Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτή   είναι μία Mercedes Benz 240D. Αν μπορούσε να γράψει στο φόρουμ μάλλον θα περιέγραφε τον εαυτό της ως μία κλασσική λιμουζίνα, εικονικό αυτοκίνητο για το είδος της.

    Αυτό   είναι ένα datsun. Αν αυτό μπορούσε να γράψει στο φόρουμ για τον εαυτό του θα τον περιέγραφε ως ένα όχημα για μεταφορές μικρών φορτίων που έχει εξυπηρετήσει το ανθρώπινο είδος όσα λίγα άλλα οχήματα.

    Αυτ@   είναι έν@ Mercedes Benz Datsun 240D. Αν και αυτ@ μπορούσε να γράψει στο φόρουμ για την ιστορία τ@ θα έλεγε ότι γεννήθηκε στο Stuttgart κάποτε την δεκαετία του 70 και ότι ήξερε για τον εαυτ@ τ@ ήταν ότι ήταν μία κλασσική εικονική λιμουζίνα ώσπου κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια ενός μάστορα που με τέχνη μεράκι και υπομονή την μετέτρεψε σε ένα όμορφο datsun, πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο datsun και με άλλους είδους ποιότητες και χάρες.

    "Τα πάντα ρει" και "Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές" είχε κάποιος Ηράκλειτος και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί του Mscouple ως απάντηση μου σε ότι κάνω quote.

    Ίσως να μπορούσαμε να συγκλίνουμε στο ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να υποτάξεις μία πραγματική Domme, για το αδύνατο αμφιβάλλω, και σε κάποια αμφιβολία στο αν μία πραγματική Domme θα μπορούσε να γίνει ποτέ μία πραγματική sub, εξού και το ως άνω παράδειγμα.


    Αυτό που ξέρουμε ότι εμείς είμαστε θα έλεγα ότι είναι ίσως λάθος να πιστεύουμε ότι μόνο από εμάς τους ίδιους ορίζεται και ότι αυτό δεν αλλάζει όταν οι καταστάσεις και οι συνθήκες αλλάζουν, ειδικά δε όταν αλλάζουν με τρόπο τέτοιο ώστε η αλλαγή στα πιστεύω μας να γίνεται ή βίαια ή ανεπαίσθητα.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    How about fucking after war ?
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις, πχ Ντόμη και υποτακτικού, θα μπορούσαν να συμβαίνουν ταυτόχρονα και τα δύο, όχι υπο μορφή switching όμως, όπως προτείνει το μέλος sklavosgiorgos σε μία αρχαία ανάρτηση στο φόρουμ σύμφωνα με την οποία :

    "νεοι σκλαβοι.πρεπει να αποφασισεται οτι ο κυριος σας εχει τη δυναμη.ειναι αυτος που παιρνει τις αποφασεις.ειναι αυτος που θα να σας παιρνει σεξουαλικα αν βεβαια το θελεται και εσεις. αν θελει να πηδηξει και σας αρεσει θα καθεσται αν θελει να τον χαλαρωσετε με το στομα σας θα το κανετε μονο αν σας αρεσει .τιποτα δεν θα κανεται αν δεν σας αρεσει.ειναι συμβουλη αυτο και για μενα απαραιτητη προιποθεση οτι γινεται να ειναι συνενετικο και μεσα στα ανθρωπινα ορια. αν ο κυριος θελει να του καθαρισεται με τη γλωσσα τα ποδια θα το κανετε.αν θελει να φορεσεται γοβες για να χωρεψετε οριενταλ μπροστα του θα το κανετε.αν θελει στριπτιζ να του κανετε θα το κανετε.αν θελει να του παρετε πιπα ενω καπνιζει και πινει μπηρα θα το κανετε.τα σωβρακα του θα λαμπουν σαν καινουρια.το ποταο του και οι παντοφλες του θα ειναι στην ωρα τους.καλοσιδερομενα πουκαμ ισα ζεστο φαι τα παντα ολα.οταν μιλαει ο αντρας αφεντης δεν θα φερνεις αντιρησεις για να μην εκνευριζεται.στο κατω κατω υποτακτικος εισαι.δεν θα σας πω ωραια λογια.αν θες να υπηρετησεις θα εισαι ετοιμος να κανεις τα γουστα του αντρα που σε κυβερνα.σε ρωταω σκλαβε εισαι ετοιμος.η απαντηση που θα δωσεις ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου.και μην ξεχασω θα φορας κολαρο.ολα αυτα αρκει βεβαια να σας αρεσουν και εσας.δεν πιστευω στις μαλακιες ο αφεντης αποφασιζει και ο σκλαβος ακολουθει.τιποτα δεν γινεται αν δεν το θελει ο σκλαβος.ο σκλαβος κυβερνα στην ουσια.ολα οσα γινονται πρεπει να ικανοποιουν και τους δυο.δεν πρεπει να γινεται το παραμικρο αν καποιος εχει την παραμικρη αντιρρηση η αν δεν ειναι συγουρος οτι του αρεσει.τελος σε ολα πρεπει να υπαρχει σωματικη ασφαλεια και ψυχικη εφορια και σε καμια περιπτωση ψυχικη καταπιεση.ολα ειναι ωραια αρκει να τα ευχαριστιουνται και οι δυο απολυτα."
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Τι λες; Η μάλλον...τι θες να πεις εσυ; Ξεκάθαρα. Και απλά.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    "Τα πάντα ρει" και "Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές"
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Eύγε, βρήκατε μια συνταρακτικά έγκυρη και βαρυσήμαντη πηγή. Απορώ πώς μας ξέφυγε τόσα χρόνια. Σε άλλη περίπτωση ο ίδιος προφήτης απαγγέλλει:

    "οταν δηλωνω πουτανα της αφεντρας φλωρας δεν σημαινει οτι ειμαι κιολας.μπορει να κρυβεται κατι αλλο απο πισω που δεν φανταζεσαι.ισως απλα να ειναι ενας τροπος προσεγγισης .ισως καποιος που παρουσιαζεται σαν σκλαβος και μεταμορφω νεται σε αφεντης να ειναι πολυ γοητευτικο για καποιες.ισως παλι να εχω γαμησει πολλες πηγαινοντας με τα νερα τους.ολα αυτα ισως .το σιγουρο ομως ειναι οτι ειμαι πολυσκληρος με τις γυναικες .μαρεσει να τις ταπεινωνω να τις εξευτελιζω γιατι ξερω πως κατα βαθος η φυση τους ειναι να το βουλωνουν οταν μιλαει ο αντρας καλη μου.το ξυλο αρεσει στη γυναικα.καυλωνει να το τρωει.οσο και αν λενε οχι τρελαινονται με τη βραχνη μου φωμη και τα σκληρα μου μπρατσα καλη μου."

       
     
  7. angel42

    angel42 Regular Member

    Μα που πας και τα ανακαλύπτεις όλα??? Μεγάλη ντετέκτιβ!!!   

    Α.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Απαντηση στον νηματοθετη.

    Τρελος οχι, αλλα αρκετα μαζωχας.

    Μιλω εκ πειρας.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέλη εδώ και μήνες από τότε που τον ανακάλυψα ψάχνοντας κάτι άλλο.
     
  10. kinkfestation

    kinkfestation princess pig

    Κοίτα τι διαμαντάκια υπάρχουν στο forum και τα βλέπω 12 χρόνια μετά.  

    Θα έλεγα ότι κι εγώ πιστεύω ότι κάθε Dom απλά δεν έχει βρει την Domme στην οποία να πιστεύει ότι είναι άξιος να της υποταχθεί, αλλά μετά θα έπρεπα να σας αποκαλύψω ότι πιστεύω στους μονόκερους και στο ότι η γη είναι επίπεδη.  
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ο (Φα)ντομάς παίζει και να υποτάξει κάποτε ή να υποτάσσει ήδη μια (Φα)ντομού και τούμπαλιν.
    Όπως και παίζει, να υπάρχουν και κάποιες οντότητες, που επειδή ξεπερνούν την διαστασιακή μας αντίληψη ( άκυρος νεοτερισμός αλλά καράchicε ) και δεν μπορούμε να τις διακρίνουμε, δεν τις κάνει by default ανύπαρκτες ( αλλά ούτε και υπαρκτές σώνει και ντε ). Τουτέστιν, το χιλιοφορεμένο ερώτημα του αυγού και της όρνιθας ( ή της "γερμανικής ενέδρας" ) aka περί ορέξεως τρελοντομόπιτα.

    Υ.Γ.

    Παίζει πάντως και κάποιοι ντομάδες/ουδες, να υποτάσσονται στην/στον βανίλλα σύζυγο/σύντροφο/γκόμενο-α.
    Αλλά, όπως έχουμε χιλιοπεί, κουβέντα να γίνεται και ο καθένας ας κάνει ότι "αγαπάει" aka τον ευχαριστεί.
    Αφού αν δεν βλάπτει κανέναν - και η "αιρετική" άποψη/φαντασίωση/πραγματικότητα/γούστο κάποιου, μάλλον δεν είναι λόγος βλάβης για κάποιον άλλο -, με γεια και χαρά του καθώς και στο cappuccino ρίγανη.
     
  12. ΟΚ,σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν ή δε σκέφτονται να υποταχθούν.
    Αν το κάνουν δε σημαίνει ότι δεν είναι ή δεν ήταν αυτό που έκαναν τόσο καιρό,καθώς
    είμαστε πολύπλευρες οντότητες και με πτυχές που αγνοούμε ή δεν έχουμε εξερευνήσει
    για τον έναν ή τον άλλον λόγο.