Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γλείψιμο ποδιων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος johnny, στις 24 Οκτωβρίου 2007.

  1. giwrgakhs

    giwrgakhs New Member

     
     
  2. gregoryred

    gregoryred New Member

    Η ποδολαγνεία είναι η πιο διαδεδομένη μορφή φετιχισμού διότι η υποταγή ενός υποτακτικού γίνεται απο τα πόδια της αφέντρας του, καθώς είναι γονατισμένος στα τέσσερα με το βλέμμα του να κοιτάζει τα πόδια της καθώς είναι το αντικείμενο λατρείας του, ενώ περιμένει τις εντολές της αφέντρας του . Στην συνέχεια μέσω της εντολής της αφέντρας του εκπαιδευέται να είναι υπομονετικός ώστε να τα περιποιθεί καλά και να μην σταματήσει να περιποιήται ακόμα και αν του τελειώνει το σάλιο του. Επίσης δεν σταματάει να τα λατρεύει χωρίς να του δωθεί εντολή. Όλες οι γυναίκες στον κόσμο φροντίζουν τα πόδια τους είτε με κρέμες είτε κάνοντας πεντικιούρ. Έτσι και μία αφέντρα ζητά απο το σκλάβος της, να περιποιήται και να φροντίζει σαν τα μάτια του. Να της κάνει μασάζ ώστε να χαλαρώσουν τα κουρασμένα της πόδια και τα περιποιθεί με την γλώσσα του ώστε να τα καθαρίσει καλά χωρίς να είναι αναγκασμενή η αφέντρα του να μπει στην διαδικασία να χρισιμποποιήσει χημικά όπως σαπούνι,αφρόλουτρα και σφουγγάρι το οποίο είναι σκληρό και γδέρνει τα πόδια της. Ακόμα η ποδολαγνεία είναι σημαντικό φετίχ διότι η αφέντρα έχει την δυνατότητα να επιβραδεύσει τον σκλάβο της,να το χαϊδεύσει στο πρόσωπο με τα πόδια της καθώς και σε όλο το σώμα,να του προσφέρει εκτόνωση με τα πόδια της εάν το κρίνει απαραίτητο ότι την έχει λατρεύσει όσο έπρεπε. Σημαντικό είναι ότι τα πόδια της αφέντρας ενος σκλάβου εκτός απο αντικείμενο λατρείας μπορεί να γίνει και μέσω τιμωρία του, καθώς μπορεί να το ποδοπατήσει για να του προσφέρει πόνο,εάν κρίνει η αφέντρα του ότι
    πρέπει να του προσφέρει περισσότερο πόνο μπορεί να φορέσει τις δωδεκάποντες γόβες της και να του προσφέρει μέγιστο πόνο έχει την δυνατότητα να το ποδοπατησει στον κορμό του σώματος του είτε στα γεννητικά του όργανα ώστε να ζητήσει το έλεος της.
     
  3. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    οχι μονο για τις αφεντρες.εγω γλυφω κ περοιπ/με κ τα ποδια της σκλαβας συζηγου μου.οχι μονο βιτσα στα μπουτια
     
  4. gregoryred

    gregoryred New Member

    Εμένα μου αρέσει να περιποιούμαι όλο το σώμα της αφέντρας μου αλλά πιο πολύ μου αρέσει από τα πελμάτα έως και το αιδοίο της.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Mου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, αλλά μη το κάνουμε και ιδεολογικό μανιφέστο, δεν είναι!
     
  6. Garfield

    Garfield Regular Member

    Οταν η γυναίκα μου είναι με τον bull της, εγώ της γλείφω και της φιλάω τα πόδια από τις πατούσες μέχρι τον αστράγαλο. Η υπόλοιπη Κατερίνα από τον αστράγαλο και πάνω ανήκει στον bull της.
     
  7. μου αρεσει! πολυ! οταν εναs αντραs κανει μασαζακι στα ποδια μου με τα χερια, τη γλωσσα, με φιλακια, ρουφηγματακια, χαδακια ειναι ενα τρυφερο ερωτικο παιχνιδι πριν και κατα τη διαρκεια τηs ερωτικηs συνευρεσηs. Eξιταρει τιs αισθησειs και οι αισθησειs ειναι η πηγη των γνωσεων μαs οχι μονο για την υλικη εξωτερικη πραγματικοτητα αλλα και για την αισθητηριακη επεξεργασια τηs ηδονηs και τηs ελξηs! Βασικο στοιχειο των αισθησεων ειναι η Τροπικοτητα που καθοριζει την ενταση! και τη διαρκεια!......
     
  8. Προσκυνω
     
  9. MasterK_SlvE

    MasterK_SlvE Τιποτα δεν ειναι λαθος οταν σε κανει ευτιχισμενο

  10. dimmus

    dimmus New Member

    Θα ήθελα να στα γλύψω!
     
  11. sw

    sw

    Υπαρχουν ατομα που ξερουν να ζουν την καβλα τους και τους απολαμβανω πραγματικα!
     
  12. sw

    sw

    Τι ειναι η Τροπικοτητα;
    (Ξερει κανεις; )