Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα σεβαστώ εγώ ο/η Κ τη θρησκεία σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Νοεμβρίου 2018.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Μπερδεύετε την πιστη ( την ουσία ) με τους τύπους. Πιστη είναι να διεξάγω τη ζωή μου βασισμένη στο ότι ο Ιησούς είναι υιος του Θεου που ήρθε στον κόσμο με θαυματουργο τρόπο για να μου δώσει αιώνια ζωή και να με σώσει από το τέλμα του θανάτου .Αν νηστεύω κάθε Τετάρτη και Παρασκευή είναι θέμα λατρείας δλδ τύπων. Αυτά τα δυο αλληλεξαρτιόνται αλλά δεν είναι το ιδιο πράγμα και σαφώς δεν έχουν την ίδια επίδραση στην ζωή κάποιου . Το γεγονός ότι στην διάρκεια της ιστορίας της κάθε θρησκείας οι εκπρόσωποι της λατρείας δημιούργησαν κανόνες που την παραβίαση τους όρισαν ως αμαρτία , δεν είναι θεμα πίστης .Επίσης όταν μελετάτε κείμενα παλαιοτερων εποχών είτε θεολογικά είτε ιστορικά, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας τον λόγο που γράφτηκαν ,την εποχή ,τα ήθη , την κοινωνία στην οποία απευθύνονταν κτλ. Στην Παλαιά Διαθήκη που βρίθει κανόνων το πιο ισχυρο κείμενο είναι οι 10 εντολές καθότι θεόπνευστο και θεόσταλτο. Δεν εχει εντολή μην κάνετε σεξ ή τι είναι αποδεκτο στο σεξ ...Στην Καινή Διαθήκη , δεν αναφέρεται σε κανενα ευαγγέλιο , δεν υπάρχει εντολή ή προτροπή του Ιησού μη κάνετε σεξ ή τι είναι κινκυ .Οπότε άλλο πράγμα η πίστη , το δόγμα, άλλο η λατρεία ,οι κανόνες .Και για να σας προλάβω ούτε δόγμα υπάρχει φυσικά που λέει μην κάνετε σεξ...

    Υ.Γ όπου σεξ η αποδεκτή για την εποχή συνεύρεση εντός γάμου. Οτιδήποτε άλλο είναι αμαρτία λόγω ηθων της εποχής.. γι αυτό δεν έχουν ορισει το κινκυ ..Εντός γάμου όλα επιτρέπονται... 
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Η ερμηνεια της Βιβλου και η θεση που εχει απέναντι στο σεξ , είναι κατι που εχει απασχολησει την εκκλησια περισσοτερο από οποιδηποτε άλλο θεμα. Πραγματι λοιπον , μιας και περιορίζετε τις "κινκυ αμαρτιες" , σε παιχνίδια μεταξυ συζυγων που εχουν από κοινου προσυμφωνηθει , η Αγια Γραφη δεν μας δινει κανενα λογο να θεωρήσουμε ότι το απαγορευει , εφόσον μιλαει ξεκάθαρα για πορνεια , μοιχεια και ομοφυλοφιλια .
    Όμως .... (Copy paste από σχετικη διαλεξη της Μητρόπολης) :
    « - Το σεξ, το ολοκληρωμένο, το πλήρες, το επιτυχημένο, γίνεται ουσιαστικός κρίκος που συνδέει το ζευγάρι. Που όταν χαλαρώσει ή ατονήσει, χαλαρώνει και ατονεί η ίδια η διαπροσωπική συντροφική σχέση.»
    « - Ένας άγνωστος άντρας και μία άγνωστη γυναίκα γνωρίζονται, ερωτεύονται, παντρεύονται… και «γνωρίζονται». Μέσω της σεξουαλικής όμως σχέσης και διεργασίας, μέσω της ηδονικής αλληλοπροσφοράς, γίνεται η γνωριμία του εγώ με το εσύ. Και μέσω αυτής της διαδικασίας γίνεται και η βαθύτερη γνωριμία του εγώ, μέσα από το εσύ.»

    αλλα παρακατω συνεχιζει :
    « - Μας αποκαλύπτει (η Βιβλος) αρκετά, γύρω απ’ αυτό το καυτό θέμα(του σεξ). Μας αποκαλύπτει πως η διεστραμμένη φύση του ανθρώπου άρχισε να εκμεταλλεύεται τη σεξουαλική ευχαρίστηση για ιδιοτελείς σκοπούς… Πως ο άντρας στο διάβα της ιστορίας καταπίεσε τη γυναίκα θεωρώντας την «σκεύος ηδονής».
    και αλλού :
    «Το σεξ είναι κτητικότητα, η εξουσία του ενός έναντι του άλλου. Ο Χριστός δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις, γιατί ανήκει σε όλους. Στην Δευτέρα Παρουσία δεν υπάρχει διαιώνιση του είδους, καθώς πρόκειται για πνευματική ανάσταση και όχι φυσική. Οι μοναχοί που αρνούνται τη σεξουαλικότητά τους γιατί προσμένουν τη Δευτέρα Παρουσία, στην πραγματικότητα, προσπαθούν να την βιώσουν στο τώρα»
    Αυτό λοιπον που προκυπτει ως επισημη θεση , είναι ότι ολοι οι πιστοι , δεν εχουν την ιδια δυναμη (πιστης) , συνεπως θα ηταν αδικο και αποθαρυντικο να ζητηθει περισσοτερο από οσο μπορει να δωσει ο καθενας. Ο στοχος είναι να απεξαρτηκοποιηθει ο ανθρωπος από τις ηδονες του φθαρτου σωματος και να αγκαλιάσει τις αιωνιες πνευματικες (κατά την θρησκεια) . Αν λοιπον , σου αρεσει να σε μαστιγωνει ο Κυριος σου και δεν βλέπεις κατι κακο σε αυτό εφόσον αρεσει και σε εσενα , η εκκλησια θα σου πει "συνεχισε να το κανεις" ... αν όμως πραγματικα Πιστευεις , και θελεις να εξαντλήσεις την αναζητηση σου , τοτε θα πρεπει να ψαχτείς διοτι η σαρκικη ηδονη δεν εχει θεση στην αιωνιοτητα
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    χωρίς να αμφισβητώ το ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια εσωτερική δογματική συζητηση μεταξυ πιστών ενός συγκεκριμένου θρησκευτικού δόγματος, θα διατυπωσω την γνώμη ότι συζητάμε σε αυτό το νήμα του βδσμ φόρουμ την ενδεχόμενη δέσμευση του κ από πεποιθήσεις ή προλήψεις της υ, ανεξάρτητα απ' το ποιες είναι αυτές. θεολογικη συζητηση επί συγκεκριμένων δογμάτων ή θρησκευμάτων θα είχε οπωσδήποτε ενδιαφέρον σε άλλο νήμα ή άλλο φόρουμ.
     
  4. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω από αυτά τα πράγματα τα βουδουμια, η ίδια πουτσα και ξύλο δεν θα πέσει , πιστεύει / δεν πιστεύει ο αλλος;
    Γιατί άσχετα με ολα τα άλλα, εκεί είναι το ρεζουμέ
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν πέσεις σε φανατική θρήσκα υποτακτική μπορεί για 40 μέρες να την τσακίζεις στο ξύλο αλλά από Καθαρή Δευτέρα μέχρι ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα κατάποση στην πίπα δεν έχει.

    Εκτός φυσικά και αν την πείσεις ότι είσαι φύτουλας άρα και νηστίσιμος!
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    θα δοκιμάζεις τα πάντα, ό,τι σου αρέσει θα το φτύνεις. αρκάς
     
  7. prodigal sub

    prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Όχι. Δεν πέφτει η ίδια .

    Αλλιώς με γαμαει και με δερνει αυτός που εγώ αναγνωρίζω ως Θεό μου και αλλιώς αυτός που έρχεται δεύτερος κύριος και πρώτος ο Θεός μου, και αλλιώς πάλι αυτός που δεν αναγνωρίζω καν σαν Κύριο απλά με γαμαει και με δερνει.

    Το κεφάλι παίζει τρέλα παιχνιδια, ειδικά στο θέμα Καυλας. Δεν νομίζω καν ότι έχω ασχοληθεί ποτέ με το πώς ακριβώς με χτύπησε κάποιος πχ, πόσες φορές με τι κτλ κτλ, αυτό που μένει είναι η καύλα της στιγμής, πόσο έφυγε το μυαλό και τι σου μένει μετά.
    Και όλα αυτά που γράφω έχουν πολύ να κάνουν με το τι είναι, και πως βλέπεις και αναγνωρίζεις αυτόν που σε γαμαει και σε δέρνει.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Να πέσει η πούτσα διότι πώς θα την βάλω στο "κλουβάκι";  
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Γαμαμε και δέρνουμε πάντως
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Να σημειώσουμε πάντως, ότι πρόσφατη διεθνής έρευνα έδειξε, ότι στη χώρα μας το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύει σε μια ανώτερη μταφυσική δύναμη ξεπερνάει το 92%. Οπότε το ερώτημα του νήματος αναφέρεται σε περιπτώσεις στατιστικά ασήμαντες.

    (ε, ρε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος που μας χρειάζονται!)
     
  12. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις, αλλά δεν κατάλαβες τι εννοώ ακριβώς , οπότε βρίσκω άκυρο το κουοταρισμα σου, ίσως φταίει η δικιά μου διατύπωση