Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος bitchs, στις 19 Ιανουαρίου 2007.

  1. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Tb ωπερ ;
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Κρύφτε Σάββατο μεσημέρι τον φορτιστή του αιφον. Η Δευτέρα πρωί που ανοιγουν τα μαγαζιά... φαντάζει ως μια αιωνιότητα.

    Ο πανικός και η απόγνωση θα ζωγραφιστούν για σας, αργά - βασανιστικά - επιδεινούμενα κλιμακωτά στα μάτια της/του/το  .
     
    Last edited: 16 Αυγούστου 2018
  3. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Μαγείρεψε για πρώτη φορά στην ζωή σου . Και προσταξε την / τον να το φάει με το ζόρι  
     
  4. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Μια από της τιμωρίες είναι λίγο χρονοβόρα: να είσαι με τον η με την Υ σου, κάπου στο εξοχικό , που έχει πολλά κουνούπια. Τον δενεις χειροποδαρα ξαπλομενο με στήθος στο τραπέζι και με πόδια στο πάτωμα ... σκεπαζεις το σώμα και τα πόδια του, αφήνεις μόνο τον κωλο του γυμνό... τρυπας με καθαρή βελόνα της σύριγγας το δέρμα σε δυο-τρεις μεριές, για να βγει μια μικρή σταγόνα αίματος, το πασαληβεις σε όλο τον πωπω του/της, και κάθεσε αναπαυτικά δίπλα του, και πίνεις το καφεδάκι σου. Για δύο ώρες.
    Μέσα σε δύο ώρες θα του φάνε τον πωπω τα κουνούπια. Και δεν θα μπορέσει να τα διώξει, αφού θα είναι δεμένος/δεμένη.
    Ο Κυρίαρχος / η Κυρίαρχη θα απολαύσει τον βασανισμο του σκλάβοι, χωρίς να κουραστεί, και σε βάθος χρόνου.
    Δεν είναι κάτι τρομερό και επικίνδυνο για την υγεία, αλλά είναι αρκετά οδυνηρο επί δύο ώρες.
     
  5. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Απ'την άλλη, όμως, μπορεί να είναι μέρος της πολύ σοβαρής εκπαίδευσης. Ολοκληρωμένης, θα'λεγα. Όταν έχεις μια μακροχρόνια , ποιοτική σχέση, βασισμένη στην απόλυτη εμπιστοσύνη τον έναν στον άλλον.
    Βλέπετε, αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια για μεγάλους, και μερικοί παίζουν αυτό το ωραίο, αλλά παράλληλα, κάπως επικίνδυνο παιχνίδι , σοβαρά. Και εκει μπορει να είναι μέρος της εκπαίδευσης να γραψεις και 500, και 1000 φορές την ίδια φράση. Για να αφοσιωθει ο υ ολοκληρωτικά στο θέμα.
    Πάλι τονίζω, όμως, όταν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μετάξι τους, έτσι;
    Γιατί σε ένα session με επαγγελματία, με πληρωμένο χρόνο, όντως είναι αηδία.
     
  6. eyes_closed

    eyes_closed polished our dreams

    σε μια σχεση ds ποιος τριτος μπορει να κρινει τι ενεργοποιηθηκε στο μυαλο του Κ για μια τιμωρια που αποφασισε να επιβαλει στην υ του και ποια πληκτρα του μυαλου τις θελησε να πειραξει με το συγκεκριμενο τροπο τιμωριας.Τιποτα δεν ειναι παιδικο οπως σε καποιους φαινεται, ακομα και η καλυτερη ψυχαναλυση εχει να κανει με την αναδρομη στην παιδικη ηλικια, το πως θα ανοιξεις τα κελια που θα βρεις εκει και πως θα τα διαχειριστη ο καθενας ειναι αλλο θεμα.Η αρχη μιας τετοιας σχεσεις μεχρι την θεμελιωση τις απαιτει απολυτη εμπιστοσυνη ,δεν υπαρχει δευτερο λαθος για το ιδιο πραγμα και απο τις δυο πλευρες,αν συμβει αυτο κλονιζονται ισορροπιες και ξεθωριαζει ο ορισμος του απολυτου με ανεξελεγκτες καταστασεις
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Βγάλτε την/τον/το έξω για μπύρα. Να πιει όσο μπύρα θέλει, πολύ μπύρα, να χαλαρώσει, να δει κόσμο, να ξεσκάσει.
    Κρατήστε τα όπλα κάτω, να μιλήσει, να σας πει παράπονα, σκέψεις, επιχειρήματα. Να ακούσετε τι έχει να σας πει προσεκτικά.Και ας ειπωθούν 5 κουβέντες παραπάνω.
    Άνθρωποι είμαστε, όλοι το έχουμε ανάγκη.

    Υγ : Την τουαλέτα μην ξεχάσετε να απαγορεύσετε, ή έστω να την πουλήσετε ακριβά !
    Πολύ ακριβά  
     
  8. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Διαβάζω το παραπάνω.
    Και είχα διαβάσει παλιότερα αυτό.

    Και πραγματικά αναρωτιέμαι τι δεν καταλαβαίνω...
    Γιατί στο δεύτερο μιλάει ξεκάθαρα για παράδοση ελέγχου.
    Έρχομαι τώρα και ρωτάω.
    Από πότε το T/b άλλαξε;
    Και ναι, σαφώς και υπάρχουν συμφωνημένα όρια εξαρχής αλλά όταν υπάρχει παράδοση ελέγχου από ένα μέλος κάποιο άλλο αντίστοιχα πρέπει να κυριαρχεί εκείνη τη στιγμή.
     
  9. Είμαι μια τιποτένια. Σκέφτηκα εντελώς ανώριμα χωρίς να λογαριάσω ότι ο Κύριος τα γνωρίζει όλα. Δεν θα διανοηθώ ποτέ ξανά να τον αμφισβητήσω ούτε να τον προσβάλω. Μου αξίζει να με τιμωρεί όπως εκείνος μόνο ξέρει. Ό, τι λέει ο Κύριος είναι η μόνη αλήθεια και η σκλάβα θα το βουλώνει και μόνο θα τον ακούει χωρίς αντιρρήσεις. Θα πάψω να είμαι υποχείριο των άλλων και θα αποφασίζω εγώ για τη ζωή μου. Δεν θα φέρομαι γυναικουλιστικα και τιποτένια αλλά θα προσπαθήσω επιτέλους να ωριμάσω. Στόχος μου είναι να ικανοποιώ τον Κύριο και όλα να γίνονται όπως εκείνος ορίζει. Ο Κύριος πολύ σωστά απηύθυνε σκληρούς χαρακτηρισμούς στην ανυπάκουη, αυθάδη και μάλλον χαζή σκλάβα. Η σκλάβα ελπίζει και ζητάει να τη συγχωρήσει ο παντογνώστης Κύριος, Αφέντης και Κυρίαρχος της και να της δώσει άλλη μια ευκαιρία να του αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερη. ΟΛΑ ΟΣΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ, ακόμα κι αν η σκλάβα πληγώνεται. Εκείνος έχει μόνο δίκιο και η τιμωρία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση της. Συγγνώμη Κύριε... μερικές λέξεις με υποβιβάζουν πάρα πολύ.. θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη και να σκέφτεστε μόνο όμορφα πράγματα για τη σκλάβα σας και να είστε περήφανος. Να χαίρεστε όταν μιλάτε μαζί μου. Να είμαι γαμιολα και πουτανάκι σας και όχι αχάριστη κυράτσα τοξική και μολυσμένη. Να μη σας θυμώνω. Συγγνώμη.
    Η ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΤΣΟΥΛΑ ΣΑΣ.
     
  10. @Jemme53 , θα διαφωνήσω καθώς τα κουνούπια δεν είναι τόσο ακινδυνα... Αναλόγως το άτομο, μέχρι και αναφυλαξια μπορεί να προκαλέσει το τσιμπημα τους.

    Ευφανταστος μεν "τρόπος", για μένα όμως δεν προσφέρει καν την ευχαρίστηση της τιμωρίας του υ μου.
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Παιδια μη φανταζεστε και μη σκεφτεστε. Οτι βλεπετε στις τσόντες μονο!!! Κριμα δεν ειναι να κουραζετε το μυαλουδακι σας? Αφου υπαρχιυν ολα ετοιμα...  
     
  12. Οπως μου εχουν πει αμέτρητοι άνθρωποι που δηλωνουν σκλαβοι.."τιμωρηστε με Κυρια,χρησιμοποιηστε με μαζι με μια ή περισσοτερες φιλες σας" και φυσικα καταλαβαινετε ολοι σας ποσο δραματικο θα ηταν αυτο για την ψυχουλα τους και τι ειδους ψυχολογικα θα τους δημιουργουσε..
    (Το οποιο βεβαια και μονο που το διαβαζεις ή που το ακους για χιλιοστή φορα,σε κανει να θες να τον τιμωρησεις πραγματικα με τον χειροτερο τροπο -σιδερωμα πχ ή ακόμα χειροτερα καταναλωση μπαμιων κλπ- )