Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM με την πρώτη ματιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος kinkynik, στις 15 Ιουνίου 2017.

?

BDSM με την 1η ματιά

  1. Ναι μου έχει συμβεί

    71,4%
  2. Όχι

    25,7%
  3. Όχι και είμαι κατά

    2,9%
  1. katerina

    katerina Regular Member

    Μπορει ναι, γιατι δεν καταλαβαινω...
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα, ή το αποσταγμά του. Τι διερευνούμαι, παρόλο τις διευκρινήσεις του νηματοθέτη? Πως κάποιος του BDSM χώρου βλέπει ή αντιλαμβάνεται διαφορετικά και να σκέφτεται να μην ακολουθήσει BDSM προσεγγίσεις? Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει να ακολουθήσει BDSM τεχνικές σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα? Και αν δεν θέλει, γιατί να το κάνει? Νομίζω ότι σε όλες τις περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί το BDSM.
     
  3. εγω αντιλαμβανομαι το ερωτημα στην εξης βαση. αν σας εχει τυχει....στο πουθενα, να δειτε μια ή εναν, οπου θα σκεφτειτε αμεσως. μμμμμ αυτη αυτος ειναι για...αγριες bdsm καταστασεις. αρα να στο βγαζει σαν ανθρωπος. γιατι λογικα σε ολους μας εχει τυχει και η περιπτωση που η αλλη ή ο αλλος που κοιταζουμε απεναντι...να μη σου βγαζει τετοιο ενστικτο. ελπιζω να βοηθησα...
    να τοποθετηθω κ ολας! ναι. μου εχει τυχει...
     
  4. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Για τα τελευταία ερωτήματα, είναι σίγουρο ότι δεν σκέφτονται όλοι να ακολουθήσουν BDSM τεχνικές σε όλους.

    Γιατί προφανώς και επιλέγουμε με ποιους, πως και πότε θα κάνουμε το οτιδήποτε.

    Αν η επιλογή μας είναι οι πάντες όλοι και τα πάντα όλα, θα είμασταν μεν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, αλλά τότε δεν τίθεται θέμα επιλογών.

    Με αυτή την προσέγγιση στο ερώτημα του νήματος, συμφωνώ περισσότερο.
    Άλλο πράγμα όμως να σου κάνει κάποιος ¨κλικ¨ και να τον προσεγγίσεις, και άλλο από την πρώτη προσέγγιση να αρχίσουν τα ΅οργανα¨..
     
  5. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    ψήφισα και εγώ ναι μου έχει τύχει, και μάλιστα εκδήλωσα τον σαδισμό μου για πρώτη φορά τότε,εκείνη την εποχή βέβαια (πριν καμιά 10ρια χρόνια) το Internet φάνταζε πολυτέλεια για τα οικονομικά μου
    θα συμφωνήσω και εγώ με τον @Apostolis43... όταν είδα εκείνο το κολάρο σε εκείνη την τύπισσα και αφού καταλήξαμε στο sex, ε δε γινόταν να μην εκδηλωθώ...έτυχε και πέτυχε  
     
    Last edited: 16 Ιουνίου 2017
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Γενικές παρατηρήσεις με γενικό περιεχόμενο. Το ερώτημα του νήματος "BDSM με την πρώτη ματιά" είναι καταφατικό, και ρωτάει ευθέως αν έχει τύχει σε κάποιον να θέλει να προβεί σε μια προκαθωρισμένη ανταλλαγη ψυχικών, εξουσιαστικών και σωματικών δυνάμεων από την πρώτη ματιά εκείνου προς κάποιον άλλον (περιληπτικά καύλωσε), και τίποτα παραπάνω. Δεν αναφέρεται θέμα επιλογών πουθένα.

    Οι επιλογές παραμένουν επιλογές για τον οποιοδήποτε. Αν κάποιος έχει επιλέξει να ακολουθήσει ένα BDSM ή Vanilla μοτίβο, είναι άλλο καπέλο, αλλά όχι του παρόντος νήματος, ξαναγραφοντας ότι θέτει ένα καταφατικό ερώτημα όπου η απαντησή του δεν γίνεται να μην είναι κι εκείνη καταφατική με ένα "ναί ή με ένα όχι"

    Τέλος με τη σειρά μου προσπαθώ να καταλάβω ποιό το δίδαγμα του ενός "ναί" ή του ενός "όχι" Δηλάδή, αν κάποιος ήθελε, καύλωνε, αποφάσιζε, επέλεγε να έκανε BDSM, θα έκανε. Άν όμως δεν ήθελα, δεν καύλωνε, δεν επέλεγε να έκανε BDSM, δεν θα έκανε. Το ίδιο πάλι συμβαίνει με το αν κάποιος θα ήθελε κλπ να κάνει BDSM με μια παπαδιά, μια καλόγρια, μια πωλήτρια, μιά βουλευτή, ένα δήμαρχο, ένα ψαρά, ένα αμερικανό κλπ. Απλά θά έκανε. Τίποτα παράπανω. Θέμα επιλογής θα υφίστανται όταν κάποιος ήθελε να παει με ένα αμερικάνο, αλλά επέλεξε να παέι με μια γαλλίδα γιατί και η γαλλίδα τον καυλώνει εξίσου 'οπως ο αμερικάνος. Άν όμως εκείνος καύλωνε μόνο με τον αμερικάνο, τότε δεν θα πήγαινε με ότιδήποτε άλλο. Που κολλάει το ζήτημα των επιλογών?
     
  7. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Το θέμα των επιλογών το έθιξα διότι μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να καυλώνει και να θέλει να κάνει τα πάντα με την πρώτη ματιά σε κάποιον που θα βρει μπροστά του.
    Αν φυσικά συμβαίνει αυτό, με γεια του και χαρά του, το σέβομαι απόλυτα.

    Για μένα προσωπικα δεν ισχύει και επιλέγω με ποια άτομα σχετίζομαι, αφού προηγουμένως τσεκάρω και άλλα πράγματα (πέρα από την εμφάνιση και την πρώτη ματιά).
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Βουδουσουμιαστουμε; Σοβαρά τωρα;
     
  9. BDSM με την πρώτη ματιά μου έτυχε
    αλλά δεν στερήθηκα τίποτα
    και τον σαδισμό μου τον έβγαλα
    και το βουδουσουμου το έκανα
    έτυχε και πέτυχε γιατί είχα πρόγραμμα 
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Σαφώς πολύ καλα κάνεις ή κάνουμε, ή κάνει κάποιος να επιλέγει, και σαφώς πολύ καλά κάνει να τσεκάρει παραμέτρους που θα μπορούσαν να τον βοηθησουν στις αναζητήσεις του. Δεν τίθεται θέμα επιλογής μονομερώς, αλλά περίσοτερο ευκαιρίων ή ευκαιρία επιλογής. Ίσως το νήμα να θέτει το ερωτημά του στις ευκαιρίες και όχι στις επιλογές, γιατί όσο και επιλέγει κάποιος σε λάθος ευκαιρίες οι προσπαθειές του θα παραμένουν άκαρπες. Δεν είναι καθόλου δύσκολο κάποιος να καυλώνει και να θέλει να κάνει τα πάντα με την πρώτη ματιά σε κάποιον που θα βρει μπροστά του, αν του δοθεί η ευκαιρία. Το πιό ακραίο θα ήταν να καύλωνε και να του δινόταν η ευκαιρία για περαιτερω συνεδρία αλλά να μην επέλγε να την αρπάξει (ευκαιρία) γιατι πρώτα δεν είχε την είχε επιλεξει εκείνος για τους δικού του λόγους, οι οποίοι λόγοι θα μπορούσαν να διευκρινηστούν με το πέρασμα δευτερολέπτων, λεπτών κλπ. Ακραίο είναι καί το αντίθετο.

    Από την άλλη όταν κάποιος έχει επιλέξει να ακολουθεί και να συμπεριφερέται με κώδικες εντός BDSM τρόπου ζωής, "BDSM" ματιές θα ρίχνει. Αφού του αρέσει το BDSM για το BDSM θα σκεφτεί σε ότι αντικρύσει, φτάνει να προσαρμόζει τον ανάλογο βαθμό εξουσίας του ή να προσαρμόζεται με τον ανάλογο βαθμό εξουσίας που του αναλογεί, ανά περίσταση. Για παράδειγμα μιά τσίχλα τροχονόμος μου αφαίρεσε τις πινακίδες (αυτοκινήτου) πριν δυό εβδομάδες. Βέβαια παρόλο που ήταν τσίχλα (πολύ λεπτός σωματότυπος) ήθελα να της σκάσω ένα χαστούκι που να την εκτόπιζε τουλαχιστον ένα μέτρο από εκει που καθόταν και μου μιλούσε παράλληλα για την αφαίρεση των πινακίδων μου. Για να αποφύγει τις πολλές ερωτήσεις, μου σύστησε να έκανα ένσταση με αίτηση αντίρησης του γεγονότος στην αρμόδια τραχαία, και έτσι θα έπερνα τις πινακίδες μετά απο λίγες ώρες. Εκεί συνάντησα διαφορετικά πράματα, αλλά καί καύλωσα πολύ με μιά άλλη τροχονόμο, διαφορετικού σωματότυπου, έτσι όπως θα επίλεγα, η οποία μιλούσε επιταχτικά, ορθά-κοφτ'α, με την ανάλογη ένταση και τόνο φωνής, που άμα μου έλεγε να σκύψω, θα έσκυβα κατευθείαν, όπως κατευθείαν μου βγήκε η επιθυμία για συνεδρία μαζί της. Με λίγα λόγια το κατάλληλο άτομο, για την κατάλληλη δουλειά. Όμως ο βαθμός εξουσίας μου δεν ήταν ανάλογος για την περίπτωση ώστε να επιλέξω να συνεχίσω την σκέψι μου. Άσε που υπήρχαν κι άλλοι ανωτεροί της στο γραφείο έστω και να πέταγα κανένα ξεφύσημα με υπονοούμενο ώστε να αρπάξω την ευκαιρία. Πάντως αν μου έλεγε ψιθυριστά ξεβρακώσου στις τουαλέτες και έρχομαι σε λίγο, θα το έκανα γιατι έτσι σκέφτηκα και εγώ όταν την αντίκρυσα.

    Το ερώτηματου νήματος μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή με ένα όχι, και τίποτα άλλο. Μόνο εξηγήσεις γιατί ναί ή γιατί όχι χωράνε. Οτιδήποτε άλλο περισεύει, εκφράζοντας υποκειμενικές απόψεις. Άλλο έκφραση άποψης κι άλλο καταφατική γενίκευση εκθέτοντας το απόλυτο σαν μονάδα ή στοιχείο έκφρασης όμως.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Με την άδεια σου Αποστόλη θα πάρω έναυσμα απο το ποστ σου να γραψω μια σκεψη μου.   Σ ευχαριστω.

    Οταν ακους bdsm σου έρχεται στο μυαλό "αγρια κατασταση".
    Όταν εγώ ακούω bdsm μου έρχεται στο μυαλό η πνευματικονοητική αλληλεπιδραση.
    Όταν ακούει κάποιος 3ος bdsm του έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο.

    Αν καταφέρναμε πιστεύω να το θυμόμαστε αυτό και να το λαμβάνουμε υποψη όταν επικοινωνούμε και απλά μοιραζόμασταν βιώματα και σκέψεις και γιατί όχι και θεωρίες, αλλά με σεβασμό στο πως και πόσο ο άλλος επιθυμεί να βδσμδιαζεται, θα γινόμασταν όλοι πλουσιότεροι και θα γλυτώναμε κι εκείνα τα κυτταρα που δεν αναπλάθονται