Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δοκιμή s/m πρακτικών πάνω σε σαδιστές.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 15 Αυγούστου 2015.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μεταφέρω κάποια γραφόμενά μου από έτερο φόρουμ αναφορικά με το θέμα:

    θεωρώ ότι όσα σαδίζοντα άτομα δοκιμάζουν μαζοχιστικές πρακτικές πάνω τους προτού τις εφαρμόσουν σε έτερους, έχει να κάνει περισσότερο με την ψυχολογική ασφάλεια που τους προσφέρει κάτι τέτοιο και όχι με την διαπίστωση πραγματικών αντοχών διότι, όπως προείπα, το βρίσκω ανώφελο μιας και η αίσθηση του πόνου είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο, πόσο μάλλον εν συγκρίσει σαδιστού με μαζοχιστή εν καύλα. Δεν το εστιάζω λοιπόν σε ζήτημα υπευθυνότητας με την αντικειμενική έννοια περί ασφάλειας αλλά με ψυχολογικούς λόγους αυτοπεποίθησης που άλλοι δεν έχουν τέτοιο ζήτημα να καλύψουν κι έτσι δεν έχουν την ανάγκη να προβούν σε τέτοιου είδους δοκιμές χωρίς να σημαίνει ότι υποβιβάζονται όσοι το πράττουν φυσικά.
     
  2. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    δε μπορώ να συμφωνησω περισσότερο, χρησιμοποιώ οποιοδήποτε νέο "εργαλείο" πάνω μου για να αντιληφθώ μια κάποια αίσθηση (άλλο δέρμα, άλλο καστόρι, άλλο λιωμένο κερί απο 30cm απόσταση από το δέρμα άλλο εξ επαφής,δε συνεχίζω θα περαστώ για μαζοχιστής   )...αποσκοπεί καθαρά στην απόκτηση της ψευδαίσθησης της γνώσης κάθε εργαλείου
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Φρονω πως ένας σαδιστης για να έχει πλήρη εικόνα π.χ. τι ζημιά κάνει το καινούργιο του μαστιγιο, θα πρέπει να χτυπήσει τον εαυτό του με την ίδια τεχνική - δύναμη τις οποίες χρησιμοποιεί στον μαζοχιστη, πράγμα αδύνατο.

    Οπότε νομίζω πως η δοκιμή γίνεται περισσότερο προς ικανοποίηση της οποιας περιεργειας του και όχι τόσο της ασφάλειας. Εκτός αυτού αλλιώς αντιλαμβανεται τον πόνο ένας μαζοχιστης, μια καυλωμενη υποτακτικη και ο καθένας μας χωριστά.

    Αυτά.
     
  4. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    εξου και η ψευδαισθηση , περιέργεια πάνω από ολα
     
  5. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    δοκιμες? πως μπορεις να δοκιμασεις ενα bull whip πανω σου? εκτος και αν τρεχεις πιο γρηγορα απο την σκια σου οποτε γινετε . να κανεις δοκιμες να δεις τι κτυπημα κανει πως αντιφρα σαν εργαλειο ναι πριν το χρεισιμοποιησεις. μια βιτσα ξερεις και τι πονο βγαζει και πως κτυπα . τι να δοκιμασεις αλλο πανω σου βελονες? κλιπς δεσιμο? δεν βλεπω και το λογο αλλα δοκιμες μπορεις να κανεις και χωρις να ειναι πανω σου .
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Με το να στο χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πάνω σου.

    Παρακαλώ πολύ να λείπουν οι ειρωνείες και να κατατίθενται οι προσωπικές απόψεις εκφράζοντας την ατομική στρατηγική.
     
  7. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    γιατι παιρνεις σαν ειρωνια μια απλη φραση ερωτηση . και πως θα δοκιμασεις πανω σου κατι απο καποιον αλλον ? εχει την ιδια αισθηση στο χερι τα ιδια κτυπηματα? τον εμπιστευεσαι? κτυπα με τον ιδιο τροπο? αρα ειναι κατι που για μενα δεν γινεται .
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @Pain-Inducer
    Στο εισαγωγικό μου post μπορείς να διαβάσεις την προσωπική μου στρατηγική. Ωστόσο, σέβομαι και την αντίθετη. Σχολιάζω εκεί και για τους αφορισμούς.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν θυμάμαι πότε να υπήρξε φορά που να έπιασα καινούργιο crop ή μικρό flogger ή βέργα/βίτσα/ξύλινο κουτάλι στα χέρια και να μην χτύπησα με αυτό/αυτή το μπράτσο μου ή την παλάμη μου. Βασικά με οποιοδήποτε εργαλείο μπορούσα να το κάνω το έκανα.

    Το να προκαλείς πόνο σε κάποιον μπορεί να είναι απλά ένα μέσο για να πετύχεις κάτι, μπορεί όμως και να το αντιμετωπίζεις ως κάποιου είδους τέχνη.

    Αν είναι η δεύτερη περίπτωση το θέμα, θαρρώ ότι αυτός που προκαλεί τον πόνο οφείλει να γνωρίζει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί, την κλίμακα τους, την υφή του πόνου που δημιουργούν καθώς και την αίσθηση που αφήνουν μετά την χρήση τους. Τέτοιες γνώσεις δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να αποκτηθούν χωρίς δοκιμή. Και όταν λέω δοκιμή δεν εννοώ να στηθεί στα τέσσερα να του περάσουν ένα χέρι με τα εργαλεία του. Ακόμη και χαμηλής ή μέτριας έντασης χτυπήματα στην παλάμη αρκούν για να βγουν συμπεράσματα.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ετσά ακριβώς...!