Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γυναίκα μου σκλάβα φίλης της

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος sklavos, στις 23 Νοεμβρίου 2007.

  1. sklavos

    sklavos New Member

    Είμαι λάτρης των γυναικείων ποδιών με αρκετές εμπειρίες. Τις περισσότερες φορές όμως, δυστυχώς, αρκούμε στη φαντασία μου και μόνο. Εδω και πολλά χρόνια φαντάζομαι πως είμαι ο σκλάβος μιας γνωστής μου, που και όμορφα πόδια έχει και το στυλάκι της κυρίας. Αυτό που με παραξενεύει είναι τον τελευταίο καιρό οι φαντασιώσεις μου έχουν αλλάξει. Πλέον φαντάζομαι τη γυναίκα μου σκλάβα αυτής της κυρίας και ενθουσιάζομε ακόμα πιο πολύ. Μάλιστα όταν κατεβάζω φωτογραφίες απο το ιντερνετ εστιάζω τη προσοχή μου σε φωτογραφίες που δείχνουν αφέντρα και σκλάβα στα πόδια της πρώτης, δίχως το παραμικρό σεξουαλικό περιεχόμενο. Ετσι για να προλάβω τις σκέψεις σας, η γυναίκα μου στη φαντασία μου ποτέ δεν κάνει κάτι σεξουαλικό με τη φίλη μας. Είναι απλά η σκλάβα που γλύφει τα πόδια της αφέντρας, που γίνετε υποπόδιο και γενικά της λατρέυει τα πόδια. Πως το εξηγήτε εσείς αυτό? Φαντάζετε κανείς τη γυναικα/κοπέλα του σκλάβα στα πόδια άλλης?
     
  2. Θα μπορουσε στη πραγματικοτητα η γυναικα σου να ειναι σκλαβα μιας αλλης γυναικας?
     
  3. pappas123

    pappas123 New Member

    Oraia fantasiosi - skeftikes na proigithei mia pali ipotagis?
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ειναι μια φαντασιωση, εκεινο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν η γυναικα σου εχει δειξει σημαδια υποταγης, η αν ειναι αυταρχικη προς εσενα.
     
  5. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Δόξα τον Θεό, δεν είμαι μόνος! Γιατί νόμιζα ότι μόνο στο δικό μου το κεφάλι μπαίνουν τόσο παράξενες ιδέες.
    Η δικιά μου ούτε αυταρχικη είναι, ούτε παθητική. Δοκιμάσαμε μερικά πράγματα, πριν χρόνια. Αλλά δεν προχωρισαμε παραπέρα.
    Εμένα, όμως, η φαντασία μου πετάει. Και, εκτός απ'ολα, φαντάζομαι και αυτό - ότι η γυναίκα μου είναι σκλάβα της φίλης της. Όταν έχετε η άλλη στο σπίτι μας για καφέ, η δικιά μου της πλενει τα πόδια, της κάνει πεντικιούρ, της κάνει μασάζ και άλλα.
    Κάποια στιγμή η φίλη λέει: ωραία το κάνεις, αλλά πρέπει να σε εκπαιδευσουμε να μου τα γλυψεις. Και κάνουμε και αυτό.
    Σε αυτό με διεγείρει η σκέψη ότι φιλώ τη γυναίκα μου στο στόμα αμέσως μετά μόλις βγάλει από στόμα της το πόδι της φίλης της.
    Καταλαβαίνω - τρέλα . Αλλά τόσο γλυκιά!
     
  6. πρεπει να σου πηρε ωρα για να το ξεθαψεις αυτο το thread
     
  7. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Εάν μιλάς σε μένα - μόλις το είδα. Γιατί πρόσφατα μπήκα στην κοινότητα. Η φαντασίωση μου αυτή, είναι στο μυαλό μου εδώ και χρόνια)
     
  8. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Πιστεύω είναι μια μορφή σεξουαλικου βιτσιου δεν το βρίσκω παράξενο εμείς ας πούμε σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής η φίλη μου ασχολήθηκε με την περιοχή λίγο πάνω από τα πόδια της άλλης απλά προχωρησαμε στο σεξουαλικο μετά όλοι μαζί