Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

DD/LG lifestyle

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dark Fairy, στις 10 Ιουλίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σαν κάποιος που "μάσησε τα πτυχία του" και σύναψε για πρώτη φορά σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας - και που ξεπέρασε κάθε θετική φαντασία μου - είπα ν' αφήσω δυο λογάκια.
    Ή μάλλον, θα επαναλάβω σκέψεις που θα είχαν ήδη καταθέσει άλλοι "συγκάτοικοι". Και για μένα η πατρική/μητρική φιγούρα παραμένουν μοναδικές και θα ήταν λάθος, ν' αναζητηθούν σ' οποιονδήποτε/οποιαδήποτε άλλο/η. Πόσο μάλλον να ντυθούν με ερωτικό - λανθάνων ή μη - περίβλημα. Σχέσεις " daddy/mammy-lil' thing/baby/son-daughter " μπορούν να υπάρξουν ακόμη και μεταξύ συνομηλίκων ή με τον/την "γιο/κόρη" μεγαλύτερο/η ηλικιακά απ' τον "γονέα". Οι συνδυασμοί είναι τόσοι, όσοι οι άνθρωπες που θα βρίσκονταν στα πέριξ του "παιγνίου".

    Το πως θα λειτουργούσε μια σχέση του είδους, ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Αν θα ήταν D/s, αν θα ήταν κάτι άλλο. Αν ο/η "κόρη/γιος" θ' αποσκοπούσε όχι μόνο σε γαλούχηση/εμπειρία/στοργή και προδέρμ αλλά και σε οικονομικά οφέλη - πλαγίως ή ευθέως -. Σε κάθε περίπτωση, όπως τα βλέπω εγώ, σχέσεις του είδους δεν θα ήταν κατακριτέες ( αφού δεν με αφορούν ).
    Θα είχα τις αμφιβολίες μου αναφορικά με το ποιος θα ήταν ο σκοπός τους και αν θα μπορούσε να εκπληρωθεί. Αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα από ψυ και προτιμώ να "προσπεράσω".
    Ομολογώ πάντως, ότι δυο φορές στην πορεία μου - ζωής, όχι βουδουσουμικώς - έπεσα σε άτομα, που αναζητούσαν "μπαμπά" ( μια εκ των οποίων αρκετά μεγαλύτερη μου ).
    Αποχώρησα όσο γινόταν πιο "αθόρυβα", δεν ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ ρόλος που θα ήμουν διατεθειμένος να παίξω για καμία, αν όχι για τα παιδιά μου. Σε μένα τουλάχιστον η ιδέα να σχετιστώ με κάποια σαν "μπαμπάς", έσβηνε παντελώς την ερωτική επιθυμία. Και πείτε με στραβό, για μένα bdsm δίχως σαρκική επαφή, απλά δεν υπάρχει. ( Υπογραμμίζω το για μένα ).

    * Κι ένα Υ.Γ. ελαφρώς off topic. Βρε "γέρικη αλεπού" @cadpmpc μακριά από μένα οτιδήποτε το purίστικο. Τα pure - ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ιδέες και ανθρώπους - μου προκαλούν από αναφυλαξία σε αποστροφή ( για να μην πω ασφυξία και κάποιες φορές οργή ). Μου κάνουν φανατισμό και τυφλή μισαλλοδοξία και με δαύτα δεν τα πάω καθόλου καλά.  
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αγόρασα...  
     
  3. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    Σωστά μιλάς αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί απευθύνεσαι μόνο σ εμένα; Ο εκνευρισμός εδώ μέσα είναι διάχυτος. Και εννοώ σε διάφορα που γράφονται. Ναι για το κάθε συναίσθημα μας εμείς είμαστε υπεύθυνοι αλλά τι σημαίνει αυτό; Ο εκνευρισμός -καλώς ή κακώς - για το οτιδήποτε είναι μέσα στο πρόγραμμά. Πόσο μάλλον όταν διαβάζεις κάποια πράγματα που σου σηκώνεται η τρίχα. Φιλικά.  
     
  4. GothKitty

    GothKitty Sensitive Babygirl

    δεν ειναι απαραιτητο στις dd/lg σχεσεις να υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας. πολλοι προτιμουν συνομηλικους ή λιγο μεγαλυτερους, ακομα και μικροτερους μερικες φορες
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Α, εγώ καυλώνω με το να πηδάω κάποια που θα μπορούσε να είναι η μητέρα μου  
     
  6. Christi

    Christi New Member

    Είναι δύσκολο φαντάζομαι αυτό ε?Εννοώ το να σε αφήνει...απο την μια χαίρεσαι κ απο την άλλη στεναχωριέσαι
     
  7. GothKitty

    GothKitty Sensitive Babygirl

    ειναι δυσκολο να αφηνεις εναν ανθρωπο που σε αγαπησε και σε φροντιζε τοσο πολυ και που ανελαβε να κανει μια δουλεια που καποιοι αλλοι δεν εκαναν σωστα
     
  8. Christi

    Christi New Member

    Γλυκούλα χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αν το άλλοι αναφέρεται στους γονείς κάποιου π.χ τους δικούς σου θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.Θεωρώ ότι το Daddy-llitle girl δεν είναι μια σχέση που πρέπει να κάνει κάποιο άτομο γιατί έχει τραυματική εμπειρία απο τους γονείς του ή οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.Είναι μια σχέση που θα γίνει όταν στο ένα άτομο αρέσει να "παλιμπαιδίζει"(με την καλή έννοια) και στο άλλο να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη ενός ατόμου που γουστάρει να έχει αυτή την συμπεριφορά. Κατανοώ ότι ίσως αυτή η σχέση να είναι δυνατή και βαθιά,να έχει πολλά πράγματα που την κάνουν ξεχωριστή αλλά δεν θεωρώ ότι "η λανθασμένη δουλειά κάποιων" είναι αιτία να αναζητούμε τέτοιου είδους σχέσεις.Αυτά απο μένα φιλικά  
     
  9. Maverick

    Maverick Good guy to a fault.

    Μου είναι δύσκολο να πιστέψω οτι κάποιος που αγάπησε και φρόντισε κάποιο άλλο άτομο πολύ θα το έβλεπε σαν δουλειά.
     
  10. GothKitty

    GothKitty Sensitive Babygirl

    Δεν ειπα ότι όσοι έχουν τραυματα πρέπει να κάνουν τέτοιες σχέσεις. Αλλά εμένα προσωπικά με βοηθάνε πολυ όπως και πολύ κόσμο
     
  11. GothKitty

    GothKitty Sensitive Babygirl

    Χρησιμοποιησα την λεξη δουλειά πολύ χαλαρά δεν το εννοώ κυριολεκτικά δουλειά
     
  12. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member