Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία / Μονογαμία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 23 Δεκεμβρίου 2005.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κι εγώ μέχρι πριν κάτι μήνες σκεφτόμουν το ίδιο περίπου...αν ερωτευτεί κάποιος πως γίνεται να μοιράσει τη σκέψη του στα δύο,στα τρία και πάει λέγοντας,όταν ήδη το μυαλό του είναι κατειλημμένο 100% από ένα άτομο;

    Τώρα σκέφτομαι ότι ίσως το έβλεπα έτσι γιατί είμαι μονογαμική και δε καταννοώ πλήρως την οπτική των πολυγαμικών.Αν βγω απ' τον εαυτό μου και το δω αντικειμενικά βλέπω ότι
    όταν αλλάζεις τις λειτουργίες και τις ανάγκες σου για "τα μάτια του άλλου" τότε δε μιλάμε για έρωτα αλλά για "εξάρτηση".

    Άσε που με την ίδια λογική βγαίνουν και ερωτήματα όπως:
    πως μπορεί να ελέγχει ένας ερωτευμένος όταν ελέγχεται από το συναίσθημα;
    πως μπορεί να σαδίσει το αντικείμενο του πόθου του;
    Άρα ίσως απλώς είναι δυσκολότερο να ισορροπήσεις γενικώς όταν υπάρχουν έντονα συναισθήματα και έντονες σκέψεις και μόνο.

    Η πολυγαμία όπως και πολλές άλλες ανάγκες/λειτουργίες/προτιμήσεις αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που χάνεται ή αλλάζει λόγω έρωτα κι αν γίνει υπάρχουν συνέπειες αργότερα γιατί το ίδιο καταπιέζει ασυναίσθητα τις ανάγκες του καθώς αυτές δε παύουν να υπάρχουν ποτέ,εκτός πάλι αν μιλάμε για μη συνειδητοποιημένο άτομο που απλώς δεν έχει γνωρίσει το "σωστό" άτομο για εκείνο και πηγαίνει με πολλούς ανθρώπους και συνέχεια και παράλληλα μέχρι να το βρει και νομίζει ότι είναι πολυγαμικό γιατί δεν έχει αναγνωρίσει τη βαθύτερη ανάγκη του που το οδηγεί εκεί.
    Περιπτώσεις υπάρχουν πολλές,έφερα ένα παράδειγμα μόνο γιατί δε θα ήθελα να κολλήσω σε αυτές και να χαθεί η ουσία...
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2018
  2. Οταν δεν υπαρχει κεραυνοβολος ερως, μπορει να υπαρχει πολυγαμία. Και τα δυο ταυτοχρονα, δεν γινεται.
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Ομολογώ πως είμαι έξω από τα νερά μου τώρα, αλλά δεν μπορώ να δω την μονογαμία- πολυγαμία στην διάσταση slave - υ.
    Μόνο Κυριαρχο- γαμία βλέπω με διάφορους τρόπους.
    Έχω "υπο- ερευνήσει" το ζήτημα μοίρασμα - δόσιμο κτλ, διότι ως γνωστών είναι μεγάλη "κωλοτρεμούρα" των νιούμπις αυτό. Με όσες σκλάβες μίλησα μου είπαν μέσες άκρες το ίδιο πράγμα. Ασχέτως με ποιον - πόσους πας, βδσμικά Ένας σε γαμάει ακόμα και τότε. Αυτό δεν είναι πολυγαμία ούτε μονογαμία, όχι όπως αναγνωρίζω εγώ αυτές τις έννοιες - μέχρι στιγμής.


    Σαν βανίλα την ξέρω διαφορετικά την υπόθεση πολυγαμία. Ο εκάστοτε σεξουαλικός παρτενέρ έχει ορισμένη οντότητα, δεν είναι το "ενδιάμεσο κρέας" ανάμεσα στο Κ και υ. Και όλο το παιχνίδι της κατάκτησης είναι η απόλαυση του πολυγαμικού . Μια κατάκτηση που σε ενδιαφέρει άμεσα και προσωπικά.. "εγωιστικά".

    Το ότι μου αρέσει να γλύφω τα πόδια του Κ με κάνει ποδολάγνο?
    Το ότι μου αρέσει να με γαμάει μόνο ο Κ με κάνει μονογαμική?
    Και γιατί χωρίς Κ δεν είμαι έτσι?

    Άλλη διάσταση-πρίσμα το σεξ όταν ανήκω και άλλη όταν δεν ανήκω. Άρα και πολλές έννοιες "διαφοροποιούνται".. σωστά? Γι αυτό και έθεσα τον ιδιοκτησιακό προσδιορισμό στο προηγούμενο ποστ μου.

    Μπορώ να δω την πολυγαμία σε ένα υ (ατομικά) όταν και εφόσον έχει την άδεια να την απολαύσει ελεύθερα, να παίξει ελεύθερα να καυλώσει με το άλλο πρόσωπο να δοθεί στην στιγμή τους. Όχι "τράβα φάε κρέας και γύρνα" φάση. Κατόπιν εντολής είναι υποταγή, κυριαρχογαμία.. ούτε μονογαμία ούτε πολυγαμία. Ασχέτως απόλαυσης της πράξης.
    Μπορώ να δω την μονογαμία σε ένα υ όταν είναι ρητά στα προσυμφωνημένα.

    Ίσως αντιλαμβάνομαι "κλειστά" τις έννοιες, δεν αποκλείω την πιθανότητα να μην έχω καταλάβει/ δει κάτι. Αυτή είναι μια τοποθέτηση, όπως είπα αρχικά έξω από τα νερά μου. Με κάθε επιφύλαξη λόγω απειρίας στο βδσμ χώρο. Κάθε άλλη θέση, θα ήταν χρήσιμη τροφή για σκέψη και προβληματισμό.
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2018
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Όχι καταλαβαίνω τι λες και προβληματίζομαι και εγώ μαζί σου. Δεν ξέρω πως αλλιως να απαντήσω πέρα απο το

    Εγώ, γενικότερα, μόνη μου και ενώ είμαι μόνη δυσκολεύομαι να με προσδιορίσω. Δεν ξέρω αν είμαι πολυγαμικη, πολυερωτικη, μονογαμικη, μονοερωτικη, φετιχ δεν εχω. Απο μονη μου είμαι καθρέπτης, ο,τι δει ο άλλος σε μένα θα γίνω ( αν τον θέλω και μου το βγάζει )

    Απο την άλλη ως υ, όταν λατρεύω τα πόδια Του δεν είμαι ποδολαγνα? Έστω ποδολαγνα Του?
    Αν έχω και άλλες σχέσεις για σεξ, παράλληλες με την οδηγία Του, δεν είμαι πολυγαμικη Του?

    Αν όλα αυτά υπάγονται στο είμαι υ. Μπορώ να το καταλάβω απλά δεν το είχα σκεφτεί έτσι ως τώρα γιατι θεωρώ θα δημιουργούσε μπέρδεμα στο τι επικοινωνώ.

    Το υ Του είναι πάνω απο όλα που σημαίνει οτιδήποτε άλλο είμαι η δεν είμαι έρχεται σε δεύτερη θέση. Αλλά η κάθε λέξη κάτι δείχνει.

    Όπως είπα δεν ξέρω, γενικά το κομμάτι του αυτοπροσδιορισμού με δυσκολεύει σε πολλούς αν όχι σε όλους τους τομείς.
    Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει υ.

    Σκεπτόμενη λοιπόν όλα αυτά που λες, ίσως τελικά θα ήταν πιο εύστοχο ενώ ενα υ ή σ είναι σε σχέση να μιλάμε για προσδιορισμό σχέσης. Πολυγαμικο Ντι/ες, Μονογαμικο Ντι/ες κτλ κτλ

    Ναι, νομίζω εκει καταλήγω.
    Ευχαριστώ για τα όσα είπες  
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Υπέροχη ανταλλαγή σκέψεων!
    Ευχαριστώ και εγώ..  
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Ας πω κι εγώ τα δικά μου, γιατρέ  

    Όταν είμαι μόνη με προσδιορίζω καταπληκτικά. Το θέλω μου είναι ισχυρότατο και με συνέπεια αμετακίνητο. Το διασκεδάζω συχνά που είμαι έτσι και -κρυφά ή φανερά - με ψιλοκαμαρώνω. Είμαι τόσο σίγουρη, που μπορώ να συντάξω λίστα προτιμήσεων σε 30', αναπνοή και προτίμηση.

    Μπατ....ωωω μπατ...

    Εντός, μα στα αλήθεια εντός, γίνομαι όλα. Ή τίποτα. Δεν έχω προτιμήσεις. Μου άρεσει ό,τι. Όλα.

    Ναι, το υ θα πάψει να είναι πολυγαμικό αν αυτό του ζητηθεί. Όχι, δε θα είναι πολυγαμικό αν εκτελεί εντολή του Κ του. Ναι, το υ μπορεί να ανακαλύψει ότι πολύ τη διασκεδάζει αυτή την πολυγαμία και να ζητήσει άδεια "εξερεύνησης".


    *κι εγώ "εκτός υδάτων" τοποθετούμαι στα ναι ή όχι.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Επειδή το έχω δει να δουλεύει (M με πολλές σ) δεν θα πω ότι είναι αδύνατο ακόμα και αν δέκα χρόνια μετά ακόμα αναρωτιέμαι πώς διάολο το κατάφερε.
     
  8. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Πολυγαμία. Αλλά αν αγαπήσεις νιώσεις έναν άνθρωπο όπως εσενα και ο
    αυτος το ιδιο τοτε μονογαμια
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ο πυρήνας της συζήτησης, είναι το σύνηθες ερώτημα του φόρουμ: Ορίζουν οι πράξεις τα ελάχιστα νοήματα ή οι υποκειμενικές προσλήψεις των πράξεων ορίζουν τα πάντα εκ του μηδενός; Στην πρώτη περίπτωση ο/η υ είναι πολυγαμικό αφού γαμιέται/γαμάει πολλούς/ες ασχέτως αν αυτό είναι κατ' εντολή ή όχι. Στη δεύτερη περίπτωση, φυσικά μπορεί, παρά τα δρώμενα, μέχρι και να διατηρεί την παρθενία που ο κρίνος του/της Κ του/της επιβάλλει.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πολυγαμικός/η ο/η Κ, πόλυ το υπό, Μονογαμικό/ή το Κ , μόνο το υπό, Πολυγαμικό το Κ, μόνο το υπό(γιατί έτσι γουστάρει το Κ) μ@λ@κ@ς ο/η Κ , μαλακισμένο το υπό.

    Απλό.
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Για την μονή και πολύ-σφαλιαρία δεν έχει ειπωθεί τίποτα μέχρι στιγμής.! Άραγε να υπάρχει πολυσφαλιαρικός/ή, όπως το τραβάει η ψυχούλα του και όχι οι προτιμήσεις του?
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ειμαι δηλωμένη παρανοϊκή εγω, θυμάστε, μιλώ για μετουσιώσεις και χρώματα και διαλογισμούς ενώ γαμιέμαι, οπότε δεν χρειαζόταν καν να προσπαθήσετε να μου την πείτε διακριτικά.
    Και η παράνοια μου με βοηθά να κατανοώ, ότι κάποιες αλεπούδες ότι δεν φτάνουν το κάνουν κρεμαστάρια, σ ότι ηλικία και να βρίσκονται και προσπαθώ να μην τους μοιάσω. Ευχαριστώ εννοείται για το διακριτικο σας κυρηγμα, αλλα δεν θα πάρω, προτιμω να διαγω την ζωη μου με την παρανοια μου και να ειμαι τοσο ευτυχισμενη, ωστε να μην νιωθω την αναγκη να διδαξω άλλους, πως και τι αξιζει αλλα και πότε να κυνηγούν και να προσπαθούν να έχουν οτιδήποτε πιθανόν ποθούν σ αυτή ή σε κάποια άλλη ζωη. Ακόμα κι αν εγώ αυτό δεν το κατάφερα ποτέ.
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2018