Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοματική απόλαυση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Platonistis, στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

  1. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Μια στοματική σεξουαλική πράξη δεν είναι απαραίτητο να ικανοποιεί μόνο τον άνθρωπο που τη δέχεται, αλλά μπορεί να είναι ευχάριστη και αυτόν που τη προσφέρει.
    Ακόμα, κάποιος μπορεί να ευχαριστιέται το να προσφέρει στοματικό σεξ περισσότερο από κάτι άλλο, και να είναι αυτό που τον/την ευχαριστεί περισσότερο από άλλα πράγματα.
    Με αυτό πλημμυρίζουν οι αισθήσεις σου. Η αίσθηση της αφής, της γεύσης, της όσφρησης, και συχνά πολύ ωραίας θέας!
    Έχεις περισσότερες αισθήσεις διεγερμένες και επικεντρωμένες, και αυτό μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Επιπλέον μπόνους η ηθική ευχαρίστηση ότι παρείχες ευχαρίστηση.
    Όλα αυτά μαζί μπορούν και κάνουν κάποιους ανθρώπους να ευχαριστιούνται το να βάζουν το στόμα τους σε διάφορα σημεία του σώματος του ταιριού τους πιο ικανοποιητική και ευχάριστη εμπειρία από άλλες.

    Στη βανίλια κοινωνία αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο. Ειδικά για έναν άνδρα, λόγο των στερεοτύπων και κοινωνικών προτύπων που θέλει να μας επιβάλλει η κοινωνία του κατεστημένου. Είμαι όμως ένας τέτοιος άνδρας. Θα πω πως παρότι έψαξα βλέποντας τις σελίδες θεμάτων εδώ, αλλά και στο google, δεν βρήκα κάτι σχετικό με το oral fetish, αν και στο google βγήκαν αποτελέσματα όπου και άλλοι αναφέρουν πως έχουν τις ίδιες επιθυμίες / γούστα / φετίχ / whatever. Επίσης ας πω κάτι ακόμα, επειδή έψαχνα διάφορα σχετικά στο internet, οι πηγές κατάλληλου υλικού τις περισσότερες των περιπτώσεων προέρχονταν από femdom sites/blogs κτλπ. Αυτό κάποια στιγμή με μπέρδεψε και με έκανε να σκεφτώ σοβαρά αν και πόσο υποτακτικός είμαι. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν είμαι πραγματικά υποτακτικός, χωρίς να σημαίνει πως είμαι αυταρχικός. Το να γλείψω πχ τα πόδια, το κώλο κτλπ μιας γυναίκας δεν είναι κάτι που να με κάνει να νιώθω 'κατώτερος' ή κάτι τέτοιο, και η ευχαρίστηση πηγάζει απ' τη πράξη αυτή καθ' αυτή και όχι την ιδέα του ότι το κάνεις επειδή είσαι κατώτερος ή στο λέει η Κ. Θα μπορούσα ανάλογα το πλαίσιο να δω τον εαυτό μου να αναλαμβάνει κάποιο και απ τους 2 ρόλους, όσο η συνεύρεση περιστρέφεται γύρω από το να χρησιμοποιώ το στόμα μου σε κάποια.

     

     

     

     
     
    Last edited: 11 Δεκεμβρίου 2017
  2. Vortex

    Vortex New Member

    Αναφέρεσαι φαντάζομαι σε αυτό το θέμα; Στο βανίλια κόσμο μάλλον υπάρχει μια προκατάληψη αν και δεν πιστεύω ότι είναι τόσο διαδεδομένη. Στον κόσμο του BDSM δεν ξέρω και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι μέχρι που το διάβασα εδώ.

    Εγώ το βλέπω κάπως έτσι: όλη η απόλαυση στο πιάτο μου και βουτάω με τα μούτρα. Μάλιστα σε βανίλια σχέση ήταν μια ευκαιρία να βγεί ο κυριαρχικός εαυτός μου. Εκείνη τη στιγμή εγώ ελέγχω τι θα νιώσει η γυναίκα και παίρνω την απόλαυση που θέλω, όπως θέλω (όπου απόλαυση = να βλέπω και να νιώθω την αντίδρασή της σε κάθε μου κίνηση και να δίνεται όλο και περισσότερο, είδικά αν ήταν διστακτική στην αρχή). Και αν θέλω να το πάω μέχρι τέλος, και μετά το τέλος, και έχω τυλίξει τα χέρια μου γύρω της και δεν ξεκολλάω όσο και να σπρώχνει.

    Για το γλείψιμο γενικότερα και οπουδήποτε, χωρίς να αποτελεί φετίχ για μένα, μου αρέσει και μπορώ να το δώ με τον ίδιο τρόπο: γεύομαι κάτι που μου αρέσει και προκαλώ συναισθήματα που θέλω να προκαλέσω.

    Σίγουρα η στοματική απόλαυση είναι κάτι που μπορεί να δεί ο καθένας μας από οποιαδήποτε μεριά ανάλογα με τις προτιμήσεις και το status του - όπως άλλωστε και το ποιος προσφέρει και ποιος δέχεται, ανεξάρτητα από το ποιός γλυφει τι. Μάλλον η femdom εκδοχή είναι πιο διαδεδομένη αλλά εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανένα περιορισμό (ή υποχρεωτική "ταμπέλα"). Ισως το facesitting συγκεκριμένα να χωράει λίγο παραπάνω συζήτηση.

    Θέλω να ακούσω τι έχουν να που οι πιο έμπειροι, ειδικά οι υποτακτικές, για τον εαυτό τους αλλά και για το χώρο γενικότερα.
     
  3. Penthesilia

    Penthesilia New Member

    Καταρχήν το δίπολο Κ / υ δεν εχει καμια σχεση με το ανώτερος / κατώτερος. Απλα ο ενας παίρνει χαρα με το να λαμβάνει ο αλλος παίρνει χαρα με το να προσφέρει. Οσα ανώτερα υποτακτικά ατομα υπαρχουν αλλο τοσο κατώτερα κυριαρχικά ατομα υπαρχουν, Ασε που τείνω να πιστευω οτι η αναλογία των πρώτων ειναι μεγαλύτερη απο οτι των δεύτερων
     
  4. Maelstrom

    Maelstrom Premium Member

    Γλαφυρός και ολόσωστος.
    Αν αρχίσουμε να αφαιρούμε πρακτικές λόγω "status" θα καταλήξει βαρετό.
     
  5.  
  6. οταν εναs ANTΡΑΣ θελει να γλειφει τα οπισθια, τα στηθια, το μουνι, τα ποδια μιαs ΓΥΝΑΙΚΑΣ αυτο δειχνει οτι την ΠΟΘΕΙ ΠΟΛΥ! Ο ΠΟΘΟΣ ειναι απο τα πιο δυνατα! αφροδισιακα! ΔΕΝ εχει καμια σημασια αν ειναι υποτακτικοs, κυριαρχοs, βανιλα. πολλοι ΑΝΤΡΕΣ βανιλα τα κανουν ολα αυτα σε μια γυναικα! γιατι το γουσταρουν!!! και το κανουν! πολυ!!! καλα!!! στο ΣΕΞ εκεινο που ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εναι το αρσενικο! να απολαμβανει το θηλυκο! τα υπολοιπα ειναι απλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ!....
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Το θηλυκό να απολαμβάνει το αρσενικό; Nα του γλείφει το κωλοτρυπιδάκι  
     
  8. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Εμενα μου εκαναν παρατηρηση απο τη διευθηνση του ιστοτοπου μας, γιατι τους φανικε οτι αναζηταω ερωτικο συντροφο σε καθε μου post. Και σκεφτικα να μη μιλησω πολυ. Εδω, ομως, παιρνω θαρρος να μιλησω, για να πω για τον εαυτο μου.
    Ανεξαρτητα που δηλωσα σκλαβος, ακομα στη σχεση με τη γυναικα μου - μου αρεσε πρωτα να προσφερω, και μετα να παρω. Υπηρχαν βραδια που εγω την εγλυφα, την εφερνα σε οργασμο, και επιδη ηταν κουρασμενη, την αφηνα να κοιμηθει. Δεν το θεωρω ηροΐκη πραξη, απλα μου αρεσε να της προσφερω απολαυση. Και δεν ειμαι ανικανος.
    Το ιδιο σκεφτομαι και σε σχεση με μια Αφεντρα. Θα μου αρεσε να της προσφερω τετοια απολαυση, χωρις να νοιαζετε για μενα.
    Απλα εξεφρασα σαν παραδειγμα τι αισθανομαι, δεν ζητησα ερωτικο συντροφο σε αυτο το post. Αυτο για αυτους που θα μου κανουν παρατηρηση.
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2018