Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Θέωση. Τα έγραψες όλα. Kudos.
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Έφτασε τις 90 σελίδες αυτό;
    Εύγε του.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Δεν είμαι σίγουρη αν συνδέεται με το εδώ θέμα, αν δεν … πείτε μου να το πάρω και να φύγω  

    Αυτό είναι το σημαίνον της ημέρας, σύμφωνα με τον Λακάν και με τον Βιττγκενστάιν. Για τα υπόλοιπα, ανάλογα…

     
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    90 σελιδες?
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    λες να τον γαμησε τελικα?
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν ξέρω, εκείνο που κατάλαβα είναι πως αρκετοί θεωρούν πως η βαση και πεμπτουσια της κυριαρχίας είναι η παρθενια του πρωκτου του Κ. Λυπηρό τουλάχιστον.
     
  7. Στις 100 σελιδες, το θεμα θα κερδισει κανενα trophy?
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Στο ρεκόρ Guiness για νήμα που ασχολείται με τον κώλο κάποιου άλλου, μπαίνει ήδη για πλάκα ( αρκεί κάποιος/α να το δηλώσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη ). Στις 100 σελίδες, ο εν λόγω Master θα υποταχθεί στην "Λαϊκή βούληση" και θα δηλώσει slave ( με τα mea culpa της περιστάσεως ). Στις 200 σελίδες θα γίνει gay ( και θα παρατήσει την σ του για να γίνει σκλάβος κάποιου Αφέντη κωλομπαρά ), στις 300 σελίδες θα κάνει αλλαγή φύλου και θα τον πάμε όλοι μας νυφούλα σε κάποιον βανίλλα "τζιτζιφιόγκο", που θα τον περιμένει στα σκαλιά της εκκλησιάς, ( για να μην ξεχάσουμε, ότι εκτός απ' τον κώλο, τον Κ/Α τον κάνουν τόσο τα ρούχα όσο και το φύλο ). Στις 400 σελίδες, σαν άλλος Τειρεσίας θα επιστρέψει στην ανδρική του φύση και θα ψάξει έναν έναν όσους/ες γράψαμε σ' αυτό το νήμα, για να μας ξεκωλιάσει μέχρι αίματος ( και να κερδίσει επιτέλους τον τίτλο του γνήσιου/αληθινού Εφέντης ) χαχαχα...  
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2016
  9. Που πάει.?! Πως εξαφανίζεται?! Δηλαδή η δύναμη του κάθε μάστερ έγκειται στον ""απείραχτο"" κωλο του?! Και αν αντίστοιχα μιλάμε για γυναίκες κυριαρχικες ισχύει το ίδιο? Δηλαδή για να καταλάβω είναι θέμα φύλλου η είναι θέμα κωλου γενικώς?!
    Επιπλέον.. άν ήταν ""πειραγμενος…"" από προηγούμενη σχέση του αλλά εσύ δεν το γνωρίζεις είναι μάστερ η όχι.!? Άρα μήπως δεν είναι ούτε θέμα αρσενικού θηλυκού ούτε κωλου αλλα μυαλού?! Λέω εγώ τώρα! Απλές ερωτήσεις!
     
  10. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    τα ειπες ολα με τρεις γραμμες
     
  11. Ευχαριστώ αφέντη Βίκυς..!

    Παρτα @brenda !!κερδίζω έδαφος αργά και σταθερά!!!!  
     
  12. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship


    Θα έλεγα ότι οι άνθρωποι με αυξημένη αυτογνωσία χρησιμοποιούν τις λέξεις σοφά, Κυριαρχος/υποτακτικη ... μια σχέση ασυμμετρη που την διαφοροποιεί απο την vanilla
    Όταν λοιπον αυτό που θέλει ενα ατομο που δηλώνει Κ ειναι κίνκυ ή ακομα και φετίχ πρακτική και ουδέν πέραν τούτου, δεν παριστάνει τον Αφέντη που φροντίζει την υποτακτική του, που προνοεί για την βελτίωσή της, που της θέτει tasks ωφέλιμα για την ίδια... Κυρίως δεν απαιτούν υπηρεσίες από εκείνην που την φέρνουν σε κατάσταση εσωτερικών συγκρούσεων.

    Στην D/s σχεση η οπτικη του υ ατομου ειναι πολυ διαφορετική, οσον αφορα το έτερων ήμισυ.... η εικονα που εχει πλάσει μεσα στο νου και τη φαντασια του γκρεμίζεται, οταν βλεπει τον Κ του στα τεσσερα...τοσο απλα ....

    Ας μην συγχέουμε τους ανθρώπους που αναζητούν τον έλεγχο μέσα από το BDSM, αντλώντας απόλαυση από αυτόν μεσα απο σχέσεις κυριαρχίας και υποταγής, με τους ανθρώπους που απλώς απολαμβάνουν τα φετίχ και το κινκ!