Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bondage (δέσιμο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 11 Ιουλίου 2005.

  1. centcool

    centcool Guest

    Καλά λέει ο αλφαλύκος. Μην κρεμιέστε. δεν είστε κρέατα σε σφαγείο.

    Τώρα.. μηχανικός προσωπικά δεν είμαι, αλλά σε κάγκελα ασφαλείας ξέρω ότι μπαίνει διαγώνια ο πύρος στήριξης στο μπετό. Αυτό είπα.
    Αλλά μην κρεμιέστε.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    κοιτα. Στα καγκελα, μπορει να εχεις δικιο, δεν το ξερω. Δεν το ξερω, αρα δεν μιλαω.
    Οπως ειπες, τα καγκελα δεν ειναι να κρεμιεσαι και ωπ, να η διαφορα.
    Ο κατασκευαστης ειπε, οχι. Κρεμαστκες ? Σκοτωθηκες ? παρτα....
     
  3. centcool

    centcool Guest

    Like κι απο μένα. Ο λόγος που μπαίνουν διαγώνια στα κάγκελα είναι για να μην βγαίνουν με λοστό πάντως. (δηλ. τράβηγμα προς τα έξω).
    Ότι κάνει και η βαρύτητα στην προκείμενη δραστηριότητα.

    Μην το "σκίσουμε" το νήμα όμως με τέτοια τεχνικά. Συμφωνώ στο να μην κρεμιόνται πάντως.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    ειδες ? να κατι που εμαθα και δεν το ξερα κι ευχαριστω.

    Στατικη φορτιση ειναι το βαρος. Οσο ζυγιζει η κοπελιτσα. Ας πουμε 50 κιλα. Ερχεται ο Ειδημων του Σιδηροπωλειου και βαζει κατι παραπανω. 80 κιλα. Ρε ουφο, δεν ειναι γλαστρα, την κρεμασες κι εκει,
    Μολις κουνηθει λιγο ή την κανει κουνια-μπελα ο ριγκερ ή την φερει κεφαλι κατω, εχει δυναμικη φορτιση.
    Τρελες δυναμεις 5 , 6 , 10 φορες πανω. Οεο . Ξηλωνει τα παντα....
     
  5. Soliap

    Soliap New Member


    Μα ειναι ωραιο το κρεμασμα
     
  6. Winter's Dew

    Winter's Dew Regular Member


    Κάθετα τρυπάμε, κάθετα βιδώνουμε στο μπετο . Επίσης οι δυνάμεις/προδιαγραφες(Ν) που δίνονται σε βύσματα αλλά κ σε είδη αναρρίχησης (πχ.καραμπινερ αν βάλουμε) αφορούν κάθετες δυνάμεις.
     
  7. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    Στον κόσμο του σχοινιού είναι λίγο-πολύ γενικά αποδεκτό ότι ένα ασφαλές σημείο αιώρησης και όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από κάτω πρέπει να δίνει έναν παράγοντα ασφαλείας x8 - x10 τουλάχιστον: αν το άτομο που κρέμεται ζυγίζει 70 κιλά τότε όλο το σύστημα πρέπει να αντέχει 700 "κιλά" (ή, για να είμαστε ακριβείς, περίπου 7000 Newton). Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα διαλυθεί σε ξαφνικά τινάγματα, τραντάγματα ή δυναμικές ανυψώσεις που αυξάνουν πολύ τη δύναμη που ασκείται στο σημείο: ακόμα και μια ήπια ανύψωση διπλασιάζει τουλάχιστον την ασκούμενη δύναμη, αν είναι δυναμική τότε μπορεί άνετα και να την τετραπλασιάσει.

    Για να εμπιστευθούμε το υλικό που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο για ανύψωση ανθρώπων, όχι φορτίων. Ο εξοπλισμός από καταστήματα ορειβατικών ειδών είναι τριπλοελεγμένος και ξεπερνάει άνετα τα νούμερα για τα οποία είναι πιστοποιημένος, αυτός από τα σιδηροπωλεία έχει πάνω ένα βάρος το οποίο ο κατασκευαστής θεωρεί λογικά ότι μπορεί να αντέξει, αλλά δεν παρέχει καμία εγγύηση για κρίσιμες εφαρμογές - ούτε καν βιομηχανικές.

    Το μπετόν δεν είναι φτιαγμένο για να "τραβιέται" (εφελκυσμός) αλλά για να "πατιέται" (συμπίεση) - αν πας να κρεμάσεις κάτι βαρύ τείνει να διαλυθεί. Το να κατασκευάσεις ένα πραγματικά ασφαλές σημείο αιώρησης σε μια οροφή που είναι ήδη φτιαγμένη (και άρα δεν μπορείς να το ενσωματώσεις στα σίδερα) είναι πολύ δύσκολο, και συνήθως απαιτεί να βγεις από την άλλη μεριά και να βάλεις στηρίγματα από πάνω. Οι άλλες λύσεις, ειδικά σε οροφές κάποιας ηλικίας και που δεν γνωρίζουμε πώς είναι κατασκευασμένες, έχουν πάντα έναν κίνδυνο. Προσωπικά δεν έχω βρει μηχανικό που να μου εγγυήθηκε πάνω από 200-250 κιλά αντοχής (2000-2500 Newton) τα οποία είναι παντελώς ανεπαρκή. Και δεν μιλάμε για ένα-δυο βύσματα με βίδες, μιλάμε για συστήματα με πολλαπλά ειδικά στηρίγματα: από κάποιο σημείο και μετά είναι το ίδιο το μπετόν που δεν αντέχει.

    Η απλούστερη λύση είναι να μπει ένα ικρίωμα, ξύλινο ή μεταλλικό, μέσα στο δωμάτιο και κάτω από το ταβάνι και να χρησιμοποιηθεί αυτό για να κρεμαστεί το σημείο αιώρησης. Έτσι οι δυνάμεις μεταβιβάζονται στο πολύ ανθεκτικότερο πάτωμα, όχι στο ταβάνι. Οι περισσότεροι έμπειροι και γνωστοί riggers χρησιμοποιούν κάποια παραλλαγή αυτής της μεθόδου, ή έχουν ταβάνια με προσβάσιμες δοκούς που μπορούν να φέρουν βάρος κάθετα.
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2018
  8. Αναλυτικότατος και κατατοπιστικότατος
     
  9. eyes_closed

    eyes_closed polished our dreams

    στο μπετο τρυπαμε καθετα .στα τουβλα διαγωνια για να πιασουμε και λασπη στο βυσμα μας
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  11. eyes_closed

    eyes_closed polished our dreams

    επειδη αισθανομαι υπευθυνος για το θεμα που ξεκινησε με το ταβανι και ολα τα σχετικα ,ανεφερα μια αποψη μου και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει χωρις να το ψαξει πρωτα.προσωπικα το εμπιστευομαι οπως με εμπιστευονται και πολλοι ανθρωποι στην δουλεια που κανω.τωρα να σχολιαζουμε αρνητικα κατι το οποιο δεν εχουμε σχεση και δεν εχουμε δοκιμασει ειναι ακομψο και κατι προσπαθει να κρυψει