποσο πιωμενος κυριως θα μαι  , ποσο πολυ με εχει πρηξει μεσα στηξν βδομαδα και αλλα  
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016
  8. whisperer

    whisperer Regular Member

    να τις στελνετε εσεις ταξιδια να τις βρισκουμε εμεις ετοιμες να γλυτωνουμε χρονο και χρημα    ε @bumblebee ?
    Σοβαρα τωρα,δε βλεπω καμμια αναγκη η χρησιμοτητα σε κατι τετοιο.
    Η οποια επιστημη που σπουδαζει καποιος φοιτητης ειναι μια παντου, θα διδασκεται το ιδιο,δεν αλλαζει αναλογα με το καθηγητη,εκτος αν μιλαμε για καμμια εξειδικευμενη χειρουργικη τεχνικη η κατι τετοιο αλλα εκει εχει γινει ηδη επιστημονας ο φοιτητης.
    Αντιθετα η εκπαιδευση ενος υ εχει μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας για λογους που ολοι καταλαβαινουμε.
    Προσωπικα ποσως μ ενδιαφερει το υ να υπηρετει αλλους εκτος απο εμενα η να εμπλουτισει τις σεξουαλικες του εμπειριες σε κατι το οποιο δεν επιδιδομαι εγω.
     
  9. Εκπαιδευτικά ταξίδια? Ουάου! (βαρουφάκειο). Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξεων. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να αποκαλείται "ανθρωπιστική αποστολή", "πολιτιστική εκστρατεία", "σταυροφορία γνώσης". Ή με το πραγματικό του όνομα: "εξυπηρέτηση τρίτου με σκοπό την ανταπόδοση", "πληρωμή σε είδος", "καλυμμένο νταβατζιλίκι".
    Πριν με εγκαλέσετε για εμπάθεια και τσουβάλιασμα, επισημαίνω ότι τα παραπάνω είναι προσωπική εκτίμηση και δεν αφορούν σε όλους τους Κ και όλες τις περιπτώσεις.

    Απαντώ στην περίπτωση που μιλάμε για ένα πραγματικό εκπαιδευτικό ταξίδι. Όχι, δε θα έστελνα την υ μου σε κανένα ταξίδι. Θα φρόντιζα προσωπικά την επιμόρφωσή της. Τα δικά μου γούστα καλείται να εξυπηρετήσει ούτως ή άλλως, όχι του κολλητού από το Γουισκόνσιν ή από τη Δημητσάνα. Αν έκρινα ότι χρειάζεται η συμμετοχή τρίτου (τετάρτου, πέμπτου κ.λ.π.) προσώπου, αλλόφυλου, αλλόθρησκου ή ότι άλλο, θα φρόντιζα να φέρω αυτό το πρόσωπο στην έδρα μου αντί να του στείλω την υ μου. Η εκπαίδευση θα γινόταν πάντα παρουσία μου, σε χώρο και χρόνο που θα επέλεγα.

    Σε ταξίδι θα έστελνα ευχαρίστως τη μαμά της. Με εισιτήριο χωρίς επιστροφή... 
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τι λες τώρα; Μας έκανες τη μούρη κρέας.  
     
  11. Ήταν τυχαίο...
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δ ε Ν Ε ι σ α ι η Βουγιουκλάκη, χαχαχα