Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαρία η Μαγδαληνή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 5 Μαρτίου 2017.

  1. ShadowGirl

    ShadowGirl New Member

    Τελικά γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα όταν τον χάσεις, αυτό που περιγράφεις αποτυπώνει με εξαιρετικά γλαφυρό τρόπο το γεγονός ότι πρώτα θα πρέπει να συνθλίψεις το "εγώ" σου κ μετά να το ξαναχτίσεις υπομονετικά απ την αρχή αν θες να αποκτήσεις μια αληθινή εικόνα του ποιος είσαι... Κ αυτό αν κατάλαβα καλά είναι μέρος του BDSM...
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Η πρώτη μου συνάντηση με την ζώνη Του

    .. Ακούω πίσω μου τους μεταλλικούς ήχους της αγκράφας καθώς την ανοίγει ... μετά εκείνο σύρσιμο από τα θυλάκια του παντελονιού Του. Την αισθάνομαι στα χέρια Του.

    Αισθάνομαι το βλέμμα του στο δέρμα μου.. τι Σκέφτεται? τι Νιώθει?.. τι θα μου συμβεί? θέλω να γυρίσω να Τον κοιτάξω, αλλά δεν τολμάω να κουνηθώ.
    Ήξερα πως κάποια στιγμή θα γίνει αυτή η συνάντηση με αυτό το χοντρό κομμάτι δέρμα.. αλλά ο φόβος που βιώνεις ξεπερνά κάθε φαντασία.. τρέμεις και οι αναπνοές σου βαθαίνουν περίεργα..λαχανιάζεις.

    Ανά πάσα στιγμή .. η παύση ..η ησυχία πριν το χτύπημα είναι και αυτό χτύπημα και η αναμονή σε τρελαίνει κυριολεκτικά.. τα δευτερόλεπτα κυλούν αργά .. έχω τεντώσει όλες τις κεραίες μου.. έχω γίνει ένα ραντάρ ..να εντοπίζω χωρίς να μπορώ να δω. Πόσο κοντά μου βρίσκεται η ζωστήρα Του?

    Ακούω τους μεταλλικούς ήχους της αγκράφας πάλι.. κάθε κίνηση σημαίνει ότι με πλησιάζει ένας άγνωστος πόνος.
    Το σώμα μου σε στάση πλήρης έκθεσης και η αδρεναλίνη σε πρωτόγνωρα ύψη για τα δεδομένα μου.

    Βγαίνω από την στιγμή και παρατηρώ ότι δεν θυμίζω σε τίποτα άνθρωπο.. θυμίζω ζώο.. ένα αγρίμι.

    Και μετά πάλι επιστρέφω στο κεφάλι μου ..ακούω τις σκέψεις μου.. Είναι επιλογή μου, έχω συναινέσει..σε τι?...δεν ξέρω...

    Το ραντάρ βάρεσε συναγερμό.. κίνηση ..με πλησιάζει ένα χοντρό κομμάτι δέρμα..σφίγγομαι ολόκληρη.. τρέμω ..δονούμαι!.. η ζώνη κάνει απαλές διαδρομές πάνω στο δέρμα μου.. συστήνεται με την υποταγή μου..με ταπεινώνει.

    Σέρνεται σαν φίδι πάνω μου αργά..τώρα δεν είναι η ζώνη.. είναι το χέρι Του που χαλαρώνει το τρέμουλο μου. Το σώμα λύνεται ..ξεσφίγγεται.

    Ένα έμπειρο χέρι που ξέρει να χειρίζεται τον φόβο και τον πόνο, θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας με ένα απλό χάδι την κατάλληλη στιγμή.Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όλη την διαφορά στην εμπιστοσύνη, για να χτιστεί σωστά η σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και μία ζώνη.

    Οι πρώτες ..οι δοκιμαστικές... προετοιμάσου να συναντήσεις το σκοτάδι σου.. την ξεφτίλα σου, την αρρώστια σου και ότι άλλο .. προχωράμε σε πιο δυνατές αλλά διαχειρίσιμες τα παιχνιδιάρικα χαστουκάκια της ζώνης. Ο σαδιστής γαμάει τον φόβο σου πρώτα ..κάνει παύσεις για να μεγαλώσει την αγωνία σου. Η αδρεναλίνη έχει σβήσει τις αντιστάσεις . Το κεφάλι μου καίγεται!!

    Τα πρώτα ίχνη του πόνου.. οι πρώτοι σου ήχοι, τα μικρά βογκητά.. έχεις ιδρώσει σ όλο σου το κορμί, κάθε δευτερόλεπτο κάνει 4 ώρες για να περάσει... σε πλησιάζει ο πόνος σαν κρεσέντο..σαν οργασμός.

    Η πρώτη στιγμή που νιώθεις την ζώνη μέχρι τα μηνίγγια.. Το Μεγάλο ξάφνιασμα!!.. και πριν προλάβεις να πεις" τι ήταν αυτό?" έρχεται και η επόμενη.. Σε τσούζει και σε καίει .. ξαφνικές!! σαν να σε διαπερνά ηλεκτρισμός σε όλο σου το σώμα .. και η επόμενη και η επόμενη.. η κραυγές σου από ένα βάθος που δεν έχεις ξανασυναντήσει.. Το σώμα σου εκτινάσσεται. Οι διαδρομές της ζώνης σε ήδη χτυπημένες περιοχές πονάνε περισσότερο.. είναι διπλές και τριπλές σαν έκταση πόνου.. τρελαίνεσαι ..δεν μπορείς άλλο.. και όμως μπορείς..έρχεται και η χειρότερη..κύμα οδύνης!!

    Παύση πάλι...

    Τι έγινε ? τελείωσε?.. δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει..βλέπεις τον εαυτό σου πάλι.. τώρα πια έχεις χαθεί για τα καλά ..είσαι μία λάσπη..χώμα και νερό.

    Τι κάνεις? μπορείς να σηκωθείς και να τελειώσουν όλα εδώ.. μπορείς να τα σταματήσεις όλα αυτά ανά πάσα στιγμή θελήσεις.. γιατί δεν το κάνεις? πονάς και υποφέρεις.. πονάς!

    Και όμως δεν σταματάς τίποτα!..Μένεις!!..

    'Ήρθε η ώρα να κοιτάξω κατάματα την αλήθεια μου.. να αναγνωρίσω επίσημα (και "δημόσια") πως είμαι Μ α ζ ό χ α ς


    ..Ξαναρχίζει... τέλος παύσης..

    rea..

     
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2017
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Ο Ερωτόκαυλος

    " Το ειδύλλιο τρέφεται από την επανάληψη και η επανάληψη μετατρέπει μια απλή όρεξη σε τέχνη. Άλλωστε κάθε φορά που ερωτεύεται κανείς είναι και η μοναδική φορά που ερωτεύτηκε. Η εναλλαγή των αντικειμένων δεν αλλάζει την μοναδικότητα του πάθους. Απλώς την επιτείνει. Στην καλύτερη περίπτωση, στη ζωή μας έχουμε μια και μοναδική μεγάλη εμπειρία και το μυστικό της ζωής είναι να αναπαράγουμε αυτήν την εμπειρία όσο συχνότερα μπορούμε!."
    O.W.

    Σε μια κοινωνία όπου προπαγανδίζεται ο συναισθηματισμός. Τα Μεγάλα πνεύματα της Ιστορίας, έστελναν μηνύματα με κώδικες για όλους εμάς τους ανθρώπους στο τι πραγματικά είναι ο έρωτας και λίγοι το έπιασαν το υπονοούμενο...

    ..Ως βανίλα, είχα πάντα μια ασαφή εικόνα για το συναίσθημα και τα δραματικά του σημεία. Υπήρχε πάντα μια αίσθηση ανειλικρίνειας απέναντι στον εαυτό μου,στον τρόπο που βίωνα τον έρωτα και την καύλα.

    Η μαζοχιστική μου τάση που παρέμενε εγκλωβισμένη και περιορισμένη στην άρνηση μου, βρήκε τρόπο να τραφεί μέσα από την ηδονή της οδύνης της σπαραχτικής καψούρας. Μέσα από τον ψυχικό πόνο του συναισθήματος καλλιέργησα έναν ηθικό μαζοχιστή μέσα μου. Και τελικά όλα τελείωναν εκεί που άρχιζε ο επόμενος εραστής. Ο πόνος, η οργή, η αυτολύπηση.. και ξεκινούσε ένας νέος κύκλος και κάθε φορά είχε μοναδικότητα. Με τα χρόνια μάζεψα πολλές "μοναδικότητες" και πολλές πληγές ώστε να καταλάβω πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ τον έρωτα και όχι με τις επιλογές μου.

    Στη ζωή μας έχουμε μία και μοναδική μεγάλη εμπειρία.. και αυτή η εμπειρία είναι ο οργασμός μας, όχι η αιώνια αγάπη και το άλλο μας μισό που βρίσκεται εκεί έξω μπλα μπλα μπλα... επιλέγουμε να γινόμαστε μισοί με αυτήν την ελεεινή θεωρεία, όταν μπορούμε να είμαστε ολόκληροι.

    Να αναπαράγουμε αυτήν την εμπειρία όσο συχνότερα μπορούμε..να γίνει ο οργασμός μας από απλή όρεξη σε τέχνη. .. Αυτό που ονομάζω ερωτόκαυλος.. ο δρόμος για να συναντήσουμε τα επίπεδα της πιο απόλυτης απόλαυσης μας. Πως διανθίζεται μέσα στην ύπαρξή μας όταν είναι άυλος γύρω μας... όταν τον αισθανόμαστε σαν αναπνοή μας και όχι σαν κελί.

    Κάποτε απαιτούσα από τον Έρωτα να γίνει πράξη, κάτι στέρεο να ακουμπήσω, κάτι δικό μου.. το δεκανίκι μου στην αναπηρία της μοναξιάς μου. να ΕΧΩ έναν ολόκληρο άλλον άνθρωπο, να γίνουμε φυλακή ο ένας για τον άλλον..και η καύλα είχε δευτερεύουσα σημασία..ο οργασμός δε.. τριτεύουσα. Έτσι μας έμαθαν, να κρεμόμαστε, να εξαρτόμαστε, να εκμεταλλευόμαστε, να κανιβαλιζόμαστε μεταξύ μας, να κατασπαράζουμε ο ένας την ελευθερία του άλλου, απλά γιατί πρέπει να είμαστε ζεύγη, να συμβιβαζόμαστε, να ανεχόμαστε, να εκβιάζουμε, να κάνουμε δεδομένα εκεί που δεν μπορούν εκ φύσεως να υπάρχουν. Να πλήττουμε μέχρι να σαπίσουμε!
    Τώρα βλέπω πόσες απολαύσεις στέρησα από τον εαυτό μου, πόσους οργασμούς μου έπνιξα σε όλη αυτή την λανθάνουσα αφύσικη νοοτροπία.

    Πόσο πιο όμορφο μπορεί να γίνει όταν δεν περιορίζεται από προσδοκίες και απαιτήσεις.. πως εξελίσσεται όταν αναπνέει ελεύθερα. Πως καταλαμβάνει ένας Ερωτόκαυλος όλο σου το είναι χωρίς να φοβάσαι ότι θα το χάσεις γιατί είναι δικό σου, είναι η αίσθηση σου που έμαθες επιτέλους να αφήνεσαι όλο και περισσότερο σε αυτήν ..ελευθέρωσες την φυσική σου ικανότητα να ερωτεύεσαι την ζωή και όχι μόνο έναν άλλον άνθρωπο. Την ικανότητα να ερωτεύεσαι οργασμικά και όχι θεσμικά.

    Να ερωτεύεσαι ότι σε καυλώνει με μοναδικό σκοπό και στόχο σου τον οργασμό! τα σώματά μας ..είναι ο πιο τέλειος μηχανισμός της φύσης προορισμένος για να δημιουργεί απίστευτη ενέργεια και να εκτοξεύεται στο σύμπαν.

    Είμαστε εξάλλου πλασμένοι από το ίδιο υλικό που φτιάχνονται τα άστρα.. πόσο μπορεί να διαφέρουμε από έναν ήλιο..

    rea..

     
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2017
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Είμαι ελεύθερη πλέον ..φτάνω σπίτι και Του στέλνω μήνυμα που ζητάω αποδέσμευση. Είμαι τόσο σίγουρη!..

    Και τώρα? Βανίλα!! Τελείωσα.. και ας μην ξανακαυλώσω ποτέ ξανά στην ζωή μου!! Δεν αντέχω άλλο! θέλω την ησυχία μου. Δεν αντέχω άλλο!!

    Αυτός φταίει για όλα!

    Κοιμάμαι ελεύθερη και ξυπνάω φοβισμένη... Τι έκανα??

    Είναι αργά για να κάνω πίσω τώρα... έκανα αυτό που ένιωσα και τέρμα..αν είναι λάθος θα επωμισθώ τις συνέπειες..αλλά πίσω δεν γυρνάω!

    Μιλάμε στο τηλέφωνο... κρατάω και αντέχω! Δεν πρέπει να γυρίσω πίσω.. θυμώνω με τον εαυτό μου που τον νιώθω να λυγίζει.. Όχι γαμώτο πήρα την σωστή απόφαση. Πήρα την σωστή απόφαση δεν γυρίζω πίσω! Θυμώνω με την ανάγκη μου να πάω κοντά Του.

    Κρατάω.. αντέχω..το τηλεφώνημα τελειώνει και έχω επιζήσει ..τώρα μπορώ να λιώσω μόνη μου, χωρίς να με βλέπει κανείς...όπως πάντα...όπως ξέρω!!

    Όχι!!! ..Χρειάζομαι τον θυμό μου να με ζεστάνει..να με στηρίξει! φτιάχνω λίστα στο μυαλό μου με τα "λάθη Του"... βέβαια !! Έχω δίκιο!!

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!

    Ο θυμός κρατάει όλη μέρα.. έχω θυμωμένο πρόσωπο, περπατάω θυμωμένα και σκέφτομαι θυμωμένα και μιλάω θυμωμένα και είναι όλα καλά γιατί δεν θέλω να γυρίσω πίσω!!! Δεν χρειάζομαι κανέναν και τίποτα!

    Ημέρα 2η

    Έχω εξαντληθεί από τον τόσο Θυμό!.. Ο θυμός καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας.. τώρα σέρνομαι κυριολεκτικά

    Ποιος φταίει ποιος δεν φταίει ποιος έχει δίκιο ποιος έχει άδικο... αδιαφορώ για όλα .. δεν αντέχω άλλο θέλω να κοιμηθώ..κοιμάμαι - κλαίω - ακούω Χατζηδάκη - κλαίω - κοιμάμαι...

    Ημέρα 3η

    Ξεκούραστη... το μυαλό νηφάλιο και διαυγές.. μια μικρή φωνούλα ξεκίνησε το πρωί να ψιθυρίζει στο κεφάλι μου, κάνω ότι δεν την ακούω... όσο περνάει η μέρα η φωνούλα δυναμώνει.. φτάνουμε σε επίπεδα Ζαντ Αρκ..

    ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ!!

    Παρατηρώ αυτήν την ανεξέλεγκτη ανάγκη και εντυπωσιάζομαι..
    Ο μόνος τρόπος να σιγουρευτώ είναι να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Πόση δύναμη έχει επάνω μου αυτός ο άνθρωπος?..και πως?

    Ημέρα 4η

    Η σκέψη και ο προβληματισμός...
    Μπορεί να έχει Πάντα δίκιο?
    Μπορώ να το καταλάβω αυτό?

    Μπήκαμε σε νέο επίπεδο Ασυμμετρίας... η παραμικρή αμφιβολία με βγάζει από την Ασυμμετρία, άρα και από την σχέση.. Μου "στένεψε" τα περιθώρια ..και ούτε που το κατάλαβα πότε και πως.

    Με είχε προειδοποιήσει ότι περνάμε σε νέο επίπεδο.. αλλά μόνο αυτό. Δεν ήξερα τι είναι αυτό το νέο επίπεδο

    Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω... αυτό είναι ξεκάθαρο μέσα μου... ήταν αντίδραση.

    Με έβαλε και έστησα μόνη μου παγίδα στον εαυτό μου, για να καταλάβω αυτό ακριβώς που αρνούμαι!

    Σατανικό!!.. Τον λατρεύω!!! χαχαχα

    Ξεκινάμε από τα αυτονόητα:
    Αυτονόητο 1
    Σε μια σκληροπυρηνική M/s σχέση το άτομο που Κυριαρχεί έχει πάντα δίκιο... έχει απόλυτο δίκιο... απόλυτο!

    Και όσο πιο νωρίς το καταλάβεις αυτό τόσο πιο "εύκολα" θα γίνουν για εσένα τα πράγματα..

    Αυτονόητο 2.
    Σε μια σκληροπυρηνική M/s σχέση το άτομο που υποτάσσεται δεν αμφιβάλει, δεν αμφισβητεί δεν αμφιταλαντεύεται, δεν αμφι... τίποτα και ποτέ!! Παραδίνεται συνέχεια και αδιάκοπα

    Ήθελα σκληροπυρηνικά ο Καραμήτρος!! .. Λούσου τα τώρα!

    Οκ καταλαβαίνω ότι οι εντολές είναι νόμος ήμουν προετοιμασμένη γι αυτό... αλλά και οι θέσεις και τα γούστα και οι απόψεις και οι στόχοι..όλα? Ένας άνθρωπος είναι ...πως γίνεται να έχει σε όλα απόλυτα και πάντα δίκιο? Πως γίνεται ακόμα και όταν κάνει λάθη να έχει δίκιο και να μην είναι ψέμα αυτό?

    Δεν ξέρω σε τι αντιστέκομαι περισσότερο, στον παραλογισμό της υπόθεσης ή στο ότι μου αρέσει αυτός ο παραλογισμός?

    Όσο πιο βαθιά μπαίνω σε αυτό τόσο περισσότερο βλέπω το βάθος της ανωμαλίας μου και φρικάρω. Παλεύεις να καταλάβεις και δεν μπορείς... δεν μπορώ ή φοβάμαι να μπορώ?

    Έχει πάντα δίκιο ..απόλυτο δίκιο! Και μου Λέει "Αυτά που ήξερες, να τα ξεχάσεις".. και θέλω να Του πω "Μεγάλε, μου διαγράφεις καθημερινά τόσα data, σε τέτοιες ταχύτητες, που αν ήμουν σκληρός δίσκος θα είχα καεί τώρα!"... Οι νευροδιαβιβαστές μου έχουν κερδίσει πλέον τον θαυμασμό μου!!..

    Περίπλοκο το θέμα έλεγχος..κάθε μέρα πρέπει να δίνεις, μέχρι να γίνει πια συνήθεια, να μπει στους βιορυθμούς σου..εισπνοή υποταγή - εκπνοή έλεγχος.

    Περίπλοκο και το θέμα εμπιστοσύνη αν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου δεν μπορείς να πιστέψεις σε τίποτα ..και όσο βαθαίνει αυτό, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

    Αλλά αν θέλεις να γίνεις κάτοικος της σκλαβαland, πρέπει να βρεις τα κότσια να αντιμετωπίζεις τους δαίμονες σου, τις ανασφάλειες σου, τις ηθικές σου και όλα τα βανιλοσκουπίδια σου! ...συνέχεια!!

    Τα ρημάδια έχουν γερές ρίζες!!.. είναι σκληρό να βλέπεις πόσο βάθος έχει καταλάβει ο εγωισμός σου από σένα... δεν ξέρεις πλέον που τελειώνει αυτός και που αρχίζεις εσύ. Αυτός ο καθρέφτης με πληγώνει!

    Και όταν η αλήθεια γίνεται μη συναινετικός πόνος ..πρέπει να την αντιμετωπίσεις Πρέπει να βρεις την ελευθερία μέσα σου για να μπορέσεις να υπακούσεις

    Κάθε φορά που βρίσκομαι σε σημεία που δυσκολεύομαι, θυμάμαι κάτι που μου έστειλε η @katerina και την ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για αυτό

    "Για κάποιους ανθρώπους το bdsm είναι μονόδρομος"

    Κάθε φορά που αντιστέκομαι, αισθάνομαι ανόητη μετά. Κάθε φορά που αντιστέκομαι, είμαι ανόητη, γιατί σε εμένα αντιστέκομαι τελικά. Συγχύζομαι και τρομάζω.

    Διεκδίκησε το δικαίωμα σου στην απόλαυση του παραλόγου. Το σώμα σου μιλάει..και το σώμα μόνο αλήθειες λέει. Το σώμα μου είναι σοφό ..και το μυαλό μου έγινε κούραση και φασαρία! Αδικώ τον εαυτό μου που με κουράζω έτσι συνέχεια..

    Συναίνεσε με τον εαυτό σου πρώτα από όλα και αφέσου....

    Ο Αφέντης Μου έχει πάντα δίκιο ..Απόλυτα!!

    Μπαίνουμε στην διάσταση που παραδίνω την κριτική μου
    κάθε τι που μου ζητήθηκε έως τώρα .. κάθε τι που παρέδωσα, κέρδισα κάτι άλλο σπουδαιότερο
    παρέδωσα Εμπιστοσύνη και πήρα αυτοπεποίθηση
    παρέδωσα καθημερινότητα και πήρα ασφάλεια και γαλήνη
    παρέδωσα συστολές και ομόρφυνα
    παρέδωσα έναν απλό οργασμό και ....ωωω!!!!
    παρέδωσα την υποταγή μου και έγινα ευτυχισμένη...

    Ο Αφέντης Μου έχει πάντα δίκιο ..Απόλυτα!!
    Μπαίνουμε στην διάσταση που παραδίνω την κριτική μου
    Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό είναι παράλογο.. για μένα αυτό είναι Υπέρβαση!!

    Ο Αφέντης Μου έχει πάντα δίκιο ..Απόλυτα!!
    Μπαίνουμε στην διάσταση που παραδίνω την κριτική μου
    γιατί είναι μονόδρομος...πως αλλιώς...?


    Ημέρα 5
    "Αφέντη Μου ταπεινά παρακαλώ την άδεια Σας να το βουλώσω και να επιστρέψω στα καθήκοντα μου"..

     
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2017
  5. katerina

    katerina Regular Member

    να σαι καλα...  
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Είναι από εκείνες τις ανεκτίμητες στιγμές της ζωής μου που εκείνη η υπαρξιακή μοναξιά που νιώθω καταρρέει μπροστά στην εγγύτητα που νιώθω προς κάποιον άλλο άνθρωπο, ακόμη και αν δεν τον ξέρω, σε ευχαριστώ!!
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    ...και ειναι κ εκείνες οι ανεκτίμητες στιγμές της ζωής που βγάζεις με δυσκολία την αλήθεια σου κ κάποιος τελικά σε καταλαβαίνει και τοτε νιώθεις οτι το μοιράζεσαι και έχει αξία!.. εγω σ ευχαριστώ!! 
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ....

    Η τελετουργία της ετοιμασίας..

    Όταν ξέρεις ότι θα τον δεις σήμερα, είσαι πιο ερεθισμένη από το σύνηθες, είσαι πιο ταραγμένη από το σύνηθες, είσαι πιο αναστατωμένη από το σύνηθες, πιο χαρούμενη από το σύνηθες..και κάπως έτσι κυλάει η μέρα σου στη δουλειά.

    readines is all λέει και ο θείος Άμλετ, οπότε έχεις φτιάξει ένα χρονοδιάγραμμα μέσα στο κεφάλι σου για τις ετοιμασίες. Αν ξέρεις τι ώρα θα Τον δεις, είναι πολυτέλεια. Φυσικά και συνήθως δεν ξέρεις. Ο σαδιστής θέλει να νιώσει να αγχώνεσαι να περιμένεις να ζορίζεσαι.. φτιάχνει το κλίμα.. είναι τα προκαταρκτικά Μ/μας αυτά!

    Και όταν πια επιστρέφεις στο σπίτι δίνεις 15 λεπτά στον εαυτό σου να φάει κάτι και να κάνει ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσει η τελετουργία της ετοιμασίας.

    Πολλές γυναίκες δεν ασχολούνται με αυτό και το βρίσκω λογικό. Σε μένα είναι μια παλιά παράδοση από βανίλα εποχή ..η ετοιμασία μου παρακαλώ να παίρνει χρόνο και χώρο..

    Παρακαλώ να ξεκινήσει η απόλαυση της συνάντησης Μ/μας από ώρες πριν. Δεν μου αρέσει όταν βιάζομαι.. όχι ότι με ρώτησε και κανείς .. όταν Θέλει να βιαστώ ..τσακίζομαι.. Αλλά όταν μου δίνει περιθώριο, ευχαριστιέμαι τον καθρέφτη μου.

    Μουσική δυνατά καφές και στριμμένα τσιγάρα

    Μπάνιο
    Ξύρισμα Σαπούνισμα λούσιμο..όλα όμως πιο αργά, με ακρίβεια τώρα.. Σαν να Είναι εκεί και να μου δίνει εντολές για το πως θα καθαρίσω το δέρμα μου .. απολαμβάνω να Τον φαντάζομαι να με κοιτάει και να μου δίνει εντολές.. αφήνω το ζεστό νερό να με αγκαλιάσει και γίνομαι ευτυχισμένη στη σκέψη σε λίγες ώρες θα είμαι κοντά Του.. θα με ζεσταίνει η δική Του θερμοκρασία!

    Σκούπισμα- Δόντια κτλ..

    Λίγες τζούρες τσιγάρο για να στεγνώσω καλά

    Απλώνω τις ευωδιαστές κρέμες μου... κοιτάζω την γύμνια μου..αυτό θα δει σε λίγες ώρες.. αυτό το σώμα θα χρησιμοποιήσει για την Ικανοποίηση Του... και είναι ήδη εκεί.. Τον αισθάνομαι παρόν..

    Στέγνωμα μαλλιών .. η αφάνα .. τα μαλλάκια μου μοσχοβολάνε και γυαλίζουνε..χορεύουν ανέμελα στον αέρα του σεσουαρ.. κάνω και ένα βίντεοκλιπ στον καθρέφτη μου όταν έχω διάθεση

    Βάψιμο.. ο καμβάς μου είναι το πρόσωπό μου.. μπροστά μου οι παλέτες μου.. καφέ τσιγάρο και δημιουργία!! Στην πρώτη Μ/μας συνάντηση ήμουν τόσο αγχωμένη που είχα ξεχάσει να βάλω μάσκαρα!!... κάθε φορά αυτό σκέφτομαι...πως γίνεται να ξεχάσει κανείς την μάσκαρα..πόσο τέρμα τσίτα πρέπει να είσαι για να ξεχάσεις την μάσκαρα!!

    Θα Του αρέσει? .. Μου έχει πει ποιο βάψιμο μου Του αρέσει περισσότερο αλλά δοκιμάζω και άλλα .. κάθε τι καινούριο που Τον ευχαριστεί είναι μια σημαντική πληροφορία για εμένα.

    το styling μαλλιών είναι και το πιο χρονοβόρο..παίρνει περίπου 45 λεπτά με μία ώρα για τιθασεύσω την αφάνα.. αλλά ..χαλάλι!.. Του αρέσει να μου χαϊδεύει το κεφάλι ..να μου τραβάει τα μαλλιά, την κοτσίδα, ανάλογα... ακόμα και αυτό είναι το εργαλείο Του και τα εργαλεία Του πρέπει να τα φροντίζω.

    Και όπως ετοιμάζω τι ρούχα θα φορέσω ..μου έρχεται το μήνυμα, δεν ξέρει τι ώρα θα ξεμπερδέψει και ΑΝ θα βρεθούμε. Η εντολή είναι να περιμένω.

    Από τον λαιμό και πάνω στην πένα έτοιμη και από τον λαιμό και κάτω πιτζάμες παντόφλες, τα άνετα τσίτια του σπιτιού..

    Σαν βανίλα τώρα θα είχα στείλει ένα μπινελίκωμα..σκέτη εκτόνωση!Τα κρεμάσματα και τα στησίματα, απαιτούν εκτόνωση οργής στα βανιλοραντεβού αδιαπραγμάτευτα!..

    Ξεκινάς με ένα μεγάλο ΤΙ?? και καταλήγεις να κλείνεις τηλέφωνα στα μούτρα του άλλου βροντερά .. να το χορτάσεις!!.. Φτύνεις και ένα "μαλάκα" να έρθεις να στανιάρεις και άλλο ένα όταν χαραμίζεις το ντεμακιγιάζ σου άσκοπα!.."μαλάκα"!!

    Τώρα περιμένεις...Στην αρχή η αναμονή ήταν μια δύσκολη διαδικασία.. είσαι πολύ αγχωμένη για κάνεις οτιδήποτε άλλο και περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις.. Τώρα το συνήθισα.. μπορώ να διαβάσω, να χαζέψω στο ίντερνετ.. με εντυπωσιάζει το πόσο προσαρμόστηκα σε όλο αυτό.

    Απέναντί μου τα πατατάκια Του .. Τα πράγματά Του γενικά τα έχω σε θέσεις που να μπορώ να τα βλέπω ανά πάσα στιγμή. Μου αρέσει η αίσθηση της παρουσίας Του γύρω μου.

    Και με πιάνει μια λιγούρα..ανυπέρβλητη!.. παρακαλώ για πατατάκια σε βαθμό εδώ και τώρα... έχω την αίσθηση να τραγανίζουν στο στόμα μου.. την γεύση τους..καύλα για πατατάκια!

    Αν δεν βρεθούΜ/με θα τσακίσω τα πατατάκια Του!.. θα ναι το μόνο θετικό της έκβασης άλλα τουλάχιστον υπάρχει ένα θετικό...μία μικρή απόλαυση με περιμένει..μηδαμινή βέβαια σε σχέση με την άλλη ..αλλά κάτι είναι και αυτό!

    θα μου Δώσει την άδεια?

    Ε ναι δεν γίνεται..λογικά θα μου την Δώσει.. Τόση ετοιμασία, τόση αναμονή και ακύρωση.. δε παίζει περίπτωση να μην μου δώσει μια άδεια για πατατάκια.

    Τον έχω Ικανό βέβαια.. ναι !!!..παίζει η περίπτωση να είναι τόσο ανελέητος..και αυτό με καυλώνει!..πόσο με τρελαίνει αυτή η άνεση του να με παιδεύει. Η δύναμη του επάνω μου έχει αμέτρητα πρόσωπα και την αφήνω να υπάρχει, να μεγαλώνει, να βαθαίνει.. Η ακατανόητη απόλαυση που παίρνω από αυτό ρέει μέσα μου σε όλο μου το σώμα.. και μια βαθιά ευγνωμοσύνη που μου συμβαίνει όλο αυτό.

    Και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι.. μπορώ να το κάνω και μπορώ να το γουστάρω όλο αυτό.. είναι υπέροχο να αφήνεσαι!

    Και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι.. πόσα πέρασα για να φτάσω εδώ, σε αυτήν την γαλήνη, σε αυτήν την αφθονία!

    Και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι, έτοιμο αντικείμενο για χρήση. Γιατί το τίποτα είναι όλα!

    Και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι.. το σκλαβάκι Του που Τον περιμένει.. τι γλύκα!!.. το νιώθει? το ευχαριστιέται?..

    Και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι.. γιατί είμαι μαζόχα..άνευ ομαλότητας..ανώμαλη ..και ελεύθερη επιτέλους να το απολαύσω!. καμαρώνω για αυτήν την ελευθερία. Τι κρίμα να μην ξέρουν οι άνθρωποι ότι μπορούν να γαμιούνται και έτσι.. περιμένοντας...!!

    και περιμένω ήρεμα σαν καλό εκπαιδευόμενο σκλαβάκι.. σε λίγη ώρα υπάρχει ακόμα πιθανότητα να είμαι κοντά Του και ακόμα και ως πιθανότητα με κάνει πιο ζωντανή!!
    Με τα πατατάκια Του απέναντι..κρας τεστ.. θα με αφήσει να τα φάω αν δεν.. ?

    και έρχεται το μήνυμα της ακύρωσης του ραντεβού..

    παύση...

    "Παρακαλώ ταπεινά την άδεια Σας για να φάω τα πατατάκια Σας Αφέντη Μου..."
    "Οχι"