Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σ' ένα πολύ κοντινό γαλαξία, ο καθένας στα έτη φωτός που "αγαπά"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 25 Ιουλίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor



    O K πιάνει το κινητό του και της στέλνει sms: σε 2 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα να έχεις βρει μια αξίνα και να την βάλεις στον κώλο σου. Αν δεν το κάνεις ή αν αργήσεις να εκτελέσεις την εντολή μου για ένα δευτερόλεπτο.
    Σε περιμένει παραδειγματική τιμωρία ( ξανά με sms. Να σε πάρω τηλέφωνο, θα ήταν σκληροπυρηνικό M/s ).
    Το υ ( εννοείται θεόγυμνο, δεμένο πισθάγκωνα και με τα γόνατα σε στάση υποταγής και σ' αναμμένα κάρβουνα ) : - Με sms - Μάλιστα Κύριε.

    * Πριν αναρωτηθείτε, πως το υ μπόρεσε να γράψει sms δεμένο πισθάγκωνα. Σας λύνω την απορία, με τα δόντια χαχα.

    Αυτό θα ήταν ένα απ' τα ίσως αρκετά παραδείγματα "καθαρόαιμου" bdsm. Το ακριβές νούμερο των πρακτικών του είδους δεν θα το γνώριζα, ούτε εκείνο των "θιασωτών" τους. Ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει καν να το μάθω.
    Είπα ν' ανοίξω ένα νήμα στην ενότητα βουδουομού χιούμορ(ε), όχι για να πραγματευτούμε τ' "ορθό" ή τ' "αληθινό" ή όχι του βουδουσουμού εξ αποστάσεως ή του virtual βουδουσουμού, ούτε καν των παραπάνω
    μεταξύ ατόμων που δεν έχουν ιδωθεί ζωντανά ούτε για ένα λεπτό. Απ' την στιγμή που για κάποιους άνθρωπες, είναι υπαρκτά ( και τους γεμίζουν. Τα ζουν που λένε ), δεν βλέπω τον λόγο κάποιος/α, να τ' ακυρώσει.

    Η ιδέα του παρόντος είν' εκείνη, του να παραθέσουμε τις δικές μας long distance/virtual/semi virtual βουδουσουμιάρικες πρακτικές και πάντα εν είδει χούμορ.
    Απ' τις πιο απλές, π.χ. σε παίρνω τηλέφωνο, σου δίνω εντολή να τσάκασεις το γουνί σου με 5/6 clamps/μανταλάκια. Και σου ζητώ να μου επιστρέψεις την κλήση, μετά από 8 ώρες.
    Για να σ' ακούσω να σφαδάζεις απ' τον πόνο, καθώς τα βγάζεις. Πεπεισμένος, ότι τα είχες βάλει και κρατήσει για 8 ώρες.
    Στις πιο απίθανες, που αυτή την στιγμή αφήνω σε σας, γιατί μου έχει στερέψει η φαντασία. ( Αλλά θα επανέλθω σίγουρα ).

    Υ.Γ.

    May the whip or the butt plug be with you   
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2016
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Άλλο ένα παράδειγμα πολύ βαριάς βουδουαέρινης πρακτικής, καθώς και ακραίου σαδομαζοχισμού.
    Είν' εκείνη της κορδέλας με το μήλο και το γυαλί.
    Ο σκληροπυρηνικός πανωχεράς, νταβραντισμένος από ένα εξαήμερο δίχως βουδουσουμού και μπαϊλντισμένος απ' τη δουλειά του.
    Αρπάζει απ' τα μαλλιά την ευκαιρία, που του έδωσε η vanilla συζυγός του, πηγαίνοντας για γκαϊφέ με τις φίλες της.
    Κάτι παρόμοιο έτυχε και στην ζηλώτρια distant υ του. Την διατάζει να παλουκωθεί γυμνή μπροστά στην οθόνη της ( μέχρι το στήθος και οι δυο. Αφού αν δουν ο ένας τα μούτρα του άλλου, πιθανότατα να τους χαλάσει η φαντασίωση. ).
    Μετά της λέει να χώσει ένα μήλο στο στόμα της ( πράσινο του κερατά, ούτως ώστε αν το δαγκώσει κατά λάθος, να ζοριστεί απ' την ξίνα του ). Σαν κατακλείδα επειδή είναι και μέγιστος rigger, της δίνει κατευθυντήριες για το πως να δέσει τα δύο πόδια και το ένα της χέρι με την κορδέλα που περίσσεψε απ' το κουτί με τα εκλέρ.
    Αυστηρά κόκκινη με το υ να τρίβει τον καρπό του με δαύτη, μέχρι να ματώσει ( δυο - τρεις σταγονίτσες αρκούν ) ή να σημαδευτεί ( καμιά γρατζουνιά και είμαστε χαρούμενοι ). Αφού πάντα ονειρευόταν να φέρει πάνω της τα σημάδια του.   
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2016
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ...Mε τα δόντια, μόνο αν ήταν ο θηλυκός Μπαγκς Μπάννυ. Η η κόμισσα Δρακουλέσκου.
    Με τη μύτη, ίσως!   
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όχι και πινόκιο βρε συ, είχε ξύλινη μύτη. Σκέψου ο Κ να του έδινε task με mail, ν' ανακατέψει τα κάρβουνα στο τζάκι με τη μύτη χαχα   
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2016
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Άλλ' ένα άκρως απαραίτητο εφόδιο για να μπορεί κάποιος/α, να λέει ότι βιώνει/βίωσε τ' αληθινό και μοναδικό βουδουσουμού.
    Είν' εκείνο του να δίνει εντολή στο υ/σ του/της ( αν είναι Α/Κ ) ή να εκτελεί εντολή του Α/Κ του/της ( αν είναι υ/σ ) μέσω ταχυδρομικού περιστεριού και με σκιτσάκια.
    Εννοείται, ότι εκτός απ' το ραβασάκι που θα ήταν δεμένο στο ένα ποδαράκι του συμπαθούς πτηνού, στ' άλλο πρέπει να είναι δεμένο ένα dvd που να περιέχει κραυγές, γοερά κλάματα.
    Κι αν είναι δυνατόν ανάμεσα στο ράμφος του μια ακτινογραφία, που ν' αποδεικνύει στον/στην Α/Κ, ότι το υ/σ, έσπασε ακριβώς το νούμερο των κοκάλων που του/της ζήτησε.

    Υ.Γ.

    Ξέρω, ότι πάνω κάτι οι πρακτικές και οι σαδομαζοκυριαρχοαφεντοσυνοσκλαβυποταγές δι' αλληλογραφίας είναι περιορισμένες.
    Αλλά τα μέσα για το "εμπειρικό" bdsm είναι συγκεκριμένα, δηλαδή sms, skype, mail, ιστοσελίδες ( πμ και chat ), βία κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.
    Μην άγχεστε, θα βάλω σε λειτουργία την καρκάλα μου ( καθώς και τα βιώματα μου από τηλεματικό βουδουσουμού ) και θα σας γράψω κι άλλες.
    Αν και μάλλον αρκετοί/ες θα τις γνωρίζατε ήδη. Δεν πειράζει, η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. Αφήστε, το γεγονός ότι το distant/virtual βουδουσουμού, για μένα είναι το μόνο αληθινό/σωστό.
    Εκείνο του μούρη με μούρη, όπου ο ένας/μια θα μπορούσε ν' αγγίξει σάρκα και οστά τον/την άλλο/η, είναι πια τελείως ξεπερασμένο, αν όχι ανούσιο.   
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Aυτο που μου 'χει τυχει χωρις καν να εχω βρεθει με τον αλλο ειναι να θελει να με "εκπαιδευσει", να μου ζηταει να αλλαξω στατους, να κανω unfollow οσους "ακολουθουσα", να μου ζηταει να του στελνω καλημερες καθε πρωι, να του στελνω μηνυματα και να τον ενημερωνω ανα πασα στιγμη που βρισκομαι, να μου ζητα φωτογραφιες μου ειτε νορμαλ ειτε γυμνες καθε 2'', να μην αργω να απαντησω σε κληση ή σε μηνυμα του, να μην απανταω σε κανεναν αλλο και να κοψω καθε επαφη με τους παντες και αλλα τετοια ομορφα..και ολα αυτα ξαναλεω υστερα απο 5 μηνυματα που ανταλλαξαμε και χωρις να εχουμε βρεθει καν!

    Οπως ηταν αναμενομενο δεν προχωρησε αυτη η γνωριμια.. 
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τελικά είσαι και πολύ vanilla. Πέταξες στα σκουπίδια την ευκαιρία σου, να γνωρίσεις την μέγιστη φιλοσοφική ατραπό του βουδουσουμού. Live και κουραφέξαλα, τουλάχιστον κουτούλησες πουθενά, να φτιάξεις κανά μώλωπα?
    Αν όχι, προσφέρομαι να κάνω και σε σένα mentoring μέσω mail ( τα πμ μου εδώ δεν τα "ξανανοίγω" ) και που και που τηλεφωνικώς ( όταν δεν μου κόβουν την σύνδεση λόγω αφραγκίας. Είπαμε, το βουδουσουμού κοστίζει ).
    Έλα μου όμως που είσαι εγγόνι μου και δεν μου πάει η καρδιά, να σ' αφήσω σε "κακά" virtual χέρια. Μην μου καταπιείς και κανά mouse ή σου δώσει κανείς task ( με sms ), να κάτσεις στον ήλιο και για κανά εξάωρο.  

    Υ.Γ.

    Όλα γράφονται με χουμοριστική διάθεση, τώρα αν δεν γίνομαι πιστευτός, δεν πειράζει. Ας χάσω τον τίτλο του γκάγκαρου βουδουσουμιάρη. Σε μένα το bdsm αρέσει μόνο εξ αποστάσεως και δίχως καμία "ζωντανή" αλληλεπίδραση.
    Οι βουδουσουμιάρες με τρομάζουν, το παραδέχομαι.   
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2016
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μια απ' τις πλέον γερές πρακτικές εξευτελισμού είναι κείνη του "πακέτου".

    Το λοιπόν, το υ μένει στο Χαϊδάρι και ο Κ του στη Γαύδο. Του στέλνει με το ταχυδρομείο ένα βαζάκι με το σπέρμα του στο Πόρτο Ράφτη.
    Και του δίνει task, να πάει να το πάρει ξυπόλυτο και στο περπατητό.
    Αλλά πριν το παραλάβει, να πιπώσει τουλάχιστον 4 ταχυδρόμους και 7 ντελιβεράδες και να πασαλειφτεί με τα υγρά τους.
    Μετά ν' ανοίξει το βαζάκι με το δικό του σπέρμα 2 λεπτά πριν μπει σπίτι του, να "μακιγιαριστεί" και με το δικό του.
    Και να βγάλει πολύ κοντινές φώτος τις μάπας, του στήθους και των μπουτιών του, στις οποίες τα υγρά των άλλων να μην φαίνονται, μα μόνο το δικό του.

    Αλλιώς, τα γνωστά, "τιμωρία" μέσω mail/sms/τηλεφώνου/skype/πμ σε ιστοσελίδα, μέχρι δακρύων ( άλλη σειρά από φώτος που θα πρέπει να τραβήξει το υ. Για να δείξει στον Κ, πόσο ζορίστηκε/πλάνταξε απ' την πίκρα του )....  
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και τώρα η πλέον hard core "πρακτική" με την ονομασία Αστακομακαρονάδα.
    Είχαμε πει, ότι ο Κ βρισκόταν στη Γαύδο και το υ του στο Χαϊδάρι?
    Το λοιπόν, ο Κ είχε μι' απίθανη προσφορά εργασίας που δεν μπορούσε ν' αρνηθεί και βρέθηκε στο Κατμαντού.
    Ενώ το υ του συνέχισε να μένει στο Χαϊδάρι. Να μην τα πολυλογώ - και καλά χαχα - στον Κ ήρθε όρεξη για αστακομακαρονάδα με το υ του στη "μέση του δρόμου".
    Της στέλνει sms ( είπαμε, να του μιλήσει με την φωνή στο τηλέφωνο, θα ήταν τρελό βήμα μπροστά στην αλληλεπίδραση τους. Και το υ θα έπρεπε να την ιδρώσει με όλο του το είναι ) και της κλείνει ραντεβού κάπου στο Μανχάταν. Εξυπακούεται σ' εστιατόριο γαλαξία ( δηλαδή τόσων αστέρων, που να σε πιάνει ζαλάδα ).
    Πρώτο "μανίκι"? Ότι το υ δεν πρέπει να διαβεί την είσοδο του εστιατορίου και να κάτσει ολόγυμνο με την μούρη του κολλημένο στην τζαμαρία, να κοιτάζει τον Κ του καθώς καταβροχθίζει το αγαπημένο του πιάτο. Και αν ο τρόπος που θα κοιτάει την κάθε του μπουκιά, τον ικανοποιεί. Θα του στείλει άλλο sms, για να βγάλει το κινητό του, απ' τα οπίσθια του ( αφού θα ήταν ολόγυμνο, δεν θα είχε ούτε τσέπες, ούτε τσάντα για να το βάλει χαχα ). Δεύτερο "μανίκι"? Το υ, αφού ο Κ του θα είχε γίνει καπνός, θα έπρεπε να πληρώσει το λογαριασμό του.
    Τώρα, πως θα το έκανε, αφού δεν θα είχε φράγκο πάνω του? Απλούστατο, ο Κ θα του είχε δώσει το task, να πηδηχτεί τόσο με τον εστιάτορα, όσο και με τους παρόντες και παρούσες πελάτες/πελάτισσες, μέχρι να μαζέψει τ' απαραίτητα χρήματα, για να πληρώσει.

    Αν δεν υπάκουε σ' αυτό του "κέλευσμα", ποια θα ήταν η ποινή του? Δεν θα του έστελνε mail/sms για 2 μήνες και στο εν τω μεταξύ, θα τσάκαγε στον πέοντα ότι θα είχε ανθρώπινη μορφή και θα ήταν ενήλικο σε ακτίνα 1359 χιλιομέτρων. Για να μην ξεχάσω και την στεναχώρια και το γοερό θρήνο που θα φώλιαζε στην τρυφερή και εύθραυστη καρδούλα του υ, για την απογοήτευση που θα έδινε στον Κ του.   
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2016
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    χαχαχαχα Απορω πως τα σκέφτεσαι  
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Στο να γράφω και να λέω μαλθακίες, είμαι μάστορας. Μου βγαίνουν αβίαστα χαχα. Πάντως την "Αστακομακαρονάδα" μου έχω υποσχεθεί, πριν πεθάνω να την ζητήσω σε κάποια.
    Κι αν με ικανοποιήσει, πάω και πηδιέμαι απ' το παράθυρο. Γιατί δεν θ' άντεχα τόση "υπακοή" χαχα...  
     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Κοιτα, αν συμβιβαστείς σε 1-2 σημεια, όπως το ολογυμνο ( μηπως εστω με καμπαρντινα?) πιστευω υπαρχουν πολλες πιθανότητες να σε ικανοποιησει καποια και όχι τιποτα άλλο, μετα θα πρεπει να διαλέξεις παραθυρο ετσι όπως το εθεσες