Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ......?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 13 Απριλίου 2008.

  1. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    Α!
     
  2. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Εγώ είμαι των δυο άκρων. Απο την μια τον θέλω αλητήριο. Απο την άλλη κουστουμάτο τζιτζιφιόγκο. Σε κάθε περίπτωση όμως τον θέλω λίγο προβληματικό, λίηο μυστήριο.
     
  3. ellianna

    ellianna Regular Member

    Καθαρά υποκειμενική απάντηση...
    Πιστεύω ότι έχει να κάνει ανάλογα με το σε τι φάση της ζωής μας θα μας πετύχει.
    Υπάρχουν φορές που μια πιο επιθετική προσέγγιση μας τρελαίνει,άλλες παλι γουστάρουμε κάτι πιο ήπιο ας μ επιτραπεί η φραση..
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω πάρα μόνο ότι είναι η ενέργεια που θα σ βγάλει ο άλλος.Ο αέρας ρε παιδί μ με τον οποίο θα σε προσεγγίσει κ όχι τόσο τι ακριβώς θα σ πει πάρα πως θα στο πει...αυτα
     
  4. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να τραβήξει το ενδιαφέρον μίας γυναίκας. Δεν είμαι γυναίκα και έτσι δεν γνωρίζω βιωματικά τι τους αρέσει. Ό,τι ξέρω το ξέρω μόνο από διηγήσεις, εμπειρία και εξωτερική παρατήρηση, όσο μπορώ να τα εμπιστευτώ τα δύο τελευταία.


    Διακινδυνεύω όμως δύο που μπορεί να κάνουν οι άντρες και τα οποία συγκινούν και τραβούν το ενδιαφέρον οπωσδήποτε:


    1) Η προσήλωση με αυτοπεποίθηση. Να δείχνεις καθαρά και ξάστερα ότι σου αρέσει, τη θέλεις και θα τη διεκδικήσεις αποφασιστικά και ότι είσαι σίγουρος σε αυτή την επιλογή σου. Ότι το έχεις πάρει απόφαση και δεν σε νοιάζει τίποτα. ΕΣΕΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και ΤΕΛΟΣ.

    2) Να δείχνεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ότι είσαι ο εαυτός σου, που τον έχεις αποδεχτεί αυτόν τον εαυτό και δεν τον διαπραγματεύεσαι ούτε για εκείνη ούτε για κανένα. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ και ΤΕΛΟΣ.


    Φυσικά για να αποδώσουν τα παραπάνω πρέπει να τα αισθάνεσαι πρώτα μέσα σου ο ίδιος. Πρέπει να είσαι τέτοιος άνθρωπος.


    Μακροπρόθεσμα πάντως νομίζω ότι όλες οι γυναίκες επιθυμούν μέσα τους, πάνω απ΄ όλα, μία δική τους οικογένεια με δικά τους παιδιά μαζί έναν σταθερό σύντροφο που να τις κάνει να νοιώθουν ασφάλεια. Οπότε αν θέλεις κάτι πέραν του περιστασιακού σεξ, πρέπει να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε θεωρεί ότι εσύ μπορείς, και είναι ωραίο σαν προοπτική, να είσαι μέρος μίας τέτοιας εικόνας.

    Το ξέρω ότι δεν ακούγεται τόσο...ζουμερό και kinky αυτό το τελευταίο, αλλά πάντως έτσι είναι.


    Τα υπόλοιπα όλα είναι γαρνιτούρα. Νόστιμη μεν αλλά όχι το κυρίως πιάτο.


    Και αν τα παραπάνω δεν συγκινήσουν το αντικείμενο της προσοχής σας και δεν το κάνουν να ανταποκρίνεται όπως επιθυμείτε μέσα σας, τότε μάλλον η προσοχή σας θα πρέπει να αναζητήσει άλλο αντικείμενο.

    Μην αποθαρρύνεστε. Πάντα υπάρχουν άλλα αντικείμενα προσοχής, Δόξα Τω Θεώ, που έλεγαν και οι παλαιότεροι.


    Και ο σφοδρότερος έρωτας παραλύει μεν, αλλά μόνο προσωρινά, όσο μεγάλο και αν αποδειχθεί εκ των υστέρων αυτό το "προσωρινά". Η ζωή είναι πάντα απείρως μεγαλύτερη.


    Κι ένα τελευταίο: Να είστε πάντα υπομονετικοί και με κατανόηση με τις γυναίκες, όσο και αν σας ανακατεύουν ώρες-ώρες. Εσείς θα πρέπει να παίρνετε τις αποφάσεις μεν, αλλά σε αυτές να βάζετε πρώτα απ΄ όλα τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, ακόμα και πριν από τις δικές σας.

    Τις λογικές και αληθινές ανάγκες τους και τα συναισθήματά τους εννοώ. Όχι την κάθε παπαριά που τους έρχεται στην κεφάλα κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

    Και αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, να το ξεκαθαρίζετε αποφασιστικά αλλά με ευγένεια.

    Αυτό είναι ακεραιότητα χαρακτήρα και σημαίνει δύναμη μέσα μας.


    Αυτό το "κι ένα τελευταίο" δεν το κάνετε τόσο για εκείνες. Το κάνετε περισσότερο για εσάς. Σας μαθαίνει να αγαπάτε αληθινά και χαρίζει ευτυχία και αληθινό νόημα στη ζωή.
     
  5. Να της δείξει το πόσο πολύ ΔΕΝ ενδιαφέρεται για αυτή.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  7. Elune

    Elune Priceless

    Τίποτα συγκεκριμένο. Απλά να είναι σαν αυτή που με εξυπηρετούσε σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς. Μια ώρα και μου φάνηκε σαν πέντε λεπτά! Τελικά για να μην πολυλογώ, έφυγα με νέα κάρτα, νέους κωδικούς για web banking και μία ασφάλεια κλοπής.....
     
  8. whisperer

    whisperer Regular Member

    νομιζω οτι το θεμα χρηζει σφαιρικης αναλυσης ,σε ποιο υποκαταστημα πηγες ειπαμε?
     
  9. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Πώς ήταν; Πώς;
     
  10. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Εμένα οι γυναίκες με θέλουν γι αυτό που είμαι. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σκατά μου βρίσκουν.

    - *Προβληματισμένος έντονα *
     
  11. Elune

    Elune Priceless

    Στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν ξανθιά, με απίστευτο πρόσωπο και βλέμμα, με γαλάζια μάτια, κοντά στα 30! Μάλιστα, παρότι δεν είχαν πελάτες οι υπόλοιποι, σηκώθηκε πρώτη για να με εξυπηρετήσει. Μπήκα στις 10 και έφυγα στις 12. Μέχρι και καφέ ήπια, λολ. Η φωνή της ήταν τόσο γλυκιά που σε ταξίδευε. Σκεφτόσουν μόνο να είσαι μαζί της σε κάποια παραλία και να την ακούς να μιλάει. Μου έπιασε κουβέντα μέχρι και για τα αθλητικά και μου είπε πώς κλείνει εισιτήρια μέσω ίντερνετ, λολ. Εδώ, με έπεισε να κάνω ασφάλεια κλοπής, τι να λέμε τώρα. (Πάνε τα 25 ευρώ, λολ) Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα χάσω την κάρτα μου.

    Αλλη φάση οι ψηλόμεσες φούστες, τελικά...
     
  12. folha

    folha deja vu

    1) να σκοτώνει κατσαρίδες (κάτι έχει αναφέρει κάπου ο @lizard_)
    2) να είναι αυθεντικός