Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm σχέση και διαφορά ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος periandros_, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν είμαι γω για πολλά γι’ αυτό να κάτσεις καλά,
    και τέτοια κόλπα μην κάνεις θα βρούμε μπελά,
    Και μη με ξεσηκώνεις ξέρω τι μου σκαρώνεις,
    βγάλε απ’ το μυαλό σου κάθε σκέψη τρελή,

    Σταματά να προκαλείς,
    αφού το ξέρεις και συ,
    πως δεν μπορεί τίποτα άλλο να γίνει,
    Κι αν όπως λες μ’ αγαπάς,
    τότε πολλά μη ζητάς,
    ο έρωτας μας κρυφός πρέπει να μείνει,

    Θα μου κλείσεις το σπίτι,
    μ’ έχεις κάνει αλήτη,
    θα μου βάλεις φωτιά,
    γι’ αυτό κάτσε καλά.

      
     
  2. espimain

    espimain Contributor


     
     
  3. Θα της πω οτι ειναι πολυ μικρη για να την παντρευτω....
     
  4. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Διανύοντας τα 43 πλέον, δεν ξέρω τι αρχίζει να με ενοχλεί περισσότερο. Η μέση μου, ή μια επαναλαμβανόμενη ευθιξία που εντελώς κατά τη γνώμη μου ασυμπτωματικά, βρίσκεται να χάνει για κάποιο λόγο την επαφή ακόμη και με τα πλέον απτά και συμβατικά πράγματα. Κι όλο αυτό για να αποδείξει τάχα μου τί στην τελική ?
    Πως όλα γίνονται ? Και... ?
    Σορρυ παίδες αλλά δεν πάει έτσι. Δεν πάει να χτυπάει κανείς τον κώλο του κάτω, η ψυχούλα του καθενός ξέρει τι γίνεται και πως πάει το πράμα. Τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια στην καλύτερη. Από και κει πέρα είναι θέμα διαχείρισης.
    Ανάλογα με την περίπτωση και την περίσταση θα μπορούσα πράγματι να δικαιολογήσω πρακτικά το οτιδήποτε.Ακόμη και να συνομολογήσω. Δεν θα αποτολμούσα όμως ποτέ και μια γενίκευση βασιζόμενος στην όποια υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης.

    Το νέο αίμα είχε πάντοτε τα θελκτικά του στοιχεία για ευνόητους λόγους. Ας το αφήσουμε και λίγο ήσυχο όμως. Ξέρω είναι δύσκολο. Είναι όμως και η μόνη μας ουσιαστική ελπίδα ξέρετε. Γιατί εγώ και οι συνομήλικοί μου πάνω κάτω τελειώσαμε. Για μεγαλύτερες ηλικίες δεν το συζητώ καν. Κι ας μην το πάρει κανείς αυτό κυριολεκτικά για να πιαστεί. Τα δε περί χορτασμένων και μη,... απλά τα παρακάμπτω.

    Έγινε λόγος περί συμβατότητας. Σοβαρολογούμε ? Ποιό το έδαφος της τελευταίας όταν ο ένας είναι 40 ή 50 κι ο άλλος 20 ? Τι μπορεί δηλαδή να πει ένας 20άρης σε έναν 50άρη εκτός από το να του ανοίξει το κεφάλι. Και καλά θα κάνει. Και η δουλειά του 50άρη δεν είναι άραγε να προσπαθήσει να τον φέρει στα δικά του γνωστά χωρικά ύδατα?
    Αλλά όταν τον πρώτο λόγο έχει η τσόντα, τότε πολλά μπορούν να εκλογικευτούν και αρκετά παρερμηνεύονται. Η απολυτότητα που φέρεις ως νέος, εύκολα μπορεί να μεταφραστεί σε τάση κυριαρχίας από κάποιον καλοθελητή. Η ίδια δε απολυτότητα, επειδή δεν έχει ερείσματα σε ουσιαστικά σημεία αναφοράς και σπάει με το παραμικρό, εύκολα μπορεί να μεταφραστεί σε υποτακτική τάση, από κάποιον που θα ήθελε να την υποβάλλει σε πίεση.

    Θα δεχόμουν καλύτερα μια προσέγγιση που θα πραγματευόταν το ζήτημα σε όρους διαφοράς ηλικίας, όταν αυτή εμφανίζεται σε πιο προχωρημένες ηλικίες.

    Και μη μου αρχίσετε τα "δε με ξέρεις" και τα περί στερεοτύπων. Και σας ξέρω και με ξέρετε κι όλοι γνωριζόμαστε. Κι ας προσποιούμαστε το αντίθετο όταν συναντιόμαστε στο δρόμο. Στο παιχνίδι είναι κι αυτό. Κι εγώ μαζί σας.
    Τα δε στερεότυπα και οι ταμπέλες δεν βρίσκονται εκεί για το τίποτα. Ο δρόμος βεβαίως είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για όποιον σκέφτεται και αισθάνεται πως χρειάζεται να κάνει μια υπέρβαση. Όταν όμως βλέπεις το πλήθος σύσσωμο να διακατέχεται από ανάλογες διαθέσεις δε θα σε προβληματίσει τίποτα ? Αν έχεις λίγο νιονιό οπωσδήποτε. Αν όχι, τότε, είτε πιαστείς από την ατομική ιδιαιτερότητα, είτε από τον πλειοψηφικό χαρακτήρα της υπόθεσης, είσαι χαμένος από χέρι. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα και το αυτό.
     
  5. brenda

    brenda FU very much


    Χρησιμοποιείτε την έκφραση ''χαμένος από χέρι''. Συγχωρήστε με που αδυνατώ να την κατανοήσω.
    Ποιος δηλαδή είναι κερδισμένος από χέρι? Και τι ακριβώς κερδίζει ο ένας που το χάνει ο άλλος?
    Ποιος εξασφαλίζει σε ποιον ότι θα κερδίσει ή θα χάσει?
    Ή ακόμη, τι του το εξασφαλίζει? Η ηλικία?
    Δεν θέλω να το ρίξω στις σοφιστείες, ούτε στις ανούσιες αμφισβητήσεις, μπορώ ωστόσο να πω, πως σε ό,τι αφορά τα στερεότυπα, ΟΧΙ, δεν είναι καλά που είναι εκεί και ποσώς με ενδιαφέρει αν είναι για το τίποτα ή όχι.
    Το να επιλέγει κανείς, με όποιο κόστος, να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους έτσι όπως είναι, -αλλά όπως είναι πραγματικά, ούτε κοινωνικά, ούτε ηλικιακά, ούτε εμφανισιακά, ούτε bdsmικά, όπως είναι στον πυρήνα και στην ουσία τους-, είναι βαθιά μη στερεοτυπικό και νομίζω πως ουδείς δικαιούται να το κρίνει, πολλώ δε μάλλον να το επικρίνει, προτού το αποπειραθεί και δει, ιδίοις όμμασι, το όποιο αποτέλεσμα. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.
    Πιο απλό είναι να αραδιάζουμε ένα κάρο γενικεύσεις, λέγοντας πως ''εμείς τελειώσαμε''.
    Συγνώμη λοιπόν, αλλά είμαι 48 ετών και νιώθω πως είμαι στην πιο δημιουργική και παραγωγική φάση της ζωής μου, έμπλεη επίγνωσης και αυτοπεποίθησης, καθόλου δεν τελείωσα, είμαι αισιόδοξη και απίστευτα θετική.
    Δεν με προβληματίζει κανένα πλήθος και κανενός είδους πλειοψηφικός χαρακτήρας, ο καθένας είναι υπόλογος των επιλογών του, ο καθένας θα βρεθεί τελικά εκεί που του αρμόζει, ισχύει για όλους αυτό.
    Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και την αύξηση της συνειδητότητας, μέσα από τους ''διαφορετικούς'' και τους ''τρελούς'', όσοι πάλι νιώθουν ξοφλημένοι και βολεμένοι δεν έχουν να συνεισφέρουν τίποτα ούτε στο σύνολο, αλλά δυστυχέστερα, ούτε στον εαυτό τους.
    Εν κατακλείδι, καθόλου δεν με ενοχλεί η άποψή σας, παρόλ΄αυτά, θεωρώ πως δεν συνεισφέρει πραγματικά στην ωρίμανση και στην εξέλιξη ούτε των αντιλήψεων εν γένει, ούτε του bdsm ειδικότερα, σε ότι αφορά το θέμα της διαφοράς της ηλικίας και όχι μόνο.
     
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Κάποιος τελειώνει όταν το μυαλό του λέει ότι έχει τελειώσει και αν το μυαλό του του πει ότι έχει τελειώσει παραδίνεται συνήθως ταυτόχρονα και το σώμα του. Αλλά σε τούτη την ηλικία, σχεδόν συνομήλικε, έχουμε συνήθως ακόμη ψωμιά, θέλει σίγουρα μεγαλύτερη προσοχή και λιγότερη ανεμελιά αλλά έχουμε ακόμη δρόμο για το πάνω κάτω τελειώσαμε, θαρρώ.


    Συχνά πυκνά στο bdsm την συμβατότητα την ορίζει η ασυμμετρία και συχνά πυκνά την ασυμμετρία την ενισχύει η ασυμβατότητα στην ηλικία, ασυμβατότητα σύμφωνα με την συμβατική αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων όπως την ξέραμε.

    Ένας 20άρης μπορεί να μην μπορεί να πει κάτι σε έναν 50άρη ή και να μπορεί να πει πολλά, ας μην είμαστε απόλυτοι, προσωπικά ήταν κάποιες φορές που μία φρέσκια και καινούργια αντίληψη/οπτική εκφρασμένη από πολύ νεώτερο μου άτομο νίκησε κατα κράτος την εμπειρία μου σε συγκεκριμένα θέματα και οδήγησε σε αποδοτικότερες λύσεις.

    Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω γενικά με τα λεγόμενα σου και like με εξαίρεση αυτό :

    το οποίο θα επιθυμούσα να του προσάψω διπλό like αλλά τούτο είναι αδύνατο.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Όταν κάποιος στα 43 του γράφει τέτοια πεσιμιστικά πράγματα, το πιθανότερο είναι ότι βιώνει προσωπικό πρόβλημα.
    Σας διαβεβαιώνω ότι η κρίση των 40 δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από ένα 24ωρο και αυτό την ημέρα των 40ων γενεθλίων.
    Η ζωή είναι ωραία.
    Για το BDSM τώρα μια και αυτό είναι το θέμα μας.
    Σπάνια συναντάς γυναίκες ή άνδρες που μπορούν να εκδηλώσουν, σαφώς, την όποια κυριαρχική ή υποτακτική τους προδιάθεση, σε ηλικία μικρότερη των 30 ετών.
    Θυμάμαι σε κάποιες μεγάλες συνάξεις στην Θεσσαλονίκη, με πάνω από 100 άτομα, που κάναμε σε πριβέ χώρο ομάδας swingers, όλοι σχεδόν οι BDSMrs άνδρες και γυναίκες ήταν ηλικίας εμφανώς αρκετά μεγαλύτερης από των swingers που γλεντούσαν μαζί μας.
    Με την ευκαιρία του μηνύματος αυτού θα ήθελα να επισημάνω ότι "ο Κυρίαρχος δεν είναι γκόμενος".
     
    Last edited: 19 Ιανουαρίου 2018
  8. echo

    echo ***

  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μια καλοδιατυπωμένη επαναδιατύπωση, από μιαν άλλη οπτική, του "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"...
    Όχι..?
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Γέροι απ τα 43. Ποσο λυπηρο.
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    προφανώς και υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία! εγώ στα 25 έτρωγα άνετα ένα κουτί μερέντα η ένα ζαχαρούχο πχ ολόκληρο με το κουτάλι χωρίς να σταματήσω ούτε για νερό. αν το κάνω τώρα θα πάρω τ' αρχίδια μου για τις επόμενες πέντε μέρες. άσε που πήγαινα και σερι στη δουλειά ενώ τώρα αν κοιμηθώ κάτω απο 4-5 ώρες κουτουλάω.

    και μου βγήκατε τώρα όλα τα πουρά να μου πείτε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα???

    ου ρε!!!

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/ΚΑ-ΠΗ.44770/
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    είναι αλήτες, καμάρι μου.