Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γοητεία του εύπεπτου? ( Νηματάκι τετριμμένο κι ελαφρύ, του Politan το καμάρι )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 31 Ιουλίου 2016.

  1. Amelie

    Amelie Guest

    Έχει γοητεία το εύπεπτο;;
    Νομίζω πως όχι. Ή τουλάχιστον, για να μην γίνομαι απόλυτη δεν έχει για μένα.
    Ποτέ δεν επέλεξα το εύπεπτο, το εύκολο ή το βατό στην ζωή μου. Πάντα διάλεγα το δρόμο με την ανηφόρα.. Έτσι λειτουργώ και στην σχέση μου. Σε κάθε μορφή σχέσης, πολύ περισσότερο στην ερωτική.
    Προσπαθώ να μάθω το σύντροφο μου. Να τον κατανοήσω, να τον ακούω με αυτιά ανοιχτά (και μυαλό ακόμη πιο ανοιχτό). Έχω ανάγκη την προσπάθεια προσέγγισης του. Χωρίς αυτή δεν υπάρχει πραγματική σχέση, ίσως μόνο σαρκική. Αλλά αυτή ανήκει σε άλλο νήμα υποθέτω.
    Για μένα η πιο συνηθισμένη τακτική ήταν να μιλάμε ατελείωτα, για κάθε θέμα. Για εμπειρίες και όνειρα. Και από τα δύο μπορείς να καταλάβεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Και να προσπαθώ να έρθω στη θέση του, να σκεφτώ εμένα πως θα αντιδρούσα. Και να λιώσω τα παπούτσια μου για να πλησιάσω το σημείο που εκείνος βρίσκεται.
    Προσπαθώ να τον νιώθω ακόμη και όταν δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ακούω από τα χείλη του, ειδικά τότε!
    Να πλησιάσω όταν το σημείο που είναι με φοβίζει και δεν θέλω να περπατήσω ως εκεί.. Γιατί όσο και αν είναι δύσκολο, τότε μόνο έχει αξία.
    Τα εύκολα δεν έχουν αξία.. Και για ένα άνθρωπο που για μας έχει αξία, μόνο τα δύσκολα του ταιριάζουν!
    *Ελπίζω να μην έχασα το θέμα. Γιατί απόψε είμαι ντεφορμέ στα νήματα!
     
    Last edited by a moderator: 28 Οκτωβρίου 2016
  2. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    Οχι μονο δε το χασες αλλα του αγγιξες κ το πυρηνα.
     
  3. Ερατώ

    Ερατώ Earth without art is just Eh...

    Το βαριέμαι το εύπεπτο. Βαριέμαι όταν μπορώ να μαντέψω την επόμενή του κίνηση, την επόμενη κουβεντα.
    Είχα κάποτε έναν "εύπεπτο" εραστή. Μπορεί να μην το κατάλαβα αμέσως αλλά μετά την πρώτη, άντε και τη δεύτερη συνεύρεση μην την είδατε.
    Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίζω να γνωρίζω "εύπεπτους" ανθρώπους. Γιατί υπάρχουν παντού, σαν τα μανιτάρια (που τρώγονται όλα αλλά κάποια μόνο μία φορά). Απλά ελπίζω να μην αργήσω να τους καταλάβω.
     
  4. Γιατι μπερδευουμε το ευπεπτο με το ευκολο? Το αδιαφορο? Το ελαφρυ? Ακομα περισσοτερο το προβλεψιμο? Θεωρω τα ακριβως αντιθετα. Θελει κοπο το ευπεπτο. Ειναι ευτυχια και θελει πολυ εμπειρια και απο τους 2 για να μπορεσει να συντηρηθει ως τετοιο. Σε καμια περιπτωση μια ευπεπτη σχεση δεν αναιρει το βαθος. Το βλεπω σαν βαθια φιλοσοφημενη σταση ζωης. Ισως παλι κολλαμε στην διαφορετικη ερμηνεια των λεξεων. Ισως απλως επειδη ειμαστε σε bdsm φορουμ να ειστε ολοι μαζοχες... 
    Keep it simple people. Η λυση παντα ειναι στα πιο απλα. Εμεις τα κανουμε ολα συνθετα.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν επιτρέπεις, η λύση διαφέρει ανά την περίσταση και τ' άτομα. Και κάτι που σε μένα μπορεί να μοιάζει απλό, σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο και τούμπαλιν. Είναι και θέμα βιωμάτων, τρόπου σκέψης και γενικότερα, χαρακτήρα.

    Αλλά σ' ένα έχεις σίγουρα - πάντα για μένα δίκιο -, κολλάμε στη διαφορετική ερμηνεία των λέξεων. Και - ξανά μάλλον -, αρκετοί/ες κρίνουμε εξ' ιδίων τ' αλλότρια ( ή καλύτερα, προσπαθούμε να δώσουμε "καθολικές" απαντήσεις, χρησιμοποιώντας "μερικές" συντεταγμένες ). Εγώ μ' έχω πιάσει να το κάνω συχνά. Αλλ' όταν το παίρνω χαμπάρι, είναι πια αργά. Μένω βέβαια με καινούργιο/επαναλαμβανόμενο υλικό για σκέψη. Τουτέστιν, ακόμη κι απ'τα εύπεπτα, τα - για μένα - εύκολα, τα συνηθισμένα, όλο και κάτι προσπαθώ να κρατήσω. Και σίγουρα δύσκολο δεν είναι by default βαρετό, καταθλιπτικό ή ανούσιο. Βλέπεις, ότι λάμπει μπορεί και να μην είναι χρυσάφι. Αλλά ο χρυσός έχει και διάφορα χρώματα. Άσε που κάποιοι προτιμούν το ασήμι ή άλλα μεταλλεύματα/πέτρες.

    * Εγώ πάντως μαζόχας δεν είμαι. Λες να γίνω στα γεράματα? Χαχαχα...  
     
  6. Φυσικα και επιτρεπω να εκφρασεις την αποψη σου...απλως εισαι λαθος.  

    Ενταξει, συμφωνω στα περι διαφορετικοτητας ατομου και περιστασης και βιωματων κλπ κλπ. Αλλα δεν μιλαω για λυσεις. Μιλαω για νοοτροπια. Μπορει εσυ να εισαι αστροναυτης και γω σεφ. Μπορουμε ομως και οι 2 να εχουμε αντιστοιχη σταση απεναντι στα εκαστοτε -διαφορετικης φυσης- προβληματα της δουλειας μας. Εκει παει το keep it simple. Τωρα το αν το δικο σου το απλο για μενα ειναι "κβαντικη μηχανικη" καμια σημασια δεν εχει. Ευπεπτος ο Αγγελοπουλος ευπτεπτος και ο Σπιλμπεργκ...εξαρταται απο τον θεατη.  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το simple είναι κείνο, που σε τραβάει τόσο, όσο χρειάζεται για να το εφαρμόσεις. Αλλιώς, είναι boring, μπορεί και useless ( με κόλλησες εγγλεζιά χαχα   ). Στα υπόλοιπα, με βρίσκει παντελώς σύμφωνο ο "παίχτης", εξαρτάται απ' τον θεατή.   
     
  8. χαχαχα πρεπει παντα να υπαρχει ενα σημειο ασυμφωνιας...

    και μιας και ανεφερες τις εγγλεζιες...